Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Destloler
üzenetére
Ellenkeznék az előttem szólóval:-) Én Desktopon a Fedorát favorizálom, de otthoni szerverre CentOS-t (Scientific Linux-ot) raknék, ha nagyon kell az rpm meg a yum, vagy debian-t, ha nem kell annyira a yum.
Gyengébb gépen debian mellett szoktam dönetni, a netinstall-ja nagyon jó és gyors, és könnyebb belőle olyan rendszert összerakni, ami nagyon minimál. CentOS-t ki kell csontozni, és még akkor is vastagabbnak tűnik. CentOS-t leginkább akkor szoktam, ha valami olyan szoftvert tesztelek, ami élesben majd RedHat-on fog futni.
Amiket írtál, azok közül a time machine supportot nem tudom, a DLNA az szerintem megy mindegyiken, torrent, webui dettó.
Egyébként célszerű olyat választani, amihez van ingyen support, magyarán haver ért hozzá :-) A windows-t is ez tartja életben, hogy mindig van valaki, aki "ért" hozzá :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- Napelem
- FOTÓS beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest