Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
egle
tag
Nem az zavar a leginkább a fiberrel hogy rossz, meg hogy 5 forintot nem ér. (Mert ha probléma van azt ki lehet javítani, persze az már más kérdés hogy nem értenek hozzá.) Hanem az hogy hónapokon keresztül léteznek a problémák, nincsenek kijavítva, ők meg vagy nem is tudnak róla vagy nem is érdekli őket (szerintem inkább az utóbbi). Mert akkor lehet hogy pénzt kellene rá költeni és akkor lehet hogy rájönnének arra amit mindenki tud, hogy az egész hálózatuk egy nagy rakás trágya. Mondjuk az hogy egy fikarcnyi halvány fogalmuk sincs (vagy nem akarnak tudni arról) hogy mi zajlik a saját házuk táján, az már eleve kizárja az összes jövőbeni együttműködés lehetséges meghosszabbításának a legcsekélyebb esélyét is.
A saját ügyfeleikkel (akiktől a fizetésüket kapják) való 100%-osan csapnivaló kommunikáció teljes hiánya, a saját ügyfeleik (akiktől a fizetésüket kapják) nem emberszámba vétele, a saját ügyfeleik (akiktől a fizetésüket kapják) maximális pénzeszsáknak nézése (és nem több), ha esetleg mégis sikerül felhívni őket és beszélni velük, akkor 1000+1 alkalommal is mindig ugyanaz a duma, ugyanaz a sablonszöveg, ugyanaz a szokásos "csak egy ügyfél, hülyének lehet nézni" című eposz. De én persze legyek kedves, fizessek mint a katonatiszt, tűrjek és mosolyogjak azon ami van. Nem is értem hogy merek lázadni azért, amiért nem azt kapom a pénzemért amit ígértek, én barom.A fiber a tökéletes példája annak hogyan NE vezessünk egy céget, és a legtökéletesebb példája annak hogy lehet az embereket totálisan semmibe venni és kizsákmányolni őket, miközben kiszúrjuk a szemüket "egy nesze semmi fogd meg jól" dologgal. A legfelelőtlenebb a legmegbízhatatlanabb és a leggagyibb banda az összes közül akikkel eddig találkoztam.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest