- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Egész jó, sőt, nagyon OP-nak tűnik.
Igazából csak a két új TOTGS miatt nyomattam ezt a csapatot, nagy tuning a brazil támadó szekciónak... 

-
Rypejakten
addikt
-
MdewC
nagyúr
Na jól van Srácok, velem lehet tárgyalni.
Brasil Pro
Csak ha engedi a költségvetés.

-
MdewC
nagyúr
Brazil fanoknak.

-
Garsza
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
Nekem is vége a jó szériának. Ma 3 meccset toltam mind a 3 Alt+F4 kombinációval végződött. Ahányszor eljutnak a kapum közelébe annyi gólt kapok. A kontrolerem is darabokra tört valamitől. A tudnám eladnám én is a gecibe, de csomó más játék is van a fiókomon amik kellenek.
-
szpal17
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Nekem ma csupán 2 vereség elég volt ahhoz, hogy megint unistall-t nyomtam rá. Olyan mértékű nyomás az ellenfélen, hogy hihetetlen. Igazából nem is a játékkal van nekem a problémám most, hanem a kapusom nem védésével. Nála mindent fog, teljesen mindegy ki a kapus, nálam szépen eldobja magát a fotósoknak és ennyi.

Gyertek CS-zni
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne menjünk ebbe bele. -
marcess
senior tag
Na jó kiégtem 15 meccs 2 döntetlen 13 vereség. Csak erőltettem tovább tegnap este meg ma reggel kár volt az időért 2 osztályt zuhantam vissza. Komolyan gondolkodok az eladásán. (de ha 50 kapufát nem rúgtam, akkor egyet sem, egyszerűen az adok kapokból nem tudok győztesen kikerülni)
PC.
(16 meccs már és 14 vereség...) -
szakii6
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem vagy a 12 Rare player, vagy pedig a 24.
Dracox: persze ilyenkor az ember eljátszik a gondolattal

Más : olvastam ma volt már az ellenfél kereséssel probléma. Nekem sem talál.. Másnak is előjött ez?
-
törölt tag
-
yozsee11
aktív tag
Tegnap este leteszteltem az új patch utáni játékot, és azt kell, hogy mondjam úgy mint Garsza esetében, engem is iszonyatosan durván tolt a gép végig!
Ömlesztve a tapasztalataim:
Online seasons 4/4, minden meccsen 4-6 rúgott gól, a védekezésnél 10-ből 9 alkalommal szereltem, a maradék nagy részénél meg mellé rúgta vagy a kapus védett. Még a szlalommatyikat is le tudtam védekezni. Mikor már 3-4 góllal mentem akkor engedett neki is egy gólt. 2 tizit befújtak ellenem, abból egyik a szokásos kamu volt. Minden meccsen sikerült középkezdésből megindulva gólt szereznem, a játékosaim mintha valami gyorsítót szedtek volna, hihetetlen milyen sprinteket levágtak, még mikor megpróbáltam a szlalomozás is simán összejött...
A passzaim nagyon pontosak voltak, volt olyan meccs, ahol 91% volt a végén. Egy sérülésem volt csak, nem volt jellemző az, amit itt írtatok páran. Az szokásosnál durvább fáradást se vettem észre, mivel mind a 4 meccset ugyanazzal a kezdővel játszottam végig és semmi lapot nem használtam, és az uccsó meccsen is bírták az iramot.
Ezek után tesztképpen az arany online kupában is játszottam egy meccset az offline kupákért kapott pakkokból esett eladhatatlan játékosokból összerakott szedett-vetett csapattal 40-es chem-el és már a röhögés kapott el, hogy milyen simán átmentem az ellenfelemen.Gondolom jövő héten már épp az ellenkezőjét fogom tapasztalni az itt leírtaknak, de legalább jó volt végre a f*sz másik végén lenni egy kicsit

-
szucsinka
őstag
Érdekes ma először sikerült 1 gólnál többet rúgni online 4-0ra nyertem azonos erősségű csapat ellen

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, hogy nem.

-
MdewC
nagyúr
A mester, a No. 1. hamarosan csatlakozik.
GIGI
-
Kristof_94
nagyúr
Ti tervezitek, hogy kimentek az EB-re?

-
Garsza
veterán
válasz
marcess
üzenetére
Én semmit nem tapasztaltam ezekből a dolgokból amit leírtál. Valamenyivel jobban fáradnak a játékosok de nem olyan vészes. Patch óta kb. 6 meccset játszottam és egy sérülésem nem volt kb 1 - 2 % csökken többet a fitnesz mint előtte. Azon az 5-6 meccsen pedig kb. 4 gólos rúgot gólátlagom volt. Úgy néz ki teljesen random a játék.
-
törölt tag
Végül is nekünk mindegy lett volna, hogy melyik csoportba kerülünk.

Helyt kell állni a srácoknak, mert Fortuna megint kegyes volt hozzánk.
Szerintem a leggyengébb csoport pont a házigazda csoportja, majd utána jön a miénk.
A lényeg, hogy lesznek jó mérkőzések.
A-CSOPORT
2016. június 19. 21.00 Svájc–Franciaország Lille, Stade Pierre-Mauroy
B-CSOPORT
2016. június 16. 15.00 Anglia–Wales Lens, Stade Bollaert-Delelis
C-CSOPORT
2016. június 16. 21.00 Németország–Lengyelország Saint-Denis, Stade de France
D-CSOPORT
2016. június 13. 15.00 Spanyolország–Csehország Toulouse, Városi Stadion
2016. június 17. 18.00 Csehország–Horvátország Saint-Étienne, Stade Geoffroy-Guichard
E-CSOPORT
2016. június 13. 21.00 Belgium–Olaszország Lyon, Stade des Lumières
F-CSOPORT
2016. június 14. 18.00 Ausztria–MAGYARORSZÁG Bordeaux, Matmut Atlantique
2016. június 22. 18.00 MAGYARORSZÁG–Portugália Lyon, Stade des Lumières -
marcess
senior tag
Visszatérve a játékhoz! 5 napja nem kapcsoltam be a játékot, most töltötte le a patchet és meg kell mondanom nagyon csalódott vagyok. 3 csapatom van egy serie a egy bpl és egy portugál ligás csapat, ami annyiból számít, hogy a portugál ligással nem talált ellenfelet több mint fél óráig, míg a másik két csapattal rögtön talált ellenfelet. Mindegyik keretemmel játszottam 1-1 meccset amiből kettő 0-0 lett egy pedig 1-1. A védelmet nagyon felhúzták, minden szerelés sikeres, a támadók pedig 50 percet alig bírnak, viszont most már a biztos tizenegyes sem tizenegyes. Megint minden meccs olyan mint a ping pong, az interception megint túl erős. Az évben most éreztem azt először, hogy a 74-75 körüli pace kevés (3 csatárom Rooney, Mandzukic, 2IF Slimani) A második félidőben elég a hátvéddel hátrafelé futni, a csatár úgy is elfárad vagy lesérül, 3 meccsen 9 sérülés, úgy hogy mindig 99 fitneszes csapattal vágtam neki. A másik volt, hogy 12 fitneszt veszített egy-egy játékosom, úgyhogy már 2 meccset nem is lehetne szinte velük lejátszani. Majd egy hete nem kapcsoltam be, most is csak nem jött össze a csapat másik játékra ezért szerettem volna játszani, de még mindig nem győzött meg. 4 éve zsinórban veszem a játékot, de talán kezdek kifáradni, már-már jobban esik egy kis "agyatlan" lövöldözés, mint ez a szenvedés, hogy most kereskedjünk, hogy lehessen jó csapatunk (jó csapatot csak játékból összehozni úgy sem lehet). Nem hiszem, hogy holnap megint leülök játszani.

-
dracox
addikt
válasz
üzenetére
Én komolyan már vártam, hogy mikor húzzák ki a Magyarokat a Spanyol Török csoportba amekkora szerencse van mostanság a csapat mellett, de nem így lett
Amúgy a mi csoportunk lenne a legérdektelenebb ha Norvégia lett volna ott helyettünk, de mivel odakerültünk retteghet mindenki a fekete seregtől

-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na, ennyit Bödéről.

Most a saját pofájába nyomta a zsíros kenyeret.
-
törölt tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azért Izlandot nem szabad lebecsülni, szvsz. lehet, hogy ők szedik szét az osztrákokat.
De a vak is azt mondja, majd meglátjuk!
A C,D-csoporthoz mit szóltok

-
zsolti72837
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rendben.

Jó is lenne.

-
Rypejakten
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
az ilyen egy hangulatjeles hozzászólásokat hanyagold már kérlek.
teljesen korrekt csoportot kaptunk, Fiola már most tágítja a zsebeit CR-hez, jövőre rendesen el fog tűnni benne.
ha az osztrákok nem minket, hanem Izlandot szedik szét, akkor megcsíphetjük a 3. helyet is akár, ahol a C csoport győztesével játszunk (német/lengyel csapat), ami szintén sétagalopp. én már a döntőre foglalom a jegyem, és készítem a magyar sálat is, európabajnokok leszünk sajna.
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
marcess
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ronaldo arcra fog esni mint a zsíros kenyér

-
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
A-CSOPORT: Franciaország, Albánia, Románia, Svájc
B-CSOPORT: Anglia, Wales, Szlovákia, Oroszország
C-CSOPORT: Németország, Észak-Írország, Lengyelország, Ukrajna
D-CSOPORT: Spanyolország, Törökország, Csehország, Horvátország
E-CSOPORT: Belgium, Írország, Svédország, Olaszország
F-CSOPORT: Portugália, Izland, MAGYARORSZÁG, AusztriaJöhet CR7

C,D-CSOPORT azért kemény

-
Garsza
veterán
Sorsolást nézitek emberek?
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ott kivédi a kapus.

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A Depor első gólja is mintha ismerős lenne csak azzal a változtatással, hogy nem az én játékosomhoz pattan a labda, hanem a kapus kezébe

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Stylerr
addikt
Bocs a dupláért!
2 csapat között gondolkozok, de nem tudok dönteni. Szerintetek melyik lenne a jobb? A variáció
B variáció -
Stylerr
addikt
A Team of the Group Staget meddig lehet nyitni?
-
szakii6
tag
Én ma nyertem két draftot is, egyszer beadta megint a 24 Rare játékost. Természetesen szinte gyorseladás az összes. Kérdem ÉN??!! Mi a szar fog beadni egy köcsög fekete lapot, ha nem az a pack??? Valaki nyitott már TOTG-t?
-
szpal17
őstag
Ma ne erőltessétek a játékot, mert rohadtul csal. Játszottam egy pár meccset...Két döntetlennél vezettem két góllal, két impotens ellenféllel szemben, de csak összehozta neki a döntetlent.
Az első félidőben tökéletesek a játékosaim, a másodikban pedig mind a két meccsen ólomlábak voltak.Természetesen ez is egy ilyen meccs volt, de itt még Courtois nem lett átjátszhatatlan...bezzeg a második félidőben. Második gól az tetszett
-
Garsza
veterán
Emberek nagyon hosszú idő után elkezdte adni a gép. Jelenleg 3 meccsből 3 győzelemnél tartok Div 4 ben. És nagyon adja most a játék.
Az utolsó meccsem egy 6:2 győzelem volt egy Joga Bonito nevű csapat ellen. A gyerek próbált cselezgetni de nem nagyon jött neki össze (pedig nekem az a halálom ha valaki orrba szájba cselez, azt valahogy nem bírom levédekezni de most sikerült). Vezetést szerzet és a visszanézte még azt is, ahogy sétál vissza a játékos (enyhén ideges lettem) de éreztem hogy meg tudom verni. Majd mikor megfordítottam elkezdtem én is visszanézegetni mindent. Aztán 4:1 betalált, na itt már olyan gyorsan nyomta át a visszajátszást ahogy csak lehetett. Becsületére végig játszotta így rúgtam neki még kettőt.
Pár (szerintem) szép jelenet a mecsről -
MdewC
nagyúr
Értem.

Ez az, amit nem kell túl komolyan venni. Felét a marketing írja, a maradékhoz amúgy is hülye. Vegytiszta bullshit. Viszont ameddig itt volt, mindent megtett, itthon volt. Köszönjük, egyébként meg kapja be. Fekete bárány, mindig is az volt. Örülök, hogy segített minket. -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Az új patch a következő változásokat hozta:
https://www.youtube.com/watch?v=4t0K9PEw0Wc
A saját bőrömön tapasztaltam is ma reggel. Az ellenfél nyomta a letámadást, erre én is átálltam a 30.perc tájékán. A meccs végéig maradt is a taktika. 90 .perc 0-0-nál Messi egy az egybe viszi a kapusra erre a 16-oson belül megsérül és összeesik, megnézem a többi játékost is, Neymar, Suárez is totál készen vannak. A hosszabbításban aztán bemalacolt egy gólt a gyerek. így 0-1 lett. Mindenki nagyon figyeljen erre mert hamarabb kidöglenek a játékosok

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azt sejtettem, hogy majd a hálózati cuccokkal jönnek de hétfőig kitalálom a szöveget, talán még azt is bekamuzom, hogy korábban már beszéltem velük erről és nem oldották meg a problémát.
Bár azt vissza tudják ellenőrizni szerintem.. -
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sárgát. 
Meg egy kis pénzbüntetést. -
dracox
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Diego costa miket kapna ott akkor??

-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már meg is csináltam.

-
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az szép.

-
MdewC
nagyúr
Elgondolkoztam egy ilyen verzión.

-
Kristof_94
nagyúr
A legjobb a teljes TOTY keretet megnyerheti

-
vegitossj7
addikt
Ne, ilyenkor rád akarják kenni hogy te vagy a hibás, meg kérnek majd mindenféle hálózati specifikus adatot, hogy ezzel is öljék az időt.
Mond nekik hogy főmodemet használsz, és senkivel se dob össze a barátlistáról.
De nem ez a fő érv, amiért kártérítést szeretnél hanem a többi ugye, ez csak egy kis szelet a játék tökéletlenségéből. -
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jövőhéten felhívom őket mindenképp mert azért ez több a soknál.. Nem elég, hogy online fos az egész, sokszor még barát ellen is kidobál vagy, mint veled sem - csatlakozni se sikerül..
-
vegitossj7
addikt
Jó az, hívd fel őket, és ne tágíts, amíg nem adnak egy Fifa árával megegyező játékot.
Ne add fel a buzi kuponoknál meg a packoknál, ha kell, hazudj is, totál lefossák mik voltak. (Online seasons-ban is ezt csinálják, nem talál csapatot, stb...)
Minimum egy Battlefield, Division pre-order, de akármi lehet az Origin boltból, ami a Fifa ára ott, hiába vetted a G2A-ról, ezzel nem jöhetnek, mert a termék a szar, nem ahol vetted.
Én is meglépem rövid időn belül, de ma ki ment a fejemből...
-
mateglaj
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hali, szerintetek melyik a legjobb formáció támadó, domináló játékhoz?
-
boff
senior tag
Komolyan mondom annyira undorító amit az ea művel, hogy hihetetlen.. 12k kiadtam azért, hogy online 20-ból 20 ellenfél coinhacker legyen és ha épp kapok egy értelmeset és 2:0 vesztésre állásnál szépítek egyből kidob és dnf....
-
szpal17
őstag
Na kipróbáltam a játékot az új patch-el. Játékmenetben sok változást nem vettem észre. Passzok rendben, védekezés rendben.
Kapusok sajnos még mindig szuperhősök néha. Előző meccset nyertem 1-0-ra...kapuralövések száma 20-1
Leginkább a 16-on belüli belépéseken változtattak. Korábban a meccseimen lévő hasonló belépésekből volt tizi, most szépen elveszi a labdát. Eddig pozitív.
-
ohcard
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szóval Giovinco gólkirály lett, gólpasszkirály lett, illetve MVP... Ehhez képest az, hogy Németh gólját választották, megjegyzem Giovincoé előtt, elég csekélységnek tűnik nemdebár? Tudtommal Giovinco sem kapott semmi színes lapot... (Bár mivel már letettem a FUT-ot jómagam, így lehet elkerülte a figyelmem, hogy Giovinco kapott valamilyen színes lapot... Amit picit jobban megérdemelne, mint Némó...)
-
Garsza
veterán
Buffon Statjait elég komolyan megemelték.
-
törölt tag
-
szakii6
tag
Ezeket mikor lehet nyitni? A mai nap? Nem mintha valami is jönne, bár Godin eddig 3szor esett
most milyen jól jönne :p
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából csak a két új TOTGS miatt nyomattam ezt a csapatot, nagy tuning a brazil támadó szekciónak... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)