- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Korábban már lehetett arról olvasni, hogy mennyire ''ügyfélcentrikus'' a fibernet ügyfélszolgálata. Most ezt saját bőrömön tapasztaltam. A fibernet honlapján online nyújtottam be igényt kábelnet szolgáltatásra december végén. Január első hetében felhívott egy ''kedves'' fibernetes üzletkötő Losonczi Ildikó, aki ígérte, hogy január 11-ig megkötjük a szerződést. Biztonság kedvéért felhívtam a hölgyet január 9-én, aki megerősítette, hogy megkötjük a szerződést még azon a héten. Nos ez nem történt meg, ezért most délelőtt felhívtam és említettem neki, hogy nagyon csalódott vagyok mert a megbeszélt időpontban nem történt semmi. Mire ő kérdezte, hogy miért nem kerestem meg telefonon, mert ő éjjel-nappal dolgozik. Erre a reakcióm a következő volt: én is dolgozok sőt az emberek általában dolgoznak és én úgy gondolom, hogy egy üzletkötőnek a feladata részben az, ha valamiben megállapodik az ügyféllel azt tartsa be és ne az ügyfélnek kelljen naponta hívogatani a kedves üzletkötőt ha egy szolgáltatást időben szeretne használni. Erre ő ''ne oktasson ki'' és lecsapta a telefont

Gratulálok Fibernet

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Arc Raiders
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- iPhone topik
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs