Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Nehéz működésre bírni néhány dolgot, de ha működik már akkor sokkal jobb mint Windowson. Én munkára Fedorát használok, beállítottam mindent, atom stabil, viszont otthonra Rosa Linuxot nrjQL kernellel, netezős gépen pedig OpenMandriva-Lx-et. Ne add fel a Fedorát, a legjobb rendszer szerintem. Fedy, Easylife, yumex és nagyon kezes lesz. Egyébként szerintem nem nagyon kell az a SELinux... Örülök ha segíthettem, nekem is mindig segítenek itt, a Fedorás közösség nagyon kulturált.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest