- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Akkor mindenkinek válaszolnék : AZ alaplapon egy Asus P7P55D EVO . A kábelek újak rajta de már cseréltem azt is . 2 vinyó megy mellete még de az SSD-nek külön megy a tápkábel . AZ egyik vinyó egy Samsung 500 Gigás , a másik pedig egy Hitachi 1 T- s vinyó . A Samsungon van az XP mert néha kell az is , az SSD-n volt a Win 7 x64 . A Hitachin csak adatok vannak azon nincs oprendszer . Mikor indítom a gépet akkor ugye menüben tudom indítani hogy az XP vagy a Windows 7 legyen . A tápom egy Chieftec 650 W -os . Típusát nem tudom de az újabbik amibe már külön lehet a kábelokat bedugni . Külön van szünetmentesem is ami védi a gépemet . Ezért nem értem hogy mi a baj ?! És mindig készenlét után halt be az összes . De olyannyira hogy a BIOS sem látja már egyiket sem látta , próbáltam firmware frissítőket letölteni de azok sem látják . Teljesen elhaláloznak mint ahogy a mostani OCZ is . Belassítja a gépet ráadásul most . És semmi előjel nem volt , a HDD sentinel is végig 100%-osnak látta és minden futott rendesen , semmi beakadás nem volt . Egyszercsak ma letett de. készenlétbe és most du. próbáltam bekapcsolni , be is jött de kifagyott a gép és azóta nem működik .

Aktív témák
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest