Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Yany
addikt
Szerintem kimutatható, de nem érezhető különbség van a kettő között. Alapvetően mindegyik stabil, viszonylag jó értékeket produkál. A 830-asban nem csak a SATA vezérlő komolyabb, hanem több processzor és nagyobb cache felel a kiegyensúlyozottab terhelésért. Ezzel együtt is azt gondolom, hogy ha a vinyó használatból eredő élvezeti értéke (ki mire élvez ugyebár
) 10-es skálán mondjuk 1, akkor a 470-es 9, a 830-as pedig 10-es értéket kaphat. Használat közben az SSD egyszerűen marha jó, legyen az Corsair, Ocz, vagy akármi (most a fiaskóktól eltekintve), a vinyókhoz nem is hasonlítható (mégis megtettem, wekekeke). Ha nagyon SSD-specifikus dolgokat csinálnál, akkor azt mondom, hogy gondolj a jövőre, de 64 GB előbb lesz neked kevés, mint a SATA2, erre egy sörben is fogadnék...szerk.: inkább vegyél ramot a maradékból, az most óccsó
(feltéve, hogy DDR3-as lapod van)Atticus, kérlek olvassd át jobban. Nem lesz kevés neki, illetve nem tudom, hogy az lesz-e. Annyit írtam, hogy előbb fogy el a hely a 64-es SSD-jén, mint hogy elkezdje lassúnak gondolni a 470-est. Megvan, elkaptad a lényeget?

Aktív témák
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 10-es skálán mondjuk 1, akkor a 470-es 9, a 830-as pedig 10-es értéket kaphat. Használat közben az SSD egyszerűen marha jó, legyen az Corsair, Ocz, vagy akármi (most a fiaskóktól eltekintve), a vinyókhoz nem is hasonlítható (mégis megtettem, wekekeke). Ha nagyon SSD-specifikus dolgokat csinálnál, akkor azt mondom, hogy gondolj a jövőre, de 64 GB előbb lesz neked kevés, mint a SATA2, erre egy sörben is fogadnék...
(feltéve, hogy DDR3-as lapod van)