- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Ma egy kicsit elment a kedvem a további online draft próbálkozásoktól... Az első meccset viszonylag simán nyertem 2-0 arányban, viszont a második meccsen egy olyan csapat jött ellenem, ahol kb. 70 chem lehetett. Az egész játéka abból állt, hogy nyomta az 5 csillagos cseleket úgyhogy 4-1-re elbuktam és a 3 csomag is csak non rare gold játékosokat adott... Kellene valami szűrő, hogy ki mivel játszik, mert sokan nem szeretik vagy nem tudják használni a kontrollert és így kissé hátrányban vannak. Bár lehet, hogy csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs