Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lassított felvétel.

-
Sanyicucu
aktív tag
Mitől lehet az, hogy amikor én támadok a 16 környékén belassul a játék? Az egész meccsen csak az én támadásomnál szar és az ellenfél támadásánál is jó.Nem laggol de úgy belassul, hogy elrúgni se tudom.
-
Bajnokság mennyire jövedelmező a szezonokhoz képest?
-
Z'Z"
őstag
„Idényekben ugyanúgy online más ellen játszol, méghozzá normálisabb játékmenettel.”
Itt az esetek nagy részében ugyanaz a csapat jön veled szembe,(Real, Barca, Juve, stb.) tehát itt inkább a játéktudás dominál.
FUT-ban is fontos a tapasztalat, de itt te rakod össze a kereted, ami vagy előny, vagy hátrány, illetve online rengeteg csalóval is találkozol. stb. -
thebigK
addikt
Koszi urak. Bolasie raadasul kolcsonozheto
-
ohcard
tag
-
Z'Z"
őstag
Visszatérve az általam leírtakhoz, ehhez a mostani játékhoz, amit az idén kiadtak tényleg elengedhetetlen a koncentráció és reakciókészség.+ egy kis türelem.
Félreértés ne essék, ezzel nem úgy akarom beállítani magamat, mintha én találtam volna fel a spanyolviaszt.
Biztosan többen tapasztalták már a fentiekben leírtakat.
Persze most jöhet mindenki a patchekkel, meg magával a játék hibáival, de ezek mindig is voltak, és szerintem lesznek is. Néha az embernek tényleg olyan érzése van, mintha tolná a gép, vagy pont ellenkezőleg.
Szerintem az esetek nagy részében az ember is hozzátesz ehhez, hogy ez így alakuljon.
Ma reggel egyébként teljesen kipihenten kezdtem neki az egésznek és független attól, hogy milyen csapattal álltam ki, jöttek az eredmények.
(#8187) ohcard:
Nehogy bántásként értsd, de szerintem a kettőt nem szabad összehasonlítani, mert két különböző játékmenet.
A részletekbe most nem mennék bele, mert mindenki tudja, aki már kipróbálta.
(#8175) adamlukacs :
A szerencsével kapcsolatban csak annyit, hogy én most decemberben 10.000 HUF értékben vettem points-ot. Ergó kétszer vettem meg a játékot, de ez legyen az én gondom, ha már rászántam azt a pénzt. (költhettem volna másra is.
)
Na, ebből nyitottam pár packot és a legjobb lap, ami esett az egy Buffon, Mandzukic, illetve egy Gündogan volt.
Szóval felesleges ezen rágódni!

-
thebigK
addikt
1-2K-ert kit ajanlotok bpl csapatba lw/rw/st posztokra?
-
ohcard
tag
Sima online idényekben végiggázoltam a mezőnyön, Div10-ből Div1 megnyeréséig, minden idényben behúztam a bajnoki címet. Kb. nem hittem el ami történik. 10 idény, 10 bajnoki cím.

Gondoltam ennek örömére, akkor adok még egy esélyt a FUTnak... Div6-ban hagytam abba annak idején... De ez egy kalap szar. 2gy, 2v. Borzalmas ez a játékmenet ami FUTban van. Ennyit erről... Majd 17-ben kap esélyt megint...
-
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Sejtettem.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Következő kör? Hátha.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Willian nálam is alap kezdő!
Hihetetlen driblinggel tudod vele vinni a lasztit!
Másik oldalon Pedro!!!...Hazardra nincs is szükségem , a spanyol fényévekkel jobb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
Első értelmes nyitásom az ajándék pakkokból (2 db), amik hétfőnként jönnek a prémium ökörségből, egy instant 12K-s Bastian...

(#8180) dracox:
Hmmm... Az is valami... 
Ennél azért jobban is megerőltethetné magát az ea bakfitty...

-
dracox
addikt
Özil ennyire OP a játékban is, hogy csak IF lapja van a piacon??

-
dracox
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ha nyitogatni támad kedved nézz meg egy magyar pack opening videót aztán annyi is volt a fellángolás..
az egyik magyar srác 2200 pointot nyitott el de a legjobb lapja egy Ménez volt.. Alig volt játékos rare lap a pakkokban
röhej volt hogy miket dobált a rendszer neki. -
_adaml21_
őstag
válasz
j.peter65
üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy nyitottál egyetlen pakkot, és rögtön egy Agüero esett belőle??
Gratulálok, de.....
Nem hiszem el, hogy mindenkinek szerencséje van, nekem még a büdös életbe nem esett semmi olyan, ami legalább 2x annyit érne, mint a pakk amit nyitottam!

Még 15-ben esett egyszer egy IF Smalling egy 35k-s pakkból, sikeresen eladtam 38k-ért, és ez tényleg a legjobb húzásom volt! Pedig nyitottam pakkot rendesen, pointból-coinból.....
Ilyenkor mindig csábít, hogy húzzak én is egyet, és néha győz a szív az ész ellen, de amikor felbukkan Ben Yedder, újra olyan rossz kedvem lesz, hogy hogyan lehetek ilyen szerencsétlen
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Offline Div1.
Online egy súlyos 6-os vereség sorozat miatt visszaestem az 5.-be, onnan egyből vissza kupagyőzelemmel a 4.-be és jelenleg itt tartok.
Az előző patch nagyon kicsinált, ezt a mostanit a hibái ellenére kedvelem.
Nem aggódom, mert kupában felveszem a harcot 2. és 1. osztályosok ellen is, szóval csak idő kérdése és szeretnék feljebb kerülni.
(Korábbiakból: 14-ben 2 online Div1, 15-ben 3 online Div1 győzelem.)

Illetve abban bízom, hogy a további patch-ek finomítanak a játékon, emberváltáshoz +1, nem kell megint mindent újra tanulni...

-
szpal17
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha már egy pár napig-hétig nem játszom vele akkor megéri. Meg egyébként utána mindig jobban megy a játék egy ideig. Abban a pillanatban, amikor rohadt ideges vagyok rá, akkor jó érzés teljesen letakarítani a gépről...

Köszi a tippeket! Én Willian-t néztem ki...mert ez az Oxlade Chamberlain-el nem tudok annyira hatékonyan előre menni, mint a másik oldalon.
Sturridge bevált elől, bár egy Aguero jobb lenne...
Ja és Wijnaldum még mindig brutális, lövések, szabadrúgások, labdakezelés...mindenben. -
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem jött belőle semmi csak 1 Agüero
csak 1 db 15k-s pack-ot nyitottam . -
j.peter65
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Van most 100k-m eladtam a csapatom meg tradeltem hát nem tudom

-
j.peter65
tag
Ki szerint nyissak egy pack-ot?
-
Z'Z"
őstag
Köszönet mindenkinek!

Ha már itt vagyok, akkor megosztanám veletek a mai tapasztalataimat.
Mivel ma volt egy kis időm este lenyomtam pár meccset offline gyakorlásképpen.
Van három csapatom, ebből kettő átlagosnak mondható, ezek Bundes, illetve Serie A ligások. Most ezt nem linkelném, mert már így is tömve van velük a topic.
Hozzáteszem nekem nincs ezekben a keretekben nagyobb nevű játékos, mint pl. Ribéry, Aubameyang, Pogba stb.
Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ezekkel a mai nap nagyon nem ment a játék.
Lyukas védelem, melléváltások, sorozatos kapufák, meg még lehetne sorolni.
Pedig korábban nem volt velük probléma, főleg nem kaptam ki velük csak max. 1-2 góllal.
Ma 1:4; 2:4-es eredményeket hoztak.
Utolsó nekifutásra maradt a portugál keretem.
Ebből Danny-t emelném ki, aki nálam kihagyhatatlan, persze tudom, hogy nem az a posztja, de a játék tartogat még meglepetéseket.
Na, ezzel csodák-csodájára tudtam hozni a mérkőzést 3:2-re.
És itt jön a mondanivalóm lényege.
Hiába az utolsó győzelem, én azt vettem észre, hogy ma nekem nem megy a játék, mert kevésbé koncentrálok. Valahogy később nyomom meg a szerelés gombot, illetve maga a passzolás se ment úgy, ahogy eddig. Kapu előtt is elsiettem a lövést, így az vagy mellé ment, vagy kapufa lett. Magát a kapust nem említem, mert felesleges. Amikor már két gól hátrányom volt, akkor meg már az ideg is dolgozott bennem, ami csak a hátrányomra volt.
Szóval lehet itt szidni a gépet, de nekem ma az jött le az egészből, hogy dekoncentráltan nem lehet leülni a gép elé, még ha késztetést is érez az ember a játék iránt.
Ui: Persze az emberváltással csinálhatnának már valamit. -
szpal17
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
DIV 1...de múltkor sikerült kiesnem, akkor le is töröltem...de megint felraktam pár napja és sikerült visszakerülni. (nagy idegeskedések árán...1 győzelem kellett felkerüléshez 4-ből...természetesen a gép csak az utolsóra engedte, hogy sikerüljön...3 katasztrófa meccs után)
Sima seasons játékélményben nekem jobban tetszik, úgyhogy most inkább azzal játszom...ott DIV 2-be jutottam fel. Nincs az a rohanás és nem érzem a gép tolását sem annyira...
Jobb oldalra Premier ligába ki a legjobb?
-
_adaml21_
őstag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Tisztában vagyok vele, de valamiért sokkal jobbnak érzem ezeket a kapcsolatokat, mint a random játékosokat egymás mellé szórva. Lehet, hogy csak placebo, vagy a saját perverzióm, mert mérnök létemre szeretem a szimmetriát, a szabályosságot, és a rendet
, de valahogy jobban megy az ily módon összerakott teamekkel 
-
Újpest_FAN
tag
válasz
Citroware
üzenetére
" de amíg Depayyal általában kapura török, Williannel a Costával való linket próbálom kihasználni, beadások, összjátékok formájában"
semmilyen jelentősége nincs annak hogy két játékos között zöld, sárga vagy piris a csík

csak az összhang miatt kellenek a megfelelő arányban, de ha az összhang kevés akkor is csak a játékosok egyéni képességei csökkennek nem pedig az összjátékuk javul vagy romlik

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát idén nála az MSN egy az egyben jobb volt, ha a posztját nézzük, akkor Neymar mindenképpen, balhátvédnek meg mégse rakhatom be

Ezért maradt ki nálam.Tudom, benne van a top3-ban az Aranylabda szavazáson, így biztos benn lesz az év csapatában (amúgy is). Nem mondom, hogy nincs ott a világelitben, és a 12. ember nálam is egyértelműen CR lenne, de az is teljesen érthetetlen, hogy szegény Suarez hogyan maradt ki az Aranylabda top3-ból: olyan kulcsfontosságú meccseken lőtt párharcokat eldöntő gólokat, hogy ez egyértelműen CR fölé helyezi nálam idén. BL döntő, El Clásicó, Man City, PSG elleni BL meccs, klub világbajnokság, stb.
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezen én is sokat gondolkodtam. CR, Messi, Suarez, Neymar 4-es közül valakit ki kell hagyni. Vagy Suarezt, vagy Neymart. Megoldhatatlan.
-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Sosem felejtem el, hogy egyszer a FIFA 13-as időkben a Div 1-ben 7 meccsből 7 győzelmet játszottam és nyertem meg csont nélkül a Div 1-et, pedig közel sem voltam olyan jó, mint azóta, fogalmam sincs, hogy jött össze, lehet hogy engem tolt a gép.
A nyertes csapatom ilyenekből állt, hogy Giovinco, Palacio, Di Natale, Boateng, Sneijder, stb... soha semmilyen IF vagy drágább játékos. És elképesztő jól ment vele. Aranycsapat. Azóta pl a FIFA 15-ben viszonylag sokkal jobb csapattal voltam, tele IF játékosokkal, és a Div 1 közelébe sem kerültem. -
_adaml21_
őstag
Kicsit Futhead-ezgetős kedvemben vagyok, összeraktam az általam vélt év csapatát
:
TOTYA 2 csapat, amit szeptember óta toldozgatok-foltozgatok, és amikkel sikerült feljutnom 1. osztályba:
Angol liga - Nagyon egyben érzem a csapatot, főleg a védelem, ami egyben van, Llorissal a hátuk mögött, de nagyon elégedett vagyok Ramiressel, és Payettel is (utóbbi hidden gem!). A két szél egyformán veszélyes, és gyors, de amíg Depayyal általában kapura török, Williannel a Costával való linket próbálom kihasználni, beadások, összjátékok formájában. Akit mindenféleképp ki fogok próbálni, az Rooney. Tavaly CAM-ként használtam, azonban idén Fernandinho helyén fogom kipróbálni, egyrészt Depayyal való linkje miatt, másrészt Payet kiszoríthatatlan lett.
Spanyol liga - Ez sajnos már gyengébb, mint a fentebb linkelt angol, de a spanyol foci szerelem miatt ezt kezdtem legelsőként megépíteni, valamint ide jön majd egy Neymar (ez egyike a végső céljaimnak a játékban). Ami nagyon jó ebben a csapatban, az a bal oldal, Tremoulinassal, Konoplyankával, és Enzo Perezzel - utóbbi a 2 ratinges downgrade ellenére is a legjobb középpályásom a 16-ban. Szintén fekszik a játékomnak Jackson Martinez, és igen nagy meglepetés volt Koke, aki egyrészt tök jó linket alkot vele, valamint 1000(!) coinba került, és sokkal többet ér pl. Isconál. A bal oldalt kicsit gyengének érzem, de Danilo jó linket alkot Rafinhával is, valamint a teljes védelemmel, és a 81-es Pace ellenére is megfelelő. Aleix inkább a gyorsaságával, és a beadásaival tűnik ki, de lőttem már vele pár gólt is, nem teljesen botlábú, de egy Konoplyankától vagy Depaytól igen messze van.
Egyelőre ezekkel meg vagyok elégedve, van 80ezer coinom is, kereskedés nem megy
, és olyan játékos se nagyon van akit megvennék jelenlegi forrásaimból. -
dvtkfan
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is...
Én a 6.osztályból nem tudok feljebb menni már vagy 30 szezon óta...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Irigyellek.

-
Újpest_FAN
tag
próbáljátok ki Éver Banega-t
ragad hozzá a labda, bármilyen labdát lekezel elpattanás nélkül, extra agilis, élmény vele játszani, passzai határozottak és pontosak, tökéletes középső szervező fillérekértolyan szuper hatást keltett nálam mint Baines
amúgy ami stat van a futheadon pl agility az csak akkor ér valamit ha a balance is magas, tehát ha alacsony egy játékos
ellenkező esetben pl Ibra magas játékos, agility jó, balance gyenge = lomha
vagy itt van Ő: [link] agility egekben, balance közepes és máris nem ugyan az a hatás a pályán
(#8144) Citroghost:
Div 2
-
Ki hanyadik osztályban tolja?
Én a 3. osztályig jutottam fel, és ott az első szezonomban nem sikerült feljutni de bent maradtam, és most kezdtem ott másodjára.
-
_adaml21_
őstag
Mivel csak FIFA a téma, és eleve X360-al rendelkezel, számomra evidens, hogy X1-ra kell váltani

Bár tapasztalatom nincs konkrétan a konzollal, de amit MDewC is emlegetett, megszoktad a kontrollert, rendszert, stb...
Plusz az X-es FIFA kicsit exkluzív, ha lehet így fogalmazni, csak ott vannak Legendek
-
Rypejakten
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
semmit.
-
Én is rage quiteltem már nagyon erős csapattal egy sokkal olcsóbb ellenfél ellen. Mégpedig azért, mert annyira tolta az ellenfelet a gép, hogy nem voltam hajlandó végigjátszani azt, hogy a gép elcsalja a meccset az ellenfelem javára és minden jó megmozdulásomat kapufára rakja. Persze az ilyen 78-as játékosokkal megáldott csapat majdnem minden lövéséből gól lett. Egyszerűen az van, hogy általában az alacsonyabb ratinggel rendelkező játékosokból álló csapatokat jobban segíti a gép.
Szépen összegyűjtötted a zsetonokat.
Szerintem IF játékosokra érdemes lehet beruházni, ők általában tartják az értéküket, sőt néha növekedik is az áruk, de semmiképpen sem veszítenek annyit az értékükből.
TOTY héten mindenki nagyon nyitogat és elad, nagy lesz a kínálat, akkor hirtelen minden olcsóbb lesz, én akkor fogok bevásárolni a félretett zsetonokból, mert az előző években úgy volt, hogy a TOTY hlt után elkezdtek növekedni az árak. -
MdewC
nagyúr
Adamlukacs kolléga már kérdezte tőlem korábban ezt a témát, csak elfelejtettem válaszolni,

én anno PS3-at vettem, mert barátaimnak voltak meghibásodásos problémái az X360-al, így lett PS3. Megérett a váltás PS4-re, így, mivel megszoktam a kontrollert, meg a rendszert, egyértelmű volt a 4-es. Mással nem játszom, csak a Fifa, szerencsére lagos gondom csak ritkán van, a net miatt, de ritka, csak ajánlani tudom. Annyi, hogy váltásnál ellenőrizni kell, hogy milyen a meglévő ROUTER, réginél elképzelhető, hogy cserélni kell, erre érdemes rákérdezni a Milyern routert vegyek, vagy a PS4 topikban!!!
Az online játékért ugyan úgy fizetni kell és direktbe kell kötni a gépet.
Ha X360 volt, akkor az X1 is jó váltás lehet. (max, ha mással is játszanál, akkor érdemes megnézni a címeket, hogy mi a kínálat a két platformon...) -
j.peter65
tag
Inkább nem veszek Coin-t maradok a FUT pontnál.
-
Blashe
aktív tag
Mai packokról tud vki vmilyen infót? Lesznek egyáltalán?
-
zsolti72837
addikt
Ha benne leszünk a hét legjobb góljai között akkor mit kapunk ajándékba?

-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jól tették. -
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Előszőr is szeretném leszögezni, hogy azért teszem fel itt a kérdésem, mert csak Fifával játszom, ezért is gondoltam, hogy itt a segítségemre lesztek.
Olvasgattam itt fórumokat „xbox one vagy ps4”-es témákról, de sajnos ezek nem győztek meg.
A lényeg, jövőre váltani szeretnék Xbox 360-ról. PC kilőve!
Egy kicsit viszont gondban vagyok, mert nem tudom eldönteni, hogy Xbox One-t, vagy PS4-et vegyek.
Aki játszik valamelyik konzollal annak mik az eddigi tapasztalatai? Főleg a játék terén, mert itt olvastam olyan hszt, hogy PS4-en valakinek laggos offline is.
Ez gondolom egyedi eset.
Előre is köszönöm a válaszokat, és elnézéseteket kérem, hogy konkrétan nem a játékhoz kapcsolódik a téma. -
j.peter65
tag
Sziasztok valaki próbálkozott már Coin vásárlással ?
-
evibly
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Sokszor kísértésbe esek én is. Beszereztem két IF lapot (Caiceido, SIF Kruse, meg húztam egy IF Ramit, de őt még nem teszteltem)), időnként a loan playerekkel kísérletezgetek, de ahogy ezt megteszem, azonnal jön a brutál hendi.
Meg nem is az: ahogy emelem a ratinget, olyan kemény csapatokat kapok, ahol még akkor sem nyerek, ha jobb vagyok. Mert a játékosainak az egyéni képességei egyszerűen ezerrel jobbak, mint az én csapatomban. Ez a 79-80 körüli rating, a non rare, rare lapok vegyítése egyelőre bejött és jó meccseket tudok játszani.
Ha meg ennél lentebb van a szint, akkor rendre Ronaldóék jönnek szembe, akik abban a pillanatban rage quit-elnek, ahogy érzik, h nincs esélyük. Ez utóbbit mindennél jobban gyűlölöm: ott ül a millás csapatán és annyi vér nincs a pucájában, hogy végigjátssza a meccset. Meh

Ja, és van 200k coinom, de nem is nagyon tudom, hogy mihez kezdjek vele

-
A tegnapi SIF Shane Long témára visszatérve, azért is nagyon valószínű, hogy kap IF-t szerdán, mert a komolyabb bajnokságok közül kb csak a PL-ben voltak meccsek, így kevesebb a választék, hogy kik kapjanak IF-t.
-
evibly
senior tag
Mivel ebben az évben azt tapasztaltam, hogy a drágább játékosok ára folyamatosan csökkent, nem tudtam rávenni magam arra, hogy beruházzak bárkire, aki 3000 zsetonnál többe kerül.
Ennek az lett a következménye, hogy kéjes örömmel építgettem az eleinte full non rare csapataimat, majd ahogy egyre feljebb jutottam az osztályokban (most a 4-ben vagyok), úgy fejlesztgettem őket tovább. De csak finoman, nem nagyon vettem sztárjátékost, inkább a beast mutatókra figyelve csiszolgattam a csapatokat, illetve építettem be azokat, akik az ingyen, vagy kupáért kapott pakkokból estek és odaillettek.
Tudom, hogy itt páran (pl. Rypejakten kolléga, neki is köszi a tippeket) szintén ebben lelik örömüket, ezért itt van a budget Ligue 1 csapat, ami viccesen olcsó, viszont durván hatékony. Legutóbb velük nyertem Champions Shield kupát, de ők azért jók, mert ha veszítek, akkor is mutatnak olyasmit, ami miatt nem érdekel a bukta.
A játékosokról röviden:
GK: Costil - itt egy ideig szintén valami csomagból kapott Mandanda védett, de nálam borzasztó volt. Costil viszont nagyon bejött, hatalmas bravúrjai vannak, kiváló ár/érték arány.
CB: Sané, Mexer - magasak, erősek,aránylag gyorsak is, hozzák, amit kell, semmi extra, de ide nem is kell több.
LB: Sidibé - gyors, energikus, jól fordul, H/M workrate, hatékonyan támogatja a támadásokat, nem egy kulcspasszt adott már.
RB: Aurier - talán ő éri a legtöbbet, szintén egy pakkból jött. Nem kell taglalni, az egyik legjobb RB a játékban sztem. (IF lapja is van)
CDM: Diarra - statok alapján semmi extra, mégis az egyik legjobb ezen a poszton, akihez szerencsém volt eddig. Bulldog típus, nem fárad, 85-ös stamina, pontosan osztogat (80-as short passing), de gólokat is lőtt már nekem. (Van IF-je.)
CM: Ben Yedder, Oscar Trejo - Yedderről tudtam, mi várható, őt célzottan vettem meg a csapatba bagóért. A nagyobb meglepi inkább Trejo: fürge, tapad hozzá a labda, befut a védelmen lévő résekbe, agilis, és a kapu előtt is ritkán hibázik. Yedder ugyanez, csak pár szinttel még jobb. Halálos CM páros, sosem fogom őket eladni.
LW: Ntep - őt szintén vettem, mert csak jókat hallottam róla és nem csalódtam. Egy állat, egy tank, de a technikás fajtából. Gyors is, erős, is, ami a wingereknél ritka, nem lehet elnyomni, pontos a befejezésnél, és a passzoknál is. Csak ajánlani tudom.
RW: Alessandrini - Ntep két fokkal gyengébb kiadásban.
ST: Fekir: eleinte szenvedtem vele és Yeddert akartam betenni a helyére, de végül megszoktam. Végtelenül fürge, technikás, de a jobb lábát nem szabad erőltetni, Ha ezt elfogadja az ember, baromi hatékony elöl: helyezkedésben, elfutásokban szuper, mindig megjátszható.Nincs egyéni taktika, instrukciók, minden alapon van és így is verem velük a legendekkel, top ratingű játékosokkal megtömött csapatokat. Nekem ők a kedvenceim jelenleg, remélem kaptatok belőle némi ihletet.

-
nepszter1
addikt
Mexikobol esetleg valaki vette már meg a játékot?
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Amennyi agyfaszt okozott már a játék, sokkal többet is érdemelnék.

Egyébként hallottam olyat, hogy valaki bemondta, hogy elveszett egy Ronaldo-ja (soha nem is volt neki), és kapott érte egy Agüerót kárpótlásként.
-
Casti98
tag
Ma nagyon adja!!!
LVL4 :
Elso meccs a 4. csoportba ismet gyozelem...

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Max mi ölünk bele minden évben egy játék árát

-
dracox
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Nem is értem, hogy az EA-nek az egyik legjobban tojó tyúkja a Fifa azon belül is a FUT és miért nem tudnak vmi komolyabb rendszert kitalálni az egésznek az ellenőrzések végett. Öljenek bele kicsivel több pénzt, de akkor a fele népség sem fogja annyira szidni, mint manapság..

-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Közben most olvasom, hogy hamis bejelentés esetén az EA feltételeket megszegem és stb...

Az a helyzet, hogy csak párszáz, max 1-2 ezer zsetonról van szó, de többet akartam hazudni vagy 10-20k-t mert régen jártam már így és sokkal többet adtak, mint amennyi elveszett.
De úgy tűnik, szigorítottak ezen. -
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Régen írtam nekik, de már nem tudom a pontos címüket.

-
Kinek kell írni, ha már sok-sok meccs óta nem kapom meg a katalógusban megvett meccs utáni ajándékzsetonokat?
Emlékeztem, hogy vettem, de nem kaptam. Ezért vettem másik ilyet, és most sem kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- RYZEN 5 9600x - XFX RX 9060XT 16GB - 2x16GB DDR5 6000MHz CL32(A-Die) - 1,25TB SSD - NZXT KRAKEN
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak 1 db 15k-s pack-ot nyitottam .
, de valahogy jobban megy az ily módon összerakott teamekkel 

Szerintem IF játékosokra érdemes lehet beruházni, ők általában tartják az értéküket, sőt néha növekedik is az áruk, de semmiképpen sem veszítenek annyit az értékükből.