- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Destloler
üzenetére
Ellenkeznék az előttem szólóval:-) Én Desktopon a Fedorát favorizálom, de otthoni szerverre CentOS-t (Scientific Linux-ot) raknék, ha nagyon kell az rpm meg a yum, vagy debian-t, ha nem kell annyira a yum.
Gyengébb gépen debian mellett szoktam dönetni, a netinstall-ja nagyon jó és gyors, és könnyebb belőle olyan rendszert összerakni, ami nagyon minimál. CentOS-t ki kell csontozni, és még akkor is vastagabbnak tűnik. CentOS-t leginkább akkor szoktam, ha valami olyan szoftvert tesztelek, ami élesben majd RedHat-on fog futni.
Amiket írtál, azok közül a time machine supportot nem tudom, a DLNA az szerintem megy mindegyiken, torrent, webui dettó.
Egyébként célszerű olyat választani, amihez van ingyen support, magyarán haver ért hozzá :-) A windows-t is ez tartja életben, hogy mindig van valaki, aki "ért" hozzá :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Autós topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest