Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fel

addikt

válasz FrezeR #2394 üzenetére

7 dollárba kerül, ami ~1920 Ft... Mellesleg nem a magyar teszkós árhoz van igazítva, hanem a Giants saját 29,99 USD-s árához. [link]

Adhatnának ők ki sokmindent, csak azt le kellene modellezni, a liszenszdíjat kicsengetni... Még ha ingyen adnák is, nekik akkor is ki kell fizetni a jogdíjat.

Másrészt, szerintem a játéknak a legkevésbé sem újabb traktorokra, kombájnokra, stb. lenne szüksége...
    Személy szerint én nem találkoztam olyan hibával, ami miatt felejtőssé válna, de azért egyértelműen lenne még mit javítani.
    A legszívesebben azt látnám, hogy egy kicsit megbonyolítsák a játékmenetet, legyen értelme a különböző munkafolyamatoknak, mert most jópár lépés kihagyható a művelésből, vagy nem számít, mikor mit csinálsz... Ez így inkább Farming Arcade, mint szimulátor... Jó lenne pár újabb terméstípus, gyümölcsök (pl.: valami talján témájú map, szőlővel, almával)...

De szerintem most újabb ínséges időszak jön... Kitolták a Nagy peccset, kiadnak két DLC-t, aztán nyaralni is menni kellene, ősszel jön majd az új mobil verzió... Kelet EU-s DLC... persze...

Új hozzászólás Aktív témák