- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Hát én sem sokat másolgattam az ssd-re. Van nekem tisztességes hdd háttértáram

Ha előveszem a paraszti logikámat, akkor nem mindegy, hogy miről másolunk ssd-re!!
Azt el tudom képzelni, hogy egy hdd-ről átmásolunk egy dvd-t ssd-re, akkor ugye logikus, hogy a hdd olvasási sebessége szabja meg az ssd-re való másolás sebességét, ami könnyen lehet, hogy átlagban nem magasabb, mint 70MB/s.
Ebben az esetben nem az ssd vagy a vezérlő a hibás, csak annyi történik, hogy nem kapja elég sebesen az adatokat, hogy is tudná gyorsabban írni!
Ha egy ssd-nél saját magáról másolunk saját magára, akkor ugye megint hamis értékeket kapunk, mert gondolom lassítja a műveletet, hogy egyszerre olvasunk és írunk ugyanarra az ssd-re.
Logikusnak tűnik, hogy a valós másolási-írási sebességet csak akkor kapunk, ha olyan különálló háttértárról olvasunk melynek olvasási sebessége nagyobb, vagy megegyezik, mint az ssd írási sebessége.Szerintem ez minden vezérlőre és ssd-re igaz, nem csak a sandforce-os ocz-re.
AndrewTdi (#11993) hozzászólásában sem írja, hogy miről is másol......
Sajnos nincs két különálló szűz ssd-m, hogy a gondolatmenetemet gyakorlati tesztekkel is igazolni tudjam, de ti mit szóltok az elmélethez?
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest