- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
üfvözletem. több kérdésem is lenne ami fontos! első érdemes e megvennem ezt ? [link]
a második krédésem ,hogy én ugy tervezem hogy ezen csak a rendszer lesz win 7 ultimate. a programokat másik vinyóra tenném. kérdésem, mennyi ideig használható 1 iilyen? ha már megveszem, nem 1 évig akarom használni mint a kollega. letölteni meg ilyeneket msik vinyórol tenném mind, még a filmezést is. mennyi ideig használható ez a cucc? esetleg trükköket tudtok e hogy mivel lehet hoszabitani az élettartamát. ( legalább 5 évig menjen )
ja és amit tudni kell, a gép 1 laptop, és állandóan bevan kapcsolva mivel letöltök. ( de nem z ssd retöltenék hanem másik vinyóra)
Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest