Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
joshua7
üzenetére
Nekem még nem volt ssd-m. Csak sok helyen írták, hogy a JMicronos kerülendő, laggolhat a rendszer (akadozás, mintha megfagyna pár mp-re a gép), de ez is fájlrendszer függő, mint ahogy írták is itt lentebb.
Nem tudtam viszont hogy ezek a gyártók már élettartam garival dobálóznak. Az OCZ 3 évet ad, a SuperTalent az UltraDrivera 2 évet. Ez utóbbi a maga 28-29k árával elég jó vétel, szerintem. De az OCZ is 32,5kért beszerezhető. Jó nincs rá bolti garancia, de van gyártói.
De igaz lehet, hogy ezeken sem sokkal gyorsabb a bootolás. A teszt is ezt igazolják. A későbbiekben már nem is szerepel ez az összehasonlítás. De lehet a programok gyorsabban indulnak vagy egy munkafolyamat gyorsabb (pl.: Photoshop (ez lehet rossz példa)).
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest