Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
(Mondom tőlem fogsz gólt kapni!)

Nya a lényegre térve
sztem azért, igaz 3x kezdtem újra a meccset, mire behúztam (a kapus kirúgásra figyeljetek offline is, elég jól levadássza a gép az új javítással), úgy tűnik nekem, hogy a gép is többet hibázik valamivel, könnyebb szerelni a térfelünkön és ezért élvezetesebb a meccs. Védekezésben ő is OP, de akkor is stabilabb ellene labdát tartani, illetve még egyszer mondom, szerelni is. Nekem ez tetszik. Online egyelőre 10 perce nem találok ellenfelet, szóval ott még várakozó álláspont van. 

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sztem azért, igaz 3x kezdtem újra a meccset, mire behúztam (a kapus kirúgásra figyeljetek offline is, elég jól levadássza a gép az új javítással), úgy tűnik nekem, hogy a gép is többet hibázik valamivel, könnyebb szerelni a térfelünkön és ezért élvezetesebb a meccs. Védekezésben ő is OP, de akkor is stabilabb ellene labdát tartani, illetve még egyszer mondom, szerelni is. Nekem ez tetszik. Online egyelőre 10 perce nem találok ellenfelet, szóval ott még várakozó álláspont van.