- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T1zenhármaS
csendes újonc
válasz
vegitossj7
üzenetére
Rendben, ez is egy nézőpont!

más
Most szembesültem egy felettébb gusztustalan dologgal!!!
Az hogy tegyük fel valaki pénzt fizet (fifa point) (én coinért játszottam) az online draftért és már rögtön az első meccset egy totál laggos játszhatatlan meccsen kell játszani az úgy érzem a fogyasztó átbaszása!
Ha veszel a boltban egy doboz tejet elvárod hogy ne legyen savanyú, ha rossz visszaviszed és kapsz egy újat vagy visszaadják a pénzt!Itt miért nincs lehetőség arra hogy az első 5 percben kiléphess ha "fogyaszthatatlan" a termék?
A többi játékmód oké legyen laggol kész, ennyi, de ahol pénzt adsz érte, ott már igazán beépíthettek volna egy ilyen lehetőséget!!!
-
vegitossj7
addikt
válasz
T1zenhármaS
üzenetére
Itt definiáltam, elméletileg ez a hivatalos àlláspont az EA szerint is.
Egy placebo effektus egy kis ostobasággal vegyítve. Nem kell ezt túl gondolni.
Mellesleg hendi-t a keresőbe, látszik milyen frusztrált környezetben íródtak.

-
thebigK
addikt
srácok, aki a hendiről akar véleményeket olvasni, írja be a keresőbe a hendi szót, rengetegszer át lett dumálva

-
T1zenhármaS
csendes újonc
válasz
vegitossj7
üzenetére
Üdvözlet!
Én igazából letojom ezt a hendi dolgot, vagy nyerek vagy nem és kész, (de azért vannak eléggé furcsa meccsek maradjunk annyiban
)Nem kötekedésből, de ez mit jelent? : "Egyszer már elmagyaráztam, definiáltam."
Te csináltad a játékot?
(Tényleg no offense
) Azért ennyire biztosak ne legyünk már semmiben, kézzel fogható bizonyíték, iromány, akármi nélkül szerintem! 
A hendiről részemről ennyit, nem érdekel túlságosan

-
losilee1337
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ok vissza vonom azt is ferinek valo irományommal együtt.

-
vegitossj7
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Rendben, mindenkinek van véleménye és tapasztalata, de ez a dolog nem agymosás akkor sem.

-
losilee1337
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
olvastam az irományod többször is csak egyáltalán nem értek egyet vele,vitázni meg nem akarok mert ahogy olvastam egy igen jó fifás vagy biztos sokkal jobb mint én,igy azt mondom van neked is véleményed a hendiröl és nekem is.

-
vegitossj7
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Van hendi.

Sry, nincs hendi.
Aztán van hendi mégis.
Egyszer már elmagyaráztam, definiáltam.
-
Z'Z"
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Pedig van!
Lag=játékos lebénul.
"szuper sztár és erö +magasság bajnok "
Ebben a játékban ez lényegtelen.
(#8989) losilee1337 :
Ezt inkább ne!

-
losilee1337
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
mit nem értesz
ja hogy te is meg lettél agy mosva hogy nincs hendi 
-
losilee1337
aktív tag
-
Stylerr
addikt
válasz
VaasottVili
üzenetére
Idén én már nem merek tippelni semmire. Tavaly viszont simán esélyes volt, hogy egy-két játékos ára a felére csökkent.. Például SIF Lacazette olcsóbb volt mint az IF..

-
ProgenXL
őstag
Sanchez ára is lemehetne 40k környékére

-
Stylerr
addikt
válasz
VaasottVili
üzenetére
Még nem, majd hétfő estétől.
-
VaasottVili
csendes újonc
4 napja folyamatosan 5-10%-ot emelkednek a játékok árai.
Most nem csökkenniük kéne inkább? -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére

-
Z'Z"
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Amit leírtál annak semmi köze a handi-hez.

Inkább ez okozta a játékosaid bénulását. -
vegitossj7
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
K.
-
losilee1337
aktív tag
Üdv tegnap meg volt a legundoritobb hendis meccsem ellenfél ful bronz 1-2 ezüst 40x chem,elsö golom után egyböl lag minden játékosom lebénul,mindenkit lefutnak lenyomnak majd 3 szöglet fejesgolal vezetés a köcsögnek persze a 20centis lm je aki csatárként játszik fejeli le a 2méteres vedöim,idegemben ki is léptem a faszba !!!
Ui ja játszani nm tudot mert ha még ugy nyer nem is fáj anyira.
-
törölt tag
Szerintem egyébként az árak esésével egyre kevésbé éri meg nyitogatni vagy draftolni (nem mintha eddig olyan sok értelme lett volna), én már teljesen fel is hagytam mindkettôvel.
Egy draft árából, vagy még olcsóbban már Müller, Sturridge, IF Defoe (a sima lapja nekem bevált, ez se lehet rossz), vagy Lacazette szintû játékosokat lehet venni. Miközben jó nagy mák kell hozzá, hogy ezek közül bármelyik is benne legyen az egyik pack-ban, de nekem a legjobb például Khedira volt, pedig játszottam pár draftot. A sima nyitogatás meg még kevésbé éri meg.
-
Chereiose
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
most offline megnyertem minden meccset, egy goldot adott meg azt a 15K-s jumbo goldot..nem nagy durranás. Online tényleg jobbakat adott.
Mind1, majd a toty csomagok

-
Chereiose
addikt
Single és multi draftban is ugyanúgy ad pakkot? nincs különbség? Tehát, hogy multiban nem ad-e többet vagy ilyesmi.
-
Eladogattam minden játékosom, összegyűlt kb 200k. És most pedig várok, a háború előtti csend.
Hétfőtől kezdődően egy hét alatt megfeleződnek a játékos árak. Már kezdem is nézni, hogy jelenleg 400k körül milyen csapatot lehet összehozni. 
-
T1zenhármaS
csendes újonc
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Van hogy nekem is elgurul a gyógyszerem, de nem vészes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
T1zenhármaS
üzenetére
Híjj basszus....
1159 meccsem van... csodálkozok hogy idegroncs vagyok
-
T1zenhármaS
csendes újonc
Kinek hány órája és meccse van eddig a játékban?

(406 óra, 642 meccs
) -
Chereiose
addikt
Megnézem őket

-
T1zenhármaS
csendes újonc
Úgy döntöttem, hogy nem adom el a játékosaimat, mert most eléggé lecsökkentek az árak. Mindenki kiszórta, nem sokára már csak drágák lesznek, amikor meg jön a TOTY akkor alig ha fog annyit esni hogy jól is járjak.
(Futmass effektus) -
evibly
senior tag
Az a helyzet, hogy az utóbbi időben, hónapokban megtanultam az alap cseleket, mert rájöttem, hogy nélkülük nem nagyon lehet egy szint felett érvényesülni.
Most olyan alap dolgokat tudok, hogy ball roll, fake shot, a sarokkal előre pattintós, meg annak variációi, body feint, meg az egyik, nem tudom, hogy hívják spin

Szóval a 5* skillereket nem tudom nagyon kihasználni, de azért kösz a javaslatot!
-
evibly
senior tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Fúú, az első kellően beteg és izgalmas: Martinson gondolkodtam már egy ideje, hogy ki kéne próbálni, és ez a silver backline is elég szexi

Eremenkot szintén nagyon kéne tesztelni, mert csak jókat hallok róla. Samaris ennyire jó? Már másnál is láttam beépítve. Köszi neked is!
-
Chereiose
addikt
Fifa pontok elköltésével szerintetek érdemes várni a toty-ig? 8 ezrem van, de most úgysincs semmi különleges pakk..
Ja és BPL keretbe ki a legjobb cam?
(gondolom de bruyne de arra nincs pénzem) -
Vampire Bat
aktív tag
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vicces, hogy mostanában pontosan ebben a felállásban szoktam játszani

Talicska (nem tudom másképp hívni egyszerűen) benne van a brazil csapatomban, meglepően OP a srác, ahogy Gaitan is az. Mondjuk én csatárnak Jonast vinném, az is tuti - köszi a tippeket!
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
evibly
senior tag
Kicsit eluntam a szokásos ligákra épülő csapataimat: BPL, Bundes, Serie A, Ligue 1, Süper Lig, meg nemzeti alapúakat is alkottam már (brazil, francia)
Szívesen kipróbálnék valami nem annyira gyakran használt, de ütős játékosokat tartalmazó ligát. Ebben van valakinek esetleg tippje, bevált csapata?
A lengyel első osztállyal lenne értelme foglalkozni? (már csak a magyarok miatt is) Vagy MLS, esetleg portugál? Ha van valakinek ezekben egy jó kis gárdája, akkor ne tartsa magában

-
Kristof_94
nagyúr
Valaki próbálta már BPL csapatban David Silva-t?

-
thebigK
addikt
Valakinek nincs kedve csapatepitost jatszani? Maximum 100k-bol kellene osszehozni egy, vagy ketto csapatot, nincs megkotes (PC)

-
Jokko
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem bejött Silva, 4-3-3 (3)-as felállásban játszik nálam középen, két gyors szélsővel és egy "erőcsatárral".
Tapad hozzá a labda, jól passzol, kis helyen is egész ügyesen el lehet vele lőni, nehezen borítják fel. Tettem rá egy marksman lapot, nemtudom ez mennyit dobott rajta, de szerintem anélkül is hasznos játékos -
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyezzünk!

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
TOTW 11, TOTW 10!

-
LedyGyuszi
addikt
akkor ÁLTALÁBAN, egy if lap győztes csapatból kerül ki, csapatonként 1 játékos...
mivel van spanyol, olasz, francia, angol és stb. liga, így nagyon sok meccs van, ahol kimagasló teljesítmény születhet...
nem nagyon láttam, hogy 2 játékos is ott figyelt volna a TOTW-ben egy csapatból...
ehhez kivétel lehet mondjuk a TOTW 15, ahol 2 reál játékos volt benne, de akkor ugye 10:2-re nyertek...de ezen kívül még nem nagyon láttam ilyet...
valószínűsíthető, hogy a jövőben ez nem nagyon fog megismétlődni...bár én is tévedhetek...
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért kapna hetente max 1 Reál játékos IF lapot?
Tudtommal nincs meghatározva, hogy egy adott csapatból csak egy kaphatna.
Szerintem még Paris Hilton is jobban elvezette volna ezt a csapatot, mert azért valljuk be a klub színvonalához képest tényleg pocsékul játszottak.
Na jó Paris Hilton tényleg vicc.
-
ProgenXL
őstag
Mai legszebb gólom
Főszerepben Loic Remy 
-
Z'Z"
őstag
Sry, hogy csak most válaszolok, de ugye első a család, na meg este melóznom kellett.
Miből gondolod, hogy nem érdekel a Juve?
Én egy szóval se írtam, hogy Real FAN vagyok, csak megosztottam ezt a hírt, mert én biztos vagyok benne, hogy ettől csak jobb lesz a csapat.(#8867) LedyGyuszi:
És ha jobban teljesítenek, akkor több IF-re is lehet számítani, és itt most nem a támadókra gondolok.(#8915) adamlukacs :
„Enrique pedig kapott egy hihetetlenül egységes keretet, amilyen talán a Barca történetében soha nem is volt.”Pont az, hogy Guardiola kapott egy egységes keretet, mert olyan játékosokra, akik EB győztesek lettek tudott építeni. Busquets, Xavi, Iniesta, Illetve a sokak által elfeledett trió: Eto’o, Henry és Messi. Így nem volt nehéz játszatni velük a Tiki-Takát.
Egyébként Guardiola és Enrique is jól ismerte a csapatot, hiszen aktívan játszottak is benne, illetve mind a ketten a B csapatban kezdték az edzőséget, csak Luis Enrique még edzősködött előtte pár csapatnál.
Persze nincs bizonyíték arra, hogy Zizou hozza az eredményeket, de a két úriembernél se volt meg ez, amikor kinevezték őket.
(#8899) T1zenhármaS
Még csak 390.
„mexi” mexikói
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
(#8920) Rypejakten: Csak, hogy egy picit "haza" beszéljek, egy kis kiegészítés, az olasz frontról. Contet semmiképp nem hasonlítanám össze Pep-el. Előbbi szintén a "motivátor" kategóriájú edzők közé sorolnám, abból pedig a világklasszis kategóriába. Elképesztő, hogy mennyire felrázta a 7. helyről érkező Juventust és egyáltalán nem világklasszis játékosokból épített egy atom stabil és olasz fronton verhetetlen keretet, de ez már a következő években nem volt elég a nemzetközi porondra (BL). Az átlag játékosokból is kihozta a maximumot és még annál is többet, de valami még hiányzott. Aztán egy többszörös bajnok és erősebb keretet vett át Max, akit nagyon sokan kritizáltak, köztük én is és hozzáadta azt a plusz taktikai és stratégiai szervezettséget, amivel a Juve tovább fejlődött. Ilyen szempontból, kifelejtettétek ugyan, de Max is a jelenleg aktív edzők közül az egyik legjobb, hiszen rengeteg csapattal és stratégiával sikeresen vette és veszi fel a versenyt olasz és nemzetközi fronton is. Illetve nem mennék el az mellett sem, hogy a kezdeti sikertelenséget követően a csapatépítés is gyorsan lezajlott nálunk, kezd összeállni a fiatalított keret, ehhez képest az MU 10-szer nagyobb költségvetéssel még sehol sem tart. (Pep pedig világklasszis csapatoknál hozta csak azt a tényleg pluszt...)
(#8923) LedyGyuszi: +1

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ki az a Diego Silva?
-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem értek egyet veled, nézd meg, hányfajta hadrendben küldte a pályára a Bayernt az elmúlt három évében... Megreformálta a hamis kilences 433-at, sikeresen alkalmazta a 343-at két csapatánál is, olyan játékosoknál fedezett fel új posztokat, akik előtte már világklasszisok voltak más helyen (Lahm, Messi, Masch). Hihetetlen nüansznyi dolgok, amiket laikus ember észre sem vesz, csak sokan hajlamosak arra fogni, hogy a tikitaka a mániája, és mindent arra húz rá, holott az csak egy eszköz, aminek segítségével sokkal komolyabb taktikai fegyvereket tud bevetni.
Az általad említett edzők közül Heynckes, Lippi, Ferguson már nem aktívak, utóbbit elismerem, és természetesen Pepen felülállónak gondolok. Ancelotti pont abba bukott bele a Realnál, hogy nem tudott változtatni, rogyásig használta a kezdő 11-et, nem tudott olyanokat cserélni, amivel felrázta volna a csapatát. Mourinho? Na hagyjuk már... Ő legfeljebb jó motivátor, szónok, de soha nem a nagy taktikai húzásairól volt híres, jó erőnlétű játékosokat kovácsolt össze jó csapattá, hogy aztán később önmaga személyével bomlassza szét azt a korábban erős egységet, már ha meghagyták neki az időt (a Portótól korábban eljött).
Egyedül Conte az, aki egy szinten van szerintem Peppel. Viszont nála sok szintttel jobb edző szerintem nincs jelenleg.Bocs a helyesírásért, mobilról írok.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Diego Silva-t tervezem megvenni a BPL csapatomba. Használta már valaki közületek? Megéri vagy inkább felejtős?
-
Rypejakten
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
Pep korunk legnagyobb taktikai tudással rendelkező edzője
itt hangosan felröhögtem.
Guardiola, mint taktikai géniusz? egyetlen egyfajta játékra képes a csapatával, ha pedig az nem megy, és a nagy nevek nem döntik el egyénileg a meccset, halálra van ítélve a csapata.
nézd meg a Bayern idei és tavalyi vereségeit, képtelen hátrányban játszani vagy hátrányból fordítani, akkor hol az a hihetetlen taktikai skill?
ha Pep első csapata nem egy Barca, hanem egy Málaga lett volna, szerinted mit ér el? semmit.
sokkal nagyobbra tartom Luiz Enríque-t, aki ugyanezt a focit előtte egy Celtával is meg merte próbálni, és sikeresen meg is valósította.Conte, Ancellotti, Lippi, Heynckes, Ferguson, sőt, még idevenném Mourinho-t is, mesteri taktikusok, hozzájuk képest sehol sincs szaktudásban Guardiola.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
T1zenhármaS
üzenetére
én eladtam őket, hátha... Futmaskor pl. nem jöttek TOTY lapok...

-
szakii16
csendes tag
Köszi srácok !
Hát igen sokba került ha úgy nézzük, de ugye folyamatosan forgattam vissza ami bejött. Ahogy 15000 zseton volt, ment is draftra
bár azért közben tudtam építeni csapatot is, jött már Chiellini, Boateng, Hummels, Di Maria stb a packokból mellette
Bár most már annyira lementek az árak,hogy sokszor ha megnyered se jön vissza 15000 sajna -
_adaml21_
őstag
Én személy szerint nagyon sajnálom Zizou kinevezését, és azért, mert nagyon kedvelem, az egyik kedvenc játékosom volt. Látom lelki szemeim előtt, ahogy Real szurkolók százai búcsúznak majd tőle könnybe lábadt szemekkel, mert vele is ugyanúgy el fog bánni Perez, mint Ikerrel vagy Raullal.
Semmi biztosítéka nincs, hogy bejön az ami Pepnél vagy Luchonál, hogy egy tapasztalatlan, fiatal, klubhoz ezer szállal kötődő esző "robbant", és sikert sikerre halmoz. Lássuk be, mindkét esetben óriási adag szerencse kellett, valamint Pep korunk legnagyobb taktikai tudással rendelkező edzője. Enrique pedig kapott egy hihetetlenül egységes keretet, amilyen talán a Barca történetében soha nem is volt.
Na most Zizou kapott egy nem túl egységes keretet (a csatáraorba konkrétan nincs is megfelelő alternatíva, senki helyére), ami annyira nem is lenne baj, de jó pár fejben rendet kell tenni, önbizalomhiány, vagy épp túlzott ego miatt. Plusz idény közben sosem hálás feladat csapatot átvenni...Összefoglalva, én remélem sokáig tart majd Zizou és a Real közös útja, sok sikert kívánok neki (persze ne a Barca rovására
), de én egy másik forgatókönyvet tartok valószínűbbnek, ismerve Perez tevékenységét.
Ne adj' Isten, idén behúznak egy bajnokságot, jövőre meg mondjuk csak egy kupát, közben meg pl. a Barca megvédi a Bl címet, következő évben újra bajnokságot nyer. Perez ennek hatására az atyaúristent magát is kirúgná a menedzseri pozícióból, nem csak Zizout. Kíméletlenül, hezitálás nélkül. -
-
szakii16
csendes tag
Megérte a sok draft.

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
T1zenhármaS
üzenetére
Nekem 400 nyugi, a héten behozlak
-
Tomate
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Írtam, köszi!

-
Most nézem: Doumbia visszatért a Romába? Na, végre egy jó csatár lenne a Serie A-ban. Moszkvából Rómába is futva ment el.

Csak kár, hogy nagyon sokat gyengítettek rajta a FIFA 15-ös statjaihoz képest.
Na majd talán egy IF helyrerakja. Vagy egy SIF.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
T1zenhármaS
csendes újonc
Azért csökkennek az árak még mindig mert mindenki adogatja el a TOTY előtt, hogy majd akkor olcsóbban visszaveszik? Csak ez éppen a futmassnál is besült

Tehát már nem is érdemes eladni a drágább játékosokat ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(Tényleg no offense 
ja hogy te is meg lettél agy mosva hogy nincs hendi 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)