Hirdetés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz BiP #28511 üzenetére

Hát nekem még kihagyhatatlanabb ajánlat volt. Nemrég váltottam platformot, és most már SATA3-as az alaplapom. Barátom is rendelt Chip magazin előfizetést az SSD-vel, de neki csak SATA2-es az alaplapja, ezért megéri a csere neki Az én gépemben lévő egyik OCZ Vertex2-őt cserélem az ő Samu 830-as SSD-jével és kap ezért 10K-t. A másik Vertex2-őt 20K-ért eladom/eladtam. Így 18K-ért ( 29 az előfizetés, mínusz 10K ami megmaradt az eladott Vertex2-ből) van egy egy éves Chip előfizetésem, és váltok a SATA2-es Vertex2 RAID0-ról SATA3-as Samu 830 RAID0-ra. Megvolt a fejlesztés és az éves előfizetés 20K alatt együtt.Nekem jó vásár volt, mert egyébként is évek óta előfizetek a Chip-re.
    Ezek után kíváncsi leszek, hogy mit tud a két 830-as RAID0-ban, és használat közben érzek-e különbséget, remélem igen.
    ( Hozzáteszem: Nem azért cserélem le a Sandforce vezérlős OCZ-ket, mert nem vagyok elégedett velük ( többször is kiálltam mellettük, mikor itt a topicban ócsárolták őket), hanem azért mert egyrészt sebességmániás vagyok, másrészt a fejlesztés tekintetében ez kihagyhatatlan ajánlat volt számomra. Ha nem Samu SATA3-as SSD-t adtak volna ajándékba, hanem mondjuk Vertex3-at vagy hasonló Corsair Force GT-t, akkor is beleugrottam volna)

Aktív témák