Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Hány éve szenvedek ezzel, pedig minden évben tele vagyok IF lapokkal. Tavaly Francesco003 kollégával teszteltük, idén Blashe kolléga járt úgy, h megvette az IF lapokat és volt belassulása...
Nekem tavaly 5 IF-nél volt a határ, idén a brutál lapokkal, 3 IF-nél még ok, de a ratinget nem viszem 82-nél feljebb, sőt, idén is azon agyalok, h lejjebb viszem.
Nagyon "tré" így fejleszteni, még a végén az jön ki, h jobb lappal se kerül előnybe az ember...
-
Garsza
veterán
Egy Chiellini öngól lapos paszt nyomtam hátr Buffonnak Ez lett belőle (videó)
A feljutáshoz kellet volna egy győzelem, az ellenfélnek minden össze jött nekem semmi. Lacazet úgy fejelgette le Chiellinit meg Barzaglit mintha ott sem lettek volna
-
tibi206
tag
válasz
Citroware
üzenetére
Eladtam a csapataimat, hogy SIF Benzema mellé építsek egy ütős csapatot erre mióta ezzel a csapattal megyek egyfolytában az ellenfelet tolja a gép be van lassulva az egész és a játékosaim egy fél méteres passzt se tudnak pontosan adni, de igy mi értelme a játéknak, ha végre összeszedek egy jó csapatot és nem játszhatok vele mert akkor az ellenfelet tolja a gép és esélyem sincs.
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az nem hozzáállás kérdése, hogy ha jó játékosokkal vagy, akkor minden játékosod be van lassulva magához képest, minden elpattan, és a szar 77-es meg akörüli futkosós csíráknak, akiknek a statjai annyiból állnak hogy 90 feletti Pace, de egyébként se lőni, se passzolni nem tudnak, mégis minden bemegy kifordított helyzetből is, meg minden passz pontos, és természetesen szélvészgyorsak is.
Amikor én voltam gyengébb játékosokkal, olyan gólokat akasztottam néha távolról, hogy csak lestem. Most a sokkal jobb játékosaim meg ott töketlenkednek.
(#7792) dracox
Az előző csapataimban pont volt mindegyikben IF, ebben nincs, mégis ezzel szopok. -
Kipróbáltam a két új csapatom, amik elvileg sokkal jobbak, mint az előző kettő.

Hivatalos: az ég világon semmi értelme sincsen csapatot fejleszteni. Minél jobb játékosaid vannak, annál inkább belassult szar vagy, miközben ha szar játékosaid vannak, téged tol a gép. Ez így ahogy van, szar az egész. Azt reméltem, ha kipróbálom a két új csapatomat, nagy előrelépés lesz és faszán fogok velük alázni, ehelyett két vereséggel kezdtem, mindkét csapatommal, és belassult szar volt az egész. Így semmi értelme ennek a játéknak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nálam ez egyáltalán nem jön ki, jó a védekezés, jó a szerelés, néha tényleg visszapattan, de nem vészes és a passzolás is rendben van.

A dribblinget tényleg lehetne kicsit butítani, nem kell nagyon, az tény, hogy valaki csak úgy tud gólt lőni, hogy jobbra balra húzogatja a kart, hátha lesz valami alapon, ezen az egyen tényleg lehetne picit javítani.

Így is elég sok helyzetet megakasztok hála az égnek, hát még úgy...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán eladom a labdát, vagy összehozok egy tizenegyest, vagy bebambulok és meg is van a baj.

-
farkas63
aktív tag
Na, server is online.

-
Újpest_FAN
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
+1
ezzel a hsz.-oddal teljes mértékben egyet értek-mondjuk a longshot engem nem zavar
- nem tudom már melyik patch volt az de talán az említett 2. ha jól emlékszem, sokkal optimálisabb volt védekezésben és támadásban is
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azok eddig is voltak, de ritkák.
Volt, asszem az 1. patch után volt egy csomó olyan, de leszoktak róla mára...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
+Mátrix gólok.

-
vegitossj7
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Az automata szerelés drasztikus csökkentését, már nem is kell a B-t nyomni, annyira rajta van automatikusan.
Longshotok nerfelését.
Reálisabb indulások, a védők helyezkedésének nerfelését, a lapos passzok finomhangolása.
A cselek újrakonfigurálását, és a régi fizika (ezelőtti patch) visszahozását. A tizikkel se volt bajom, anno.A staminával nincs bajom.
Normális rövid passzokat, a háttal passzok nerfelését, a futás sebességét és agilisságát. (Az előző patchban elég volt gyorsan reagálni, most már az sem segít, mert visszapattan.)
Lényegében ezzel a patchel 2-féle képpen lehet gólt szerezni:
-Elpasszolja az ellen, és belövöd.
-Nekifutsz az ellennek.A passzolást felejtsük el, 2 passz és más a védő az OP 2x gyorsaságával akármikor elveszi, hiába fedezed.
A cseleket meg még inkább.Nekem jó lenne a 2. patch játékmenete, a kapus fizikával (szögleteknél fenn akad) és a beadások finomhangolásával( ez is + ezen patchen).
-
dracox
addikt
Karácsony van aztán 2 bejgli között játszana egy kicsit az ember erre karbantartás van....EA

-
Garsza
veterán
Most hogy nem mennek a szerverek belefogtam egy karierbe. Az volna a kérdésem hogy hogyan lehet játékost igazolni? Mert nem találom. Csak annyit találtam hogy érdeklődök egy játékos iránt majd megkapom emailban hogy menyiért adnák el de konkrét ajánlat tételre nem találok lehetőséget.
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amit linkeltél korábban, ott Iscot simán ki tudod cserélni Iniestára.
MÀS:
We are currently investigating the connection issues being experienced by players on #FIFA16. Thank you for your patience.
-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
én Iniestara voksolok, Yayat tönkretették az M/L wr-el
(#7772) vegitossj7:
stamina optimalizálása:
85 stamina kevés a 75.percig, irreális
dribbling lebutítása:
nevetségesen OP most, szerelhetetlen noname senkik kígyóznak
ha még eszembe jut valami, leírom

Te mit várnál?

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Attól függ melyik ligát preferálod
mondjuk Yaya köré még egy fasza hibridet is csinálhatsz PSG-vel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
Fogadjuk meg vegitossj7 mester tanácsát.
Dilemma van. Eddig meg akartam venni Yayát, de ma nyitottam egy Iniestát, így vagy köré építek egy csapatot, vagy maradok a Fekánál.
Vélemények?
-
ProgenXL
őstag
Harmadik nekifutásra sikerült aktiválni a játékot originen annyira le van terhelve az origin

Jah és Boldog Karácsonyt mindenkinek!

-
Stylerr
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Örülnék neki, ha a játékosok a 70. percben már nem a seggükön vennék a levegőt.
-
_adaml21_
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem fogok mindent kitörölgetni, mert akkor mindenki besértődik, és kihal a topik.
Az ő hozzászólását nem látom indokoltnak kitörölni, mert legalább az egyik hozzászólásra reflektál, a "tetszését fejezi ki".
Ne haragudj meg, de a te hozzászólásodról nem mondható el, nem értem, hogy egy karakterekből kirakott fél állatfej hogy jön ide... Ráadásul marha zavaró volt, fél oldal nagyságú.
Nem szeretném ezt itt tovább részletezni, ha valami nem tetszik a fórum működésével kapcsolatban, légy szíves, és privátban jelezd nekem, vagy MDewc-nak, a másik topikgazdának.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kedves zsolti72837 .
Nyugodtan keress vissza, hogy nekem mennyi ilyen hozzászólásom van.
Inkább szerintem fogadd meg Rypejakten tanácsát, mert szvsz. ez nem jogosít fel arra, hogy a saját hülyeséged révén másokba köss bele!
Sorry. Remélem nincs harag.
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
Garsza
veterán
Leállították a szervereket mert karácsony van. A családdal kell foglalkozni nem a evvel a foshalmazzal játszani.

-
tibi206
tag
Engem se enged be futba, most beszéltem velük chaten tudnak a problémáról és már dolgoznak rajta.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, tavaly a téli átgazolási piac lejárta után volt, de mindenképpen a TOTY után, szóval azt mindenképp érdemes megvárni a nagy bevásárlásokkal.
-
Csak szerintem rejtett jó játékos ez a Biglia?
Mint látható, a statjai nem egy világverőek. Viszont! Nézzük csak a statjait:
69 PAC : lassúnak tűnik, de mint látható, ezt csak a végsebessége húzza le, mert a gyorsulása és a fordulékonysága nem rossz, és ott, ahol ő van, nincs nagy futásokra kárhoztatva.
66 SHO: rémesen rossz a befejezése, ez húzza le, viszont a távoli lövései elég jók. És onnan, ahol ő játszana (CM, CDM), onnan egyébként is csak távoli lövés van, és abban nem rossz.
82 PAS: a rövid és hosszú passzai a csúcssztárokéval vetekedik, és ezt a statot a gyenge keresztlabdái és csavarásai húzzák le, amire CDM-ként nincs is szükség. Neki onnan előre kell passzolni, nem keresztbe ívelni.
80 DRI: ide számít a labdakezelése, ami szintén a világsztárokéhoz hasonló, és ezt húzza le 80-ra az, hogy cseleket nem tud olyan jól csinálni, de CDM-ként nem számít a cselezés, viszont a labdakezelés annál inkább.
78 DEF: A bűnrossz fejelése húzza le, és a nem elég jó emberfogása, de megintcsak, ott ahol ő van, ezek nem kellenek annyira, viszont szerelni, becsúszni mesterien tud, akárcsak passzokat elcsenni.
80 PHY: ezt az húzza le, hogy nem tud ugrani, viszont kitartó, agresszív és nem gyenge fizikumú.
Tehát összességében nekem ez a statok alapján olyannak tűnik, hogy a nagyrészét mesterien tudja, amit tudnia kell, és semmit nem tud ami nem kell. De azok lehúzzák a statjait, szóval könnyen lehet, hogy sokkal jobb annál, mint amilyennek első ránézésre látszik. Erősen gondolkodom, hogy majd kipróbáljam.
-
Kristof_94
nagyúr
Winter upgrade februárban szokott lenni?
Amúgy itt egy lista a potenciális upgradekről: [link]
-
_adaml21_
őstag
EA servers are not available. Másnál is

-
Újpest_FAN
tag
én az előző patchel sokkal jobban tudtam védekezni

egyrészt a játékmenetre értettem másrészt arra hogy egy ping-pong lett az egész, össze-vissza pattog a labda minden kontaktnál (sose elém) , és az én passzjátékom feldughatom mert 1. direkt elugrik a játékosom a labda elől hogy a script (megelőzés) amit a gép vezérel létre jöjjön 2. ilyenkor szándékosan gyengébbet passzol hogy ugyan csak a beleírt script érvényesüljön (megelőzés),
de arra amikor az idióták háttal nyíl egyeneset, halál pontosakat passzolgatnak erre már elfelejtették beleírni hogy ekkor is előzzön meg vagy akár fingjon egyet
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Originen belül termék kód beváltása.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha nem az originen vettem fifa pontot, azt hol tudom beváltani?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nekem pont ellentétes a véleményem, az ezelőtti patchben irreálisan könnyű volt támadni és nagyon le volt butítva a védekezés. Persze ennek némiképp ellent mond ez a videó, de mivel alapból hasonlóan védekezek, ezért tűnik nekem játszhatóbbnak a patch.

-
Újpest_FAN
tag
nekem is ez az érzésem

elég fura sokszor 30 chem-es , pozíción kívüli, szedett-vedett csapatok még a 90.ben is futnak mint a nyulak, 35ről lövik a gólokat , nálam meg mindenki fulladozik és 3m-ről mellélőnek mindent
amúgy meg letöröltem a játékot, amíg nem jön új patch mert a mostani játékmenet szánalmas, valóság hűtlen és játszhatatlan
-
dracox
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Sokszor a sima lap többet ér, mint az IF,SIF lapja az adott játékosnak.. Én az ilyen felhúzott lapokkal csak kereskedek, mert meccsek alatt csak felb*ssza az ember agyát hogy kettőt nem bír a labdába rúgni. Nagyon nem éri meg a csapatba berakni őket, mert a rendszer csak lehúzza a csapatodat. Ez persze saját vélemény.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Szerintem Ghilas mindent megold, kell a francnak grízmán.

Gaymar helyére meg mehet Nolito. -
Újpest_FAN
tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
vagy lehet sif Konoplyanka, if Griezmann és Ramos árából megveszem NEYMAR-t, ebben az esetben Pepe váltja Ramost, sima Griezmann lesz csatár
? szerintetek?

-
zsolti72837
addikt
Kellemes Karácsonyi ünnepeket!

-
Újpest_FAN
tag
tegnap összeraktam ezt a hibridet: [link]
IF Benzema nagyon nem jön be nekem, helyette jön IF Griezmann, jobb WR, gyorsabb, agilisabb
viszont valami nem stimmel, mert SIF Konoplyanka gyakorlatilag rosszabb mint a sima gold
ilyen statokkal a 60.percben már képtelen lépni nemhogy futni, pedig nem futtatom sokat, passzjátékot játszokModric sokkal-sokkal többet melózik és végig bírja, szóval hogy van ez?
lehet csak nagy kamu az IF-SIF stb... csak jól néz ki és ebből lehet pénzt csinálni, közben ugyan az IG a sima és a színes lap is -
törölt tag
Bocsi a dupláért.

Én is összedobtam az ajándék playerekből, illetve a Klubban lévőkből egy csapatot.
FUTMas Squad
Mivel Lacát már korábban megvettem Dybala mellé, így nem volt kérdéses, hogy beépítem a csapatba, ha már érkezett ElSárika.
Ketten egyébként nem voltak rosszak, de ez a 4312-es felállás valahogy nem jött be, ezért marad idén a 4321.
Véleményeket, tanácsokat szívesen elfogadok, de nagyon nem akarok költekezni.
-
törölt tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nesze neked, jöhet az újabb patch.

(#7735) Citroghost
Gift1
-
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Én is ezt veszem észre mostanság. Annyit szerencsétlenkednek a hátvédjeim...
-
Újpest_FAN
tag
én ezt nem értem...
folyamatosan mellészerelnek az embereim és ha sikerül is szerelni az biztos hogy pontosan elé visszapattan
ennek a játéknak így semmi értelme... -
-
xyzikeee
aktív tag
Elintézték. Nagyon segitőkész volt az illető a chaten.
-
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Az igen!
Nekem az egyikben: Marchisio, Pastore, Mandanda, Bacca, + a futottak még.

A másikban Courtois, Griezmann.
És nem lehet eladni őket.

-
Újpest_FAN
tag
2 ajándék pakk = Terry

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekik nem annyira jó a kártyájuk. IF kártyából meg csak azt szokták upgradelni, ha sima kártya felupgradelődik annyira. Viszont 80-as alatti játékosoknak az IF lapjuk nem csak eggyel nagyobb értékű, hanem többel, és nem valószínű, hogy ők kapnak majd akkora upgrade-et. Pl Mahrez esetében is az a 80-as IF lap, csak akkor fog megváltozni, hogyha Mahrez legalább 78-as lesz (mert kell közte lennie két IF-nak még), de annyi nem lesz. A jelenlegi sima FIFA-keretekben 75-ös Mahrez, ami így 2 pluszt jelent a kezdethez képest.
Chicharito valószínű, de az övét nem látom annyira ütős kártyának.
Kurzawa lapja viszont jó, és lehet, hogy ő fog kapni.

-
Összegyűjtöttem pár IF játékost, akik szinte biztos, hogy a Winter Upgrade alkalmával jobbá válnak, ezért akár érdemes lehet befektetni rájuk.
Griezmann
Manolas
Dybala
Aubameyang
Insigne
Douglas Costa
MkhitaryanIlletve van még néhány, akikre szintén jó esély van, csak nem biztos:
Willian
Teixeira
Higuaín
Pjanic
AurierPersze ezek csak azok, akiknek van egy jó IF lapjuk, ami a még nem megfizethetetlen kategóriában van, hanem nekünk, halandó játékosoknak megszerezhető.

-
xyzikeee
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azon a számon amit előbb kaptam itt, csak déltől vannak elvileg.
-
vegitossj7
addikt
válasz
xyzikeee
üzenetére
A telefon gyorsabb szerintem, de a chat is jó, ha nem akarod nagyon idegesíteni magad vele.

(#7727) xyzikeee: Az az 1 óra szerintem nem ár azért, hogy instant elintézzék, és még kapjál mellé pakkokat a "kényelmetlenségért".
Bár ez szerintem fölösleges, de ez már szubjektív dolog, úgy sem tud az ember játszani pc-n a csalók miatt. (Legalábbis nekem nem sikerült már 1 hónapja.)
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
épp egy ügyintézővel beszélek chaten. elvileg a rendeléssel van vmi probléma és az oda tartozó emberükkel intézkednek épp már vagy 10 perce.
-
vegitossj7
addikt
Még várom a support áltál beígért 3 promo premium pakkot...
+ a patchig nem játszok a játékkal, le is töröltem.
Azt sem tudtam, hogy van ilyen pakk.Szerk: Ki is nyitottam, a legjobb Ginzcek, 77-es német csatár volt. Csodááááás.
(#7722) xyzikeee: Akkor ejts meg egy telefont, tuti valamit böfögnek, kérj visszahívást, de előtte írjál ide. Semmi extra, szerintem 2 perc alatt elintézik.
-
LendvaiFeri1
veterán
Nem is rossz.

-
xyzikeee
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
nem. Az egész nem megy. Csak az offline.
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Téged sem dobott fel a 2 karácsonyi ajándék pakk??

-
ProgenXL
őstag
Ugyan még nem próbáltam a játékot de az igaz hogy az ingyen packból nyitott játékosokat nem lehet eladni?

-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
win10 van fent. De a Fifa15-tel semmi baj nincs.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nincs. Fasza minden, Fifa15 megy, BF4 megy....
Telefonon azt mondja be hogy jelenleg nem elérhető.. -
xyzikeee
aktív tag
sziasztok!
Hova lehet írni vagy mit lehet csinálni ha nem kapcsolódik az online részhez mióta tegnap megvettem a játékot? Többeknek ugyan ez a problémája ahogy utána olvastam a neten. -
Rypejakten
addikt
boldog karácsonyt mindenkinek srácok!

aztán ésszel a bejglivel, nehogy Jeroen Verhoeven sorsára jussatok.
-
Dorcika50
tag
Nolitot vagy Konoplyankat érdemesebb megvenni?
#7710 Rypejakten

-
Ronin1
csendes tag
Laza 1-1,5 hónapg után végre, tudok ps3-on UT-zni, pedig már semmiben se reménykedtem.
-
bab1987
tag
Nekem az első packban volt még kettő 80 feletti: Enyeama Benalio. Plussz még egy Kaboul aki említést érdemel.
-
törölt tag
Nekem az elsőbe volt egy El Shaarawy + FC Bayern mez. A másodikban meg a szerződés kártyák voltak a legértékesebbek.
-
bab1987
tag
Mire fel kaptuk ezt a 2 csomagot? Lesz még a napokban?
-
bab1987
tag
Eddig egy db fekete lapom volt még a 14-ben egy Aiden McGeady, és most Benzema. Óriási mák, kár h nem lehet eladni, met jó időre megalapozhatnám a dolgokat

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)