Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Ezt a csapatot simán kipróbálhatod, sztem nem fogsz csalódni, Moratara kell egy hunter és csókolom. Dybala finisher, vagy architect, attól függ, hogy mennyit passzolsz vele. Cuadrado finisher, Anderson architect. Ennyi.

Pereyra messze az egyik legjobb CM, CAM, CDM a játékban. IG.

-
Chereiose
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Viszont CAM-ban nincs de bruyne, vagy rooney. Bal szélre van valaki jo, felipe anderson-on kívűl?
-
Rypejakten
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
épp ennél a felállásnál sokkal jobb a Seria A, mint a BPL. Marchisio-nál és a Hentesnél nincs jobb wide CM a játékban.
szerk.: SIF Hamsik valami hihetetlen csalódást keltő, visszaraktam a sima kártyáját. bár közrejátszhat, hogy most kapom az ívet rendesen, két meccsen is utolsó percben kaptam ki, a nulláról lőtt gólt az ellenfél, vagy a +2 hosszabbításba belefért 3 támadás, 2 szögelt meg egy tizi is.
-
Chereiose
addikt
Nem tudom. Angolban ezt a 4-1-2-1-2-őt használom, azt szeretem, de nem tudom olaszban mi a jó. Szeretem, ha azért vannak szélsők vagy akár 3 támadó. Hibridet szívesen kipróbálnék, angolt meg eladnám esetleg. Ott szeretem elől sturridgeot, meg vettem IF martialt, az se rossz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Ez nem igaz... Cuadrado, Candreva, Anderson, IF Anderson, IF/SIF Insigne, Salah, sőt még Gervinho is simán megállja a helyét... Ár/értékben és stabilitásban az egyik legjobb liga. Csatár poszton lehetne nagyobb a választék egyedül, de Morata, (IF) Dybala, IF Mandzu, Balotelli, IF/SIF/TIF Higuain, IF Bacca, Jovetic annyira nem rossz alternatívák. Annyi, hogy lehetne több tempósabb csatár, de a szélek rendben vannak. Plusz a kp és védelem verhetetlen.
De ha mondasz alakzatot, szélső célpontot, akkor csinálunk hibridet...
Közben:
TIF Higu ára ismét csökken, van remény???
Illetve Rooney iszonyatos kapás bombájával megy az MU 0-1-re a Pool ellen.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Komolyan megfordult a fejemben, hogy ezek nagyon gyorsan meg akarták buktatni Benitezt...
-
MdewC
nagyúr
Ne foglalkozz hozzá nem értő megjegyzésekkel. A Bayern abszolút favorit, nekünk formát megtartani kell, Ők pedig még javulni is fognak, mert akkorra jön vissza néhány kulcs játékosuk sérülésből. Aki azt mondja, hogy a Juve nem tartozik a top klubok közé, az hagyja is ezt a sportot, ezen pedig az sem fog változtatni, ha esetleg a németek mennek tovább.
(#9686) Stylerr: Túl sok sérülés, köztük jó pár komolyabb. Rengeteg kihagyás mellett. Jól indult, de nem voltak társai, sokáig tényleg Ő vitte a csapatát, ebbe ment kvázi tönkre fiatalon.
Közben én is eladtam Dybalát.

Illetve a Real se viccel, jót tett nekik az edző váltás, persze ez akkor lesz igaz, ha hosszú távon is jönnek az eredmények.
-
Garsza
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Én még egyetlen ligát sem találtam ahol olyan komplex közép pályát lehetne összerakni mint az olaszoknál. A Védelem is rendben van. Egyedül szélsőkben és csatárokban van hiány. De oda meg könyedén be lehet építeni más ligából.
Stylerr
El Sharawinak volt egy jó fél szezonja. Aztán megsérült és azóta nem megy neki meg sokat is sérült. -
Stylerr
addikt
Dybalaról jut eszembe, hogy El Shaarawyval mi történt? Ő is egy tehetséges srác, és anno, mikor BL-ben a Barcelona ellen játszott a Milan, akkor folyton azt mondogatták, hogy ö viszi a hátán a Milant. Azóta a Monacohoz került, és jelenleg én a keretben sem látom. Én bírtam a srácot. Mi lett vele?
-
LendvaiFeri1
veterán
Zidane papa, hamarabb kellett volna jönnie...

-
Chereiose
addikt
Amúgy egy olasz kerettel jobb eredményt lehet elérni, mint egy angollal? Próbáltam már olaszt, de mindig visszatérek a BPL-hez
Jobban is ismerem azt, meg pár poszton jobb játékosok is vannak szerintem. -
Garsza
veterán
Tudom hogy más kávéház. Sejtem hogy nem lessz egyszerű. De sokkal jobbak a kilátások mint szezon elején voltak. Csak maradjon ez a forma és ne sérüljön meg senki. És Vidal sírni fog. És ha a bayernt kiejtenénk akkor már talán mindenki elismerné hogy az elitne tartozunk. Mert jelenleg sok ismerősöm azzal jön hogy a tavalyi BL döntő a szerencsés sorsolásnak köszönhető.
-
thebigK
addikt
Na eddig igy all a keret. Morata helyett SIF Higuain a terv, Menez helyett? Mertens, Pereyra, egyeb?
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Stem teljesen értelmetlen bárkit Messihez és CR7-hez hasonlítani.

Ettől függetlenül nekem nyár óta nagy kedvenc a kis argentin, nagyon jó szorítani érte és a csapat többi tagjáért is.

Garsza: A németek más kávéház, nagyon nehéz meccs lesz, de nem megyünk esélytelenként... Nehéz dolga lesz a Bayern-nek.
-
_adaml21_
őstag
2 gól 2 gólpasszra én is azt mondom, hogy tuti SIF

Amúgy én most látom először meccsen játszani, nagyon ügyes srác, de azt levágtam, hogy hülye aki azt mondja rá, az új Messi, tök más stílus. Lesz sztár a csapatban azután is, miután Pogbát elviszik 120 millió euroért, ha így folytatja
-
ohcard
tag
Ha ezek után nem jön a SIF Dybala, akkor semmikor... Valahogy össze kell szednem annyi zsetont, hogy azt meg tudjam venni...
-
_adaml21_
őstag
-
Garsza
veterán
Dybala gól gólpassz 18perc. Még két gól kell.
-
Z'Z"
őstag
válasz
VaasottVili
üzenetére
-
VaasottVili
csendes tag
Ebből milyen hibridet ütnétek össze?
Alapanyag:
Kapusok:
Lloris,Buffon,Sirigu
Védők:
Aurier,Lichtsteiner,Darmian
Thiago Silva,Chiellini,Caceres,Manolas,Koscielny,Mangala
Kurzawa,AlexSandro,Criscito,AlbertoMoreno
Középpálya:
Guarin,Nainggolan,Marchisio,Strootman,Pereyra,Verratti,Matuidi,DiMaria,Ramires,Toure,Rooney
Asamoah,ElSharawey,Depay,Sanchez
Cuadrado,Lucas,Willian
Csatárok:
Tevez,Aguero,Sturridge,Lacazette(és egy bundesliga csomag: Piszczek,Vidal,Calhanoglu,Bellarabi,Aubameyang)
van még 150ezer coin kiegészíteni
-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
jaja, ezeket simán le lehet vadászni, csak vegitossj7 kolléga lusta ehhez, aztán csodálkozik hogy minden ellenfele coinfarmer.

deszkaúr: szerintem jobban jársz, ha 7,5k-s pakkokat nyitsz, nagyobb az esély arra, hogy a sok pakkból jön egy nagy, mint egy pakkból hátha kifogsz egyet, aztán el is ment az összes pont.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Online sose próbáltam még. De akkor ott jóval jobban megèri.
-
deszkaúr
tag
köszi a válaszokat és akkor várok estig
mivel most nincsenek 50. 100, pakkok
ma még biztosan lesznek?
lehet coinból veszek IF, SIF lapot inkább
majd még átgondolom
ja és a kávé, hát igen, nem árt vele vigyázni
főleg ha jó forró, mert úgy az igazi

-
dracox
addikt
Érdemes 30k-ból 2 draftot gyorsan lenyomni gép ellen amatőr szinten szerintetek?
-
Legyetek szívesek majd szólni, ha kijöttek a 100k-s csomagok. Tegnap este az egész TOTY kijövetelekor jó árak voltak, sejtettem hogy akkor kellett volna összevásárolni de más dolgom is volt, meg úgy voltam vele, hátha csökken még, de sajnos már elkezdett növekedni.
Talán egy akció keretén belül még egy jó alkalmat elcsíphetek. -
_adaml21_
őstag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Egyértelműen Rooney, és én használom is, tavaly meg idén is az egyik legjobb CM

Schweinsteiger már tavaly is lassú volt (akkor még bevállaltam), idén még lassabb. Szerintem csak feleslegesen növeli a csapat ratinget a magas értékével, vannak nála sokkal jobb, alacsonyabb ratingű CM-ek: Ramires, Dembele, Fernandinho.deszkaúr: a 95k-t ne nyisd el, építs belőle egy másik csapatot, pl. fentebb linkeltek egy BBVA csapatot 70k-ért Jamessel, Benzemával, Iniestával.
Pointból meg olyan pakkot nyiss, amiben csak playerek vannak 50k, 100k, abból lehet a legnagyobb eséllyel jól kijönni. De a legjobb, ha draftolsz belőle. -
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
4-3-1-2 pozícióba kellene cm.Schweinsteiger?Olcsó és jó kellene.

-
deszkaúr
tag
hali mindenkinek!
van 2200 pontom (én hülye vettem)
szerintetek érdemes elkölteni 35k-os pakkokra
700p egy pakk egy kicsit sokallom de ma mindenképp
el kell valamilyen pakkra nyomni
vagy az olcsóbbakra érdemesebb
tudom a tutit senki nem tudja.
vagy mégis?
van még 95k-om azt is elpakkolom ma
meglátjuk mi lesz
van egy kész BPL csapatom én nem adtam el senkit
elég jól muzsikálnak azért döntöttem úgy
hogy ma kiköltekezem, ha nem jön semmi
akkor megy minden a Rábába

-
Sanyicucu
aktív tag
Rooney vagy Fabri jobb cm pozícióba?Ne a statokat nézve kérdezném.
-
j.peter65
tag
Ezt a csapatot sikerült 70k-ból kihozni jó nem ?
-
Rypejakten
addikt
na, összeraktam a keretem, az egész került 23200 coinba.
(Neto 350, Lichtsteiner 700, Cáceres 700, Barzagli 700, Evra 700, Nainggolan 1200, Pereyra 1200, Marchisio 1300, SIF Hamsik 15250, Mertens 650+150+150, Callejón 650+150+150).ma tesztüzem, majd írok.
-
_adaml21_
őstag
válasz
szakii16
üzenetére
Szerintem veheted, sajnos annyit emelkedtek már az árak, hogy egy esetleges csökkenéssel sem megyünk vissza a szerda környéki szintre.
Tegnap este sikerült egy Riberyt fogni 40k-ért, meg egy Alabát 40,5-ért, mindkettőt jó sok szerződéssel és Finisher meg Shadow chemmel, ez volt a legjobb, amit kihozhattam a helyzetből. -
szakii16
csendes tag
Urak Ramost meg akarom venni. Várjak vele, vagy már csak drágábban lesz? Így is sokat emelkedett..
-
Garsza
veterán
Ha az összes játékost be tudom szerezni úgy hogy utána veszteség nélkül továb tudjam adni akkor teszek egy próbát ezzel a kerettel
A handy kedvéért. -
dracox
addikt
Ez a piaci árcsökkenés egytalán nem úgy alakult ahogy sokan terveztük... Nem lesz itt már komolyabb esés sehol sem..
-
csbence94
csendes tag
hát gyerekek nagyon úgy érzem hogy egyre inkább befürödtem ezzel a nagy profitszerzési lehetőséggel hogy eladtam a nagyobb neveket a csapatból, hogy majd visszaveszem jóval olcsóbban
Neymar, Bale ha visszaakarom vásárolni őket akkor még én jövök ki rosszabbul
de nem értem, a tavalyiban ha jol emlekszem ilyenkor kb 150k körül mentek
-
xyzikeee
aktív tag
-
ProgenXL
őstag
4-3-3 (4) felállásban ki lenne jó ST pozícióba? Jelenleg Remy van de mostanában a szélsőim jobban lövik a gólokat.
BPL csapatról van szó. -
thebigK
addikt
Lol. Errol szepen lemaradtam. Nem irtak ki twitterre?
Amugy sztem holnap lesz meg itt mokazas. Kifogjak facsarni az ea emberei a jatekosok utolso zsetonjait. Lesz itt sztem 50 es 100k pack is...
-
Garsza
veterán
És megjöttek a limitált 100k packok. Én 50k számítottam
-
Classius
aktív tag
Pogba nekem is nagyon kellene... Mióta FUT-al játszom (másfél éve) azóta a legtöbb coinom egyszerre 40k volt kb. Pogba legolcsóbban is 80körül mozog ahogy látom, esélyem nincs megszerezni. Folyamatosan Div 1-2ben voltam a 15ben, a 16-ban meg Div2 volt még csak meg sajnos, bár időm sincs játszani, leginkább heti 8-10 meccset ha játszok (maximum!).
-
thebigK
addikt
Ugylatom ma nem lesz nagy bevasarlas. Majd talan holnap..
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor viszont nem vennék rá mérget... Rimánkodtam, h ne lőjjön még egyet, erre a 90 vhanyadikban a múltkor remeklő Consigli v mittomén h írják beszop 1et a rövid alsóba.....
Garsza: bárcsak. Higu nagyon megy, ha szerdán mégis kapna, akkor a TIF ára nem lesz magas, paff a befektetésnek.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
TIF-hez bőven elég volt. Kérdés, h egymás után idén be lehet-e kerülni. ???
-
MdewC
nagyúr
Mennyi az esély szerdán 4. IF Higura??? Ez az okostojás megint 2-őt lőtt... Volt arra példa idén, h vki egymás utän bekerült???
-
-
törölt tag
Érdemes még holnapig várni a vételekkel, vagy már nem lesznek ettől alacsonyabbak az árak?
-
marcess
senior tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Érthető, ezen a héten megsokszorozódott a nyitások száma, és sokan most a hype miatt megveszik a sima lapjukat, egy Ramost vagy Silvát. A totw játékosok sima lapja is drágább az adott héten.
-
Vampire Bat
aktív tag
Csak szerintem nőtt ma azoknak a játékosoknak a sima lapjának az ára,akiknek van TOTY lapja is?

-
thebigK
addikt
marcess, dvtkfan - koszi
igy belegondolva vegulis egyszeru a magyarazat 
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az asszony marad.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont angolt szerintem megtartom javarészér, 40-50K-ból kijön ez az olasz? ja latom igen, 50-60K

Jobban is ismerem azt, meg pár poszton jobb játékosok is vannak szerintem.

Talán egy akció keretén belül még egy jó alkalmat elcsíphetek.