- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Egyelőre ilyentől szerencsére nem kell tartanod, sokkal inkább attól, hogy fogsz gólt kapni.
(Ez annyira magas labda volt, hogy nem tudtam nem belekötni...)
Elég, ha erre koncentrálsz, de köszi az aggódást.

Online barát ellen két meccsen tetszett a patch, a védelmek stabilabbak lettek, a játékosok tényleg fáradnak, de a szokásos 3 csere sokat segít. Itt pozitív a megítélés.
Sajnos a korábbi handicap tengernek köszönhetően 6 zsinór vereség és 1 győzelem után, gondoltam rápróbálok, hátha sikerül bent maradni az online 4. osztályban, de érdemben nem tudtam tesztelni a javítást sem, akkora lag tengert kaptam.
Még egy döntetlen elég lett volna, feljöttem 2-0-ról, még így is, (ebből egy tizi volt, az ellenfél Benzemája telibe rúgta Manolas vádliját és befújta tizinek, a másiknál meg lemaradtam a lag miatt...), aztán a végén kaptam egy megalázós, mindenki lemarad a francba gólt, csak, hogy jó legyen.Ezzel 2 év után először sikerült bármilyen osztályból kiesni...
Tavaly ez egyszer sem jött össze, még az elsőből se, egyszer minden sorozat véget ér. JEEE! 
Remélem azért nem lesz minden meccsem ilyen lag szopi.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Ez annyira magas labda volt, hogy nem tudtam nem belekötni...)
Elég, ha erre koncentrálsz, de köszi az aggódást. 
Még egy döntetlen elég lett volna, feljöttem 2-0-ról, még így is, (ebből egy tizi volt, az ellenfél Benzemája telibe rúgta Manolas vádliját és befújta tizinek, a másiknál meg lemaradtam a lag miatt...), aztán a végén kaptam egy megalázós, mindenki lemarad a francba gólt, csak, hogy jó legyen.
Tavaly ez egyszer sem jött össze, még az elsőből se, egyszer minden sorozat véget ér. JEEE!