- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
veterángeri
üzenetére
köszi a lelkesítő beszédet
semmi gondom a vereséggel, csak ne úgy verjenek el hogy kihasználják a fifa évek óta jelen lévő bugjait 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
ÁÁÁ
Ilyet még véletlenül se írjunk, hogy kire mi került, meg ilyen hülyeségek, egyszerűen megtörtént és egy fontos meccs ment el rajta, legközelebb még jobban figyelek, bár most is megtettem, mert nem Bufinak passzoltam, viszont erre rá kell tenni még egy lapáttal... 
Ez van, ennél nagyobb tré már ne legyen a 16-ban és akkor ezt alá is írom.

Mikor leszel amúgy?

-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Nem tudja valaki, hogy PS4-en hogyan lehet bekapcsolni a passzolási erő rásegítést? Nekem nem elérhető vagy szürkés vagy hogy mondjam
Eddig tetszett ez a vacak, de utcsó meccsen jól játszottam erre 4-4 lett amiből 3-at úgy rúgott hogy félpályáról leszalonozott és szerelni se tudtam, borzalmas az ilyen, nem is értem mi a jó neki ebbe
-
Ami biztos, hogy a sima FIFA 16 keretekben már a kezdet óta 78-ról 80-ra felment az értéke, szóval egyelőre ennyi biztosan várható Upgrade-ként, de messze van még január vége/február.

De szerintem nem érdemes ebből üzletet csinálni, mert nem biztos, hogy upgrade-kor drágább lesz, mint most, ugyanis minden olcsósodik, és akkor ugyanennyiért már jobb kártyákat lehet majd venni.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
biztos, hogy fog kapni, silver-ből gold-ot, de a sima silver lapja nem elég jó, max a TIF-jéből érdemes venni, vagy abból sem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Na bakker... Köszi, hogy a figyelmembe ajánlottad ezt a baromságot, eddig egy ilyen gólt se kaptam idén, erre most ez miatt buktam 1 meccset... Remek. Ezeket kérlek legközelebb tartsd meg...
(bele se menjünk, hogy te megmondtad, mert hülyét kapok...) 
A legszebb az volt, hogy 2-0-ra mentem, mikor is, RB passz CB-nek, nem értem, de Bufi felé ment, aki lekezelte, majd bemellezte a kapuba... 2-1... Majd kaptam egy szlalom matyi gólt, első értelmes megmozdulása az ellenfelemnek, erre 90. percben meg neki sikerül megfutni és 2 értelmes lövésből fordít. Ilyenkor tudok agyvérzést kapni.

Előző meccsen mondjuk én fordítottam 1-0-ról 1-3-ra, de ez most felcseszett, mert amúgy köze se volt a meccshez.
1.05 Patch benyomások, egyelőre csak címszavakban:
- nagyon gyors játékmenet (-)
- kevesebb 11-es (+)
- jobb védekezés (+)
- lassabban veszi a cseleket, néha el is akadnak (-)
- jól lehet passzolni (+)
- kicsit javult a befejezésem (+)
- túl gyors fáradás (inkább +, eddig)Eddig inkább pozitívnak mondom, jobb mint az 1.04-es patch, ott nagyon nem tetszett a futós játékmenet... De majd kiderül, idén túl sok a hullám vasút és ez zavar a legjobban.

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Mahrez vajon kapni fog upgradet? Lehet vennem kellene néhányat!

-
-
Általában jó befektetés IF lapokat venni olyankor, amikor épp sokat nyitogatják, aztán vagy tartják az árukat, vagy még felfele is mennek, mikor már nem lehet őket kinyitni többé, hanem csak azok vannak, amiket megszült a Zisten addig.

Ellenben a nem-IF, sima kártyák időről-időre folyamatosan vesztik értéküket.
-
Fekete Dybalát mennyiért vetted? Nekem úgy tűnik, mintha menne fel az ára folyamatosan.
Érdemes lenne beruháznom rá majd, mert ő is kap majd upgrade-et, az biztos. Talán a TOTY nyitogatás idején egy rövid ideig olcsóbb lesz, mert olyankor mindenki mindent elad és nyitogat. (aztán azt is eladja amit kinyitott)
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igazuk van a kollégáknak.

Én egy éve kezdtem el kontrollerrel játszani, igaz volt egy kis kihagyás, de nem bántam meg.
Szokatlan először, mert az embernek a keze rá van állva a billentyűzetre, de előbb utóbb megszokod. Majd később, ha belejössz, pont a bill. lesz neked szokatlan, illetve kényelmetlen az irányítás.
Én, amikor átálltam, akkor gyakorlásképp letoltam pár száz meccset a gép ellen, illetve jól jött még a gyakorlóaréna is.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bárhogy történik, ezt a játékot másképp nem érdemes tolni.

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha vennél egy xbox360 (one) kontrollert akkor tudnál fejleszteni a játékodon pozitív irányba, mert a billentyűzet lekorlátozza az ember lehetőségeit. Pár nap alatt megszoknád és utána eszedbe sem jutna billentyűzeten tolni a fifát az hótziher.

-
Kristof_94
nagyúr
Ma egy kicsit elment a kedvem a további online draft próbálkozásoktól... Az első meccset viszonylag simán nyertem 2-0 arányban, viszont a második meccsen egy olyan csapat jött ellenem, ahol kb. 70 chem lehetett. Az egész játéka abból állt, hogy nyomta az 5 csillagos cseleket úgyhogy 4-1-re elbuktam és a 3 csomag is csak non rare gold játékosokat adott... Kellene valami szűrő, hogy ki mivel játszik, mert sokan nem szeretik vagy nem tudják használni a kontrollert és így kissé hátrányban vannak. Bár lehet, hogy csak én gondolom így.
-
Vampire Bat
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Egyelőre ilyentől szerencsére nem kell tartanod, sokkal inkább attól, hogy fogsz gólt kapni.
(Ez annyira magas labda volt, hogy nem tudtam nem belekötni...)
Elég, ha erre koncentrálsz, de köszi az aggódást.

Online barát ellen két meccsen tetszett a patch, a védelmek stabilabbak lettek, a játékosok tényleg fáradnak, de a szokásos 3 csere sokat segít. Itt pozitív a megítélés.
Sajnos a korábbi handicap tengernek köszönhetően 6 zsinór vereség és 1 győzelem után, gondoltam rápróbálok, hátha sikerül bent maradni az online 4. osztályban, de érdemben nem tudtam tesztelni a javítást sem, akkora lag tengert kaptam.
Még egy döntetlen elég lett volna, feljöttem 2-0-ról, még így is, (ebből egy tizi volt, az ellenfél Benzemája telibe rúgta Manolas vádliját és befújta tizinek, a másiknál meg lemaradtam a lag miatt...), aztán a végén kaptam egy megalázós, mindenki lemarad a francba gólt, csak, hogy jó legyen.Ezzel 2 év után először sikerült bármilyen osztályból kiesni...
Tavaly ez egyszer sem jött össze, még az elsőből se, egyszer minden sorozat véget ér. JEEE! 
Remélem azért nem lesz minden meccsem ilyen lag szopi.

-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó kis keylogger megoldja minden hacker dolgát.

Amúgy is, aki vett coint, annak nem kell félnie, előbb-utóbb elcsórják az accountját, vagy legalábbis lenullázzák.

-
Kristof_94
nagyúr
Egy újítás a Futhead-től, ami szerintem nagyon jól sikerült!

-
Te magadtól is fogsz kapni.

Tényleg, akartam is mondani, hogy ezek az erős hátrapasszaid a kapusnak, azokat a FIFA 16 megjelenés környékén jó párszor benyelték a kapusok.
Mert az erős hátrapasszt nem tudták lekezelni. Szóval kockázatos.
Bár azóta nem nagyon láttam ilyet, szerintem valamelyik patch révén javították. -
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
(Mondom tőlem fogsz gólt kapni!)

Nya a lényegre térve
sztem azért, igaz 3x kezdtem újra a meccset, mire behúztam (a kapus kirúgásra figyeljetek offline is, elég jól levadássza a gép az új javítással), úgy tűnik nekem, hogy a gép is többet hibázik valamivel, könnyebb szerelni a térfelünkön és ezért élvezetesebb a meccs. Védekezésben ő is OP, de akkor is stabilabb ellene labdát tartani, illetve még egyszer mondom, szerelni is. Nekem ez tetszik. Online egyelőre 10 perce nem találok ellenfelet, szóval ott még várakozó álláspont van. 

-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Fogsz, tőlem...!

Más: Elkezdtem tesztelni az 1.05-ös javítást, eddig még csak offline ultimaten. Nos aki szeret offline játszani, annak megváltás ez a patch.
Online még nem nyilatkozom, oda még kell pár teszt meccs, nemsokára nyomatom. Aztán ha a gép is úgy akarja, akkor megpróbálok végre ráfeküdni, hogy felsőbb ligákba szenvedjem magam. Majd jelkezem.

-
BlessedElroy
senior tag
Csak nekem van egyre több laggolós/belassult meccsem, vagy nálatok is hasonló a helyzet? A játékmenet mintha kicsit gyorsabb lenne, kicsit könnyebb tartani/cipelni a labdát, picit jobbak a passzok. De most a középpályásaim 100-as fitnesről lemennek néha 90-91-re, az eddigi 94-95 helyett egy meccsem, ami copás...
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem tenném full védekezésre, csak kicsit visszább lenne állva, de ezek a játékosok elöl annyira jól kiegyensúlyozottak, hogy a támadó statjaik is elég jók, meg a védekezők is, és arra számítok, hogy már a középpályán is nehéz lesz az ellenfélnek áthoznia a labdát. Talán labdabirtoklás + letámadós focit kéne játszatni, elvesztem a labdát, rögtön szaladjon rá két játékos visszaszerezni. Mert itt még a csatárok is jól szerelnek. És nagyon jó a fizikumuk, sokat tudnak futni és nem lassúak.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
de ennek mi értelme? a csatárokkal hol akarsz védekezni, az ellenfél tizenhatosánál? ha ahogy írtad, beállsz védekezni és passzolgatni, magadrahúzod az ellenfelet, támadójátékod max kontrákból - lenne, ha lenne hova felfejlődni, de ezzel a felállással még létszámfölényt sem tudsz kialakítani a kapuban.
semmit nem jelent a védekezés stat, ha nem jól rángatod a joy-t, vagy az ellenfélnek kedvez a rendszer.
-
Nem tudom a választ.
Ezért kérdeztem.Kíváncsi vagyok, mire lehet vinni egy ilyen csapattal. Arra még nem telik, de ezt így biztosan ki fogom próbálni. Elég szélsőséges, különleges, de nem tudni, hogy mennyire válik be. Lehet, hogy kemény mezőnyjáték miatt szupercsapat lesz, de az is lehet, hogy mivel nem lesz akkora átütő erő a támadó szekció legelején, ezért aztán nem leszek gólerős és felbátorodik az ellenfél, és ezért akár még több gólt is kaphatok.
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezzel sem szoktam 2-nél többet kapni, sőt.

-
Rypejakten
addikt
válasz
GeryFlash
üzenetére
gép ellen beállításoknál mindig a CPU pass errort mindig feltolom 50-ről 55-60-ra, és így kezd emberi lenni a játék, amúgy meg semmi értelme, mert egy Bournemouth Barca-módon széttikitakázza a félidőt rontott passz nélkül.
PES-t még nem próbáltam, nekem olyan ez a két játék, mint a NFS és pl. az Asetto Corsa. utóbbi annak vaó, aki szimulátort akar, előbbi, meg aki élvezni az autókázást, nem törődve a defektes fizikával és az árkád-szerű játékmenettel.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére

Igen, ezt csináltam egy darabig, csak nem akartam elhinni, hogy ezt valóban így kell
Nálam elég szomorú pillanat az, amikor megy a játék és lerakom a kontrollert és pislogok 7-8 másodpercet mire lesz olyan szíves kis passzokkal felhozni a labdát 16-osomhoz. Tényleg nem akarom teleszemetelni a topikot ,,bezzeg a PES-ben" dumákkal, de tényleg miért nem lehetne élvezhetőre csinálni a játékot, nem butára meg könnyűre csak pont annyira hogy élvezze az ember 
A másik az átemelés, ezzel lehet valamit kezdeni? Amikor 0,2 mp-re odapattan valamelyik játékoshoz a labda és annyira adja a dolog hogy átemeled akkor hagyjam a francba az emelést, mert egyszerűen nincs elég idő hogy elég erősen megrúgja az ember hogy ne 60 centire emelkedjen meg a labda?
Mindkét dolog egyébként a 15-ben teljesen jól működött, igaz nekem ott a passzjáték darabosabbnak tűnt mint itt, de maga a játékmenet nem volt ennyire frusztráló. -
Rypejakten
addikt
válasz
GeryFlash
üzenetére
nem, high pressure önmagában fölösleges a gép ellen. sőt, eleve megpróbálni labdát szerezni a gép ellen fölösleges. várd meg, hogy felhozza a 16-osig, és ott ronts csak ki a védőkkel (de inkább CDM-ekkel, ha vannak) szerelni, és a széleken építkezz.
a letámadásnak semmi értelme, félprofin is 95%-kal passzol a gép, csak magad húzod fel, meg a játékosaid fárasztod le.
-
GeryFlash
veterán
Szia! Át állítottam a tacticket high pressure default-ról, azóta már ilyen 45% os possesion-jeim is vannak az AI ellen, kezd(t)em megszokni. Jól értelmezem hogy ez a patch pont azt fogja hazavágni?
És a löböllés még mindig vicc kategória marad 3mp-s lövés rátenyereléssel? 
-
mateglaj
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi, kipróbálom.

-
MdewC
nagyúr
válasz
veterángeri
üzenetére
-
veterángeri
tag
Ps4 -re is kijött a patch!
-
mateglaj
tag
Hali.
Milyen módokat tudtok gyors pénzszerzésre manager módban?
A mecénás már kilőve sajnos. Valami "bug cheat" szerűség is jöhet, mint ami a 14-ben volt.
-
Blashe
aktív tag
TIF Mahrez (gól , gólpassz)
Elképesztő a pali. -
MdewC
nagyúr
válasz
GeryFlash
üzenetére
Üdv!

2 tipp. Az egyik, hogy türelmesnek kell lenned, főleg offline, mert ha már most ennyire kiakaszt, később csak sokkal rosszabb lesz.

Másrészt minél jobban akarsz labdát szerezni, annál nehezebb, főleg a meccs elején, ettől függetlenül érdemes próbálkozni, hátha. Tudom, mert elég sok meccset játszok ofline ultimaten és ha minden klappol (nem csal a gép), akkor meg is verem.
Amúgy én visszavont védelemmel játszom, nem full agresszív letámadással, ettől függetlenül lehet nyomást gyakorolni az ellenfél térfelén, de nagyon ritkán adja el az ő térfelén a labdát. Főleg ultimaten. A labdást a csapat társ cointainnal támadom, akit irányítok, azzal megelőzök, vagy arra az emberre futok, akinek várhatóan passzolni fog.
Próbálok persze letámadni, de nem kapok agyvérzést, ha ez nem sikerül a térfelén, hagyom, hogy jöjjön, az említett stratégiával a saját térfélen, vagy a 16-os környékén már lehet labdát szerezni és helyzettől függően vagy kontrázni, vagy támadást építeni. Jelenlegi stratégiám: 70 55 szervezett 60 50 60 free 30 50 60 cover.

-
dokee78
félisten
válasz
vegitossj7
üzenetére
Melyik volt amelyik még ment DX10-el?
-
lovi0930
csendes tag
Sziasztok! Az miért van, hogy magától átvált balancedről defendingre a meccs kezdetekor?? Utolsó 3-4 meccsen vettem észre, hogy nem úgy mozognak a jàtékosok akkor láttam hogy alapból defendingen van. Ezt hol lehet állítani meccs előtt vagy miért kezdi így a meccset?
-
dokee78
félisten
Nem lehet valahogy elhitetni az Originnel és a játékkal,hogy DX11-es a VGA-m?
-
GeryFlash
veterán
Tegnap megvettem PS4-re a FIFA 16.-ot, tudni kell rólam, hogy én nagyjából utoljára a 1-gyel játszottam rendszeresen PC-n, a 12 már nem jött be, viszont az elmúlt 4 évben masszív PES-es lettem, így amikor a haverok áthívtak FIFA bajnoksága eléggé megvetően tekintettem az EA tákolmányaira, mivel az egyik egy arcade játék a másik meg egy valódi foci szimulátor. A 15 már viszont komoly a javulást mutatott passzok terén, és a 16 demója után én azt mondtam, ez kell nekem, mert már végre a passzolás is szinte PES szintű, minden másban meg már jobb.
De ez a játék valami b-sszott idegesítő!!!!!

Semi pro egyértelműen könnyű nekem, ezért a gép ellen Prof-ba tolom/tolnám. De nem, mert a demoval ellentétben ez a szar gép meccsről meccsre 65-35%-os labdabirtoklást tol ellenem, a 10 másodpercig tartó saját térfeles passzaival. Komolyan már az9n gondolkozom, hogy vmi Benny Hill-es összeállítást csinálok... Egyszerűen nem adja el a labdát, nyomom a sprint+szerelés(követés) gombot, de mi az istennek, amikor 60. percbe ezzel a módszerrel már mind hulla lesz, és a labda se lesz nálam. Állati idegölő ez a tétova, belterjes passzolgatásai a gépnek, amikkel amúgy semmire nem megy csak az agyamat húzza. Fejre állhatok, akkor se tudok labdát szerezni.
Haveromnak mondom, hogy ez mégis mi a szar, erre mondja, hogy hát állítsam feljebb a pass error-t CPU-nál... Most felnyomtam 70-re amellett h rohadt gáznak érzem, hogy ilyen szarságokkal kell foglalkoznom, és azt érzem hogy handycapet kell adnom magamnak, mert béna vagyok... A durva, hogy még ez is kevés ahhoz, hogy 50% felé menjek egy Arsenal Watford meccsen. Nem,nem fogom feljebb tolni, és nem, nem fogok semi proval szarakodni... Van valami értelmes pressing beállítás, amivel ez megoldható, mert konkrétan úgy néz ki ilyenkor a meccs, hogy 1-1, és a gép passzolgat magában 8-10 másodpercet, én ilyenkor lerakom a kontrollert és malmozok, aztán nagy nehezen felhozza a labdát, és amikor a 16-osom előtt van akkor újra kézbe veszem a kontrollert, mert ilyenkor már esélyem nyílik labdát szerezni. Ja, olyan hogy felívelés, vagy indítás, áh olyan k*rvára csak a mesében létezik
A másik remek újítás a ,,hosszan tenyerelj rá a lövés gombra" dolog, amit 10 meccs után az ember meg tud szokni, nem gond. De b+, az hogy egy átemelésnél (löböllés/chip) hosszan nyomjam le a lövés gombot, na olyan Isten nincs. Kérdezném, hogy ezek az állatok akik csinálták ezt a a rendszert látták már foci meccset? Esetleg labdát? Amikor vezeted rá 20-szal a kapus jön ki rád és elpörgeted felette, az mikor vált olyan érzést, hogy tenyerelj rá valamire izomból? A löbölés az egyetlen kicsi mozdulat, természetellenes erősen lőni ilyenkor.
Annyira bánt, hogy egyébként körítésben a játék (zene, menü, grafika, kommentátorok) álalti profi, de ilyen baromságokkal hazavágják az egészet. PES-ért meg halál fog kiadni 18 ezret licenc nélkül, PC-n meg már nem szívesen játszanék azok után, hogy a Konami idén is kicseszett a PC-sekkel, semmi next gen elemet nem kapott meg a port.
Bocs a kirohanásomért, de ha tudtok légyszi segítsetek ezen a labdaszerzés az ellenfél térfelén miközben cicázik veled dolgon....
-
szakii6
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Okazaki teljesen jó
őt nekem is beadta párszor már... emlékszem tavaly is volt 1-2 aki mindenkinek alap volt a csomagban 
-
Garsza
veterán
Elnézést kérek mindenkitől. Igazuk van az előttem szólóknak.
Kérem törölje valaki jogosult az előző hozzászólásom.
-
MdewC
nagyúr
Üdv kolléga úr!
Teljesen megértek minden nemű kifakadást a játékkal kapcsolatban, még a csúnya beszédet is értem, de egy kis mértéket tartsunk be, az néha nem árt, nagyon köszönöm!!!

MÁS:
Jöhetne már a patch, mert már annyira kíváncsi vagyok, aztán lehet megbánom még ezt a kijelentést, csak essünk már túl ezen a várakozási időn!

(#7126) szakii6: Még 1 órán keresztül nyithatóak.
-
bab1987
tag
Darálósabbak lettek a meccsek. Nekem ez a véleményem úgy 40 meccs után. Két osztályt sikerült ugranom jelenleg már másodban ténykedek. Sokkal hamarabb lefulladnak az emberek, megint felerősödött a ping-pong efektus. Most a nemiszerv jó oldalán állok, de nemsoká jön a szokásos 2-3 osztály zuhanás.
-
szakii6
tag
Meddig van Totg srácok? Mai nap 2ből 2 online draft győzelem, egy Fisher jött (omg)
ja meg Auba -
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én annak nem örülök, ami most van. Eszetlen turbó game, a szerelések pontatlanok, mindenki hiper agresszív. Jó lesz ez a fáradás.

Vagy nem.
XD -
MdewC
nagyúr
Szánalmas az ea, hogy konzolokra még mindig nincs update.
-
Rexcsek
tag
válasz
szakii6
üzenetére
Szia!
PC-én nyomom, csak X-box kontrollerrel.
Ja azt még elfelejtettem, hogy a 70.percben sima default tactics mellet a védekező középpályások a fenekükön veszik a levegőt, gyakorlatilag az összeesés szélén állnak.

Tegnap játszottam a női kupában egy meccset:
kb.10-10 ziccer mindkét oldalon, csupa kapufa és kapusbravúr, a vége 0-0 lett, majd 11-es rúgásokkal kiestem. Kész kabaré volt az egész meccs...
-
szpal17
őstag
válasz
Rexcsek
üzenetére
Szépen összefoglaltad!

Nekem még a kapusokkal is van bajom, de ez csak egy kis plusz extra. És ez persze párosul azzal, hogy a hurkák is képesek 3-0-ról valamilyen úton-módon felállni... Mert valami történik és elfelejtek játszani...ez a random faktor.A kis pihenés mindig jót tesz...
-
Rexcsek
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jaja, tönkre vágták rendesen, most szerintem lesz egy hosszabb pihenő, ilyenkor hagyni kell a játékot...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rexcsek
üzenetére
"- támadó játékban nehézkes labdakezelés, labdaátvétel, szöktetett passz egy kicsit rosszabb lett"
"- a csapattársak gyakran nem segítik a támadások építését, hanem egy helyben állnak"
"- játékos váltás gyengébb lett a jobb analóg karral"ezekre egy nagy +1

és ezekkel gyakorlatilag tönkre is tették a játékot

-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Az új patch véleményem szerint az alábbi "eredményeket" hozta:
pozitívumok:
- talán a sima passz (X-boxon A gomb) jobb lett
- szlalomozni egy picit nehezebb
negatívumok:
- a leghurkább játékosok is meg tudnak izzasztani
- támadó játékban nehézkes labdakezelés, labdaátvétel, szöktetett passz egy kicsit rosszabb lett
- a csapattársak gyakran nem segítik a támadások építését, hanem egy helyben állnak
- kulcspasszoknál gyakran belaggol a játék és nem éri el a csatár a labdát
- rettenetes random faktor
- 3 kupát megnyitottam korábban, most hétvégén egybe engedett csak be
- rengeteg a mellészerelés, az ellenfélhez visszapattanó labda
- játékos váltás gyengébb lett a jobb analóg karral
- belassuló játékosok
Nem feltétlenül picsogásnak szántam, de nekem a hétvégi meccsekből ez jött le.
Jelenleg a sima seasonban a 4. osztályban járok, a mérlegem: 40-2-11A handi legyen veletek

-
Stylerr
addikt
Nem tudom, hogy ez a legutóbbi Patch mit változtatott a játékon, de azóta 3-4 gólokat kapok. Mintha elfelejtettem volna védekezni. Érdekes..
-
Kristof_94
nagyúr
Bocsi, én sem vitát akartam gerjeszteni! Csak arra utaltam, hogy nekem semmi bajom azzal aki top játékosokkal jön ellenem. Ha megteheti és ezt szeretné akkor tegye. Sőt, talán nem is baj mivel az EA-nek igen nagy bevételei származnak ebből. Mondjuk az már más kérdés, hogy abból mit hoznak ki

-
MdewC
nagyúr
Kérlek Skacok ne vitázzatok, semmi értelme. Ez az igazi off.
Nagyon köszi.
Más:
Megvan az első igazi jó nyitásom idén, egy sima Lacazette, meg egy Draft token.
Végre lehetett örülni.
Így úgy tudtam megvenni IF Costat, IF GIGIT, Alabat és Vidalt (kölcsönöst még lejátszatom), hogy marad coin kereskedni.
-
Lehel01
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Probalnek legozni is de ha a fifa hoz nincs néha türelmem akkor ahhoz meg kevésbé sem lenne . Mr tanácsadó
-
vegitossj7
addikt
válasz
Lehel01
üzenetére
De ezen nem lehet segíteni, ezt írtam le az előbb.
Aki nem tudja James-t kezelni, az mást sem fog tudni kezelni.
Majd ha megkérdezed, hogy hogyan kell kezelni Llorentét vagy valakit akihez kell skill is, abban tudunk/tudok segíteni.Én nem válaszolhatok neked? Azt írok amit akarok, te mondtad.
Semmilyen bántó szándék nem volt a hsz-ben, csak felhívtam a figyelmed.-" allszent Fifazo "- -
Lehel01
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
A fórum azért van hogy leírod a problémáidat és aki akar vagy tud válaszol vagy segit..... Pl. Nálam baromira bevált rodriguez valószínűleg te nem tudod kezelni öt vagy nem a te játék stílusod hoz való ilyen választ vártam volna el .... És azzal hogy azt mondom a játék szar azt azért mondom mert vereségi sorozatba vagyok benne és egyértelmű ideges az ember ...... És azt írok ki amit akarok aki nem akar válaszolni úgysem fog.. ..neked sem kellett volna " allszent Fifazo "
-
vegitossj7
addikt
válasz
Lehel01
üzenetére
Erre most mit írjunk?
Ha azt írjuk szar vagy, megsértődsz, ha azt írjuk a játék a szar, senki sincs előrébb.
Már megint elkezdtek szállingózni a picsogó hsz-ek, erre van egy külön topic, Itt ki lehet élni ezeket, nem kell teleszemetelni a fórumot.
Ez csak személyes vélemény.
-
Lehel01
csendes tag
Hihetetlen hogy egyszer Kupát nyerek a div 4 ben meg a 3 an és egyszer meg annyira nem megy a játék hogy visszaestek az 5 be ... Mar annyiféle variációt próbáltam eladni a játékost venni mast akkor azt is eladni taktikák formation az egész egy szar ... James Rodriguez is 87 de egy kalap szar vagy nem tudom kezelni se lőni nem tudok vele lassú is meg fárad is pfff... Komolyan mondom a kis törpe correa háromszor lefutja meg 5 szór erősebbet rúg és sokkal többször betalál pedig mind a kettőt Cam-ban használom külön külön
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én se szeretem az ilyet, amikor a játéktudásától függetlenül előnybe kerül valaki, csak mert
a szüleinekvan elpazarolni való pénze Fifa pontokra. Mondjuk az EA-re haragszok elsősorban, hogy lehetővé teszi ezt.Tegnap Div 7-ben(!) kerültem össze egy ilyennel. Real-Bayern Hybrid, mindenki aki kell. Ronaldo, Lewandowski, Robben, Müller, Ramos, Neuer, stb. A legolcsóbb játékosa is minimum kétszer annyiba került, mint nekem az egész csapat. A bénább játékosok közé tartozom, ráadásul billel tolom, a hendi sem az én oldalamon állt, mégis nyertem viszonylag laza játékkal 2-1-re. Egy szögletnél azért ki sikerült lőnie a felsőt ollózva...
Gondolom nem játékkal szedett össze ennyi pénzt, persze lehet hogy csak jól üzletelget, vagy nyitott néhány Legendet.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi a lelkesítő beszédet

Biztos valami ilyen jellegű átok került rád, amiért kimondtam azt a korábbi hozzászólásom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még egy döntetlen elég lett volna, feljöttem 2-0-ról, még így is, (ebből egy tizi volt, az ellenfél Benzemája telibe rúgta Manolas vádliját és befújta tizinek, a másiknál meg lemaradtam a lag miatt...), aztán a végén kaptam egy megalázós, mindenki lemarad a francba gólt, csak, hogy jó legyen.
És a löböllés még mindig vicc kategória marad 3mp-s lövés rátenyereléssel?