Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mik76

senior tag

válasz Realradical #112870 üzenetére

Oke, ha leereszkedonek erezted a facepalmos kepet akkor itt es most elnezest kerek. :) Inkabb poennak szantam, bar meg most is ugy tartom hogy relevans volt.

Nem vettem magamra mivel nem a vfx melosok munkajarol irtal hanem a rendezoerol. En tisztaban vagyok vele hogy egy rendezonek mennyi meloja van kb egy hollywood-i blockbusterrel, es biztosithatlak hogy sok. Nagyon sok. Talan a rendezo melozza a legtobbet egy project soran. Mindent felugyel es velemenyez a teljes produkcio soran, a koztes idoben meg a vago szobaban varialnak kb az utolso honapig.

Az hogy az evi kb ezer filmbol elo lehet cibalni nagynehezen harom negy szitut amikor valamit ujrahasznositottak az azert nagyon gyenge erveles ha a mondandonk az hogy "manapsag mar csak kesz panelekbol pakolnak ossze filmeket". Az a link amit beraktal tipikusan egy olyan ember iromanya aki kb egy percet nem toltott filmgyartasban elesben viszont imadja a tema szakertojekent eladni magat. Ilyen emberekbol dunat lehet rekeszteni. Fontos hogy az ember jol valassza meg kire hallgat. Pl meg lehet kerdezni a Pataki Attilat is az ufokrol, de nem biztos hogy a sok sok info amit teljes meggyozodessel eloadna mind hiheto is lenne. :)

Valoban van hogy Pl bizonyos asseteket ujrahasznositanak, de ez a melonak kb szazad resze. Na bumm. Nem kell megmodellezni a hatterben allo hazak felet. Ezek szama es merete elenyeszo. Pl amugy vicces tevedes amikor besorolja a Feher Haz lerombolasat olyan filmhez is mint az Independence Day ahol konkretan makettet robbantottak. Ilyen targyi tevedesekkel van tele az irasa. Mondjuk lehet hogy a Sharknadonal ezek jogosak de a Ready Player One-nal kotve hiszem. :D

Pisz! ;)

(#112881) Ispy
    Hehe, na az is kemeny lenne valszeg. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés