Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ObiGabi

aktív tag

válasz fRooStzzZ #6593 üzenetére

Lehet ki kellene szűrnöd a hibás modokat, hátha megszűnne a fagyás, meg a többi nem kívánatos dolog.

Én így csinálom:

A játék telepített könyvtárában megkerestem "game.xml" fájlt és megnyitottam egy egyszerű szövegszerkesztővel. A végén lévő "<controls>false</controls>" bejegyzést átírtam "<controls>true</controls>"-ra, majd mentés és bezárás.
    A jelenlegi "mods" mappát átneveztem "_mods"-ra
    Létrehoztam egy új "mods" mappát és ebbe teszem az új szerzeményeket, de egyszerre csak egyet.
    Elindítom a gamét egy új karrierrel, megnyomom a nullát és megveszem az új cuccot. És máris látható, hogy generál-e hibát, vagy figyelmeztetést. Persze érdemes működés közben is kipróbálni, mert van, hogy csak akkor jönnek elő a hibák. Ezzel tulajdonképpen a "log.txt" fájl látható menet közben. A nulla ismételt megnyomásával különböző kódokat lehet beírni, akit érdekel nézzen utána a neten. Ha pl. teljesen lefagy a gép, akkor ide beírva, hogy exit, majd megnyomva az entert ki lehet lépni a játékból. A nulla harmadszori megnyomására bezárható a megjelenítő.
    Az "F" gombokkal különböző konzolok hívhatóak elő, ezekről viszont nem tudok semmit, nem is szoktam nézegetni. Az "F2"-vel ki lehet íratni a jobb felső sarokba az FPS értéket (másodpercenkénti képpontok száma).

Ha már nem tesztelek többet, akkor a "mods" mappát törlöm, "_mods"-ot pedig visszanevezem és folytathatom a már megkezdett karriert.

Talán segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák