Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz Citroware #7167 üzenetére

Egyelőre ilyentől szerencsére nem kell tartanod, sokkal inkább attól, hogy fogsz gólt kapni. :DDD (Ez annyira magas labda volt, hogy nem tudtam nem belekötni...) :D Elég, ha erre koncentrálsz, de köszi az aggódást. :DDD :R

Online barát ellen két meccsen tetszett a patch, a védelmek stabilabbak lettek, a játékosok tényleg fáradnak, de a szokásos 3 csere sokat segít. Itt pozitív a megítélés.

Sajnos a korábbi handicap tengernek köszönhetően 6 zsinór vereség és 1 győzelem után, gondoltam rápróbálok, hátha sikerül bent maradni az online 4. osztályban, de érdemben nem tudtam tesztelni a javítást sem, akkora lag tengert kaptam. :( Még egy döntetlen elég lett volna, feljöttem 2-0-ról, még így is, (ebből egy tizi volt, az ellenfél Benzemája telibe rúgta Manolas vádliját és befújta tizinek, a másiknál meg lemaradtam a lag miatt...), aztán a végén kaptam egy megalázós, mindenki lemarad a francba gólt, csak, hogy jó legyen.

Ezzel 2 év után először sikerült bármilyen osztályból kiesni... :)) Tavaly ez egyszer sem jött össze, még az elsőből se, egyszer minden sorozat véget ér. JEEE! :C

Remélem azért nem lesz minden meccsem ilyen lag szopi.

:R

Új hozzászólás Aktív témák