- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz
n0tr3adY81 #8408 üzenetére
De igen 15-be, elnéztem, bocsi.
Ki tudom választani az ekét BACK gombbal. Holnap megpróbálom, most már nem kapcsolom vissza a konzolt. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Arra nincs ötletetek, hogy hogy tudnám egyszerre az első és a hátsó világítást is felkapcsolni? '15 topikba nem kaptam választ rá. Gondolom ez hasonlóan mehet mint a 13-ban.
-
Kiss70
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8381 üzenetére
Nem érti félre...
Több játékot is vásároltam már és a 99% tudtam aktiválni a steam en.
Csak a farming sorozatot nem. Minden része meg van pc-re egyiket sem sikerült aktiválnom.Amit sikerült gond nélkül aktiválni.: Wargame 1-2. Est2+Going eat+ Skandi eg.
Én se értem ezt a lépést...
Amúgy meg szeretem a fizikai kontaktust. Szeretem a kezembe fogni amit megvettem. -
Avedis28
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #8383 üzenetére
ezt nem értem?? de miért? vagy most mivan?
-
zetorosok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #8353 üzenetére
köszi
-
HajduBojler
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #8294 üzenetére
13-ban még meg tudtam venni!
Megpróbálom később,aztán jelentkezem az eredménnyel. -
HajduBojler
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #8290 üzenetére
Így van!
Addig eljutottam, hogy a teljes moddescet árírtam egy angol oldalon talált tutorial szerint, de csak annyit csinált, hogy amikor berakom, akkor fölismeri, hogy ott van, meg írja a nevét, képet is ad, de ha rámegyek, akkor kiírja, hogy most nem tudom megvásárolni, próbáljam később...
Ötletek? -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8262 üzenetére
jó helyre küldöd
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8243 üzenetére
Nekem sehogy nem ment, gondoltam, valami kézi csatlakoztatás lehet a dologban, de úgy se. Miután elvégeztem a lentebb leírtakat már szépen működött. A kardántengelyt ezután manuálisan kell csatlakoztatni. Egyébként ezt meg így ismerem: TLT -> teljesítmény leadó tengely. A guglee fordító is ezt dobja, ha beírjuk a fordítóba, hagy PTO.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8202 üzenetére
Üdv!
Ahogy nézegettem a gépparkot, egész jónak ígérkezik az új játszó. Ezek a baba kék New Holland traktorok viszont nekem kevésbé jönnek be, de szerencsére tettek be néhány alternatívát. A Zunhammer mellé betehetnének egy John Deere 8530-at is...
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8160 üzenetére
Ha ez igy fog kinezni, akkor nekem megeri azt a 4k-t.
A masikat is ugye megvettem, eltelt azota 1 ev, meg mindig csak 1x volt aktivalva a jatek.
Kulonosebben nem hat meg ez a limites dolog, bar tudom nem a legjobb megoldas annak ellenere, hogy hivatalos forrasbol, eredeti jatekot vesz az ember.
Igaz mostansag ritkan van idom jatszani, meg ami miatt kicsit abba is hagytam, hogy nemelyik map szaggat (ami nekem tetszik is), holott boven a gep felette van az ajanlott gepigenynek.
Mar csak a kulcstarto is jo lenne nekem. -
SN2O
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8174 üzenetére
-
luise178
tag
válasz
hát néztem a videóban a térképet, ami a poszter hátulján van /elég szar helyen.../, és azt mondom elég széttagolt lesz... vagy nem csak ez az 1 térkép lesz benne gyárilag?
-
SN2O
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8170 üzenetére
Hát szerintem azt nem szándékosan adták ki...hanem jó-pár példány előbb talált gazdára,mint a hivatalos megjelenése
Amúgy ha valakit érdekel valami konkrétum a végleges game-ből, szóljon és lecsekkolom...
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8165 üzenetére
Hát szépnek szép (amennyire ezen a vacak pixeles twitch streamen lehet látni).
Aki most csöppene bele a trakotorozásba, annak persze ez ajánlható, de akinek már ott van a '13 (adott esetben szétmodolva, tesztelt működő megszokott gépparkkal/térképekkel) annak nem feltétlen "éri meg" váltani. Úgy tűnt funkcionalitásban ugyanott van, mint az előd.Részemről majd valami komoly steam akcióban... egyszercsak...
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8162 üzenetére
singlerplájer...
Eme rég kihalt (vagy annak hitt) állatfajta említése mindig mosolyt csal az arcomra.
-
vhw
addikt
válasz
Szép... bár egy rakás "felesleges" papír...
Egy-két matrica ok, a kis siku traki tetszene, kulcstartó rendben... de a többi...Egyébként ami a játékot illeti... nem tervezem, hogy rohanok érte, akár a dobozosért akár steam-en.
Majd ha már lesz pár visszajelezés, hogy a játék több/részletesebb, mint csupán az eddig látható eye-candy... Addig marad a jó kis '13. -
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8155 üzenetére
Nem tudom mi az előnyösebb manapság...
A mindentől független dobozos/lemezes verzió, ami ott van, kézzel fogható, nem kell hozzá net egyáltalán.
Vagy a steames, ami szépen frissíti magát, bárhol/bármikor letölthető (amennyiben van net)...Tekintve, hogy lassan jön a karácsony... valószínűleg steamen is be lehet húzni olcsóbban...
Kissé érthetetlen, hogy miért drágább a digitálisan elérhető verziótól (amihez még egy lemezt se, még egy tokot sem kell kiönteni, nem kell raktározni, szállítani, leltározni... stb.) a fizikai dobozos kiadás...
És nem is olyan jelentéktelen a különbség... -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8145 üzenetére
Ááá... csak utolért egy probléma, gondoltam megosztom veletek, ha más is így járna, akkor ettől a gyártótól vegyen tejszállító pótot.
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8137 üzenetére
"Azért az aláírásod kicsit erősnek érzem az oJan és heJet fényében..."
-
törölt tag
válasz
ám az ilyen sale-k, mikor szoknak lenni? pl ez a téli melyik hó,hanyadikán,.?
-
törölt tag
válasz
köszi,. és bocsi,.
ám mert van egy olyan oldal, ahol paypallal megveszed,. de csak lekell töltened a gépedre,. és telepited aztan játszol,. és igy nemküldik el,. mer ugy van megcsinalva,hogy a pénz átmegy nekik, a paypal számládról, és letölthetővé teszik neked aztán,az egész tartalmát a titanium editionnek,
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8128 üzenetére
Hah! Még hogy nem a méret a lényeg
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #8128 üzenetére
ó,ezt énis bevetem majd,. énis köszi a véletlenül jól sikerült segitséget,.
és igy télleg, avval a kicsi takarmányozoval nemkell 100x fordulni,. mer igy előveszel 1 traktort, vagy a turbó kamiont,avval az extra nagy utánfutóval, és a 100x fordulást megcsinaltad 1 ülésre,. nagyon kajakkiráj
-
zsoltee10
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8076 üzenetére
Köszi, hát ez szomorú.
Van valami farmos, traktoros játék, ami hasonlít a farming simulatorra, nem jut eszetekbe, melyik lehet az? Nem találom, és nem emlékszem a címére.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8079 üzenetére
az szép. de megsúgom hogy steamen is van Magyar. mert jobboldalt írja, épp nézem.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8070 üzenetére
No, így már világosan értelek.
Tehát, ha én Steamen megveszem, letöltöm, akkor annál is limites a DLC(-k)?
-
Farkas86
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8070 üzenetére
Lesz benne magyar, ezért is tippelek hogy a dobozos is steamre regisztrálható változat lesz. [link]
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8060 üzenetére
miért? Ha máshol vetted akkor nem volt limitje??
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8064 üzenetére
Hát akkor ez így elég túró...
Az eyecandy az megy, de hogy "szimulátorosabb" legyen, az már megerőltető?
Igen fontos, hogy poroljon a kerék meg lemoshassak pár sár textúrát a gépről, miközben az egész határ kihalt... még egy madarat se látni... Legalább a szántásra rárepülne pár...
Ha a játékosnál megoldott a bérelt munkaerő "animálása", akkor mibe kerülne, hogy néha 1-1 traktor feltűnjön a távolban valami munkát végezve...Netán építeni? Megválaszthassam hova akarok silót építeni, karámot... Tényleg apróságok... de ne kelljen már mindenféle kétes minőségű modot tesztelgetni, hogy ilyen egyszerű funkciók elérhetőek legyenek.
Ja, és a lényeg: raklapokkal/bálákkal mi lesz?
Megoldható ez az embert próbáló feladat? -
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8062 üzenetére
Ezeken kívül van már valami részletesebb hír mennyivel lett "több" a játék?
Részletesebb, változatosabb, kidolgozottabb feladatok?
Több állat, növény?
Netán évszakok?
A térképen mozgó, dolgozó npc-k (játékostól független)?Remélem nem csak egy grafikai ráncfelvarrás + favágásról fog szólni az új játék.
-
Farkas86
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8060 üzenetére
Én arra tippelek, hogy ebben az esetben a dobozos változat is steam-es lesz.
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7989 üzenetére
Relaxálok mester!
-
vacs
veterán
válasz
n0tr3adY81 #7804 üzenetére
Hali.
Csoda történt, ugyan is ma reggel simán be tudtam állítani az új SSD-t elsődlegesnek, pedig tegnap is ugyan így próbáltam.
Fene se érti mi történt.
Köszi, hogy írtál.
Amúgy itt az eredeti hozzászólásom. -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7795 üzenetére
nah, az ilyesmik már nálam azonnal kijelöl, delete gomb le, majd enter.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7792 üzenetére
uv mesh javítható ha editorba megnyitod, és simán Újra mented úgy, hogy amint betöltött teljesen, a mentésre kattintasz. vissza csomi, és mehet game.
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7760 üzenetére
Most vissza keresed az összes hsz-em és belekötsz mindenbe amit írtam,kérdeztem.?Nem olvastam vissza puff neki,megtehettem volna,hogy bogarászom de nem tettem.Ha nem kaptam volna választ valsz az lett volna.
De képzeld volt aki arra is normálisan válaszolt,sőt linkelt is nekem egy pótót amit azóta is használok.Nem volt arrogáns,nagyképű,lekezelő amit ezúton köszönök neki.Még jó,hogy vannak ilyen emberek is.
Szóval ne oktassuk itt egymást légyszi.Te így,én úgy,ENNYI.
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7758 üzenetére
"cinikus módján"
Enyhén lőttél túl a cinikus válaszon.Lekezelő arrogáns nagyképű módon.Talán ez lenne a találó.
Remélem ezt megbeszéltük és itt vége a mesénknek.
Üdv -
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7755 üzenetére
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7754 üzenetére
Ez aztán a stílus.Mi van megjött a mensid?
"Leszedtem vagy 4 map-ot berkatam a mod mappába de nem látja a játék.
Nem tudjátok mi lehet a gond,kell-e csinálni valamit a mappába való másoláson kivül?"Sajnálom ha ebből nem sikerült leszűrni azt az egyszerű dolgot,hogy letöltöttem és szimplán bemásoltam a mod mappába és mégsem látja a játék.
Vagy mit szeretnél mit írjak még le?Megnyitottam a totalcommandert,kijelöltem a fájlt aztán a másik meghajtón beléptem a mod mappába és a kijelölt fájlt bemásoltam."Egy kis gyorstalpaló különben :
#1. Csak .ZIP-et fogad el a /mods/ mappa.
#2. Érdemes belenézni a .zip-be, hogy biztosan csak egy fájlt tartalmaz-e... Vagy esetleg 5 másik .zip van még benne?
#3. El kell olvasni a mapnak a leírását. Ha egyéb modok kellenek hozzá, oda van írva (mapdoorautotrigger, maprefhosestation,stb) az esetek 90%-ban, ha normális oldalról töltesz.
#4 Minimum FS2013 Giants 2.0 patch legyen fent. Vagy 2.1.1.1 beta."Erre voltam kíváncsi!Nem tudom mi a faszt kell arrogáns módón osztani az észt.Ki a faszom vagy te hogy így reagálj egy kérdésre?Nem annyit írtam,hogy szimplán nem megy a map.Megkérdeztem hogy bemásoláson kívül lehet-e/kell-e még valamit csinálni?Ennyi pont.
Az meg hogy a trabarnaszart linkelkedet az mindent elmond....Itt befejeztem,nem kell válaszolni mert nincs kedvem a sz@r dobáláshoz + van aki normálisan próbál segíteni nem kioktató jellegű,gyökér módon válaszol.
Na pás... -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7754 üzenetére
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7736 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget...
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7734 üzenetére
Köszi szépen.
-1
Akkor gondolom a zip fájlt nem kell tovább csomagolni?-2
"A vetőgépben kell változtatni a magot, hogy mit akarsz vetni, és úgy megtölteni a vetőgépet"Nekem úgy rémlik hogy odaálltam a magokhoz,megtöltöttem a gépet és utána válsztottam hogy mit akarok vetni. De ahogy te írod,úgy értelmezem hogy megtöltés előtt kell kiválasztani?
Viszont a második része lehet a hiba "NEM MINDEGYIK vetőgép vet mindent." mert csak egy géppel próbáltam. Remélem ez lesz a gond.-3
Itt ha berakok egy mapot a karrierem és a dolgaim eltűnnek gondolom?+ ti sok cuccot gépet stb raktatok be?Mennyire stabil ha sok modot kap?-4
Hol veszem meg a kiegészítő dolgokat? (szélmalom stb) Régebben megtaláltam de most nem vágom hol keressem.Más kérdés : Lehet egyszerre több pótkocsit húzni pl 2-3at?
"Kezdő parszt vagyok"
Az jó szisztéma ha így csinálom : ekézés-vetés-műtrágyázás-kihajtás után-permetezés-betakarítás-bálázás-(talajlazítás)
Vagy van valami amit kihagytam,esetleg rosszul csinálok?Még1x köszönöm a tanácsodat!
-
vacs
veterán
válasz
n0tr3adY81 #7621 üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7617 üzenetére
Return of the
JediTomcsi...?!?!? -
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7585 üzenetére
Holzhausen? Mint valami jófajta német sör...
Modhoster-en van belőle négy is, feltételezem, hogy te ERRE gondoltál. Jól néz ki. Estére meglesem.
A többit tényleg jól megaszontad. Sötétpiros/zöld rönkszállítót nem fogok keresni. Ígérem. De azért egy pár masina csak kell még oda gondolom. (Vagy van esetleg valamilyen "familiárisan hiperpigmentált alkalmi munkavállaló" mod? Mert akkor ennek használatával minden munkát el tudnék végeztetni!!
)
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7580 üzenetére
Ezt bebukják az szent. Én asszem maradok ls13 nál ha a szervereket meg nem szüntetik.. Vagy ha multizni akarok, akkor ETS2 lemezem beregelem steamre, aztán mehet is a multi utána. ugyanis csak steameseknek műkszik.
-
SparrowHUN
tag
válasz
n0tr3adY81 #7573 üzenetére
Igazából azért nem mentem már tovább, mert az árat is számításba kellett vennem. Mivel most hirtelen kellett gépet vennem és sovány a tárca ezért lett ez. Igaz, gondolkoztam a Titan-on, de sajna nem fért bele a keretbe. De szerintem ígyis égés és föld lesz a mostanihoz képest...
FS2015-től Én már nem is várok sokat, elég régóta nyomom ezzel a simulator-ral és valóban már nem tudnak újat tenni az asztalra. Ahogy írtátok, a modderek tartják életben... Ha nem dolgoznának mindig valami újon, ez is már ment volna a süllyesztőbe, mint az összes többi simulator, ami nem moddolható. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7576 üzenetére
Üdvözlet!
Szerintem a kettő között lehet az igazság. Vagyis: a cég egy kis vállalkozás lehet, ami talán néhány programozóból és még egy-két emberből áll. (A nevükben szereplő GmbH is erre utal: KFT.) Készítenek egy használható alap játékot, amit tulajdonképpen bárki reszelgethet, kalapálhat, hegeszthet. Arra viszont nincs kapacitás, se pénz, hogy ennél többet hozzanak össze, de eladható. És ez a lényeg. Nem akarják az egész játékpiacot meghódítani, csak jelen akarnak lenni egy eladható és tulajdonképpen játszható és szerethető játékkal. Bizonyos szempont szerint nem egy korosztályt céloztak meg, ha nem mindenkit: gyereket, felnőttet, időst, fiatalt. Így a lemorzsolódó játékosok, vásárlók helyére nagy eséllyel jönnek újak.
Szerintem, de lehet, hogy tévedek.
Azért még kíváncsi vagyok rá, de én sem a jelenlegi áráért.
-
pokers
senior tag
válasz
Hát igen, a videó alapján siralmas, amit a játékkészítők csinálnak.
Bár az is igaz, hogy a modderek tartják életben a játékot, és emiatt nem lenne szerencsés lecserélni a motort.De erre én csak a TESV-t tudom felhozni ellenpéldának. Már az alap motorja is fényévekkel jobb, mégis rengeteg modot készítenek hozzá a mai napig, pedig 2011-es játékról van szó! A grafikája meg a mai napig az egyik legszebb szerintem.
Az biztos, hogy ennyi pénzt nem fogok érte adni, de amint lehet, be fogom szerezni a "virágboltból". Majd megveszem, ha akcióba adják 2-3e-ért. Ennél többet nem is ér a játék szerintem.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Csak rápillantottam erre.
Visual upgrades, new physics galore, new activities showcased in Farming Simulator 15's reveal trailer. Farming Simulator 15 will be released on PC at the end of the year and on PS4, PS3, Xbox One and Xbox 360 early 2015!
Régi engine, a fizika-motort is csak bővítik, nem vizsgálják felül. Ráncfelvarrás.
Javaslat : marketingest kirúgni, így nem lehet eladni egy terméket
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7548 üzenetére
Hát ugye-egye, hogy persze! Én mondtam!
Reméljük az új verzióban, már lesz arra mód, hogy az alap rakodó szerszámokkal is lehessen minden földi jót pakolászni, hurcolászni.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7503 üzenetére
Hali.
Én csak privátba néztem, de nem volt túl rossz de jó sem. amolyan elmegy forma. Rottalon tolják társak. (én sajna mostanság nem tudok, pedig már tűkön ülök h játszhassak). A Bantikow túl nagy méretű multihoz. Megában értve a dolog. Vagyis max 300 mega lehet csak a map maga.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7543 üzenetére
Sziasztok!
Én ezt használom: [FrontloaderSilageFork_Multifruit]
Ez meg a takarmányozó kocsit alakítja át így az is felszedi: [MixerWagonBaleGrab v 2.0 ] -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7543 üzenetére
Üdv!
Azt a térképet nem ismerem, de ez a futószalag... na ez egy csoda. Ez mindent visz. Ha még se tudnál vele valamit pakolni, akkor az nincs is.
Na! Milyen vagyok hozzád?
-
Magnum PI
tag
válasz
n0tr3adY81 #7539 üzenetére
Köszi a tippet végül kiderítettem, hogy a mentésem volt hibás és az okozta.
-
Magnum PI
tag
válasz
n0tr3adY81 #7537 üzenetére
Nem nagyon találtam eddig benne ide vonatkozó részt. Fura az egész.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7534 üzenetére
Végül is így van értelme ha az ember "megdolgozik" vele
Mondjuk kell hozzá türelem az már igaz. Több földet kell bevállalni ha több hasznot akarunk
Itt is kinek mi jön be az egy vagy kettő nagyobb föld, vagy több kisebb. Ha te már exellel is kalkulálsz, akkor komolyba nyomod
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81 #7531 üzenetére
Sajnos nincs. A gazdasági szimuláció gyenge, ugyan a more realistic sokat javít rajta, de semmivel nem teszi érdekesebbé a játéknak ezt a részét. Valószínű azért nincsenek összhangban az eredeti árak a valósággal, mert akkor elég kevesen szenvednének össze egy-egy komolyabb gépet. A játszhatóság győzött.
Bár ez szigorúan magánvélemény.
Őszintén, ki tart tyúkot és hordja be a tojásokat? Vagy ki szenved a gyapjú raklapokkal. Az ember kipróbálja aztán előbb-utóbb hanyagolja ezeket. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7523 üzenetére
Van a gépből már v3 is azt hiszem tegnap került ki, de még nem néztem meg, hogy jobb e valamiben
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7513 üzenetére
TIT jelleggel elmondanád nekem (meg talán mást is érdekelhet), hogy ez a gépbérlés dolog mire is jó és hogyan is működik pontosan? Talán valami olyan, mint a valóságban: célfeladatra bérbe venni valamit viszonylag kis költségen? Kitől? Hol? Single módban van ennek gyakorlati jelentősége? Tele vagyok kérdésekkel...
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7518 üzenetére
Mivel csapatod?
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7518 üzenetére
Kombájn? Aratás? Felénk meg olyan eső volt (van), hogy az agronómus csónakkal járja be a földeket...
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7516 üzenetére
Ez van meg nekem is, de a két traktor nem ugyan az. Ha megnézed a felniket látni fogod a különbséget.
És most paraszt leszek... megyek aratni. He-he.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7513 üzenetére
Ez mekkora ötlet!
Esetleg ez.
Deutz TTV 7250 263 PS Schlepper mit TTV Getriebe Mietkosten: 270 EURO/Tag
Deutz TTV 6190 193 PS Schlepper mit TTV Getriebe Mietkosten: 270 EURO/Tag
Schlüter 2500VL 240 PS Schlepper Mietkosten: 270 EURO/Tag
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7511 üzenetére
Szép napot!
A második linknél, a 18., 19. képeken van egy 6810-es egy orrsúllyal. Együtt, ill. külön külön is érdekelne.
Trakiból van egy szép és hibamentesem (meg volt jó sok olyan is, melyek a kukában végezték), csak az első kerekei szerintem kicsit aránytalanok, lecserélném erre. Feltéve, hogy olyan, jó, mint ahogy kinéz. Azt súlyt pedig keresem egy ideje, de még nem volt szerencsém hozzá.Esetleg, ha megvan valakinek, vagy tudja a letöltés helyét, kérem ossza meg velem is!
Hálás köszönet előre is!
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7496 üzenetére
Akkor induljon a ma esti Laci bácsi gonoszság (n0tr3adY81 ihletése által):
„Amugy 2 falyta mapot keresek,amibe sok növény falytát lehet ültetni,ismerkedés alapon és 1 sokfalyta állat fajt mapát keresek,amibe sok állatok vanak benne,ismerkedési formátumban,mit,hogyan és miképen kel kezelni,foglalkozni vele. „
„Jo ojannal megismerkedni,amit még nem tud „
„kusztustalan”
„Fog az árnyékommal az hosszab és türelmesebb.”
„a gépeket átlehet portálni”
„mert nekem numerikus az értelmezése”
„Látam hogy menyi van még”
„dereng nekemis valami,ahogy visszanéztem a multkorárol de már a mult köteléke.”
„Türüld le és nézél 1 jobbat,ami nem hibás”
„Röviden enyit.”
„külömség”
„csak singlerbe játszok”
„Pontossan erre voltam kiváncsi,hogy kinek mi köze egymáshoz,vagy hogyan és miképpen.”
És a legjobb:
„magam uram a szolgád nincsen”
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7488 üzenetére
Megpróbálom lefordítani Tomcsi hozzászólását:
Sziasztok!
Nagy, szögletes bálázót használok, amihez alkalmatlanok a normál bálafelszedők.
Tudtok ajánlani ehhez bálafelszedőt?Előre is köszi az infót!
-
Tomcsi2012
tag
válasz
n0tr3adY81 #7488 üzenetére
Mit nemlehet megérteni? ver=verzio,röviditve.Igy már dukál valami? A kockabála felszedö keskeny,mig a kockabála szélessége nagyob a 2 ö nem egyezik egyformán.röv töm fog.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #7485 üzenetére
Nagyon hangulatosnak néz ki
Én egy másik videón 26.-át láttam kiadási dátumként.
Ezen [link]
-
tembopapa
tag
válasz
n0tr3adY81 #7479 üzenetére
Persze majd elválik hogy milyen lesz a 2015!
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7470 üzenetére
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban én amolyan földművelő jómunkásembernek képeztem magam. Gyerekkori álom vált valóra, csak éppen a TSz-rendszert szépen szétverték, a maradékban meg nem volt helye zöldfülű mérnökpalántáknak... Szakmát váltottam... De ez már egy másik történet.
Csak azért írtam ezt le, hogy megvilágítsam a szántóföldi növénytermesztéshez való kapcsolatom. Ami a mai napig is szoros. Ellenben az erdőgazdálkodással. Soha sem vonzottak a fakitermelő és feldolgozó gépek. Olyannyira nem, hogy egy apró kitérő után a játékban sincs egyetlen ilyen mod-om sem. Valahogy nem tud megfogni ennek a hangulata (vagy csak béna voltam a fakivágó adapterhez...).
Így azután megtisztelő kérdésedre (létezik már kicsit jobban gépiesített favágó / rakodó eszköz?) csak azt a szakmailag igen megalapozott választ tudom adni, hogy: tuggya a radai rosseb!
-
Haruhy
újonc
válasz
n0tr3adY81 #7460 üzenetére
akkor inkább azt fogom használni mert könnyebb összeszedni
köszönöm mindkettőtöknek
-
Tomcsi2012
tag
válasz
n0tr3adY81 #7454 üzenetére
Szia !
Pontossan erre voltam kiváncsi,hogy kinek mi köze egymáshoz,vagy hogyan és miképpen.
Köszi a részletes tályékoztatot,segitséget.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7447 üzenetére
Ah... valóban WIP és nem VIP
Remélem hamarosan elkészül és megosztja a világgal az alkotó!
Az imént találtam egy villát, fel is csillant a szemem, de sajna 2011-hez való...Keresek és várok.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
n0tr3adY81 #7430 üzenetére
Szia !
Hogyérted? gépek telítettségét,mert nekem numerikus az értelmezése.2011 es ver volt pedig ijen,hogy látam mikor a gép dolgozott,mig én a másikkal aratam.Látam hogy menyi van még amit még nem dolgozott fel.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7425 üzenetére
A pót jó mert a másik kombájn ürít rá rendesen!! Ezekben a programsorokban mit kell átírni?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7407 üzenetére
Köszi!!
Vacs attól automata a körbálázó hogy magától ürít nem kell X gombbal kinyitni és bezárni!!
Amúgy tényleg nem tudja valaki az előzőekben feltett két kérdésemre a választ?
1: Mit kell egy gépen átírni hogy ne koszolódjon?
2: Mi okozza azt hogy a kombájn 80%-ig ürít csak utána automatic arat tovább! De légyszi ne írjatok olyan hülyeségeket hogy megtellett a pót! Annyira én sem vagyok hülye hogy azt ne venném észre!
Megköszönném ha ezekben tudnátok segíteni! -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #7398 üzenetére
Hogy meglegyen a kérdésre a válasz is : Giants Editorban rá kell festeni a területre.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7395 üzenetére
Addig kell az xml-ben szerkertened amíg az i3d ben me
nem jelenik -
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7394 üzenetére
Oksa már nem is egyszerű, (egy-két sör) de beismerem , nem nagy gáz!
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7390 üzenetére
Annát inkább mert szerintem kell (csak mert láttam) egy rég volt meg van mentsége!!!
"Azzal van a fene nagy gondom, hogy betéved ide, kommensie hirtelen betol 2 hsz-t (amire a válasz kb 2 perc google lenne), majd X év múlva automatikusan törlődik a regisztráció, mert az életbe nem tér ide vissza - és nem a kiokítás miatt.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7370 üzenetére
Így-Így a legjobb odafigyelés mellett is megesik ha siet az ember úgy is megértjük a lényeget, de ami igaz az igaz, hogy van akinél nem az odafigyeléssel van baj hanem az általános iskolával, és akinek nem inge nem veszi magára
-
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81 #7248 üzenetére
Igaz hogy nem kérdezte senki a véleményem de szerintem sincs értelme piszkálni a másikat, ez a fórum azért van hogy ha tudunk segítsünk a másikon, mindannyian követünk el helyesírási hibákat,nyilván te is
!
Még eggy gondolat, ha már valaki tanít akkor helyesen tegye,pld lásd utosó sorod Anna123456 kisbetűvel kezdve!
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7236 üzenetére
Ne húzd fel magad kolléga!! A végén még szétcsúszol idegileg és nem tudsz koncentrálni!! A szántás meg görbe lesz és kapsz majd az agronómustól!
-
Anna123456
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7236 üzenetére
tudod azért írtam elősször hogy 14-vagyok mert szégyeltem hogy nem tudok helyesen írni ennyi évesen de rájöttem hogy ez nem az én vagy a szüleim hibái hanem egyszerűen nem itt nőttem fel ennyi
-
Anna123456
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #7234 üzenetére
Hello bocsi de nem is Magyarországi vagyok nem rég jöttünk vissza Angliából most 23-éves vagyok és nem igazán beszélem a magyart magán tanárhoz járok írásból
am kösz az oldalt
-
Brucu
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #6873 üzenetére
Ha a KAZAKHSTAN mapot bírtam ez se lesz gond !!!
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #6664 üzenetére
ez szerintem kevesebb:
LS13 -
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6672 üzenetére
okés,. de tőlem lehet 2 vagy több is,.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6668 üzenetére
köszii
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6666 üzenetére
Linket tudnál dobni? köszii
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6664 üzenetére
Na jah,.csak külföldre nembiztos,hogy postáznak
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #6456 üzenetére
Update : kuka, freudi elszólás volt
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81 #6448 üzenetére
Más játékkal jó a kormányod?
Esetleg kalibrálhatnád a saját szoftverével, ha van neki, vagy ha nincs akkor windowson belül is lehet.
Nem hiszem, hogy pont sikerült olyat venned ami nem működik ezzel az egy játékkal.Én ugyan nem kormányt használok, hanem xbox kontrollert, de régebben próbaképp rátoltam egy öreg Trustmaster Modena-t (volt elfekvőben egy) és azzal is ment minden további nélkül.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #6445 üzenetére
Sziasztok!
Az én kormányom "Genius TwinWheel F1" és szépen működik vele. -
vacs
veterán
válasz
n0tr3adY81 #6443 üzenetére
A Coufy map kifejezetten multira készült, ezért sp-hez nem ajánlott, illetve az átalakítása is nagyon macerás egy kezdőnek!!
Más:
Végre találtam egy "viszonylag" korrekt 939-es Fendt-et: [link]
Log csak 1 hibát dobott: Error: Can't load resource: D:/Users/vacs/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/F939VarioDirtV3/textures/locked_icon.png
Annyi baja van (a log hibán kívül), hogy csak 41 Km/h-val megy, ami kevés, mert valóságban is 55-60-at megy.
Én átmásoltam egy gyorsabb traki sebesség adatait az xml-ben, gyorsabban is megy, de nem folyamatos (értsd: akadozva, ugrálva megy). Ez az általam átírt gép, kitudná valaki javítani a hibáit (sebesség+log) ??? -
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #5957 üzenetére
Gab.68 gazda #5929 hozzászólásában megtalálod a linket.
Arra ügyelj, hogy a két pda modot is le kell hozzá tölteni, amit megadott a készítő a leírásban. -
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #5949 üzenetére
Nem találtam még, de a morerealistic már közelít a valósághoz.
A belga mapon a fent említett Fendt trakival nem tudtam kijönni a csatornából, hiába kapcsoltam 4kereket. Kicsit küzdeni kellett előre-hátra, mint a valóságban -
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81 #5944 üzenetére
Valaki nekem el tudná magyarázni, hogy hogy is van ezzel a morrealistic moddal kapcsolatban a dolog?
Ez egy patch, vagy miféle? Nagyon érdekelne, főleg ez a videó után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest