Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
matyi012345
üzenetére
Eke legyen felcsatlakoztatva, és ha van opció a csatlakoztatott eszközök között válts az ekére. Nem hinném, hogy annyiban különbözik a PC-s változattól. Off: nem az FS15 topicba akartad ezt írni?

-
n0tr3adY81
aktív tag
Már írtam korábban.
A dobozos verzió aktiválás limites, míg a steames , 30.00 euro-s ár mögött komoly szolgáltatásokat és infrastruktúrát fizetsz meg, amiből a Valve lecsíp pár százalékot. Az, hogy ezt a Giants Software ráterheli a steames kiadásra... Hát istenem, mindent elmond az óriások műhelyéről
Persze a doboz a polcon vitathatatlan fícsőr

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
kiskrisztián
üzenetére
Ha tudod, hogy az .xml-ben kell átírni a sebességét, akkor a többit miért nem gugliztad ki?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Valamit félreértesz. A retail (dobozos) kódot nem lehet steamen aktiválni még ha fejreállsz se. Nem véletlenül kerül a steames verzió 30 euro-ba (korlátlan aktiválás / telepítés, bárhol telepíthető steamről, automatikus update).
Két dolog lehet a haveri társaságodban : vagy simán csak beadták a library-ba és ott szerepel a steames játékok között - attól függetlenül nem az - , vagy pedig valamit ügyeskedtek... Az viszont nem javasolt, tekintve, hogy a steam előszeretettel lockolja az ilyen accountokat.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
'13-ban ha azt írta, hogy nem tudod megvenni, az azt jelentette, hogy az .xml-ben hiba van (akár egy vessző, kacsacsőr elírás). Gondolom '15-ben is ugyanez. Javaslom figyelmesen nyálazd át
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kicsit dolgosabb, rengeteg .type módosult, category módosult. Jópár sort át kell írni

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi780
üzenetére
Igen, ez a trükkös rész az MR-ben. Tehenekről nem tudok nyilatkozni, de a terménnyel kapcsolatban : MR termény xls

-
n0tr3adY81
aktív tag
Uff, apach! Lazaság van, meg mindenszentek, meg satöbbi.
Ha úgy esne jól, küld el melegebb éghajlatra.. Vagy ne segíts neki(k), még google linkkel se. Hátha visszatakarodnak a gyűjtőoldalukra, a segítségkérő topicba, és ott szemetelnek...
Ott legalább az admin szórja a bannokat
#8261 : ez nem a "Vélemények az FS15-ről fórum, köszi.
-
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Kedves Lacibá'.. Nem lustaság az... De ha aratás után egy Bantikow V2-ön az összes földet boronázod, ekézed.. Hát megemelem a smicit előtted
Nüansznyi apróság - úgyis a kommentjeim fele a '15-öt érinti.
Bekerült(?) a Zunhammer hígtrágyázó felszerelés. Vagyis majd be fog kerülni. Az 1.1-es patchel. -
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
'13-ból portolni *állítólag* nehezebb lesz mint a '11-13-ban volt. Nem lesz elég pár scriptet kitörölni és a moddesc.xml-t átírni.
Ami viszont számomra feltűnt abból amit linkeltem : kimaradt(ak) az erdészetre vonatkozó részek... Vajh' miért?
Nem adunk ki demot, majd jön a full game, abból is csak csöpögtetünk morzsákat.. Erre kifittyen egy ilyen 2,5 órás gameplay twich.tv-n.. Érdekes marketinges megoldás 
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nos... Még választ várok a forgalmazótól, azonban ami már biztosan kiderült : a dobozos verziót NEM lehet steamen regisztrálni..
Innen már lassan igazolódni látszik a sejtésem, hogy a dobozos verzió aktiváció limites lesz (ez a kérdés a forgalmazó felé). Úgyhogy scannelni, lementeni, bekeretezni, fénymásolni etcetc a vásárlást igazoló blokkot
3990 Ft lesz a Tacskó klubkártyásoknak. Amúgy 4990.
A dobozos verziónak vagy egy x ft értékű gyártási/logisztikai bekerülési költsége, aminek egyszeri alkalmi tétel.
Ezzel szemben a Steames verzió : bármennyiszer letölthető, ezért viszont hozzá kell járulni a digitális disztribútor *havi* szerverbérleti költségéhez.Dobozos kontra Steam (szerintem)
Dobozos pro :
- olcsó (nagyon).
- felteheted a polcra dísztárgynak a dobozt.Dobozos kontra :
- aktiválási limit (ez még kérdéses, de sejtésem szerint 100%, hogy limitálva lesz)
- sérülő adathordozó
- számlával, e-maillel bajlódni kulcs csere esetén
- manuális patchelés
- egyszeri körút a tescoban (már ha jó a lemez, és nem csaklizták ki a cd kulcsot belőle..)Steam pro:
- bármennyiszer, bárhonnan letölthető, 100% elérhetőség akár 5 év múlva is
- nincs aktiválási limit
- automatikusan patchelés
- biztonságos vásárlásSteam kontra :
- drága (jelenlegi akciós ár 3990/4990 Ft duplája)
- nincs Collector's EditionSzerintem.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kicsit elkanyarodva - vissza a '15 megjelenéséhez.
Friss hsz. a magyarországi forgalmazó (SAD Games) facebook oldaláról :
"Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.
- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
- Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
- Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
- Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
- A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban."És egy héttel korábbi, válaszként adott postjuk.
"x y Most akkor ha ezt megveszem,akkor ugyanúgy le kell tölteni Steam-ről? És a lemezen csak a Steam-nek a telepítője lesz?
Tetszik · Válasz · október 23., 14:40SAD Games A Steam verzió 29,99€, a dobozos 4990,-Ft. Számold ki, hogy melyik jobb... A dobozos a teljes játék, nem kell semmit letölteni, és a serial kulcs sem Steames."
Viszont ha azt írják, hogy a serial kulcs nem steames, akkor... akkor max. csak tartalomban egyezik.. vagy nem?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
üzenetére
Steam store-n 24.99€ a Titanium. Ha türelmes vagy, nemsoká winter sale, 75% kedvezménnyel lesz valószínűleg. Én summer sale-n 2100 Ftnak megfelelő összegért vettem.
Másik lehetőség:
[link].Amit nem tudok értelmezni a kérdésedből : megvásárlás után letöltöd és (eddig stimmt) [ nemküldik el? Mit "nem küldenek el?"
Azért az aláírásod kicsit erősnek érzem az oJan és heJet fényében...

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Bandyka 96
üzenetére
store.steampowered.com -on 2000 ft-ért adnak neked aktiváló kódot. Itt meg ingyen kapsz bant, még egy fölösleges hozzászólásért.
Ja igen. Az nem peach hanem PATCH.
Ezért kár is volt ide regisztrálnod.
Nagyon szívesen.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Éppen fordítva. A steames telepítési limit nélküli; ergo annyiszor töltöd le és rakod fel, amennyiszer jólesik.
Ezért is kerül majd' duplájába (~26.99 euro előrendelve), mert így járulsz hozzá a gőzszerverpark fenntartásához, disztribúcióhoz, valakinek az új ferrarijához..
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nem igazán értem a kérdésed.
Kereskedelmi forgalomba a dobozos változat először a tacskó hálózatban lesz csak kapható okt 31-én, a többi bolt később fog kapni. Ha később, másutt veszed, szerintem akkor is lesz limitje - dobozos példány hátránya.Steamen megvesz, letölt, autopatcher, játszik. Bár a "gőzfelhős" változatban meg magyar nyelv nem lesz - szerintem.. Ugyanúgy, mint a '13-nál.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Itt az egyik, 0:31 - 32-nél érdemes nézni a rönköt ahogy földet ér... Szóval ez nem sok jót vetít előre.
Bálázásról és a hozzá kapcsoló tevékenységről ennyi van. Az bíztató, hogy fékezéskor nem esik le.
Gondolom ilyen mini figyelmességek nem lesznek benne, mint ez a mod. A sárdagasztásról már ne is beszéljünk (persze nem Spin Tires szinten). Valahogy nekem hozzátartozna a farm szimulációhoz, hogy igenis dagonyásszon a traktor, és alkalomadtán ki kelljen húzni.
Ha valaki ért annyira a modkészítéshez, egy ötlet - akár a '15 fényében is idővel : mai napig nem készült rendes, kézzel csatlakoztatható vontatólánc. Alapötlet hozzá a korábban említett Kotte Garant tömlő...
-
n0tr3adY81
aktív tag
A '13-hoz képest (20-22) licencelt gépek száma közel 40. Plusz a favágás. Plusz grafikai ráncfelvarrás, beépített washable mod (mosható), dustwheels (poroló kerekek), és wheellanes (keréknyomok).
Évszakok...Cöcöcö...
NPC-k? Ugyanmár. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Több állat az szerintem nem lesz, a növényt majd a kiadáskor tudjuk meg (de szerintem az sem)..
Így látatlanban már csak annyit várok, hogy mikor adják ki dlc-ként Kotte Garant tömlőcsatlakoztatós trágyázó pakkot
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Farkas86
üzenetére
Háááát nemtudom... Nem igazán találtam erre vonatkozóan infót. Hozzáteszem a magyarországi forgalmazó facebook oldalán is feltették a kérdést : válasz persze nincs.
Abban biztos vagyok - ha nem lesz leárazva winter sale-re steamen - akkor is megéri nekem az a +3000 Ft azt a fajta "kényelmet", hogy bármennyiszer, bárhonnan telepíthetem.
Kicsit jobban belenézve a videókba azért előbukkan pár régi "fícsör"

Az egyik videóban a bálavillán finoman rezeg a bála...Egy másikban -pont a Ponsse Scorpionosnál- pedig a földre eső rönk könnyed 90°-ot fordul... Egy pozitívum viszont feltűnt, az erdészeti gépeknek nem lengedeznek annyira a hidraulikus karjai.Ha már Ponsse. [link]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Vacs kolléga!
Láttam másik topicban kérdeztél a SSD + bios frissítésről, de elkavarodott valahova a kérdésed és nem találom. Boldogultál vele, kaptál választ?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Köszi ezt jó tudni. Én az .xml-ben a true / false opcióval szoktam megoldani.
Mondjuk én maradok a non-MR változatnál. Csak megnéztem seederking kollégának a járművet.
..." D:/Code/Giants/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/main.lua(975) : mouseEvent
Index: 2>1|3
Error: index out of range
Call Stack:
D:/Code/Giants/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(8) : printCallstack" ....Ebből van 2 oldalnyi, szóval azért vannak itt bajok..

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Megnéztem, MR 1.3.61 engine-l.
Megvehető, vezethető, de tele van hibával a console. Ráadásul ha jól láttam,még UV mesh textúra hibás is mellé (brutális fps esés).
Viszont a hangja jobb, mint a "hagyományos" Xerion-nak.FS-UK oldalt ajánlom, ott 100%-ig tesztelt, 99%-ban hibátlan modok vannak.
Sajnos az oldal ahonnan linkeltél, oda válogatás nélkül dobálják fel a modokat. Ugyanez a modhoster is. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Félretéve a korábbi csörtét.
Többféle növény: a map tartalmazza a plusz vethető növényeket általában. A vetőgépekbe általában automatikusan bekerülnek, de nem feltétlenül kerülnek be a betakarító - szállítógépekbe.
Mondok egy példát: Vojvodina specijal v2.2 map.
Lehet vetni soybean-t azaz szójababot. Betakarítani az alap gépekkel már nem tudtam, ezért kellett egy ún. multifruit-os kombájn mod (JD640), illetve egy pót (Fuhrmann 32-48-56) ami szállítani tudja.Földeket össze tudsz nyitni ekével, de azt manuálisan kell beszántanod.
Korábbi kérdésedre válasz : ha azt írja, hogy nincs több hely, az a mod hibás, kuka kategória. Ha nincs fent az MR mod, akkor csak nem jelenik meg a boltban.
MoreRealistic mod : remek kis mod, de a gazdasági részét szétk...ja a játéknak. Liter - tonna váltás eladáskor takarmánysűrűség függvényében. Modolt gépeknek szántás mód (bedől), elkaparás nagy súlynál, *valamennyire* javított bála-fizika.
Bálákat el is lehet adni, ha van a mapon bála-leadó hely.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Még egyetlen egy dologra felhívnám a figyelmed.
#7721-ben egy fórumtárs kérdezte, hogyan lehet több pótkocsit összekapcsolni.
Erre választ, YT videókat, tanácsot kapott a #7723, #7724, #7729 hsz-ben.
Erre kend #7735-ben újra felteszi a kérdést, hogy hogyan is lehet több pótot összekapcsolni.Vond le a tanulságot, és az ok-okozati összefüggést.
Pacsi.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Én azért válaszolok.
"Ki a faszom vagy te hogy így reagálj egy kérdésre?", no kedves barátom ez inkább már a szardobálás. Én csak annyit kértem a magam cinikus módján, hogy legyél oly kedves belinkelni (mint ahogy láthattuk azt sem tetted meg), hogy melyik mappal van / volt problémád. Úgy látszik a sértődöttségen felül többek közt ezt az infót sem sikerült leszűrnöd.
És sajnos nem, szerintem senkinek nem sikerült leszűrni, hogy mit is ronthattál el. Még jó, hogy annyit közöltél, hogy bemásoltad és nem megy. Legalább azon nem kellett törpölnünk, hogy bemásoltad-e.
Szóval relax, calm down, olvasni, visszaolvasni, értelmezni. Rengetegszer le lett írva a mapok telepítésének a mikéntje. És nem élből lefaszozni a másikat a saját hülyeséged / hozzá-nem-értésed miatt.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Esetleg ha megtennéd, hogy lealacsonyodsz a mi humanus erectus szintünkre - ahol mi írásban, részletesen kifejtve kommunikálunk - és leírnád legalább a mapok nevét (fel sem tételezem, hogy esetleg belinkeld), talán tudnánk segíteni.
Sajnos mi még nem vagyunk annyira fejlett humanoid-szerzetek, hogy rendelkezzünk a gondolatolvasás képességével.Vagy te így viszed az autódat a szerelőhöz ?!
- NEM MEGY BÁZE!!!!
- Mégis mi a baja?
- Nem'tom taládd ki!!!!Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy kb. 20 hsz-en belül már egyszer kértük -igaz mástól- a probléma részletesebb leírását - azontúl, hogy "NEM MEGY!!!!!"
Egy kis gyorstalpaló különben :
#1. Csak .ZIP-et fogad el a /mods/ mappa.
#2. Érdemes belenézni a .zip-be, hogy biztosan csak egy fájlt tartalmaz-e... Vagy esetleg 5 másik .zip van még benne?
#3. El kell olvasni a mapnak a leírását. Ha egyéb modok kellenek hozzá, oda van írva (mapdoorautotrigger, maprefhosestation,stb) az esetek 90%-ban, ha normális oldalról töltesz.
#4 Minimum FS2013 Giants 2.0 patch legyen fent. Vagy 2.1.1.1 beta.De ezeket már előttem biztosan leírták mások is.
nry
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
U'r welcome.
#1 Nem.#2 Ha morerealistic modot felteszed, és vetőmag töltés után váltasz, az kiüríti a vetőgép magtartályát. A vetőgépeknél a leírásban (bolt) benne van, hogy mit tudnak vetni.
#3 Nem tűnnek el, van 30 savegame slot. Legfeljebb akkor tűnik el egy mentés, ha a hozzá tartozó mapot kitörlöd. Vagy ha behühyül a játék. Vagy ha egy *nagyon* hibás modot teszel be. Vagy ha...
#4 Bolt.
#5 Több pótkocsi : feljebb volt kérdés, olvass vissza.
FS-UK oldalon általában 100%-ig hibátlan modok vannak. Nálam ~2.8 gigányi mod van bent.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Hali.
Az .exe általában egy önkicsomagoló formátum, ami alapesetben a C:\Doc..\..\Farming Simulator 2013 \ mods mappába bontja ki önmagát, ami .zip fájlt tartalmaz. Csak a .zip kiterjesztésű modokat fogadja el a játék.#2
A vetőgépben kell változtatni a magot, hogy mit akarsz vetni, és úgy megtölteni a vetőgépet. Viszont NEM MINDEGYIK vetőgép vet mindent.#3
Google#4 Megveszed, lerakod.
#7733 : Ezt aztán az információban
kvárabőséges hsz. MR mod bentvan? Esetleg lefagy a játék, ha betöltené? Vagy csak tölt folyamatosan? Log.txt ír valamit? -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
PreilTamas
üzenetére
E-mailt írj a supportnak az akkori vásárlási adataiddal, írd le mi történt. HA megvan még a tranzakciószám v. bármi más azonosítási mód pluszban, talán tudnak segíteni. Azon van a hangsúly, hogy igazold a vásárlást.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
"miért kel neked mindenbe belekonyogni? dirigálj othon punci bácsi"
Látom nem javult a helyesírásod, ráadásul most egy olyan hsz-re reflektáltál, amit rajtad kívül mindenki értett.
Viszont most ÉN kérek TŐLED segítséget! Igen!!!
Mi a bánat az a "belekonyogni"? Segíts...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
TipAnyWhere a mod neve.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
A Napi humorpercek támogatója :
Közoktatási Hivatal
Magyarország Megújul Program 2014
Tanmenet 2014Valamint kiemelném fő támogatóinkat, kiknek hathatós közbenjárása, és alapos munkája nélkül mindez nem jöhetett volna létre :
davidkaa123,anna123456789, TomcsiRemélem kiérződik a cinizmus, az irónia..

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
davidkaa123
üzenetére
Akkor így jártál.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
davidkaa123
üzenetére
Helyesen :
"Sziasztok!
Tudtok olyan modot, ahol bepiszkolódik a traktor? Köszönöm a válaszokat!"google : fs2013 washable mods
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Windows tűzfal?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Kedves Kolléga!
Látom elért a végzet
Én a Holzhausen mapot ajánlanám. Modokat? Csak rönkszállító modokat találtam (bár ennek idestova már vagy 4 hete)... De azok közül is valamelyik MP-ben hibás. Az biztosan hibás, amelyikre szinte egészben ráfér a kivágott fa, és sötétpiros/zöld a színösszeállítása. Most ezt jól megaszondtam.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Na a multi része is megér egy misét...
Amin totál kiakadtam, hogy ha dedikált szervert akarsz, venned kell még 1 FS-t a kulcs miatt. Ennél nagyobb baromságot... Hány és hány top játék van, hogy a DS ingyenes.. És mivel a multihoz mindenképp a Giants szervereken keresztül "authol be"...Kimondom : egy lehúzós baromság. Nem elég, hogy bérelsz valahol 100mbiten / gigabiten egy szerverslotot, még külön, annak az egy nyomoronc távoli elérésű és játékra alkalmatlan alkalmazásnak is vegyél egy újabb kulcsot. Csak azért, hogy futhasson 7/24. Tudom, ahol DS van, összedobják a pénzt, 1000 Ft / kopf. Maga az elv b@ssza a csőrömet.
Halmazati poénként : ha LAN-ban farmozik az ember, minden adatcsomag akkor is tesz kitérőt a Giants szerverei felé. (csak egy halvány sejtés, tekintve a pinget: 1-4 helyett 14-25ms)
Apach: megnyugtatlak.
Egy EVGA Classified SR-X -re épített gépet is simán képes megfektetni az FS. Hát még egy commercial use pc-t. Egyszerűen fos az engine.Obigabi:
Igazából azt nem értem, hogy más játék nem fűzödik a nevükhöz, akkor mi a francot csinálnak ... Mármint érted... Fs2011 engine -> '13 ráncfelvarrás -> '15 ráncfelvarrás... Mert újítás az nincs
Akármekkora cég..Apropó. Tényleg lelőtték a '11 szervereket?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Így tervezem én is
Engem igazából az dühít (nem is biztos, hogy van rá helyes kifejezés), hogy adsz x összeget egy programért, amit a közösség toldoz-foldoz, hogy nagyjából szimulátorhoz hasonló legyen.
Többek közt pl. :
terhelésfüggetlen nyomaték. (pl same argon + srb 35 pót csurig lejtőn felfelé 40km/h)
elkaparás : morerealistic mod (nem beszélve az eső nulla hatásáról)
gazosodás : herbicide mod
látható trágyázás : guelle mist kalk mod
csatlakoztatható tömlőkezelés : kotte garant mod
autocombine / autotractor mod
ESLimiter...Estig lehetne sorolni ezeket a modokat...Az egészben az a vicc, hogy ezek mind mind az fs engine-ben rejlő lehetőségeket, kiskapukat használják ki. Ezek alapján két lehetőség áll fenn :
#1 A Giants Software GMBH / Focus Interactive cégeknél olyan programozók dolgoznak, akik alulfizetettek, lusták, és büdös nekik a munka. Ugyanúgy, mint a creative(?!) designer részlegnek...
#2 A community-be több kreativitás szorult, mint a programozógárdába...
Végsősoron vagy nem akarják vagy nem tudják megcsinálni.
Elég ótvar marketingfogás, hogy a közösségre hagyjuk a program toldás-foldását. Igaz, hogy így végletekig *testreszabható* az FS.. Max. eltűnik egy-két savegame, egyik mod ütközik a másikkal.. Ismerős ?
Azért egy szimulátortól az ember minimum annyit elvárna, hogy belső nézetben a gyári traktornak legalább a kilóméterórája megmozdul

Ebből a szempontból egy közel 4 éves engine-re építve mocskosul túlárazottnak tartom a 30 euro-t.És a slussz poén : "...new activities showcased..." Mi? Favágás? Community már lelőtte a poént, ők csak fixelik az új fizikai motorhoz és implementálják a játékba a 4 polygonos fejszéjüket.
Hupsz, kicsit hosszú lett..

Bár azért a TESV-ben alapból is van kraft, de meg lehet bolondítani még egy kis ENB Series-el.. Bár kell alá vas

Ad.2. : Bethesda mögött olyan sorozatok vannak, mint a Fallout széria. Mai napig szívesen veszem elő. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Csak rápillantottam erre.
Visual upgrades, new physics galore, new activities showcased in Farming Simulator 15's reveal trailer. Farming Simulator 15 will be released on PC at the end of the year and on PS4, PS3, Xbox One and Xbox 360 early 2015!
Régi engine, a fizika-motort is csak bővítik, nem vizsgálják felül. Ráncfelvarrás.
Javaslat : marketingest kirúgni, így nem lehet eladni egy terméket

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Jó választás, bár én megkockáztatnám a GTX 760-t, de mindenképp nVidia (PhysX proc. miatt).
Roppant fostalicska engineje az FS2013-nak.
E8400 GTX 550TI 1GB kontra i5 4570 HD7850 2GB
MAP: Bantikow V2.6 jármű a egy helyen, a 2 játékos ugyanabból a nézőpontból.
GTX550TI autodetect detail High, fps : 49
HD7850 autodetect detail Medium(!), fps : 26Azért valljuk be, a gtx550 és a hd7850 nem egy homokozóban játszanak..
Egyébként meg a release traileren feltűnt, hogy a föld textúrázása 1:1-ben a 2013-ra hajaz (ld. 0:35-nél) . Innentől kezdve nem igazán tudok hinni a fene nagy community releasenek, meg az új enginenek. Talán a gépek kapnak fejlettebb shadereket. De a komplett engine-t *hót ziher*, hogy nem írják újra. Én sem tenném.
Másrészről : a közösség tartja életben ezt a játékot a modokkal, 2011 óta. Mi lenne a poén abban, hogy amit eddig a community tartott el - és nem a vásárlásokkal -, most teljesen új alapokra helyezzék, és a modkészítők kezdhessék újratanulni / átformálni az eddigi tudásukat? Ugyan már

Nem fűzök túlzottan nagy reményt az FS2015-höz.. Ha októberben jelenik meg, már régen lennie kellene valami standon bemutatott INGAME videónak. Nem ilyen előre renderelt néphülyítő csilli-villi szaroknak, amivel jó étvágyat kívánnak a morerealistic gumicsizmához pixel shader 3.0-val.
Szerintem

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Nos, kedves Fbandy és Obigabi kollégák.
Ön sajnos most nem nyert, de ne keseredjen el! Kérjük játsszon velünk újra, és küldje a "Föld alatt a valódi szalmakupac" mondatot a 06 90 999 9999 számra. Az sms díja 32.500 Ft + Áfa. ( Per betű. )
Azért köszi.. Egy próbát megért.
#7546 : GreenManure mod :
"The green manure mod adds all cultivators, plows and direct seeding in the game added the ability to fertilize by the incorporation of a cover crop. " -
n0tr3adY81
aktív tag
Legyen Ön is milliomos , 99. kérdés 10.000.000 forintért.
- Bantikow V2-n hogy a viharba lehet kiszedni a betárolt szalmát?A helyes megfejtők között egy vastagon szedett "Köszönöm!" hozzászólást sorsolok ki.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Mi - mint már írtam - a "családi gazdaságban" megszenvedünk minden egyes dollárért. Sőt, van egy excel kalkulátor, amiben ki lehet számolni a hektárra szükséges vetőmag mennyiséget is. Elvégre simulator, nem?

Az igazi, "nagy" multis csapatban fő a szórakozás, és a kedvenc gépek, így ott a pénz.. krhm fán terem
Én nem díjazom, de a többiek akarata előtt meghajlok 
#7532 Gab.68:
A tyúkokkal igazad van. A raklapos gyapjú ára viszont az üzemanyagot fedezi.. Sok kicsi sokra megy
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nos.. Találtam egyet, ami *multifunkcionális*, azaz kis munkával az összes gépet bérelhetővé lehet tenni.
Mindemellett talán működik multiban is.. Majd estére kipróbáljuk.Telepítés menete : a zzzMietFunktion.zip a mods mappába.
Megnyitod a módosítani kívánt gép .zip-jét, és annak a moddesc.xml -jében nullázni kell a <price>, <dailyupkeep> sorokat. Mentés, bezár.Ezután a gép xml-jének végére (pl. claasLexion780TT.xml) a </vehicle> elé hozzáadni <rentalPrice price="főnökoccóba okosba picipézér..." /> sort, ami az óránkénti bérleti díjat adja meg.
Ez a meglévő gépet teszi bérelhetővé, megvásárolható helyett. Majd törpölök rajta, hogy modduplázás nélkül miképp lehet megoldani, hogy legyen vásárolható és bérelhető is.
Ez annak hasznos, aki használ zzz_randomeconomics, vagy morerealistic.zip modot és nem csal a pénzzel. Ezeknél az árak igencsak fluktuálnak és alacsonyak, azaz 1 Ha búza árán nem veszünk 3 JD 690 kombájnt...
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Ami a modhosteren van 6810-es JD, az nem az?
Jövök egy sörrel
, ezt a modot kerestem. Szépen kilessük az .xml-ből és bérlünk egy 780 Lexion-t ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
n0tr3adY81
aktív tag
Én egy olyan modot keresek, amiben a gépeket bérbe lehet venni. Régebben volt egy ilyen Deutz rakodó, de sehol sem találom.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Ja és még valami, ajánlom figyelmedbe a következő linket, főleg a 12. / 4. bekezdést, idézem neked :
4. Hozzászólás:
Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra. -
n0tr3adY81
aktív tag
Lacibácsi, engedelmeddel csatlakoznék az idézetedhez.
Tomcsi2012!
Privát leveledre én itt válaszolnék.
Nem ismersz engem, a rokonságomat pedig még úgysem. Ezért nem túl szép dolog olyan kontextusban említeni őket, amilyenben te tetted.Erre való tekintettel továbbá KIEMELTEN foglak b@szogatni, egészen addig, amíg nem tanulsz meg helyesen írni, és leszoksz a barlangrajzos kommunikációról.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Map of Italy -t nézte már valaki multiban?
Nálunk este 10 percet élt, miután a bolt mellé tolatáskor egymás után 4x crashelte le a szervert. Utána a Bantikowon kellemes 5 órát töltöttünk, szóval nem modhiba.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
< Flame on>
Ha képtelen vagy használni a google-t, és ide fordulsz segítségért ÉRTELMEZHETETLEN megfogalmazású, és helyesírási hibáktól hemzsegő irományaiddal, és még neked áll feljebb, hogy - bár élcelődve, de segítő szándékkal mögötte - kijavítunk és próbálunk segíteni a sokszor EVIDENS (tudod mit jelent???) dolgokban (mi a különbség multi - single között = maradj a super marionál)... Hát urambocsá'.Az, hogy tudsz írni, nem jelent semmit. Tudni kellene HELYESEN írni, és a mondandód megfogalmazni.
<Flame off>
Új hozzászólás Aktív témák

- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)