- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD
Kipróbáltam lementettem az egész SSD-t egy imagébe. 100megás, plusz W7, plusz Linux és persze az mbr-t. Nem sector by sector!
Majd legyalultam mindent felraktam egy Win8 CP-t ami az egész SSD-t használhatta, szórakoztam vele majd letöröltem az általa létrehozott 350megás és rendszer paritciót is, tehát full üres, particionálatlan maradt. Acronissal visszatoltam az imagét egymás után bepipálgattam hogy mindegyik partició az unallocated spacera menjen egymás után ahogy volt és ne legyen köztük semmiféle eltolás/üres rész, kivéve az első (100 MB-osat ahol alapból elé rakott 1MB-ot) megadtam, hogy rakja rá vissza az MBR-t és 10 perc elteltével már működött a rendszer (Win7 és Linux is) hibátlanul, helyesen eltolt particióval, azt használom most is.
Amúgy még egy apró megjegyzés, az Acronis TIH tud csak particiót is menteni nem csak teljes lemezt ezt is kipróbáltam, természetesen az MBR-es részre itt figyelni kell mert az ugye elég sok mindent befolyásolhat.
Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs