Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Értem én, hogy az MS core font nem alap. Egyik distro se tartalmazza alapból (kivételek vannak, de az alap ritkán tartalmazza), de egy jobb font rendering azért lehetne benne.
Engem annyira nem zavar, de tavaly már próbáltam a fedora 20-at és bármennyire tetszett, mentem vissza Ubuntura. Ennek azóta vége, és inkább használok fedora, vagy Debian.
##Más : F22 alatt valahogy olyan furcsán megy a touchpad. Mintha sokkal érzékenyebb lenne. Sajnos nem előnyére. A Gnomeba sincs már annyi beállítás a tuchpadnak....... Vagy lehet a 4 kernel nem fekszik már a Dell e4310-nek?
Mondjuk nem hiszem, mert cinnamont alatt sokkal jobb a touchpad érzékenység, de annyira megszoktam a GNOME, hogy nem igazán akarnék mást használni. (ezért is vagyok most debian8 - on, de ez meg nem Red hat
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Foxpost
- World of Tanks - MMO
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)