Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorcika50
tag
Spanyol ligás csapatba kiket ajánlotok? Milyen alakzat lenne jó?
-
Rypejakten
addikt
válasz
B3nnyHill
üzenetére
tölts le egy kontroller konfigurátort és állítsd be úgy a kiosztást, ahogy neked jólesik.
de egyébként ingame is tudsz kiosztás állítani, a térfélválasztásnál a bal oldali 4 nyíllal ha le vagy fel váltasz, választani tudsz a kontrollerkiosztások között.

rakd át classic-re, ha nem azon van. ha azon van, és nem jó, akkor első opció.
-
B3nnyHill
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy a mai nap során egy kicsit felhúzott a FUT, ennek eredményeként a kontrollerem a földön landolt, és a bal oldali joystick kiugrott a helyéről, próbáltam kilépni a meccsből de lefagyott a játék. Így csak nagy nehezen bírtam kilépni, miután a kontrollert megcsináltam újra beléptem a játékba, de mikor elkezdtem egy meccset feltűnt, hogy kapura lövésnél ugyan megint a B-t nyomom, de úgy lövi el mintha emelést nyomnék. Gondoltam lehet én raktam össze rosszul a kontrollert ezért kipróbáltam másik kontrollerrel is de ott is ugyan ez volt a helyzet. Ezt , hogy tudnám orvosolni? Egy sima újratelepítés vajon megoldaná?
-
zsolti72837
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
vegitossj7
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★*★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...Merry Christmas
-
MdewC
nagyúr
Szerencsésen sikerült mára jól lebetegednem, faja...

Ettől függetlenül, kívánok MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK és FIFÁSNAK Kellemes Ünnepeket!
Egyetek, igyatok, családozzatok és minél kevesebbet játszatok!!

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ramossal az a baj, hogy H/M a WR-je, másrészt Matuidinek kell a chem miatt a PSG-s CB.

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sirigu kell Silvának a chem miatt sajnos. :/
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Mindenképp az első. Ibra nem tudom, hogy milyen CAM-ban, de majd te kideríted.
Laca-Benzi páros elől gyilkos. Mind a ketten nagyon-nagyon jó befejezők. Pogba nagyon jól lő, a védekezése sem az utolsó. Matuidi ba**ott jó CDM, talán az egyik legjobb a játékban. Modric gyilkosan passzol, és még jól is lő. Löbböléseknél nagyon kijön majd, főleg Lacánál. Gyors+erős is. A védelem az megint 5*-os. Alex nagyon jó, Danilo már nem annyira, de ahogy látom csak a chem miatt kell. Chielliniről meg Silváról nem mondok semmit.
Sirigu elég gyenge a kapuba, oda nem férne be if Buffon? -
Stylerr
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Véleményem szerint pedig De Rossi> Matuidi, Marchisio > Modric, Handanovic> Sirigu, viszont T. Silva>Bonucci, és talán Benzema is jobb Di Mariánál (bár lassabb, darabosabb, és én jobban szeretem az agilis, jól forduló, gyors játékosokat, szóval nem tudom..)
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Én Rooneyra katalizátort raktam és így tovább....
-
Újpest_FAN
tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
én csak olyan lapot használok (középpálya +3phy +3pass) (támadók finisher +3phy +3 shot) ami +3phy -vel rendelkezik a stamina miatt, főleg az új patch óta, a többi véleményem szerint felesleges (hunter , catalyst stb) mert úgysem dob rajtuk semmit, főleg a pace ott végképp elvész a lap tulajdonsága
a védőknél csak a sentinelt (+3def +3phy)
-
Sanyicucu
aktív tag
Milyen mértékben segít a játékoson a képesség lap?Muszáj rá költeni vagy tök felesleg?
-
Stylerr
addikt
Halló Uraim!
Szerintetek melyik csapat lenne jobb? Az első team, vagy a második team? Hálás lennék, ha még indoklást is írnátok mellé, mert én nem tudok dönteni, mivel az első csapatban Benzema miatt acélosabb a támadó szekció (jobban fejez be, jobban fejel, habár lassabb, darabosabb), viszont a középpálya pedig a második csapatban stabilabb.
-
Garsza
veterán
Egy non rare Gold csapat
Szerintem ütős középpályával -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Lassú tudom de piszok jól védekezik és nagyon sok labdát szerez.Meglepően jól teljesít.

-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nem úgy kell,hogy milyen poszton játszik és abban az erősségét kell tuningolni?
-
Sanyicucu
aktív tag
Variáltam a csapatomon és most így néz ki.BPL
Kire milyen stílus lapot rakjak ha egyáltalán rakni kell? -
Kristof_94
nagyúr
Majd keresek egy mentort!

Karácsonykor lesz increased chance?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
A legtöbb esetben igen.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
skill kérdése egyébként.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Tudna nekem valaki ajánlani egy erős silver csapatot, amivel az erősebb keretek ellen is van esélyem?

-
Lehel01
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az nem jó
köszi a választ -
Lehel01
csendes tag
Ha a ps3 lecserélem ps4 re és veszek hozza fifa 16 akkor elorol kell kezdenem az egész játékot vagy a aps4 en is ugyanazok a játékosok lesznek mint a ps3 amelyek vannak
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Karácsonykor lesz increased chance?
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
1 dolgot tud, vágni.
Itt ki is merült a tehetsége. Amúgy nagyon jól tolta, az ilyeneket szoktam egy ezüst csapattal elverni. -
LendvaiFeri1
veterán
Egy kis off:
Nem értem az ilyen embereket. [link]

-
Újpest_FAN
tag
na gondoltam én is tolok seasont, játékmenet végre okés, vezetek 2-0-ra magabiztosan, 10-perc alatt 2-3 a semmiből, 1 öngól, 2 James R. fejes Boa és Benatia között, köszi a játékot......
-
ohcard
tag
Hosszú, több hetes kihagyás után pár napja megint elkezdtem fifázni. Ugye, a FUT vette el a kedvemet az egésztől, így annak közelébe sem mentem. Idényekben viszont egyszerűen szárnyalok most. Div2-ig lazán feljutottam úgy, hogy minden szezonban bajnok lettem. Itt is 4 meccs, 10 pont... Persze az hozzátartozik, hogy 13 óta minden Fifában Div1-es játékos voltam. De ez most kellemes meglepetés, hogy míg korábban FUTban Div6-ban szenvedtem ebben a szarban, ahhoz képest idényekben brutál jól megy.
Lehet majd Div1 megnyerése után megint ránézek a FUTra. De nagyon ódzkodom tőle.
Mondjuk nagy különbség, hogy idényekben Juve és 3-5-2, míg FUTban 4-3-3-at, illetve a gyémántot használtam. -
törölt tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Persze, mert Böde most a saját pofájába nyomta a zsíros kenyeret.

-
Sanyicucu
aktív tag
Van valami segítség egyéni taktikához, hogy mit hova és miért kell oda állítani ahová?
-
Újpest_FAN
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére

most sajna nem vagyunk olyan jók, de egy szavad sem lehetett a fradi verésre
kitettek magukért a fiúk
dicsőséges tett volt 
ezek szerint másnak szurkolsz, melyiknek?

-
Rypejakten
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
"nem azért hogy küszködjek vele, ha nem szórakoztat megy a levesbe"
én az Újpest meccsekkel vagyok így.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Hányszor mondtam ezt én is...

-
törölt tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Hamar feladod.

-
törölt tag
-
Újpest_FAN
tag
azt valaki meg tudja mondani hogy miért van az hogy 2-3 napja az összes meccsem be van lassulva vagy késik vagy szaggat, elég botrányos körülményeket teremt a meccseken, irányíthatatlan az egész
ha ez így folytatódik, amilyen gyorsan vettem annál még gyorsabban adom el
ez így minden csak nem pénzért kapott minőség....

-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem is Hawk volt rajta, de javítás után hamar fárad, így visszatettem rá a Finisher lapot!

Így jobb egy fokkal, később fárad, jól fejez be és mivel amúgy is lejjebb vették a tempót, nem hiányzik róla az a +2 pace. Tedd rá te is.

Az elmúlt két nap elég sok volt a lagos meccsem, de ennek ellenére kb 10/1 aránnyal sikerült vissza jutni a 4-be, plusz jött egy online kupa is. Lassabb a tempó, vannak lagos meccsek is, de az új patch tetszik, ami a lényeg.
(Volt pár brutál kapufás meccsem is, de addig pumpáltam, amíg 1-2 gól csak bement.) 

(#7542) dokee78: Fifa 15-ben, X360-on és PS3-on volt még magyar kommentár.
-
dokee78
félisten
Melyik volt az utolsó Fifa amelyikben volt magyar kommentár?
-
Stylerr
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
A fitness csapatod jobb!

-
törölt tag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Verratti helyett esetleg Matuidin nem gondolkoztál
Szerk: (#7538) adamlukacs megelőzött.

-
Újpest_FAN
tag
válasz
üzenetére
akkor jó, az a lényeg

gondolkodtam hogy az Ibrás csapat mellé vagy IF Hulkra vagy IF Mkhtaryanra építsek de a kis angol mmellett döntöttem

adamlukacs:
köszi

igen-igen bizony, csak ha Alaba jönne nem tudnám a 2.csapatot

Trappra viszont rámegyek, jó ötlet, őt kifelejtettem
Verratti mozgékonyabb azért őt választottam, már próbáltam jó volt

-
_adaml21_
őstag
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Azt a mindenit, de jó kis teamek

A német/francia csapatba szinte könyörög Alaba az LB posztra
Valamint én megpróbálnám a kapuban Trappot, jó kis link lenne Boatenggel és Th. Silvával!Talán még Matuidit is megpróbálhatnád Verrati helyett

-
Vampire Bat
aktív tag
-
törölt tag
+1

Egyébként Dybalán neked milyen chem lap van
Nekem hawk, mivel így vettem meg, de mostanában nem igazán adja.
Sajna el patchelték.
#7532) Sanyicucu:
Nem csak jól néz ki, de a második legjobb csapatom.
Ha erre a ligára esne a választásod, akkor Dzsudzsákot feltétlenül próbáld ki.
Amúgy meg nem irigyellek a helyzetedért, most elég rendesen elhalmoztak a kollégák.

(#7534) Újpest_FAN:
A második team jobban tetszik.

-
zsolti72837
addikt
válasz
Újpest_FAN
üzenetére
Nem rosszak.

-
Sanyicucu
aktív tag
Akkor melyiket érdemesebb megcsinálni?A török vagy a bundesligásat?Melyikbe van több potencia?
-
szucsinka
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
5 db 2200Fut pontot vettem ....abból nyitottam

-
Sanyicucu
aktív tag
Ehez mit szóltok?
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi.
-
Sanyicucu
aktív tag
Szeretnék egy másik csapatot is kreálni és ebben szeretném kérni a segítségeteket.Melyik ligából érdemes még csapatot építeni és milyen felállással?BPL van.Kicsi pénzből jó csapatot.
Hiába költ az ember sokat ha nincs velünk a gép akkor lehet fullos csapat is. -
csbence94
csendes tag
Sziasztooook

Szerintetek mennyibe fog kerülni IF Bale?
Érdemes megválni a rare gold Bale-től? Sajnos már így is elég nagyot fogok vele bukni, 250k körül vettem és már láttam 160-ért is a piacon
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Beállítani offline és online meccs előtt, mielőtt elkezded a meccset, team menedzsment, ott beállítod a custom tactic-be és azon marad meccs közben. Megcsinálod, addig megjegyzi, ameddig ki nem lépsz a FUT-ból, de minden meccs előtt érdemes ránézni.

A játékos utasításokat a csapat menüben is beállíthatod, ott van a full fitness alatt az opció.

-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Üdv Kolléga úr!

Nem tudom, hogy mennyire játszol visszavontan, javaslom tesztelésre az enyémet, aztán majd írj, hogy mennyire jött be és aszerint változtatunk, mert akkor legalább lesz kiinduló pont. DE itt van Ovvy taktikája is, a VB-ről hozta...
(A két csatárra meggondolnám a get in behind taktikát, de majd teszteled, pláne ha akarsz lövöldözni távolról.)Enyém:
70
55
szervezett
60
50
60
free
30
50
60 (sztem nálad inkább 40-50)
coverAmiket javaslok instrukciók:
CDM: stay back while attack
LB és RB: stay back while attack2 db ST és CAM: agressive interception
2 db szélső CM: free roam, ha van ilyen (ha nincs, akkor semmi)

Más:
Várható TOTW (A HORVÁT, Candreva, Benzema, Bale, nem rossz...)
24 órán keresztül nyitható harapós narancs Suarez.

-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, most keszulok megvenni a jatekot, az lenne a kerdesem, hogy xbox one on mennyire gyakoriak a laggos onlibe meccsek?
Mert fifa15 ben xbox360 on nagyon sok volt az ilyen meccs sajnos, sot neha bese tudta fejezni a mecsset, es nem az en netem miatt. -
Kristof_94
nagyúr
Most vertem meg egy játékosok szempontjából erős csapatot: Godin, Pique, Sergio B., D.Costa, James R., Benzema.
Mondjuk játszani nem nagyon tudott vele... Én egy kezdetleges olasz csapattal voltam, mondjuk a középpálya már eléggé erős: Guarin-Medel(cdm)-Naingollan
-
j.peter65
tag
aki ért a taktikához írjon már nekem a Real Madridra taktikát legyen oly kedves

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az lehet, de "legális." Nem gondolom, hogy az ajándékba adott kamu pointok hozadéka kellemes lesz, ha mondjuk január másodikán párosul majd egy teljes bannal.

(#7500) adamlukacs: Szvsz így is az egyik legjobb CDM a játékban, ár/értékben biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Padavan firmware
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirigu elég gyenge a kapuba, oda nem férne be if Buffon?

köszi a választ

kitettek magukért a fiúk