Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Ne foss tőle, olvastam a design-nal kapcsolatban a wikit, meg levlistán is fenn vagyok, és szoktam követni. Az AppMenü nem global menü. Pár, az alkalmazással kapcsolatos menüelemet raknak oda, pl help, beállítások, nézetek, ilyesmi. Az érdemi funkció marad az alkalmazás ablakban.
Eleve, a menü intenzív alkalmazásoknál nem lehet meglépni, a kevésbé sok menüelemmel rendelkező appoknál meg már beindult a chrome-szerű egy-gombos megamenü. Firefox-nál is ez megy, ennek az AppMenü-nek egyelőre a célja annyi, hogy ezt feltegye a bar-ra (is)
A gnome deignerek egyébként évekig álltak ellen a rinyának, ami azt kérte hogy legyen OS X-es global menü, és ezer indokuk volt, hogy miért horror. Nekem nincs vele nagy tapasztalatom, nem tudom megindokolni, elképzelni, vajon miért lehet jó vagy rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest