Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
RiddleR
üzenetére
Partition alignment-et nem állítottam.
1TB-os Samsung F1 meggyőzött a 105MB/s írás-olvasással, hogy bízzam rá a rendszert, főleg az írás ami megfogott. SSD asszony gépébe költözött, jó öreg egymagos Athlon64 nForce4-es lapban DDR400-al. Felraktam rá a 64 bites Windows 7 R.C.-t, mint a villám úgy megy rajta. Igaz net meg office a fő profil, de az nagyon megy
. Igazából nálam a 32GB nem nagyon volt elég, inkább gyűjtök egy nagyobb modellre, ahol az írási sebesség is jó. Jó tudni amiket írtál, Vista szerintem többé úgysem lesz a gépemen, Win7 sokkal jobb a kompatibilitásban meg sebességben.fsb1000: filemon-t kipróbálom, köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Igazából nálam a 32GB nem nagyon volt elég, inkább gyűjtök egy nagyobb modellre, ahol az írási sebesség is jó. Jó tudni amiket írtál, Vista szerintem többé úgysem lesz a gépemen, Win7 sokkal jobb a kompatibilitásban meg sebességben.