- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ráadásul ez a megoldás sem tökéletes. Ugyanis az első belépéskor létrehozza a rendszer a júzer alkönyvtárait, amiket lerak a ~/.config/user-dirs.dirs fájlba. Aztán ha átállítom a nyelvet, ezek a beállítások megmaradnak (F15 alatt nem próbáltam ki, de F14 alatt még így működött). Gondolom sokaknak trauma, ha az Asztal könyvtár helyett Desktop van. Úgyhogy továbbra is az volna az üdvözítő, ha installáláskor rákérdezne a default nyelvre (merthogy ez kb. júzerenként változtatható, mivel a Rendszerbeállítások Személyes részén szerepel, de aki utólag átállítja, az szívjon a könyvtárakkal magának).
Más: Gnome 3-mal sikerült felrakni a Chrome-ot Firefoxból (Xfce alatt megnyeklett, le kellett töltsem a csomagot és kézzel felrakni).
Amit viszont nem sikerült: A Gnome-ban jól néz ki a Mahjongg, de nem rakja fel a Fedora alapból. Úgyhogy felraktam Szoftver telepítése/eltávolítása segítségével a gnome-games-extra csomagot. Aztán elindítottam a Mahjonggot, mire az mondta, hogy nincsenek meg a valamilyei (táblák vagy téglák, vagy mi a szösz), majd kiírta, hogy válasszak táblát (vagy téglát), és úgymaradt. Nem lehetett kikapcsolni, meg semmit se lehetett vele csinálni (szerk.: ez is milyen már). Terminálból kikilleztem, persze. Aztán felraktam a gnome-games-extra-data csomagot is, és akkor már működött. Szóval még most is kihívást jelent a Fedorának a függőség kezelés, úgy tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- Google Chrome
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Excel topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest