Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezzel továbbra sem értek 1et.

Kis idő megvenni, kis idő újra listázni, csak sokszor kell megcsinálni 1 nap. 1,5 óránként 5 percnyi web app tevékenységgel több 100 ezret meg lehet keresni.

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
veszel fogyóeszközöket aztán dupla áron eladod..ennyi
finisher chem lap megveszed 300-350-ért eladod 700-800-ért.. arany szerződéseket veszel 250-be eladod 500-ba és így tovább 
-
MdewC
nagyúr
Ázze, PS4-en nem enged be, a forgalom miatt...

Ész van a promóhoz, de kapacitás már nincs.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, de ha belegondolsz 1 órába max. 4 meccs fér bele amiért 2-2200 coint kapsz kb. most már nem hiszem, hogy vannak boostjai az embernek (vagy ha vannak akkor pedig még az elején van nagyon tehát úgyis el fog menni az a coin "alap" játékosokra meg szerződésekre) Szóval egy nap 6 óra játékkal összejön vagy 10-15ezer coin, de ehhez bírni kell azt, hogy játszol folyamatosan amiből óránként úgyis leesik legalább 10 perc, mert keresed az ellent, félidő, közben kiugrasz ide-oda. Inkább transferből lehet sokat szakítani meg meggazdagodni a szerencsés nyitás mellett sem, mint pusztán játékidővel
az arra jó, hogy 1-2 játékost cserélgetsz, próbálgatsz meg veszed a szerződést. (bár divben ugye 1-1 feljutás, liga cím sokat érhet, de az megint lutri kiket kapsz, főleg a haladsz felfelé valószínűleg megtorpansz úgyis) -
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kereskedés, szerencsés játékos nyitás ez inkább, mint napi 6 óra fifa amiből amúgy sincs sok coinod.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
+1 az egyik csapat pihen, ameddig a másik játszik verziónak.

Egyébként már 1 meccs után, akár 97 fitnessnél is rátolom a fit lapot, ha van olyan, akire kell! Pláne kupa meccs előtt. Bizony.

-
törölt tag
Üdv, mikor várható a jelentősebb esése az áraknak? Ma este? Hétvégén valamikor?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
subs+reserve slot pihen ameddig a csapat játszik.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én abszolút nem is szoktam használni, szerintem coin pazarlás (érdemes inkább eladni ezeket a lapokat, elég gyosan elmennek).
Én rotálni szoktam, minden posztra van 2, nagyjából azonos szintű játékos, így nem szokott 80 alá esni soha senkinél. Vagy ha van több squad-od, akkor értelemszerűen pihenteted azt amelyik kezd fáradni és addig tolod a másikkal.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
80 alatt, ha nincs épkézláb csere a padon a fontos pozíciókra (szélső, holding mid, CAM).
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyik se, alapvetően a pakk nem éri meg, tök mindegy, hogy veszed, vagy kupáért/draftért kapod.
Akkor már inkább draft, legaláb kapsz valami pluszt a coinodért, hátha kipróbálhatsz egy if Ronaldot pár meccs erejéig. -
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
90 alatt.

-
Kristof_94
nagyúr
Bocsi az újabb bejegyzésért, de már nem tudtam szerkeszteni! Ti általában mikor szoktatok használni csapat fitness lapot? 70-80 fitnessnél?
-
Kristof_94
nagyúr
Pontokból nyitni érdemes vagy inkább draftolni ?

-
zarakisan08
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Howardot én annyira nem ajánlanám. Azt tapasztaltam, hogy nagyon rosszul fut ki a beadásokra, nálam többször megelőzte a támadó. Begovicot tudnám mondani ő jól védett amíg meg nem vettem Cecht. Olcsó de jó védőnek még Ogbonnat tudnám ajánlani, középen Milner nekem is nagyon bevált, csomó gólt lövök vele.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére

Valahol az se túl para, akkor majd kiderül! Köszönöm!
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon köszönöm!

A fordulás alatt mit értesz pontosan? (Melyik játék szituációt?)
A lövőcselen, illetve egyéb cseleken érződik változás? Remélem azokat nem bántották nagyon? Vagy például az L2+R2 kombináció?
Erről esetleg bővebb infó?

Egyébként pozitív a történet, vagy sem?

-
-
MdewC
nagyúr
Na mi a helyzet? Senki nem játszik PC-n a játékkal?

Írjatok már valami infót, hogy mit változtatott a patch!
Türelmetlen vagyok! 

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Talán egy Ramires a kp-re, vagy egy Mangala a CB-be, vagy egy Darmian RB-be? Talán annyira nem drágák, de minőségi javulás lehet.

Na közben kölcsön Hummels... Kenhetem a hajamra...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bucketb0b
üzenetére
Köszi a tippeket! Az igazság az, hogy még nem teljesen alakult ki a stílusom, de rengetegszer szerzek úgy gólt, hogy a megfelelő pillanatban indítom a szélsőt onnan pedig egy pontos beadás és Rémy bácsi befejeli vagy esetleg a két szélsővel török be a 16-oson belülre. De pl. nekem Milner is sokszor lő gólt, jelenleg 52 meccs / 10 gól, tegnap az ő két góljával nyertem!
Hoppá, közben mindenki kapott egy ingyen pakkot, garantált 85+ játékos. Persze csak kölcsönbe, mekkora suttyók!

-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vedd meg Howardot és többet nem kell a kapusposzton aggódnod. Mignolet nem ajánlom, olyan10/7 nálam. Semmi kirívó a teljesítményében. Bár Krultől talán előrelépés, de érdemben nem. Csatársor szerintem baromi jó, oda max. egy Bony ha Rémy nem a legjobb vagy Sturridge. Középpályát én mindenképpen cserélném. Ramires, Fernandinho, Dembelé és társaira. Ha ilyen izmosabb játékosok kellenek oda.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként én nem biztos, hogy az a 20K-t kapusra költeném, vagy ennyire gyengének érzed Krult?
Viszont az is biztos, hogy az akciók után a belga kapus ára feljebb fog menni, tehát ha szimpi, akkor most kell lecsapni rá.

Így dilemmás picit, majd meglátod.

-
bucketb0b
őstag
Nekem csak 116mb az a 250

-
Kristof_94
nagyúr
Mindjárt meg is veszem! 17.750 volt a végösszeg!
Ez a jelenlegi: [link]
Egyelőre ennyire futotta, sajnos időm sem olyan sok van játszani...
Szerinted G2A-n megéri venni 5000 ft-ért 2200 pontot? Gondoltam most, hogy black friday van... Bár nem sok csomagra futná szerintem. Érdemesebb lenne inkább draftra költeni?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem tuti, hogy minőségi javulást hozna.

Kérdés, hogy érdemes-e máshol fejleszteni még a csapatot?

Szerk: Személy szerint közép pályán gyorsítanék, de ha ez tégen nem zavar, akkor a jobb CB, vagy RB posztot tuningolnám még.

(#6463) Kristof_94: KÉRLEK SKACOK! Bármilyen nem "legális" point, vagy coin beszérzés témát kerüljetek a topikban. Nagyon köszönöm!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Attila432
üzenetére
Igen, de ilyenkor egyszerre több 10 ezren szeretnék ugyan azt a terméket, nyilván ahhoz képest elenyésző!
Nem értem a facebookon is miért reklamálnak... Meg belinkelnek telefonokat, hogy máshol akciósan 10-20 ezerrel olcsóbb, de arra már nincs eszük, hogy elolvassák a termék alatti szöveget: A termék ára áfa nélkül értendő!
Úgy nyilván olcsóbbnak tűnik... -
Attila432
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahhoz képest az nem is annyira kevés...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valóban, tapasztaltam én is.
-
szpal17
őstag
Az Xbox one fifa 16-al csak 69990 ft volt...ha ezt tudtam volna. Bár így is inkább ps 4et szeretnék de ennyiért...
-
_adaml21_
őstag
eMag-on Black Friday keretében a dobozos FIFA 16 PC-re 9 990, hajrá, aki még nem vette meg

-
bab1987
tag
Köszi a válaszokat. Hát kíváncsi lesz mi valósul meg belőle

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vagy, a 'balance' jelen esetben a tovább húzást jelenti...

Kiv leszek, mennyire tudták megfelelően optimalizálni...
Vki PC-s tudná ezt érdemben is tesztelni, hogy mi változott és megosztani részletesen??

Szerk.: am jól értelmezem, hogy a 'dribble turns' inkább vonatkozik a futás közbeni hirtelen irány váltásra, mint inkább a cselekre/cselezésre?
-
ohcard
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pontosabban vonal melletti indítások, illetve nem labdaátvétel, hanem talán végre annak fog passzolni a játékos, akinek akarod. A passzot kapó játékos jobb megválasztása.
Ez utóbbi ha igaz, akkor talán 2 hónap után ismét megnézem az UT-t. -
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
'"This update includes the following improvements to gameplay: Improved through ball accuracy when close to the sideline. Improved pass receiver selection. Improvements made to balance sprinting dribble turns."'
Ez pontosan mit takar?

-
vegitossj7
addikt
Jött egy 250 megás frissítés.

"Hello FIFA fans,
The fourth title update for FIFA 16 is now available for PC. The title update will be available for PS4/XB1 at a later date.
This update includes the following items in FIFA Ultimate Team: The ability to quickly change price values when listing items on the transfer market. Adjusted the likelihood of foggy weather during online matches. Added the ability to search your club items by Nationality.
This update includes the following improvements to gameplay: Improved through ball accuracy when close to the sideline. Improved pass receiver selection. Improvements made to balance sprinting dribble turns.
In addition to the above, the update addresses a crash when unsuspending online games.
Thank you to all FIFA fans who continue to provide their constructive feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums. Throughout the course of the FIFA 16 season we’ll provide you with more information and updates if and when they become available.
The FIFA Team"1. meccs coinhacker, nekem ennyi elég is volt megint 1-2 hétig ebből...
-
Stylerr
addikt
Mikor lesz az első Lightning Round?
-
zarakisan08
tag
-
Borusito
tag
-
Takika14
aktív tag
Nekem még mindig nem javult meg ez a befagyásos dolog amikor ellenfelet keresek ultimate-ben.
Tud valaki esetleg megoldást rá azóta?
-
MdewC
nagyúr
Sikerült behúzni a Movember Cup-ot online, döntőig "sima" játékkal, ott kifogtam egy elég masszív ellenfelet, "olaszos" védekezéssel és egy kis szerencsével, de meglett 1-0-ra.
GIGI mentett meg, szóval Ő a legjobb.
Ez ám az indok.
Am, rajta múlott a meccs, de a hátsó alakzat is kitett magárért, hogy több mint tízszer zárták az oldal sávot a kapu felé oldalról betörő ellenfelem előtt és egyszer se kellett 11-est befújni. Itt ez volt a siker, nem a gólok száma. Szerencsére mind a négy meccs akadás mentesen lement, már ennek is lehet örülni.Persze a pakkból semmi.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
+1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, egy meddő vitát zárt le egy jó poénnal, szerintem minden futballszerető magyar megbocsájtja ezt most, az Eb-re kijutás eufóriájában

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Persze, te +1-et kapsz, de ha én írom ezt, akkor trollkodás.

Így nézek most a hsz-re. -
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
+1

-
bucketb0b
őstag
válasz
Keller16
üzenetére
Jó-jó, de amilyen teljesítményt Curtois, De Gea is hoz pl. hétről hétre, azt Neuernél meg sem tudjuk, hogy tudná-e hiszen nincs kitéve ilyen "felmérőkre" így marad az, hogy jól teljesít meg néha bravúrozik, de ennyi. Németben senki sem teszi próbára míg a fentebb említett kapusokat vagy akár Buffont simán dolgoztatják hétről hétre
-
Rypejakten
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
nemhiszem, ma se nagyon magasak az árak.
-
Vampire Bat
aktív tag
Szerintetek érdemes ma eladni a csapatot,és holnap visszavenni?Tanácstalan vagyok
-
Kristof_94
nagyúr
Most játszottam egy magyarral!
Nyertem 5-2 arányban!
arokzoltan volt a név és Icebears a csapat! Jelen van az illető? -
bucketb0b
őstag
válasz
Keller16
üzenetére
Hát nem tudom, mikor Casillast kikezdték, hogy úgy könnyű a világ legjobb kapusának lenni a spanyol válogatottban mikor alig kap gólt utána azok kb. Istenítették Neuert
mert a Bayernben aztán nezéz védeni. Szerintem Hart, Curtois és De Gea is jobb nála, de ez pusztán az én véleményem. -
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Sry, de mobilról nem tudok linkelni, menj a 15-ös topikba, de lehet itt is meglesz, keresőbe ea telelefonszám (ea nélkül is adnia kell), azon hívhatod őket munkanapokon 11:00-20:00 között.

-
_adaml21_
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem, tényleg nem kötözködni akarok, azért nem is mondtam Casillast

Azonban szerintem nagyobb súllyal vehetnéd figyelembe a megnyert kupákat, fix, hogy a Barca nem triplázott volna Messi nélkül, spanyol kupadöntőn, és a Bayern elleni elődöntőn (aki a legnehezebb ellenfél volt a sorozatban) is ő "kaparta ki a gesztenyét".
Ezért nem értem Messi nem jelölését
-
bucketb0b
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nem unszimpátia alapján, pont annyira nem kedvelem Neymart, mint amennyire Messit, Suárezről már nem is beszélve (és nem azért, mert a Barcaban játszik, hanem a harapdálásai és egyéb dolgai miatt). Visszatérve a témához nem számok alapján fogok döntést hozni, felőlem lehet Messinek 35 gólja Neymarnak meg 2 ha Neymar kaparta ki a gesztenyét majd becenterezett Messinek. Messi sokat volt sérült Neymar és Suárez vitte a csapatot a hátán (természetesen a középpályával együtt) Idén szerintem mindkettő jobb és meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, mint Messi.
2015/16 Neymar-Suarez-Messi statisztikái
14-17-8(g) 8-8-3(a)
pontos adataim nincsenek az év első feléről, de nekem akkor is inkább Neymar és Suárez neve ugrik be sem, mint Messié. Pusztán ezért. De ha statisztikát nézünk akkor abba is beleköthetnél, hogy nálam miért Casillas véd holott voltak jobb teljesítményes kapusok nála.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nem igazán értelek, most csak a szemükre akarsz olvasni valamit vagy megoldást vársz valamilyen problémádra?

-
Csokipuding8
tag
Köszi, de nem találtam se telószámot se emailt. Csak korlátozott, általuk megvezetett módon válaszokat találni, kérdéseket feltenni. Nem szeretnék bebirkulni, szóval továbbra is email címet szeretnék legalább, mert egy elég összetett üzenetet szeretnék írni kedves ea-nek. Esetleg valaki aki már csinált ilyet és választ is kapott? Az lenne a tuti.
Köszi am még egyszer, elnézést a forrongásom miatt, de még a harag hevében szeretném megírni nekik a mondandómat. Itt mindenkinek respect am, tudom hogy sokan sorstársak velem. Én viszont most igyekszek meg is lépni valamit, tenni a dolgok ellen. Nem general, ahhoz kevés vagyok, de magamért legalább. -
bucketb0b
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
-
Csokipuding8
tag
Sziasztok! Nem sűrűn olvasom a fórumot, de egy magyar support elérhetőséget adna nekem valaki? Ha lehet akkor emailt és telszámot is. Mert először egy szaftos emailt írok, ha nem reagálnak vagy nem úgy ahogy szeretném akkor telefonon megyek nekik de kurvára. Köszi előre is.
Valakinek tapasztalat esetleg a reszponzivitásukkal kapcsolatban? -
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem.
-
Kristof_94
nagyúr
Azt tudom, hogy FUT offline módban működik az ALT+F4 kilépés és vereség elkerülés, de ez érvényes a draft módra is?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem ebben az évben a Barcaban mind Suarez mind Neymar jobb teljesítményt nyújtott, mint ő.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig Bufi teljesítménye tavaly is megkérdőjelezhetetlen volt.

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem ez ugyanolyan irónia volt, mint mikor Casillát akartad TOTW-be.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Casillas/Marcelo-Chiellini-Silva-Ivanovic/Hazard-Vidal-Iniesta/Suaréz/Neymar-Agüero
Amit én raknék össze
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motoros topic
- Goddess of Victory:Nikke
- Nintendo Switch 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

finisher chem lap megveszed 300-350-ért eladod 700-800-ért.. arany szerződéseket veszel 250-be eladod 500-ba és így tovább 
az arra jó, hogy 1-2 játékost cserélgetsz, próbálgatsz meg veszed a szerződést. (bár divben ugye 1-1 feljutás, liga cím sokat érhet, de az megint lutri kiket kapsz, főleg a haladsz felfelé valószínűleg megtorpansz úgyis)