- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD
Kipróbáltam lementettem az egész SSD-t egy imagébe. 100megás, plusz W7, plusz Linux és persze az mbr-t. Nem sector by sector!
Majd legyalultam mindent felraktam egy Win8 CP-t ami az egész SSD-t használhatta, szórakoztam vele majd letöröltem az általa létrehozott 350megás és rendszer paritciót is, tehát full üres, particionálatlan maradt. Acronissal visszatoltam az imagét egymás után bepipálgattam hogy mindegyik partició az unallocated spacera menjen egymás után ahogy volt és ne legyen köztük semmiféle eltolás/üres rész, kivéve az első (100 MB-osat ahol alapból elé rakott 1MB-ot) megadtam, hogy rakja rá vissza az MBR-t és 10 perc elteltével már működött a rendszer (Win7 és Linux is) hibátlanul, helyesen eltolt particióval, azt használom most is.
Amúgy még egy apró megjegyzés, az Acronis TIH tud csak particiót is menteni nem csak teljes lemezt ezt is kipróbáltam, természetesen az MBR-es részre itt figyelni kell mert az ugye elég sok mindent befolyásolhat.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest