Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbandy72
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #7541 üzenetére
Sziasztok!
[link]
Ez a régi verzióhoz van de alapjában véve ugyan az. -
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3 #6818 üzenetére
Ez egy DLC csomag amit április 2.-tól lehet megvásárolni. A tartalma pedig:
Väderstad DLC
Marshall Trailers DLC
Ursus Addon
Dedicated Server Software
Modding Tutorials
Lindner Unitrac DLC
LINDNER UNITRAC DLC
14.99 euro az ára. -
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #6677 üzenetére
ki kell javítani pár apró hibát és akkor megy rendesen 50 -el
4 féle kormányzás van a Xerionokon az összkerék kormányzással jól kanyarodik, főleg a méreteihez képest -
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #6674 üzenetére
van pár apró hibája, én kijavítottam magamnak, de anélkül is elég jó gép
-
pokers
senior tag
válasz
McEacrhan3 #6674 üzenetére
Traktorok közül: Fendt 936 Vario és a JCB Fastrac 8310
Kombájnba sajnos nem találtam használhatót.
Töltőpótok: Ladewagen Pack v2.2
Többire a moreRealisticVehicles-ban lévő eszközöket használom. -
lacibacsi
addikt
válasz
McEacrhan3 #6651 üzenetére
"13.A gépek kerekeire is lehessen súlyokat tenni, és lehessen olyan dupla kerekeket rátenni bármilyen traktorra ami nem csak jól néz kis, de stabilitást, és plusz tapadást is adna."
A dupla kerék nem ad plusz tapadást! A felületi nyomás csökken általa, ergo kisebb lesz a talajtaposás... Olyan meg megint csak nincs a valóságban, hogy bármire dupla kereket szerelünk...
-
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #6651 üzenetére
a tiéddel kapcsolatban:
1. Sokaknak így is legalacsonyabb grafikán fut csak, ez tovább növelné a gépigényt és szűkítené a felhasználói kört, ezért ez nem túl valószínű.
2. Ez részben már most is így van, vannak sebességfokozatok és ESLimiterrel szabályozhatod a sebességet is az egyes fokozatokban. Modok esetén pedig lehet konkrét nyomaték értéket rendelni az adott fordulatszámhoz, tehát lehet erősebb, de ennek csak mr esetén volna értelme, mert ott kell erő a vontatáshoz, mr modoknál viszont nincs ilyen érték az xml -ben.
3. Egyetértek, ez a játék leggyengébb része, az mr ezen is igyekszik javítani. De itt sokat lehet még fejleszteni.
4. Ezért moddolható a játék, tetszőleges számú pálya közül választhatsz.
5. ua mint a 4.
6. Nagyon jó lenne ha a játékmotor tudná ezeket, bár a vége az lenne, hogy sáros időben nem tudsz csinálni semmit. És akkor még lehetnének évszakok is, meg hosszabb érési idő, de ez megint a játszhatóság rovására menne, ezért ez sem valószínű, hogy bekerül.
7. Részben ez is létezik modoknál (koszolódik, illetve mr mod rongálódik, elhasználódik),
8. Egyetértek.
9. Van ilyen mod, de pl egy vontatott répaszedőnél a termés felét letapossa a gép, pedig a répa a földben van, ha integrálnák a játékba igényesen az szerintem is jó lenne
10. ilyen mod is van, meg önrakodó daru is
11. és ilyen is van
12. Részben megoldott, visszaállítással a farmra teszi a gépet (nem csak vásárláskor, elakadáskor is)
13. van olyan mod aminek súlyozható a kereke és valóban nő a tömeg nem csak látványelem, a dupla kerék sajnos csak dísz
14 ilyen mod is van, több isSaját tippek:
1. A trágyázás, indító műtrágya, permetezés, öntözés (ez csak mod egyelőre, ez kerüljön bele) elkülönülhetnének, és mindegyik eltérő hatással legyen a termés mennyiségére és minőségére, a minőség pedig az árra.
2. Az állattartás legyen komplexebb, valahogy úgy mint a belgán, de legyenek animáltak a húsmarhák is, az itatás is bekerülhetne az alapjátékba, a trágyát is takarítani kelljen az istállóból. A legelésző marha szép látvány, de sajnos nem számít bele a táplálékba amit lelegel, ezt is lehetne finomítani, amit lelegel azon a területen nem lehet füvet nyírni amíg ki nem nő újból, ellenben akkor nem kell neki külön füvet adni. Ilyen finom részletek sokat nyomnának az állattartáson, és ez ne a jobb pályák kiváltsága legyen, hanem az alapjáték része.
3. Javítsanak a bálák és raklapok kezelhetőségén (bár a raklap a birkával együtt ki is maradhat)
4. Értem én, hogy a szántás opcionális, de lehetne különbség. Egyes növényfajtáknak muszáj legyen szántással előkészíteni a földet. Aki lusta az ne termeljen olyat.
5.Az alapnövények számát lehetne növelni. Egyes területek az adottságuktól függően alkalmasabbak lehetnek egy bizonyos növényfajta termesztésére. Ez már a gazdasági szimuláció szerves része. -
larpi
tag
válasz
McEacrhan3 #6644 üzenetére
Én a "parkButtonLocal" nevű modot használom. Ennek az a lényege hogy a nem használt gépeket le lehet parkolni és csak az aktivan hagyott gépek között lehet váltogatni a Tab-bal. A használata egy szerű, a parkoláshoz kiszállás előtt nyomni kell egy "ö"-t(nálam), a gép inaktiv lesz, a térképen is egy P jelzi. Ha aktivizálni akarsz valamit akkor a bal Ctrt nyomvatartásával kapsz egy számozott listát a gépekről, beütöd a kivát gép számát és már benne is ülsz ekkor megint egy "ö" és már aktiv a gép.
Park Vehicles 1.0.0 -
pokers
senior tag
válasz
Szerintem erre gondolsz, nem?
-
tutikas
tag
válasz
Szia erre van egy egyszerübb megoldás is bent a játékban nyomsz egy Esc-et megjelenik ez a kép
itt látod a gépeket külön tudod választani traktor kombályn munkagép azt amelyiket akarod ráteszed az x-et lásd ábra jobb oldalt itt csak a traktorok vannak majd ráhúzod az egeret és mutatja melyik gép rákattintasz és bent is vagy a traktorban
-
Incash
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #6479 üzenetére
-Bálák összeszedés:
Kerese automata bálaszedő platókat én pl ezt használom a CAT fleetbe ami van félpót
http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/cat-fleet-final-mp.html60 kockabála vagy 16 körbála fér el rajta és automata szedi össze és pakolja le és korrektul működik!
- Courseplay magyar leírás itt !
http://speedyshare.com/WyDV6/Courseplay-UJ.pdfA magyar course playt pedig itt:
http://ostermelo-agrarteam.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=517&view=viewdownload&cid=1777&catid=58#letöltés -
Incash
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #6476 üzenetére
Hali,
Nem mondom, hogy gyorsan de halad! Én nekem van egy egész garnitura megbütyköld modom a nagy mapokhoz, PL Class Lexion 770 (2M liter gabona kapacitással 28m széles vágóasztallal), a kihordók is 228e literre vannak feltolva és az elszállító nyergesplató is 2M liter. 9db 28 méter széles vágóasztallal haladós.
-
vacs
veterán
válasz
McEacrhan3 #5946 üzenetére
Le kell töltened a More Realistic Game Engine-t, bemásolod a mods mappába és játszol (persze a megfelelő gépekkel).
-
Sittes73
csendes tag
válasz
McEacrhan3 #5946 üzenetére
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #5814 üzenetére
http://www.leechmania.com/getfile.php?id=6748&a=efd0ba611441e6eccb73af5995173541&t=52cae36e&o=DF7C54631B1D613CDC88163492F70890C2604963074F283BC9811E318FE80BFF9439157F6378613DDC8A0A&n=Big_European_Map_2013.zip
Innét szedtem le! -
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #5737 üzenetére
ugyanaz csak a fát kell kijelölni a Scenegraphban és kivenni a pipát a collision mellől
ezt minden fával külön meg kell tenniazt nem tudom, hogy az alap térkép enged ilyen módosításokat elmenteni, mod térkép igen az biztos
-
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #5680 üzenetére
Van egy Kazahsztán map, 5 percig mész egy irányban és még mindig ugyanaz a tábla van melletted
de minden csak nem jó, -
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #5670 üzenetére
Azt, hogy az animációban mekkora legyen a porfelhő azt a fertilizerSprayParticleSystem.i3d fájlban tudod módosítani GE -ban. Van egy-egy emitter és a hozzájuk tartozó planeshape, a háromdimenziós kiterjedésüket a scale X Y Z értékek adják meg, tulajdonképen elég az X -et növelni. Elméleti határ nincs, de nagyon hülyén néz ki már kicsit megnövelve is, mert nem összefüggő.
Ezen valamit segít ha növeled az emitterek számát (schenegraphban kijelölöd majd edit > duplicate) és egyet meghagysz eredeti méretben, a többit meg fokozatosan növeled, de így sem lesz az igazi a látvány. Lehet vele bűvészkedni amíg meg nem unod.Egyébként ez az animáció eleve nincs szinkronban a talajon látható mintával, ami a munkaszélességtől függ. Szóval a kérdésedre válaszolva szinkronban növelni nem tudod.
A munkaszélességet növelni sokkal egyszerűbb, bár szerintem irreális és így értelmetlen mert tönkreteszi az élményt. Sosem értem az emberek miért akarnak megspórolni tennivalókat. Ez a játék a mezőgazdaságról szól az összes munkafolyamatával együtt, nem pedig valami időre menő verseny, hogy egy körben lezavarjunk mindent aztán idő 120x ra hogy 5 perc múlva már lehessen aratni. De persze mindenki úgy játszik ahogy tetszik.
Folytatva a választ, a gépet GE -ban megnyitod. Itt a schenegraph -ban width és height indexeket kell keresni (widthIndex, sprayAreaWidth, heightIndex, sprayAreaHeight, valami ilyesmi néven, a megnevezés modonként változhat)
Ezeknél ha megnézed a translate x értéket látod hogy ugyanaz csak ellenkező előjellel (pl 18 és -18)
Ezt növeld meg mondjuk 1500 -ra és - 1500 -ra és akkor a térkép közepén állva egyszerre műtrágyázhatod az összes földet -
puhoska76
tag
válasz
McEacrhan3 #3975 üzenetére
modsec xml fájlban keresd price ott ird át a számot amire akarod.
-
gabitó
tag
válasz
McEacrhan3 #3957 üzenetére
Innen le tudod tölteni és még segítséget is találsz ha kicsit keresgélsz [link]
-
apach
senior tag
válasz
McEacrhan3 #3949 üzenetére
Nos. Én valamennyire orvosolhatom a problémád talán a tanácsommal.
Vagyis.Ha mód géped van, akkor átírhatod az árát annak a módnak, ami sokba kerül olyan árra, ami már megfelel. Persze, irreálisan nem érdemes csökkenteni az árakat. Vagy pedig, van egy másik módszer, ami egyszerűbb pénz szerzési módszer, és nem kell gépek fájljaival bajlódnod.
Ez volna.
Kezd el a játékot, majd akár azonnal amint bekerülsz a farmodra, lépj ki, és csinálj 1 mentést és lépj ki a játékból teljesen.
Ha ez megvan, akkor menj a Dokumentumok Mygame mappában levő FS2013 mappába, és keresd meg azt a mentést, amelyiken kezdted. Nem nehéz, mert 1 től 30 ig vannak a savegame mappák számozva. Vagyis.
Ha pl a 8-as játékálláson kezded a játékot és ott csinálod meg a mentést, akkor a savegame8 mappát keresd meg, lépj bele, és van benne egy XML fájl, amit megnyitsz, ez a neve az XML nek: careerSavegame
Ezt megnyitod, és a money nevű szót megkeresed. Ezután, van egy bizonyos szám, függően attól persze, hogy a 3 nehézségi fokozat közül, melyikkel indítottad a játékod. Tehát egy ehhez hasonló sort keress: money="32958895" nekem ennyim van de nekem csak azért, mert tesztelem a módokat hogy a log fájlban hibátlanok e stb. Nálad / nálatok (akik kipróbáljátok), MÁS szám sor fog állni. Lehet hogy csak 1000.
A gép árát átírni ennél kicsit gázosabb, így ezt a verziót jobban ajánlhatom többek nem tetszését leszámítva.Van aki kipróbálta, megvette a gépeket, mentette a játékot, majd visszaírta a korábbi összeget, vagy max 100 vagy 200 ezerrel többet. Mert lássuk be, nem mindenkinek van annyi türelme, hogy azokkal a szutyok kezdetleges gépekkel szenvedve szedje össze a pénzét. Jobb gépekkel azért könnyebb. De ismétlem. Irreális összeget, NE irkáljon senki, mert akkor ne csodálkozzon, ha elveszti az érdeklődését a játékban. Nézzétek meg mentéskor, hogy melyik gép mennyibe kerül, amit szeretnétek, (ne a leges legjobbat), írjátok fel valahova az árakat, majd számoljátok össze, és a végeredmény árt írjátok be a money szó után, max pár 10 ezerrel legyen több. Ezután mentsétek az XML ben a módosítást, lépjetek ki a mappákból, játék indít, és ott a pénz azokra vagy arra a gépre, ami kell. Én pl nem foglalkozok a tojásokkal, meg a BGA val. Nekem nem jönnek be. Nekem ez a 32 millió pénz a játékban ismétlem, csak a gépek tesztelése miatt van, mert egyszerre 2-3 több száz ezer pénzbe kerülő gépeket veszek, megyek velük kicsit, minden funkciójukat kipróbálva, aztán eladom és jön a következő, miután a log XML fájlban látom, hogy hibátlan, vagy ha javítható a hiba, akkor átírom. Van pl 780 Lexion pakk, aminél a modDesc xml ben 9 helyett 12 szám áll. ezért Erroros visszajelzésűek, és van ami meg sem jelenik a játékban. Ezeket kijavítom, de van több féle hiba is amit lehet javítani. Pótkocsiknál pl sok Warningos sor van a logban. Némelyiknél csak azért, mert az adott mapon pl, nincs sárgarépa meg zab, és ezeket kijelzi a logban hogy hiba. Persze az Angol, nevük áll ott leginkább az adott sorok végén. Ezekkel nem szoktam foglalkozni.
Ha érdekel még valami írj privin akár. De érthetően tedd fel a kérdésed, mert fáradt aggyal nehezebb értelmezni a dolgokat meló után. Pl mai eset hogy érezhető legyen: Mikróba akartam 2 szelet kenyeret átmelegíteni nagy lapos tányéron, igen ám, a tányért tettem csak be a kenyereket rá nem, és majdnem elindítottam. -
dafko90
tag
válasz
McEacrhan3 #3945 üzenetére
1.ok
2.Szállíthatsz oda fuvet is. Vagy még 1100 krone. 100000 kevesebb.
3. Olyan nincs. Mindig mellette kell lennie. Esetleg courseplay???
4. Koveto mód. De akkor is neked kell az elején menni.
5.6.7.Passz.
Bocs az írásért de remélem értheto. -
xFreex
aktív tag
válasz
McEacrhan3 #3945 üzenetére
1. Füvet kérnek a vályúba. Nem kell nagyban gondolkodni, elég hozzá a kis ráülős fűnyíró is. Füvet meg tudsz kaszálni vele a földjeid szélén, ami aztán idővel szépen vissza is nő (így még külön vetni sem kell, nem foglalja a termőföldet). A gyapjút meg bála formájában fogod megtalálni egy raklapon a karám mellett. Kell hozzá egy homlokrakodós gép meg egy targoncavilla. Felbököd a raklapot és elviszed a szövödébe. (Térképen fonalgombolyag.) Fizetség meg viszonyítás és állomány kérdése. Idővel behozza az árát.
A többi pontot viszont passzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest