Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
csendes
üzenetére
Hehe, ő is szopott a csomagkezelő gui-val, és nem sikerült megoldania. Az installálásnál tényleg volt itt-ott ácsorgás, mondjuk én mintha kevesebbre emlékeznék, de nem szokta az ember naponta újrainstallálni az oprendszerét (nem vindóz ez kérem
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer.