Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Mi - mint már írtam - a "családi gazdaságban" megszenvedünk minden egyes dollárért. Sőt, van egy excel kalkulátor, amiben ki lehet számolni a hektárra szükséges vetőmag mennyiséget is. Elvégre simulator, nem?

Az igazi, "nagy" multis csapatban fő a szórakozás, és a kedvenc gépek, így ott a pénz.. krhm fán terem
Én nem díjazom, de a többiek akarata előtt meghajlok 
#7532 Gab.68:
A tyúkokkal igazad van. A raklapos gyapjú ára viszont az üzemanyagot fedezi.. Sok kicsi sokra megy
-
apach
senior tag
Aham, és 3 szor telepíted ezt is mi? aztán kuka? nekem nemrég meglett a teljes ursus DLC kibontott állapotban, így egyesével is akár tudom használni. a Waderstadt cuccok érdekelnének még, de a fent levő pakkok hibásak és max a 6 méteres vető hibátlan, így csak azt tartottam meg, meg találtam egyesével 2 kultit. egyik 10 méteres. van egy 9 méteres vető is a neten, de hibás sajna az is. Raw texture hibát tudok javítani de sajna többit nem.
-
apach
senior tag
Az elsőre tudom a választ. Konvertáld át Paint.net progival DDS be a PNG képet amit hibának jelez!! A progiban semmit ne állíts át, DXT 1- hagyd! EZT keresd meg chopperParticleRape.png
ott ahol írja.Még megeshet, hogy a másik hibád is megszűnik utána.
Lehet az az 1 PNG képfájl okozza a bajt. -
őstag
őstag
letöltöttem a linkelt gépet, simán működik, egy szem warning van a logban (raw texture format) ez javítható és nincs köze a lefagyáshoz
úgyhogy akkor a szokásos kérdés:
fent van a 2.0 patch?
és általánosságban is mindenkinek aki bármilyen problémát tapasztal modoknál előbb győződjön meg róla, hogy naprakész-e a játék, utána nézzen bele a logba, hogy mit ír a hibáról -
őstag
őstag
jól gondoltad a script cseréjével lehet legegyszerűbben orvosolni a hibát
nálam kapásból a ClaasDominator85 volt kéznél ezzel működik
viszont nem elég a scriptet lecserélni mert a Dominator máshová teszi a számlálót és máshol van a modon belül a hud textúra isezeket az értékeket át kell emelni az eredetiből az új scriptbe
számláló Y koordináta: script 23. sor .... 0.213
hud elérési út: script 24. sor ..."ThreshingCounter_hud.png"amúgy nem lenne rossz kombájn, de van még más baja is, a vágóasztalt sem engedi le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem díjazom, de a többiek akarata előtt meghajlok 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)