Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lehet USB háttértárként, de megtaláltam a régi 3g modememet (amiben van micro sd olvasó
) illetve még ez találtam az Arch Wikin: Warning: libmtp does not handle newer Android devices well - hanging transfers and problems with remote file system browsing are very common, poor performance is expected with most devices. Furthermore, if you have a damaged USB cable, programs utilizing libmtp may crash or hang indefinitely until you disconnect the device. It is recommended to connect your device with the USB Mass Storage (if available), or using ADB (for example adbfs-rootless-gitAUR) to transfer files, which performs better on most devices and supports additional Android-specific features (like installing APKs, managing packages on the device, backing up data or accessing the device's shell).
Szerintem ez igaz Windows Phone-ra is. Ott ír pár csomagot megpróbálkozom velük
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arch Linux
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) illetve még ez találtam az Arch Wikin: Warning: libmtp does not handle newer Android devices well - hanging transfers and problems with remote file system browsing are very common, poor performance is expected with most devices. Furthermore, if you have a damaged USB cable, programs utilizing libmtp may crash or hang indefinitely until you disconnect the device. It is recommended to connect your device with the USB Mass Storage (if available), or using ADB (for example adbfs-rootless-gitAUR) to transfer files, which performs better on most devices and supports additional Android-specific features (like installing APKs, managing packages on the device, backing up data or accessing the device's shell).