Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
kov.zol
csendes tag
Hello!
Elnézést kell kérnem így utólag, mert miután beszedtem a fél doboz nyugtatót és ráittam fél deci absintot felhívtak du. 17.30-kor hogy húsz perc múlva jönnének (ügyfélszolgálat intézkedett
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)
Azért hagytam üzenetet az ügyfélszolgálaton a részükre nehogy valakit később lebeszéljenek a modemcseréről, inkább nézzék meg mit hova dugnak, mármint szigorúan ethernet kábelre értve!
Tehát srácok a megoldás ha nem megy a routeren keresztül és Terayon modem: KI KELL CSERÉLTETNI WEBSTARRA! És ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla!
Csákány!
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- Asztalos klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite kiegészítőkkel eladó
- Megbízható FullHD Gamer PC
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)