Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!

Itt találsz néhányat, melyek nagyobb népszerűségnek örvendenek. link
Ezt próbáltam, nekem bevált. link
Arra ügyelj, hogy a karrierből kilépve ne maradjon rajtra bála, raklap, ui. azok belépéskor eltűnnek. Ill. max körbálaszám esetén lepakoláskor a két szélső elgurul. Tehát ha nem akarsz ezekkel vesződni, akkor kettővel kevesebbet pakolj a teljes kapacitásnál. Ja! Automata.
-
pavika
tag
Ha bemásoltad, akkor már működik minden map-on. Ebben a zip fáljban van egy ertrag.lua fálj. Szövegszerkesztővel nyisd meg. A desc.literPerSqm = után i számot írd át nagyobbra vagy kisebbre és mentsd el. Ha nagyobb számot adtál meg akkor több lesz a terméshozamod.
A desc.seedUsagePerSqm = itt pedig azt tudod beállítani, hogy mennyi vetőmag fogyjon vetés közben. Csak azok a növények terméshozama változik, amit a script tartalmaz. Ha valamilyen növényt nem tartalmaz (multifruitos a map-od), akkor egyszerűen csak írd be. Vagy csak töröld ki belőle a növényt, amit nem akarsz változtatni. Remélem érthető volt. -
őstag
őstag
elvileg a steam -es magát frissíti, a dobozoshoz a hivatalos oldalról töltsd le, de akkor gondolom azzal próbálkoztál
-
n0tr3adY81
aktív tag
Akkor magának a játéknak sincs értelme, mert nincs vége. Egy végtelen körforgás az egész. Ezen logika alapján az fs2013-nak sincs értelme!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ajánlom figyelmedbe a Vojvodina Specijal v2.2 mapot. Ott még segédekkel sem fogod győzni

-
gnagydani
csendes tag
Adj el mindent és költözz panelba! Én is inkább a lassan csináljuk "vonalat" támogatom. Például szoktam szántani is néha, pedig semmi értelme, mert egy jó kombinátor megoldja az egészet, vagy olyan vetőgép, ami a kombit is kiváltja, és még permetez is. Persze mindenki igény szerint.
-
fRooStzzZ
senior tag
Azert az egekbe nem kell huzni a szamokat.

2 pot van nekem osszekotve, alapbol 21e L.
Most at van irva 400e-re, a ketto osszesen mar 800e L.
Van a Cat-nak egy kamionja, az alapbol ~80-al megy, de a 2 pottal mar 25-28 kozt van a vege.
A fogadonal a dombon alig tud felmenni vele.
A sajat potjat irtam at 250 ezerre, azzal meg 78-at megy.
Muszaj mar nagyokat csinalni, mert 1,5-1,8M buza stb lejon mar a foldrol. 2 percenkent meg nem tudod uriteni a 6 kombit, meg kozben meg csinalj mast is. Kombi is 125e L, a CP be van ra allitva, de neha felakadnak valahol. Neha jobb magamtol csinalni, mint a CP-re rabizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AliExpress tapasztalatok
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)