Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
medve úr
csendes tag
no, nem azért hogy kötözködjek, de a fibernet stabilan még az előfizetett sávot sem tudja biztosítani (tudom, az előfizetett érték ''akár'' is lehet - és ez így is van, 2Mbitnél nálam akár annyi is, de rendszeresen a tizedére esik, általában éjszaka rendes a kapcsolat, napközben sokszor alig-alig működik, gondolom akkor nagyobb a terheltség)...
tehát a jelenlegi hálózaton még az alacsonyabb le/feltöltési sebesség sincs biztosítva, elég sűrűn túlterheltség lehet (vagy egyéb ok, én nem tudom), szóval akár bereklámozhat és adhat 10Mbit/2Mbit-es csomagot is, ha egy napig megy annyival, másnap meg örül az ember, ha 10kb-os sebesség működés mellett egyáltalán egy weboldalt meg tud nézni...
amúgy nem lenne rossz, nincs bajom vele, csak elég sűrűn úgy leesik a sebesség, hogy - mint azt már mondtam - örülök, ha megnyílik egy oldal, nemhogy mondjuk megnézzek egy mozibemutató trailerét (hacsaknem akarok rá 10 percet várni)...
amikor meg megy, akkor meg csak örülni tudok neki, de ha egyre több az előfizető, mert ilyen reklámokkal csalogatják őket (mivel az előfizetési díj, valljuk be, elég magas, akadnak helyek ahol ennyiért 1Mbites feltöltés van már - persze más szolgáltató, dehát nálunk pl. nincs, exkluzív fibernet vagyunk, hála a versenypiacnak, a kábelhálózat abszolút monopol)...
nah mindegy, gondolom már megszokták az emberek, hogy mindenki csak sírni tud, meg panaszkodni
egyszer csak megérjük, hogy lesz stabil, gyors netünk
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest