- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Tegnap megvettem PS4-re a FIFA 16.-ot, tudni kell rólam, hogy én nagyjából utoljára a 1-gyel játszottam rendszeresen PC-n, a 12 már nem jött be, viszont az elmúlt 4 évben masszív PES-es lettem, így amikor a haverok áthívtak FIFA bajnoksága eléggé megvetően tekintettem az EA tákolmányaira, mivel az egyik egy arcade játék a másik meg egy valódi foci szimulátor. A 15 már viszont komoly a javulást mutatott passzok terén, és a 16 demója után én azt mondtam, ez kell nekem, mert már végre a passzolás is szinte PES szintű, minden másban meg már jobb.
De ez a játék valami b-sszott idegesítő!!!!!

Semi pro egyértelműen könnyű nekem, ezért a gép ellen Prof-ba tolom/tolnám. De nem, mert a demoval ellentétben ez a szar gép meccsről meccsre 65-35%-os labdabirtoklást tol ellenem, a 10 másodpercig tartó saját térfeles passzaival. Komolyan már az9n gondolkozom, hogy vmi Benny Hill-es összeállítást csinálok... Egyszerűen nem adja el a labdát, nyomom a sprint+szerelés(követés) gombot, de mi az istennek, amikor 60. percbe ezzel a módszerrel már mind hulla lesz, és a labda se lesz nálam. Állati idegölő ez a tétova, belterjes passzolgatásai a gépnek, amikkel amúgy semmire nem megy csak az agyamat húzza. Fejre állhatok, akkor se tudok labdát szerezni.
Haveromnak mondom, hogy ez mégis mi a szar, erre mondja, hogy hát állítsam feljebb a pass error-t CPU-nál... Most felnyomtam 70-re amellett h rohadt gáznak érzem, hogy ilyen szarságokkal kell foglalkoznom, és azt érzem hogy handycapet kell adnom magamnak, mert béna vagyok... A durva, hogy még ez is kevés ahhoz, hogy 50% felé menjek egy Arsenal Watford meccsen. Nem,nem fogom feljebb tolni, és nem, nem fogok semi proval szarakodni... Van valami értelmes pressing beállítás, amivel ez megoldható, mert konkrétan úgy néz ki ilyenkor a meccs, hogy 1-1, és a gép passzolgat magában 8-10 másodpercet, én ilyenkor lerakom a kontrollert és malmozok, aztán nagy nehezen felhozza a labdát, és amikor a 16-osom előtt van akkor újra kézbe veszem a kontrollert, mert ilyenkor már esélyem nyílik labdát szerezni. Ja, olyan hogy felívelés, vagy indítás, áh olyan k*rvára csak a mesében létezik
A másik remek újítás a ,,hosszan tenyerelj rá a lövés gombra" dolog, amit 10 meccs után az ember meg tud szokni, nem gond. De b+, az hogy egy átemelésnél (löböllés/chip) hosszan nyomjam le a lövés gombot, na olyan Isten nincs. Kérdezném, hogy ezek az állatok akik csinálták ezt a a rendszert látták már foci meccset? Esetleg labdát? Amikor vezeted rá 20-szal a kapus jön ki rád és elpörgeted felette, az mikor vált olyan érzést, hogy tenyerelj rá valamire izomból? A löbölés az egyetlen kicsi mozdulat, természetellenes erősen lőni ilyenkor.
Annyira bánt, hogy egyébként körítésben a játék (zene, menü, grafika, kommentátorok) álalti profi, de ilyen baromságokkal hazavágják az egészet. PES-ért meg halál fog kiadni 18 ezret licenc nélkül, PC-n meg már nem szívesen játszanék azok után, hogy a Konami idén is kicseszett a PC-sekkel, semmi next gen elemet nem kapott meg a port.
Bocs a kirohanásomért, de ha tudtok légyszi segítsetek ezen a labdaszerzés az ellenfél térfelén miközben cicázik veled dolgon....
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs