- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarok megszökni
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.
Őszintén a Fedora-val való szimpatizálásom egyik oka, hogy hallottam, hogy a Fedora projekt alól kerülnek ki a Red Hat fejlesztők. És akkor már gondoltam egyszer csak el jutok arra a szintre ahol már akár a rendszerbe is komolyabban bele tudok nyúlni. Illetve tetszik az ötlet, hogy a lehető legtöbb dolog nyílt forráskódú. Azaz ha lesz valaha elég tudásom akár bele is tudok majd piszkálni anélkül, hogy tönkre vágjam az egész rendszert. Budapest bérlet sajnos nem érvényes olyan messzire
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.