- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Volt már kivétel, ha jól tudom, de a legnagyobb IF lap az tuti, hogy kap UP-ot.
Talán Ménez lapja kapott UP-ot, de az IF lapjai nem...

-
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igaz.
-
Sz7Cs
aktív tag
Tavaly nálam szinte végig alapember volt, idén is ő volt az első nagy vásárlásom, de sajnos csalódnom kellett.
Olyan szinten lomha, hogy nem tudtam használni, pedig HUNTER lappal próbáltam.
Mondjuk jól lő és fejel, megtartja a labdát, de csatárnak a sima kártyája nagyon nem vált be.
Gondolkoztam CAM pozícióban rajta, de inkább eladtam. -
Attila432
tag
-
Attila432
tag
Update-elt lapok mikorra várhatóak?
-
MdewC
nagyúr
Egyébként a többi nagyobb név (csatár) lapjai is drágultak tegnap este óta, gondolom volt egy nagyobb hullám, amikor többen nyitottak tegnap, a nevek miatt, aztán estére ez szépen alább hagyott, ez miatt pedig többeknél is megindult szépen az emelkedés. Így talán érthető, ha van esze az ea-nek, akkor ad ki csomagot, ritka az ilyen erős TOTW. Ez lenne nekünk a jó hír.
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Ibráról kérhetek egy pár véleményt? Használta már valaki? A vásárlásán gondolkozom érdemes?
Köszönöm -
MdewC
nagyúr
Srácok!
Totál trend ellenes a SIF Dybala ára, folyamatosan drágul, alig van a piacon. Tegnap nagyon szépen el kezdett csökkenni, de most irgalmatlan nagy a para, sztem kevés a nyitás is, illetve aki nyit, nem teszi ki a piacra.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy vásárolják fel.SOS para van, nagyon kellene valami extra pakk, csak az a gondom, hogy TOTY után nem nagyon várható... Ha ez így marad, akkor GÁZ van.

-
evibly
senior tag
Hát ez állati volt, és mélyen átérzem

Én ennél sokkal kevesebbért is tudok csapkodni, ez a srác pedig ahogy néztem folyamatosanm ilyen ping-pong gólokat kapott, és felteszem ő meg normális gólokat rúgott.
Gyönyörű önismereti kurzus is egyben ez a Fifa, ezt el kell ismernetek

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Teljesen érthető, sőt, így hogy "csak" az ágyat püföli, kárt nem okoz, mint némely rendkívül intelligens egyed, még nem is vészes... Feszültséget le kell vezetni, inkább az ágyat és párnát püfölje, mint törje a kontrollereket... A párna már nálam is kapott párszor...

Más:
SIF Dybalát tegnap este óta szépen vásárolják fellfelé PS4-en, ezért eléggé fogyott a darabszáma, így az ára a kezdeti zuhanás után vissza kúszott 290K-ról bőven 350K fölé... Nem jó az irány. Nagyon kéne legalább egy 15K-s pakk, szombatig.

-
szpal17
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mondjuk ilyen gólok után tök érthető...

-
LedyGyuszi
addikt
itt egy újabb Fifafluenzás eset...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mekkora hülyeség, a téli átigazolásokkal együtt simán bekerülhetnének...
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig Monacoba igazolt brazil gólvágó.
Aki a játék elején nem lesz benne, az sose lesz benne.
-
Mr.Rain
senior tag
Igen, ahogy írták, Pogba nem igazán occsó. Az egész keret nem ér annyit. 3x sem.

Vampire Bat: Varane padozik Sakho mellett

marcess: Cabaye megvéve, meglátjuk hogy működik. én is gondoltam ilyesmire, köszi a tippet!

Van egy El Sharawym is a bal szélre, vele is meg vagyok elégedve. Beavoue is kerettag, alapból ő kezd, csak most Remyt próbálgatom.
Egyelőre Beavoue jobban tetszik, ontja a gólpasszokat nálam...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezt nem vágom...
-
BlessedElroy
senior tag
Hogy az anyjába tud engem kibacatni az UT-ből a köcsög ellenfél? Egyre több olyannal találkozom, hogy ha kikap a majomja, kilép és engem kivág a FUT-ból, természetesen DNF.
A tököm tele van már... -
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért, amiért Vágner Love sincs benne.

-
Kristof_94
nagyúr
Miért nem lesz benne Kleinheisler az Ultimate Teamben?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az. Igazad van, a nagyok elfoglalták a képes helyeket. Ahogy Garsza kolléga mondta, az éhes uru-nak még nincs elég képes lapja, kellett még egy. Az angoltól nem sajnálom...
Illetve ennyi erővel Ansaldi helyére is simán betehették volna! Ennyi eszük van. Totál homály, sokkal jobban jártak volna ők is, tuti, hogy drágább lenne. Ez mondjuk utóbbi nem annyira gáz, azért jó lett volna egy új kép.
DE már annak is örülök, hogy egyáltalán bekerült.

MINDEN ESETRE: + 6 stamnia, jumping, +5 strengh, +4 heading, +3 crossing és curve!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem ő az első...

-
Garsza
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem is ez tűnt fel elsőnek. De hiába neki még nincs akkora reklámértéke mint harapósnak.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs.

-
Rypejakten
addikt
szánalmas hogy még a SIF-jére is meghagyják ezt az ótvar stock arcképet, és nem tudnak neki keríteni egy aftermarket képet...
thebigK: sosincs kimondott upgrade, csak a meglévő statokat skálázzák fel százalékosan, rating szerint.
így volt tavaly Renato Steffennek 99 positioning-je, 99-os balance meg 96-os penalty statja.
illetve, Kleinheisler nem lesz UT-n csak heti keretekben - ha bekerül a felnőtt csapatba.
-
thebigK
addikt
Kleinheisleeeeer. Megy is majd a Bundes csapatba ha addig megmarad
Szerk.:Pacehuszaaaar. Remelem kap upgradet, plusz 4* skillt is megerdemelne.
-
evibly
senior tag
Az volt már, hogy a szezon második felétől új magyar lesz a Bundesligában, így a játékban is?
-
MdewC
nagyúr
Defending LM/RM? Well Done.

-
Dorcika50
tag
Mondanátok néhány tippet a fogyóeszköz kereskedéshez?
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek van bármi esély arra, hogy a Legendák XBOX-on kívül máshol is megjelenjenek?
-
Mr.Rain
senior tag
Hello!
Low budget francia csapatot [link] csinaltam, semmi extra.
Mit javitanatok rajta? Tippek?
Megkoszonnem!

Udv.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyszerűen megoldanák azzal, hogy a felhasználó egyetlen egy pakkot nyithat annyiért PC-n (IP cím alapján ellenőrizve vagy valami hasonló). Ha már megvették a játékot sztem ennyit simán megtehetne az EA, hogy ha kiperkálja a játék árán túl azt a +10k fifa pontot essen annak a szerencsétlennek egy TOTY lapja. Jövőre úgyis megveszik megint a legújabb részt és kezdődik előről minden. Így azok is kipróbálhatják a TOTY lapokat akik egy draftra sem tudnak összekaparni 15k-t, de legalább legálisan tömik tovább az EA zsebét egy fix TOTY lapért cserébe.
-
MdewC
nagyúr
REMEK!

Az a +5 PHY stat nagyon érdekel, hogy mit fog takarni IG!!!

(#9944) LendvaiFeri1: Hát sok... Minden estre nem kevés...
Mondjuk Benzema is gyarapszik.(#9947) kdavid94: Meg is érdemli az angol végre. Több értelmét látom az ilyen bekerüléseknek, mint amikor valakiből már a 20. lap jön ki.
Elég strong lapok vannak: Sánchez, Ansaldi, Luis, Eriksen (kár, hogy nem CAM), Hernandez, Handa, Carvajal... stb.
-
Garsza
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
marcess
üzenetére
Mobilos fifán most a TOTY alatt volt egy 10 ezer pontba kerülő csomag, ami 11 játékost tartalmazott melyből az egyik legalább egy TOTY, de a többi is nagyon magas értékű. Senkit sem láttam aki nyitott volna egyet is, mert ha mondjuk esik neki egy Marcelo, akit jó ha 1,5 millióért elad, akkor a haját tépte volna ki. Most képzeld el ezt konzolon vagy PC-n, amikor a Twitch-en élőben fifázók közül többen 100-200-300 ezer pontokért nyitnak...

-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na most rívok én is egy kicsit
. Szóval nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy fizet az ember az Ea-nek a játékért, hogy élvezze, és azért tegyük a szívünkre a kezünket legtöbben szeretjük bármennyire rossz is néha. Nekem a mellé vehető tartalommal vannak gondjaim. Fent nevezett ember kinyitott 30000 Ft értékű cuccot, egész évre meg vannak azok a játékosok neki, akiket akar, DE biztos volt olyan aki kinyitotta mind a 10-et és alig volt valaki benne. (mondjuk ez a videó tényleg túlzás) Teszem azt a Pes hasonló játékmódjában van garantált nyitás ahol biztosan egy 85 vagy valamilyen szint fölötti embert fogsz nyitni(persze drágább a sima nyitásnál), fifában lehet, hogy több százezer coint kellene kiadni azért az egy szerencsétlen Cavaniért (mert tuti hasonló kaliber lenne). Magyarán kinyit az ember egy 100k-s packot és lehet, hogy egy Ramsey lesz a legjobb embere, olyan nagy gond lenne biztosítani egy nagy szintű embert? (Mert ugye egy Cavanival sem vagy előrébb mint egy Ramseyvel pénzügyileg) Szóval lenne egy pack 25-30-100k vagy amilyenre gondoltok, de abban biztosan legyen valami, ez túl nagy kérés lenne? Tudom ez csak egy álom, meg Ea-nek nem érné meg, de az ember vágyakozik 
-
LedyGyuszi
addikt
tudom hogy hülyén hangzik, mert egy számítógépes játékról beszélünk, de attól még sérülés veszélyes za ilyen becsúszás...hátulról történő becsúszásnál ugye a labdát vezető holtterében van a becsúszó játékos, így nem is számít rá...
"bármely játékos, aki a labdáért vívott küzdelemben támadja ellenfelét elölről, oldalról vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát túlzott mértékű erőbevetéssel használja és/vagy veszélyezteti ellenfelét, súlyos szabálytalanságban vétkes", és a súlyos szabálytalanságért piros lap jár."Kérdés, hogy pontosan hol van a túlzott mértékű erőbevetés határa....

De egyébként ugye sokszor említik, hogy pl. a szándék is fontos lehet, nem feltétlenül kell kontaktnak lennie... -
Rexcsek
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A statja alapján éppen csak játszani nem nagyon tud a csávó
Hihetetlen, hogy mekkora gumicsont ez az UT 
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogyne

-
Kristof_94
nagyúr
Na így kell jókat húzni!
Ezt nézzétek meg... -
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De labdát rúgta el elősször.
-
Garsza
veterán
Hát én is remélem már csak a csapat miatt is. Ma Morata össze kaphatná magát. Ha játszik szerintem hint kettőt és azzal tovább is megyünk.
Ez mért Piros szerintetek? Előbb a labdát rúgta el utána sodorta el az ellent. Minde1 volt mert 4:0 vezetésnél történt de sok ilyenem van. Az előző meccsel ellentétben itt minden össze jött. Pedig érzésre jobb volt az ellen mint az előző.
(#9929) MdewC
Hát TIF Higut most próbálgatom de nagyon sok helyzetet kihagy alig bírja eltalálni a kaput. De a többi részébe nem tudok belekötni. -
MdewC
nagyúr
-
Garsza
veterán
Meccs összefoglaló
Nézzétek meg a videót kérlek. Mondjátok meg nekem mért kell ezt csinálni? Mért nem lehet hagyni hogy a játékosok eldöntsék egymásközt hogy ki a jobb? Először beenged nekem egy 11 amit fognia kellett volna a kapusnak. Majd végig dominálom a meccset helyzeteim vannak, de persze semmi nem megy be. De az ellennek azért össze hoz két gólt. Szerintetek Barzagli mit akart elfejelni az első gólnál? És a másodiknál Lichsteiner mért szereli úgy Pogbat hogy azzal kiugratja az ellenfelet? -
Stylerr
addikt
Jól alakul ez a Di Maria biznisz. 1 IF és 1 SIF van a PC piacon.

-
Garsza
veterán
Viszatalálós mert véletlenül töröltem utoljára hozzászóltak közül
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha sikerülne megvenni a játékosokat,akkor tesztelhetnénk a csapatot.

Bár szerintem úgy is elvernél.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A ragequit vereségeken kívül ki szoktál egyáltalán kapni?

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pedig nem gyorsvonat Ljajic.

Tipikusan az a meccs volt, ahol nem tudtam szurkolni senkinek. Legalább Higu TIF egyelőre ok... -
vegitossj7
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Próbáltam megcsinálni, de nem voltak a piacon a játékosok...
Arra gondoltam, amit te linkeltél, amit én csináltam minden gond nélkül nyerek.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na,akkor képet is kérünk róla,ha azzal a csapattal nyersz.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Te milyen népekkel játszol folyton?

Garsza: Higu a pályán!
Közben Jovetic...
-
Garsza
veterán
Beállt Higuain
72. perc -
vegitossj7
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Meh, így is ragequit lesz a vége a meccseknek, 4 meccs, 4 win... Most már csak 1x nyerhetek, nehogy feljussak... Megint...
-
-
ohcard
tag
Tippre mennyibe fog fájni SIF Dybala? Mert az talán egy pillanatra sem lehet kérdéses, hogy jön...
-
MdewC
nagyúr
Szoktak, szóval figyelni kell ma!!! Am bánja a f.szom, hogy ki nyer, csak Higu ne lőjjön gólt.
Más:
Csalódott vagyok, kupa döntőig bekapott gól nélkül jutottam, döntőben div1 winner, örültem is, végre!!! 0-0 lett, több helyzettel, végig atom stabil védekezéssel (kezd összeállni), egy helyzete volt veszélyes a 120 percben, nálam ami gebasz volt, hogy a több helyzetből nem akart senki kaput találni, 2 egyébként ziccer fejesem is kimaradt... Ami csalódás, hogy GIGI a 11-es párbajban egyszer sem védett, pedig 3-szor is eltaláltam az irányt, mégse. Neki egyszer elakadt a lapos lövés a felfelé vetődőben. Sajnálom a vidi miatt, persze lementettem, ami vígasztal, h szvsz jobban ment a game.

-
thebigK
addikt
Kar volt ennyire elbizni magam, egyszeruen az idei jatek is ugyanolyan foshalmaz mint a 15. Egyik nap verhetetlen vagy, sorra nyered a meccseket, masik nap gondol egyet a rendszer (!!!) es ott szopat ahol tud. Hoot felesleges tobb100k-s csapatokkal nyomulni, nincs ertelme, ha egyszeruen nem 100%ig jatekosfuggo a "jatek"
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
zsolti72837
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
szekto
aktív tag
Ez volt már? [link]
XBOX-osok előnyben!
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

thx 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hihetetlen, hogy mekkora gumicsont ez az UT

72. perc