Hirdetés

Aktív témák

• medve úr

csendes tag

no, nem azért hogy kötözködjek, de a fibernet stabilan még az előfizetett sávot sem tudja biztosítani (tudom, az előfizetett érték ''akár'' is lehet - és ez így is van, 2Mbitnél nálam akár annyi is, de rendszeresen a tizedére esik, általában éjszaka rendes a kapcsolat, napközben sokszor alig-alig működik, gondolom akkor nagyobb a terheltség)...

tehát a jelenlegi hálózaton még az alacsonyabb le/feltöltési sebesség sincs biztosítva, elég sűrűn túlterheltség lehet (vagy egyéb ok, én nem tudom), szóval akár bereklámozhat és adhat 10Mbit/2Mbit-es csomagot is, ha egy napig megy annyival, másnap meg örül az ember, ha 10kb-os sebesség működés mellett egyáltalán egy weboldalt meg tud nézni...

amúgy nem lenne rossz, nincs bajom vele, csak elég sűrűn úgy leesik a sebesség, hogy - mint azt már mondtam - örülök, ha megnyílik egy oldal, nemhogy mondjuk megnézzek egy mozibemutató trailerét (hacsaknem akarok rá 10 percet várni)...

amikor meg megy, akkor meg csak örülni tudok neki, de ha egyre több az előfizető, mert ilyen reklámokkal csalogatják őket (mivel az előfizetési díj, valljuk be, elég magas, akadnak helyek ahol ennyiért 1Mbites feltöltés van már - persze más szolgáltató, dehát nálunk pl. nincs, exkluzív fibernet vagyunk, hála a versenypiacnak, a kábelhálózat abszolút monopol)...

nah mindegy, gondolom már megszokták az emberek, hogy mindenki csak sírni tud, meg panaszkodni :))

egyszer csak megérjük, hogy lesz stabil, gyors netünk :Y

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés