- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Az első meccsem 1:0 behúztam az új csapattal egy Madzu góllal. Felíveltem rá lefejelte Perisicnek majd beindult és Perisic bepasszolta neki és kapásból gól kb 7 méterről. Szinte alig tudtam beadni a meccsen. Az ellennek 2 lövése volt. De Mandzukic a seggén vette a levegőt a végén.
-
Újpest_FAN
tag
rájöttem (tudom nem nagy találmány) hogy Agüeronak maradjon levegője a vége felé, vele semmilyen letámadást, utánarohanást, üldözést nem vállalok, labdavesztésnél elváltok róla hagyom hogy visszabandukoljon a helyére
amikor az ellen kihozza a labdát akkor sem eszközölök vele erőteljesebb letámadást
így még a 85.ben is marad kis zöld szusz benne

-
Pgabor79
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Játékba belépve mindig azt írja hogy nem tud csatlakozni az EA szerverhez, próbálja újra később! (persze angolul) Ez miért lehet? (FIFA 14-el működik az ultimate team)
-
Honnan van ennyi zsetonotok, és nekem miért nincs?

-
Garsza
veterán
Ki akarom próbálni Madzukicot ebben a felállásban. Elsősorban a fejjátékát szeretném kihasználni. Tudnátok segíteni milyen egyéni taktikát, és játékos instrukciókat használjak hozzá? Perisicet és Madzukicot kell hozzá megvennem.
-
Újpest_FAN
tag
LendvaiFeri: köszi

akkor én még december végén eladom az értékes játékosokat

-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt honnan tudod ilyen pontosan?

Előtte 1-2 nappal el kell adni minden játékost, aztán a TOTY időszak végén visszavenni őket félpénzen, vagy akár harmadannyiért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
2016. január 11.
-
Z'Z"
őstag
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de a karácsony alkalmával igazán lejjebb vihették volna a Points árakat, vagy az akciós csomagokét, mert jó lett volna nyitni egyet.

Főleg, hogy most óránként vannak promóciós packok.
Persze tudom kicsi a valószínűsége, hogy essen belőle egy jó lap, meg igazán szólva pénzkidobás, de pl. Draftolni is jó lenne olcsóbb Pointsal.
Ott azért több az esélye, hogy nyissak egy jó játékost.
De cáfoljatok meg, ha tévedek, illetve ha valami badarságot írtam le.
Nemrég volt egyébként a Loan Player Premium Pack ott pl. 7 meccses Ribery esett.
Azért az is valami, legalább ki tudom próbálni.
Igaz már jócskán benne vagyunk, de ezúton kívánok mindenkinek békés, boldog karácsonyt!
-
Újpest_FAN
tag
ha jól tudom akkor január első hetében lesz a TOTY? vagy nem?

-
Blashe
aktív tag
De Bruyne TIF érkezése gyanúsnak tűnik...

-
Újpest_FAN
tag
megvolt Agüero tesztje, tiszta Suarez, tényleg fárad de nem vészes, ha meg az lesz teszek a padra egy Griezmannt cserének
beugrik a 75.ben ha gáz van. -
Garsza
veterán
válasz
Sanyicucu
üzenetére
A csapatom Annyi hogy Agüero 8chemmel van 10 meccs után. De nem érzem semmi hátrányát.
(#7971) Citroghost:
Á dehogy. Csak a fejesek nem mennek ezért valamit ki kellett találnom.
-
Garsza
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nálam Agüero simán bírja a meccseket 4312 -ben Tevezzel. Van hogy Tevez jobban elfárad.
Mai legszebb gólom Agüerotol. Mondjuk olyan helyzetből nem tudom hogy lehet akkor a erővel meglőni.
-
Sanyicucu
aktív tag
Most így néz ki a csapat.Változtatás?Még 1 kapust szeretnék az öreg mellé.Kit ajánlotok?
Érdemes chemistry lapokat rakosgatni rájuk?Sokat dob rajtuk?Kire milyet raknátok? -
Újpest_FAN
tag
nem hagy nyugodni a dolog és ki kell próbálnom Agüerot, így hát Pogbat és IF Ramseyt eladtam (ők amúgy is mentek volna), most így néz ki : [link]
kíváncsi vagyok hogy meddig bírja a meccset
-
Garsza
veterán
Pár gól mai egyik meccsemről.
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Szvsz használhatatlan azon a poszton. Nem próbáltam, csak tapasztalatból mondom. A sebessége miatt se a támadásban, se a védekezésben nem tud besegíteni, max a rápasszolt labdákat tovább adja. Teljesen kiesik ott.

(#7960) Chereiose: Köszi! Amint leszek, vissza jelöllek.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Beépíthető, csak felesleges, mert Marci, Pogba, Pereyra, Radja fényévekkel jobbak.

-
Újpest_FAN
tag
eljött az a pont hogy eladom Pogba-t, körülményes, lassan reagál, borzalmas, amúgy minden másban jó.
Marchisio sokkal jobb (ez az én véleményem), többet segít a védekezésben és többször helyzetbe is hozható. -
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Így akkor felejtős a pasas.

-
Sanyicucu
aktív tag
MdewC kolléga Rakiticet belehet építeni valahogy a Serie A-ba?
-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
én fontosnak érzem
nem jönnek be az alap választhatók... -
Pastore nagyon szar nálam.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Ilyen fontos az egyéni taktika?
-
boff
senior tag
Akiket leírtál korábban már mind próbáltam egy régi bpl csapatomban, Ramires talán bevállalom de akkor az összhang nem lesz az igazi szóval inkább Oscar cserélném wijnaldumra mert wijnaldum tényleg nagyon jó viszont én Oscart is nagyon jónak érzem most, kb alig tudják leszerelni és még labdákat is szerez ha úgy van. Mindenesetre megpróbálom majd aztán lesz ami lesz. Eriksen szerintem borzalmasan rossz, régebben nagy csodát vártam tőle, mert viszonylag egész drága is volt aztán amennyire bíztam benne legalább 2x akkorát csalódtam..
szerk: Ramiressel is jó lesz a chem.
Ja és hart-ot nem próbáltam de majd teszek egy próbát. És köszönöm a tanácsot! 
-
Újpest_FAN
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
tudom, minden meccs elején szoktam állítani

én pedig látom a hatását, ha változtatok, szerintem működik -
vegitossj7
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Igen, csak nem csinál semmit játék közben. Pc-n legalábbis. Ha azt hitted csinált játék közben, az biza placebo hatás.
Meccs elején kell beállítani Pc-n, a 40 mp-es várakozásnál. -
Chereiose
addikt
aki Ps4-en tolja a fifát, az vegyen fel nyugodtan

Psn: Chereiose -
Újpest_FAN
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
miért ne lenne egyéni taktika?

ugyan úgy be lehet állítani, de ezt gondolom Te is tudod
-
mateglaj
tag
Sziasztok!
Newcastle-el csinálok karrier módot, már 4 idényt lehúztam ott, viszonylag sok jó játékosom van, mint pl Isco, Kroos, Mertens, Dybala, Lucas.. A nagyobb csapatokat általában le tudom győzni, bár néha nagyon szenvedősen, viszont sok kis csapattal leikszelek, és nagyon idegesítő.. 4-3-3-as felállásal játszom, a gyors taktikát pedig vagy high pressure-be, vagy counter-be szoktam rakni, a mentalitás pedig ultra attacking.
Mit tudtok ajánlani, hogy ne ilyen szenvedősen menjen sok meccsen? -
boff
senior tag
Hali!
Szeretném megosztani a mostani csapatom amit olyan embereknek ajánlok akiket 10-ből 11 meccsen szo*at a gép és semmilyen csapat nem volt jó idáig.. Ezzel a csapattal most egész magabiztosan tudok játszani, persze nem tudom mire lesz elég de majd később ahogy gyűlik a coin lehet bővíteni Aguero, De Bruye, Yaya kombóval, de így sem rossz azért. Esetleg 1-2 vélemény jöhet, ha van valamelyik posztra olcsó de a mostaninál jobb alternatíva de nekem ez így bevált. Verratti próbáltam még Matuidi helyén és úgy is elég ütős volt de Matuidi-vel azért sokkal stabilabb a védekezés így Verratti marad cserébe.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Főleg, hogy PC-n nincs egyéni taktika... (Gyorsba legalábbis.)
-
Újpest_FAN
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
tudom, Ő egy tapasztalt kolléga, meg is fogadtam a tanácsát

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Köszönöm kolléga!!

LFeri: ez beteg...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Úgybizony dááá, me plau meö. -
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
teringettét má nekije

-
Z'Z"
őstag
Sajnos, ha berakom Ben Arfát, akkor Pogba 6-os chemmel virít középen.
Szerintetek megér annyit ez a csere, vagy maradjon Biabiany
-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De Bruyne nálam is ST ben játszik
kiváló 
-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy próbát megér.

Ben Arfa
Kit ajánlotok?(#7930) LendvaiFeri1 : Köszönöm!

-
Garsza
veterán
-
Z'Z"
őstag
Ehhez mit szóltok?
belga-francia -
j.peter65
tag
Valakinek nincsen eladó jó árban valami játékosa ?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
helló!
szerintem NE told feljebb a védelmi vonalat....
És olvass sokat!
Fejben dől el minden, nem a játék alkalmazkodik hozzád hanem fordítva kell lennie....
MdewC sokat segít nyugiEgy Fradi szurkoló

-
Garsza
veterán
Helló! Van egy ismerősöm akivel szeretnénk barátságos meccseket játszani. De nem tudunk. Mindkettőnknek megy mindenkivel akivel próbáltuk de egymás ellen nem. Se a 16 ban se a 15 ben nem ment. Egy szolgáltatótól van a wifinetünk. Arra gondolok hogy azért nem enged mert azt hiszi egy hállózatról vagyunk. Lehetséges ez ha igen van rá megoldás?
-
marcess
senior tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Nagy igazságot nem mondok azzal, ha azt mondom, hogy a spanyol és a francia liga még elég jó, a török és az orosz is jó, de a legnagyobb variációs lehetőségek az olasz, angol, spanyol, német és a francia ligában vannak. A török, orosz, portugál ligából is kirakható egy-egy jó csapat, de ott nincs nagy lehetőség válogatni.
-
Sanyicucu
aktív tag
A Sere A liga nagyon jó a BPL nagyon nem jön be.melyik az a liga ami még igen erős és nem túl drága?A bundest nem szeretem.
-
Z'Z"
őstag
Üdv az uraknak,

Egy kicsit gondban vagyok, ezért a tanácsotokat szeretném kérni.
A Serie A csapatomat szeretném eladni, mert ki szeretnék próbálni más ligákat, illetve játékosokat is. Kicsit már unalmas a Bundesliga, Serie A, BBVA, BPL, Ligue 1. Viszont, ahogy nézem eléggé lementek most az árak. Szerintetek ez a későbbiekben változni fog, vagy stagnál. De az is előfordulhat, hogy rosszabb lesz a helyzet és érdemes még most eladni őket, hogy egy kis haszonhoz is jusson az ember.
-
j.peter65
tag
Sziasztok milyen csapatot rakjak össze amivel lehet valamit kezdeni miben érdemes gondolkodnom ? Most olasz csapatom van védekezésben tökéletes csak nem találok gólzsák csatárt.
-
csbence94
csendes tag
Sziasztok

Sokat gondolkodtam, hogy össze kellene rakni egy kisebb Ratinggel rendelkező csapatot, mert néha semmit nem érek a "nagy" BBVA ligás nevekkel.. A kicsik úgy uralkodnak felettük egész mérkőzésen, hogy esélyem nincs labdábarúgni
Szóval, arra jutottam, hogy építek egy közepes olasz ligára épülő csapatot
Erre gondoltam... Javaslatok/változtatások?
-
Újpest_FAN
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
namenjafaomba
a 2.percnél már fáj a hasam a röhögéstől, a daginak olyan dumája van sírok 
na nézem tovább
(#7909) Stylerr:
Ntep nyomorék
én ki voltam tőle -
Stylerr
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Pont ez az ami gyenge nála sajnos, hamar el is nyomják. Patch óta hamar fárad. A másik szélen Di Mariát hatékonyabbnak érzem, és az argentin bal lába is sokkal veszélyesebb mint Ribery jobbosa. Gondolkozok azon, hogy Ntep-et kipróbálom Ribery helyett.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
thebigK
addikt
Na beszalltam en is a buliba. Nyertem egy offline draftot, van egy eladhatatlan Marchisio-Khedira parosom, igy korejuk lesz majd vmi low budget seriea csapat, plusz elkezdtem a bpl csapatom epiteni, eddig van egy wilshere-herrera-schneiderlin harmasom, elol martiallal. 15-20k-bol johetnek az otletek

-
Stylerr
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Köszi szépen! De már megvan a csapatom. Még Chiello fog érkezni Bonu helyére.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a 2.percnél már fáj a hasam a röhögéstől, a daginak olyan dumája van sírok