Hirdetés

Aktív témák

• Yany

addikt

válasz Agro #31400 üzenetére

Szerintem kimutatható, de nem érezhető különbség van a kettő között. Alapvetően mindegyik stabil, viszonylag jó értékeket produkál. A 830-asban nem csak a SATA vezérlő komolyabb, hanem több processzor és nagyobb cache felel a kiegyensúlyozottab terhelésért. Ezzel együtt is azt gondolom, hogy ha a vinyó használatból eredő élvezeti értéke (ki mire élvez ugyebár ;] ) 10-es skálán mondjuk 1, akkor a 470-es 9, a 830-as pedig 10-es értéket kaphat. Használat közben az SSD egyszerűen marha jó, legyen az Corsair, Ocz, vagy akármi (most a fiaskóktól eltekintve), a vinyókhoz nem is hasonlítható (mégis megtettem, wekekeke). Ha nagyon SSD-specifikus dolgokat csinálnál, akkor azt mondom, hogy gondolj a jövőre, de 64 GB előbb lesz neked kevés, mint a SATA2, erre egy sörben is fogadnék...

szerk.: inkább vegyél ramot a maradékból, az most óccsó :P (feltéve, hogy DDR3-as lapod van)

Atticus, kérlek olvassd át jobban. Nem lesz kevés neki, illetve nem tudom, hogy az lesz-e. Annyit írtam, hogy előbb fogy el a hely a 64-es SSD-jén, mint hogy elkezdje lassúnak gondolni a 470-est. Megvan, elkaptad a lényeget? :K

Aktív témák