Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vertigo18 #98432 üzenetére
Elvi-etikai kérdésnek elmegy, de mivel ugye
így a kérdés eléggé költői, mivelvolt egy komoly hajómeghibásodás, ami adja, hogy egy technológus csapatot magához kell téríteni, egyedül úgy sem tudnám megoldani a problémát.
Persze, ez jó pár évre az ébredésem után derül ki. Már pontosan nem emlékszem, de kettő minimum? Egy évre rámébred a csaj, és az éves évfordulón buktam le maybe??? De ha előtte rágom a kefét ez miatt, akkor sem kockáztatnék meg
egy hisztigépet, hanem előbb egy férfi, és osztani a felelősséget az első nőre, amennyiben tényleg szükséges.
Furcsa, de abban a helyzetben, nem biztos, hogy erre szükségem lett volna.Társra inkább, mint szexpartnerre.
Arra meg - most bocs - de abban a helyzetben, lehet, hogy egy férfi jobban megfelel.szerk: Az biztos, ha erre lett volna lehetőség, akkor lett volna egy kis sarok, ahol
füvet termesztek. [ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Nehéz kérdés, mondjuk egyszer egy híres író, nem kevésbé híres könyvében olvastam, hogy "az álló f@sznak nincs lelkiismerete", ezzel tudok azonosulni, tehát ez alapján igen, felébresztettem volna, sőt havonta egyet....de tönkretenni más életét, összetörni az álmait?...talán mégis maradtam volna a jobb kezemnél...
Amúgy a filmben nekem nagyon tetszettek a díszletek, rég láttam ilyen és a hajó is frankó volt.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
emiki6
veterán
Őszintén? Nem. Szerintem ha a ma elérhető otthoni szórakozási lehetőségek elérhetőek a hajón, akkor nem. Én el lettem volna. Egész nap filmek, sorozatok, játékok, valamint sport, mert mozogni kell.
Illetve tanultam volna, hogy megértsem az ébredés okát vagy nemtom.
Továbbá nagyon sok olyan dolgot lehet csinálni így, amire amúgy nem lenne elég ideje az embernek, ha termelő tevékenységet kellene végeznie. Nem pont olyan lenne az az élet, mint várná az ember, de legalább van ellátás és számtalan lehetőség.Persze fogalmam sincs róla, hogy a totális magány hogyan hatna rám, de a morális korlátaim nem hiszem, hogy engednék, még legvégső esetben sem.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest