- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most igazán kitettek magukért, meg aztán valahogy maradásra kell bírni a gamereket.

Egyébként,mintha kompenzálni akarták volna ezzel az eddigi hibájukat, meg talán az is lehet, hogy érzik a vesztüket.

Más:
Én azt vártam, hogy Németh Krisztián azért kap valamilyen lapot, hogy megnyerte az MLS- Év gólja versenyt, de nem.
Szvsz., ha Giovinco nyerte volna meg, akkor biztosan kiszínezték volna. -
Garsza
veterán
Az új Di Maria lapnak köszönhetően.
-
MdewC
nagyúr
GIGI mindenképp kell!

Esetleg Chiello, ha marad coin, bár talán az az a poszt, ahol az a néhány +1 nem számít sokat, csak jól nézne ki a lap.

-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Meg jó drágák lesznek.

Ezekre majd jövőre fog telni, amikorra lemegy az áruk, én azért örülök, mert majd akkor már ezek közül néhányan lehet, hogy a csapatomat fogják alkotni.
Igencsak jó alapanyag van ám itt! -
Amilyen szar volt az eheti TOTW, annyira jó ez.

-
törölt tag

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ebben kivételesen egyetértek... -
Azog the Orc
őstag
Gratulálok, egy újabb patch, ki gondolta volna. Csak kapálóznak fogalmatlanságukban, azt sem tudják hol vannak.....

-
dvtkfan
senior tag
válasz
szucsinka
üzenetére
Hello!
Én a napokban váltottam...
Könnyebb, jobb, szóval nagyon jó az x1 kontroller!
Nekem csak annyi hátránya van, hogy nagyon drága hozzá jelenleg egy "xbox one wifi vevő", így vezetékesen kell tolnom, de bármilyen jelenlegi androidos mobil töltő kábel (micro usb-s) jó hozzá!
Összegezve, így hogy muszáj volt váltanom (elromlott a x360-as kar), nem bántam, hogy x1-est vettem!
Csak ajánlani tudom!!!

-
Sanyicucu
aktív tag
Ezt az új patchet hol tudom letölteni?Játékon belül vagy originen?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Attól függ. Ha középkezdés után azonnal kilép, akkor újra kell játszani, de így is ad néhány coin-t. Viszont szoktak olyat is csinálni, hogy amint megszerzi a labdát rúg egy öngólt, majd ezután lép ki, ilyenkor győzelemnek könyveli el és jöhet a következő meccs. Bevallom, eddig csak egyszer sikerült online 3 győzelemig eljutnom, akkor is két ilyen coinhackernek köszönhetően.

-
bab1987
tag
10 meccset játszottam a mai patch óta. Pozitív irányban javult a játék. Könnyebben tudtam védekezni végre. Szlalom még mindig megy de le tudtam végre reagálni hellyel közzel. Mintha a stanimához is hozzányúltak volna. 70 perc környékén mindenki haldoklott a csapatban, kénytelen voltam cserélni, pedig nem nagyon szoktam, csak ha muszáj.
Más:
Div 2-be való feljutásért 1 meccs van hátra, csak a győzelem jó. Végig fölényben vagyok. 65. percben megállítja a játékot az ellenfelem. Utána olyan laggot tapasztaltam amilyet én még nem tapasztaltam. Csak nekem késett a játék, nem csak a passzok, még az emberrel való mozgás is. 10 perc bevert 3-at. Olyan ideges lettem hogy a kontrollerem fröccsent a falon. Ki is nyírtam szegényt. Még jó h van két bontatlan tartalék.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Védekezés javult esetleg valamelyest??? Infó erről esetleg?

Vagy a "high pressure nörf"?

-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Valamit tényleg kezdhetnének velük. Tegnap toltam egy Draftot, csak két meccset sikerült lejátszanom, de összedobott vagy 6-7 coinhackerrel.
A legbosszantóbb, hogy alig talált ellenfelet, sokszor újra kellett indítani a keresést, aztán nagy nehezen talál valakit és amint kezdődik a meccs lép is ki...Én még nem teszem le a játékot, Div 6-ig jutottam csak, itt még nem nagyon vannak hackerek, de az online Draftot biztos nem erőltetem egy darabig, mert így játszhatatlan.
-
vegitossj7
addikt
Toltam addig, amíg össze nem dobott egy hackerrel a DIV 2-ben.
4 meccsből 1 sikerült, a többi megszakadt véletlenszerűen...
Megint lassabb lett, és pontatlanabb az egész, viszont az emelt indítások mintha pontosabbak lennének, és okosabban futnak az emberek jobbra-balra...
Ennyi, várom a köv. patchet, amíg nem írtják ki a coinhackereket, nem tolom.
-
MdewC
nagyúr
Patch után láttam ilyen kommenteket:
"The defense is perfect. No more stupid-loss DEFENCE players. CPU you do not help, it is now up to you with much better controls."
"Player's stamina now suck, it's horrible, though a plus is that High Pressure got #rekt"
Ha ez így lesz, ténylegesen, akkor nagyon fogok örülni!!!
Várjuk ki...Írtok összefoglalót, ha valaki már tudta érdemben tesztelni???
-
Syz
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szia!Syzchmenev néven megtalálsz Originen

-
MdewC
nagyúr
válasz
HaZsolt
üzenetére
Üdv!
CDM --> CM --> CAM --> CF --> ST
LM --> LW --> LF
Ezek a lehetőségek vannak csak.

Fitness edzőnek semmi IG (játékon belüli) hatása nincs, csak annyi, ha fitness lapot teszel a játékosra meccs után, hogy regeneráld, akkor több pontot kap, hamarabb lesz 99... Ennyi.

Közben itt a hivatalos is, lesz PS4-re és X1-re is, sajnos szokás szerint később.
-
HaZsolt
őstag
Egy pár FUT-os kérdést válaszoljatok meg légyszi. Hogyan lehet CAM-ből LM-et csinálni? Ftness Physio coach-nak mi az értelme? 5%-al kevésbé fáradnak le a játékosok?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Teljesen egyet értek, sajnos ez történt eddig.

(#6966) yozsee11: Egy nem megerősített cikket találtam, hogy lehet, hogy lesz konzolokra is, eddig is mindig PC-re jött ki előbb és aztán a többire, remélem nálunk is csinálnak valamit, nem akarok ki maradni semmi "jóból"...

Idő közben máshol is rátaláltam, kicsit idegesít, hogy megint várni kell rá a konzolosoknak, mert felcsigáznak és megváratnak én meg türelmetlen vagyok!!!
Meséljetek majd! -
Kristof_94
nagyúr
Remélem tényleg javít valamit a tizenegyeseknél, mert nevetséges dolgokért ítéli meg néha...

-
Stylerr
addikt
válasz
yozsee11
üzenetére
"Player Positioning – Players will no longer find themselves out of position and should follow the structure of your formation as well as tactics more intelligently."
Na, pont erről panaszkodtam pár napja. Remélem tényleg fixelik, és végre nem Ribery lesz Auba helyett a középcsatárom. -
yozsee11
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Amúgy én is ettől tartok, hogy szép marketing szöveg ez, de a játékmenet még rosszabb lesz, még jobban fog kedvezni a 12 éves szlalomos Pistikéknek, kiindulva abból hogy mióta megjelent egyre csak butították a játékot...
MdewC: Én eddig mindenhol úgy olvastam, hogy ez PC-re jött ki, konzolokat nem említik sehol.
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1 én is ugyanígy látom a helyzetet... Mint kb. a demo aminek
Köze nem volt a teljes játékhoz
-
yozsee11
aktív tag
PC-re jött ki új update
FIFA 16 Update 5
EA have taken on board your feedback and have improved the following areas;
Penalties & Referee Decisions – Many PC users will have noticed various inconsistencies in regard to penalty decisions. Penalties change games, so we’re glad incorrect penalty decisions have been eradicated.
Passing – Through ball accuracy when close to the sideline and pass receiver selection have both been improved and should now present more realistic outcomes.
Defensive Pressure – Since the release of FIFA 16 we’ve seen a number of PC users complain about how unrealistic defensive pressure is, this has now been adjusted and we hope this results in a more realistic and fun game!
Player Positioning – Players will no longer find themselves out of position and should follow the structure of your formation as well as tactics more intelligently.FIFA 16 Update 5 Specific Improvements
- Referee decisions (including penalty decisions) have been addressed via a new rules and physics system.
- High pressure situations are now more well-balanced, resulting in improved behavioural changes in ‘Secondary Contain’ and ‘Interceptions’.
- Using ‘Aggressive Interceptions’ and ‘Secondary Contain’ will now increase how quickly players fatigue. As your players become more fatigued you won’t be able to apply high pressure as the game progresses.
- When defenders are positioned properly auto tackle should now launch successfully.
- Improved attacking runs and support via new positioning system. -
szucsinka
őstag
Én Fifa 14ről váltottam ott a védekezésnél ha nyomtam az A -t akkor rajta maradt az ellenfélen a védő .itt nem kell nyomni ? Mert rohadtul szar védekezni hiába nyomom a B -t össze vissza mennek fos az egész van valami trükkje a védekezésnek ? Becszuszason kívül ?
-
szucsinka
őstag
Megéri Xbox 360-as kontrolleről one -ra váltani? Tényleg sokkal jobb?
-
Kristof_94
nagyúr
Én is billentyűzettel nyomom, nem merem bevállalni az kontrollert...
Néha próbálok cselezni, de akkor egyszerre kell nyomnom asszem a shiftet, a nyilakat és a NUM billentyűket...
Szóval online inkább hanyagolom a dolgot.
Ha jól emlékszem most DIV 5-ben vagyok, de lehet a 6-ban, majd holnap délután meglesem! Ha gondolod küld el privátban az origin neved és játszhatunk egyet!
-
Hosszabbításban szögletgóllal kapok ki. -
mateglaj
tag
Sziasztok.
Aki itt ps3-as verzióval játszik, az nem tud esetleg valami csalás szerűséget?
Tudom, úgy elveszi a menedzser mód élvezetét, de néha kisebb csapatnál csak jól jönne, ha egy pénzéhes játékost meg kell győzni, hogy hozzánk igazoljon.
Előre is köszi
-
Garsza
veterán
Italy
Össze lehet rakni ennél jobb Olasz válogatottat? Kiket cserélnétek esetleg? -
Syz
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen,jönnek a barátnak jelölések köszönöm
Nincsenek komoly szándékaim ebben a játékban online bajnokság vagy hasonló téren mert nem ez számomra az elsődleges sport de szeretem a FIFA sorozatot meg a focit is.Persze lehet később meggondolom magam majd a szándékaimat illetően de egyenlőre csak baráti meccseket szeretnék játszogatni mint az itthoni haverok ellen 
-
Syz
senior tag
Sziasztok!Beszereztem én is nemrég a sorozat legújabb részét PC-re,eddig csak 9 órám van benne de nagyon bejön az új rész is.Eretnek módon én még billentyűzettel tolom a FIFA-t mióta csak az eszemet tudom
Viszont eddig nem próbáltam ki magam mások ellen csak haverokkal toltuk itthon egymás ellen szóval sajnos egyetlen barátom sincs Originen.Ezért ha valaki megtisztelne azzal hogy barátnak jelölne és néha játszanánk barátságos meccseket azt nagyon megköszönném
Syzchmenev néven megtalálható vagyok 
-
MdewC
nagyúr
Próbálta-e már valaki Zlatant és ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Ebben a csapatan simán tudnám tesztelni, csak kérdés, hogy érdemes-e.

-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jó rendben, értem.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem vele játszott.
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem meg nem, mert ami linkelve volt, ott valami pbalazs a neve, itt pedig a te általad linkelt felhasználónak tothsoma a email címe.
Ami közös bennük, az a DVTK. De hát elég sok DVTK szurkoló van.

-
Garsza
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Dvtkfun -nak originen is valami hasonló neve van ha jóltudom.
Más: Azoggal mi elég sok barátságos meccset játszottunk, és hát elég gyakran voltak furcsa dolgok.
3. Dolog: Vannak tipjeitek kik kaphatnak esetleg winter upgradet. Mert jó volna beszerezni pár IF lapot belőlük. Például Higuain nem kaphat? Elég jól megy neki mostanában. Vagy csak fiatal játékosok kapnak?
-
yozsee11
aktív tag
Mi boff kollégával szoktunk sűrűn barátságost játszani és elég változóak az egymást követő meccsek, hol az egyikünket tolja a gép, hol a másikunkat, de valami szinte mindig van. A héten is volt, hogy egyik meccsen már kínomban már röhögtem, minden labda hozzám pattant, amit ellőttem gól volt, következő meccsen meg fél méterről mellé rúgtam meg hasonló, momentumom se volt.
-
-
Garsza
veterán
Garsza vs pbalazs
Mai első meccsem egy magyar ellenfél ellen volt. A végén egy vigasságos döntetlen született. Igaz csak a hosszabbításban egyenlítettem de előtte is meg voltak rá a helyzeteim csak nem mentek be.
Köszönöm a meccset ha jelen vagy a fórumon. -
Garsza
veterán
Pár gól mai utolsó meccsemről
5. osztályban a 7. meccsem volt. Jelenleg 13 pontom van és még 3 meccsem maradt hogy szerezzek 3 vagy 6 pontot a feljutáshoz vagy a bajnoki címhez. Eléggé adta a gép ezen a meccsen de az ellenfelem kitartott. Az előzőn meg semmi nem jött össze. -
szpal17
őstag
Igen ezt a tipikus alamizsna meccset én is ismerem
Amikor már mindegy, akkor elkezdenek a játékosaid működni.Most nyomtam két meccset. Igen érdekesre sikerültek.
Elsőnél 7. perc 2-0 ide...aztán elfelejtettem játszani és 2-4 az ellenfélnek, utána újra megtanultam és 4-4 és még beszorítottam a végén.
Másodiknál 1000%-os ziccerek maradnak ki 1-0-ás vezetésemnél. De Gea mindent fog, még a gólom is kipattanóból van...erre az én kapusom szögletnél odaüti a gyereknek és gól...és ugye ennél egyáltalán nem én irányítok...szóval 1-1.
Értékelése az ellenfélnek...egy épkézláb lövése nem volt...nekem vagy 20.
Erőteljesen meg akar izzasztani a gép ebben a sorozatban, de nem hagyom magam és nem játszom pár napig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
Na, 6 zsinór vereség után kaptam egy kis alamizsnát, időhúzás céljából, hogy ne csak full vereséggel essek majd ki. Amit nyomtam, az arannyá változott, pedig igazából motiválatlanul, kedvtelenül és nemtörődöm játszottam, persze a 90. percben kaptam egy győztes ajándék gólt, 2-1-re, GIGI persze még 11-est is fogott...
Miért nem lehet minden meccs 50-50%??? MIÉRT???Picsogás off, tudom, hogy tudjátok, hogy mindenki tudja, hogy szánalmas csalás néha a játék, csak ki kellett írni magamból...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van olyan ellenfeled, akit még nem jelentettél?

-
vegitossj7
addikt
válasz
yozsee11
üzenetére
Én a top 100-ból mindet jelentettem már 1x, + amikor összedobtak ellene.
Lehet érik egy telefon megint, csak majd ha kedvem támad, kierőszakolok belőlük egy SW Battlefrontot...
Ea termék, játszhatatlan online, azt mondom már Seasons-be is ezt csinálják, adjanak egy Fifa 16-al árával megegyező játékot az Originen belül...
-
yozsee11
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnos tele van a net az ilyen Draft bot programokkal, amikkel percek alatt végigtolja automatikusan az egész kupát...

például...Elég csak megnézni a Leaderboardsban a top100-at...a legtöbb meccs coint gyűjtő játékos statisztikája: 5428-0-98 jelenleg. Tegnap este direkt lementettem képbe a statisztikáját. Azóta 25 óra alatt "lejátszott" 88 nyertes meccset, elég hihető

És úgy látszik az EA ez ellen nem tesz semmit...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi URAK!!!
Lehet egyébként is pihi lesz, mert nem szép módon, elismerem, de tudattam minden ellenfelemmel, hogy (OFF)mákos gyökerek(/OFF) és mivel már volt figyelmeztetésem a Sony-tól, hogy ejnye-bejnye csúnya beszéd, ha valaki megint jelent akkor lehet leoffolnak egy időre...

Undorító szokásom ez elismerem, nem követendő példa!!! Egyébként nagyon türelmes vagyok és próbálok mindig segítőkész lenni, DE ha játék van, akkor átkapcsolok fejben és csak a győzelem számít. Természetesen fair play, de a játékban nincs barátság, ezt a barátaim és sport társaim is tudják.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Beszarás...
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ott főleg, máskülönben sehogy sem kerülne ki annyi játékos a játékospiacra a megnyert pakkokból.
MdewC: kitartás! ahogy szpal is írta, pihentetni kell.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Draftban is?

-
szpal17
őstag
Nyugi....ilyen a játék sajnos. Ha úgy dönt a játék, akkor kiesel sajnos. Egyébként még mindig működik, hogy ilyenkor 2-3 vereség után azonnal le kell tenni. Nem szabad folytatni, mert csak vereség lesz belőle.
Nekem szerencsére még tart a jobbik széria, bent maradtam többször DIV 1-ben, de az első meccset egyszerűen nem engedi sosem megnyerni. Nem tudom miért...
-
Garsza
veterán
Sajnos ilyen undorító gusztustalan ez a játék. Én kb. Ugyan így jártam mint te. Felverekedtem magam a 4. Osztályig egyszer bent maradtam majd utána egyenesen estem ki a 6. ig és nem tudtam ellene semmit tenni. Most megint 5. Ben vagyok pár pontra a felkerüléstől. Egyszerű a képlet amúgy. Mert itt nem az dönt ki menyire tud játszani hanem az hogy kit akar a rendszer győztesnek.
-
vegitossj7
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Hiába írkálom akkor, hogy Pc-n coinhackerek vannak, mi?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Még soha, amióta fifázom, online, az UT-ben, mondom soha, nem kaptam ki zsinórban 5-ször egymás után az online idényekben. Ez nem hendi, ez durvább, itt valami nagy el van Qrva...

Még a megnyert meccset is oda adja az ellenfélnek, ha kell megpattan a védőmön és úgy lesz gól, ha kell akkor a 89. és 90. percben lő távolról gólt, mert még az irányításom is el van rontva... Nem magamtól adom oda a labdát passzból, ez tuti. Nem vagyok ennyire hülye. Ez az utolsó meccsem története.
-
BlessedElroy
senior tag
Most "játszottam" a 3. meccsem online draft-ban és : az ellenfél kezd, hazagurítja a kapusnak, öngól és kilép.
De lejátszott meccsként könyvelte el, megnyertem a meccset, úgyhogy döntős vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ez a meccs neki vereség volt? Vagy mi van ilyenkor? -
MdewC
nagyúr
Történhet olyan, hogy 2 nap alatt elfelejt valaki játszani? Nincstelen barmoktól kapok ki folyamatosan.
Vagy állítottak valamit??? Nem tudok gólt lőni, minden kapufa, vagy mellé. Ha erősen lövöm azért nem jó, ha gyengén, akkor azért, ha helyezve, akkor azért. Védekezés zéró, nem is arra szerelnek amerre nyomom, lezárás értelmetlen, minden meleg barom szlalomozik, ami nem baj, csak ha minden labda visszapattan, akkor értelmetlen szerelni is. Játszhatatlan lett a játék, passzaimat két átadás után le is szerelik, mert az ai jó helyen helyezkedik. Ki fog baxni a játék a 4. osztályból is... SZÁNALOM AMI IDÉN megy...
-
gabee0324
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Felírta 5 percen belül, csak most gáz mert addig csak 25db lapot tudok így listázni míg meg nem javul!

(#6904) yozsee11 Neked mióta vannak beragadva a kártyák?
-
gabee0324
tag
(#6902) MdewC Köszi a választ, remélem megoldodik!!!

(#6904) yozsee11: Megkérdezte a csaj, hogy mennyi az értékük a lapoknak, csak ugy mondtam, hogy 100K, azt mondta ránéz az account-ra, mondom ok, utánna mondja, hogy nem lát semmi rendellenességet, (szerintem nincs is hozzáférésük), de mindegy simán felírta, úgyhogy egy próbát megér!

-
törölt tag
válasz
Citroware
üzenetére
Igazad volt, mert Gervinho tényleg nem vált be, ezért lecseréltem Asamoah-ra, viszont így volt egy Kakukktojás a keretben (Nainggolan), aki sajnos nem illett bele az összképbe.

Ideiglenesen beraktam Khedirát és addig marad a csapatban, ameddig Pogbát meg nem veszem.
Tök véletlenül megcsináltam a Juve keretet.
Este mondom, kipróbálom az új csapatomat, ezért az első meccsen rögtön bevetettem őket a Legendák ellen. 5:1-re veszítettem, de vicces volt az egész mérkőzés, mert érezhetően hátrányban voltam, Pelé a 90 percben még úgy futott, mint a gyalogkakukk.

Az első gól egyébként öngól volt, ami Bonucciról pattant be, mert Pelé rábikázta a tizenhatoson kívülről, de ezt még Buffon kiöklözte oldalra, ahol állt Bonu.
Aztán, hogy még véletlenül se tudjak örülni az egyenlítő gólnak, amit Dybala rúgott, utána Pereyra hírtelen lesérült.

Összességében nem bántam meg a váltást.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nyugi, még véletlenül se ostorozd magad!

Remélem nyitsz egyet, aztán nyugodtan lehet játszani az ünnepek alatt.

(#6901) gabee0324: Előferdül, meg kell, hogy oldódjon, ha sokáig para lenne, akkor nyiss support ticketet az ea hivatalos oldalán. Itt.

(#6903) HJoe35: Szép.
Kötelező jelleggel írom, hogy Pereyra és Khedira cseréljenek helyet!
(Mondjuk Radja sajnos sokkal jobb, mint Sami IG, de az összkép, az összkép.) 

-
gabee0324
tag
Hali Srácok!
Beragadt 75db kártyám az átigazolási piacon!
Volt már valakinek olyan, hogy magától "kijöttek", vagy csak az EA-nél tudják kivenni onnan?!
(Tegnap visszahívattam magam, egy csajjal beszéltem, szerintem fogalma nem volt mit akarok, azt mondta majd reméli maguktól kijönnek a lapok, de azért felír nekem 100K zsetont, mondom köszi, viszlát)

Köszönöm!!!

Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szvsz., ha Giovinco nyerte volna meg, akkor biztosan kiszínezték volna.

Igencsak jó alapanyag van ám itt!

Várjuk ki...

Hosszabbításban szögletgóllal kapok ki.