- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
RiddleR
üzenetére
Partition alignment-et nem állítottam.
1TB-os Samsung F1 meggyőzött a 105MB/s írás-olvasással, hogy bízzam rá a rendszert, főleg az írás ami megfogott. SSD asszony gépébe költözött, jó öreg egymagos Athlon64 nForce4-es lapban DDR400-al. Felraktam rá a 64 bites Windows 7 R.C.-t, mint a villám úgy megy rajta. Igaz net meg office a fő profil, de az nagyon megy
. Igazából nálam a 32GB nem nagyon volt elég, inkább gyűjtök egy nagyobb modellre, ahol az írási sebesség is jó. Jó tudni amiket írtál, Vista szerintem többé úgysem lesz a gépemen, Win7 sokkal jobb a kompatibilitásban meg sebességben.fsb1000: filemon-t kipróbálom, köszi
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Igazából nálam a 32GB nem nagyon volt elég, inkább gyűjtök egy nagyobb modellre, ahol az írási sebesség is jó. Jó tudni amiket írtál, Vista szerintem többé úgysem lesz a gépemen, Win7 sokkal jobb a kompatibilitásban meg sebességben.