Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
Egy érdekes ötletem támadt (ha már volt róla szó bocsi), hogy adott 1 laptop és én a merevlemezt nem akarom kivenni belőle mert értékes adatok vannak rajta, így a külső merevlemez kilőve (elég rossz lenne ha 2-3 heti melóm hirtelen elszállna, laptopon belül meg csak jobb/biztonságosabb a HDD-t tárolni) viszont szeretnék gyorsítani a windows-on és a programjaimon, ha esetleg a rendszer szállna el az nem érdekelne annyira (feltéve ha nem sérül az SSD bár gondolom mivel nincs benne mozgó alkatrész így nem is sérülékeny annyira).
A kérdés pedig az lenne hogy némelyik SSD-nél lehet usb-n keresztül is kapcsolódni a géphez (legalábbis mintha láttam volna ilyet), szóval ha én egy "hordozható" SSD-re telepíteném a rendszert akkor az usb sávszélessége elég lenne neki? Egyáltalán életképes ez az ötlet? Gondolom csak usb3-om játszik vagy az usb2-vel is még használható? (bár gondolom ebben az esetben ha használható valamennyire nem lesz jobb a hdd-nél, vagy tévedek?)
Köszi előre is a választ
Aktív témák
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- Éjszakai műszak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Dell Latitude E7240 Core I7-4600U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest