Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) brumi1024 válasza hszilard666 (#1897) üzenetére


brumi1024
veterán

Az tuti, én Pipernek adtam Power Armort, azóta minden gránátba és aknába belerohan. Mondjuk azon meglepődtem, hogy valamikor teljesen autonóm módon lenyúlt előlem egy lángszórót (én éppen el voltam foglalva egy rákkal) és azóta folyamatosan azzal lövöldöz.

(#1902) hszilard666 válasza brumi1024 (#1901) üzenetére


hszilard666
veterán

Akkor lehet hogy a hölgyeménnyel én is jobban járnék, én most az acélos detektívvel cimborálok

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1903) nyic19


nyic19
tag

Az a bajom, hogy kevés az angolom, így problémám van a történet megértésével. Amúgy haladok csak így nem az igazi. A 3-at sem játszottam még, az meg van magyarul. Érdemesebb visszalépni és azt játszani??

(#1904) hszilard666


hszilard666
veterán

Elbánt már itt valaki a forged bandával?
Felvettem ugye aminuteman küldit, elmentem az acélgyárba és vagy 3x kellet nekifutnom, mindig megsütöttek a lángszóróikkal :O Végre sikerült eljutnom a boss-ig, hát a harc végére a feltuningolt powerarmoromból csak a sisak maradt meg :DDD Elég brutál volt az a fight, rájöttem hogy utálom a lángszórósokat :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1905) Bad Pritt válasza hszilard666 (#1904) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Én is vért izzadtam velük, ráadásul mikor sikerült, akkor meg a boss esett bele a lávába, szóval kezdhettem újra, hogy meglegyen a loot. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1906) Nissifer válasza Elydan (#1843) üzenetére


Nissifer
tag

Elydan: normális, hogy normál a fokozaton kb mki kinyír? Ha kettő vagy több ellenfél jön, akkor kb esélytelen vagyok.töltényből simán kifogyok, pénzem meg nincs
Igen teljesen normális és reális. Normál fokozat azt jelenti, hogy ha 1 fő veled megegyező szintű és felszereltségű fosztogatóval találkozol szemtől szemben, akkor 50% eséllyel fogsz te nyerni. Ha normál fokozat fölé mész, akkor ez az esélyed csökken, ha alá mész, akkor pedig nő ez az esélyed, . Ez így értelmes, reális.
Kettő vagy több (veled egyező értékű) ellenfelet úgy tudsz legyőzni, ha kihasználod a terep adta lehetőségeket, ha taktikázol, ha becserkészed őket.
Lőszerrel tessék spórolni, meg lehet ölni egy ellenfelet 30 lövésből, és 3-ból is. Olyan testrészre kell célozni, amely a legvédtelenebb.
Persze, hogy nincs pénzed, ha nem teszel érte semmit! Lesarkítva a való életben is úgy működik, hogy termelsz valamit és értékesíted. Írtam már, hogy neki kell kezdeni erőforrásokat termelni. A helyszín adott, a tébláboló 6 alkalmazott is adott. A kft te vagy. ;)
Most léptem 8. szintre, ám mindent meg tudok venni a kereskedőknél (fegyver, lőszer, páncél) mert jól működő gazdaságom van, ami hozza a pénzt.

(#1868) sheep: Ahhoz pl. hogy egy hangtompítót feltegyek a távcsövesre valami 23 szint kell.
Ne vezesd félre a többieket.
8. szintűként .308-as kaliberű hangtompítós, optikás sniper rifle-val (61-es sebzés, 113-as pontosság) kalandozok (csalás, játékhibák kihasználása és segítők nélkül survival fokozatban). Boltostól 250 kupakért vettem egy olyan fegyvert, amin volt hangtompító és rácsavartam az enyémre. Nem kell ehhez 23. szintűnek lenned. A túlélés a game friendly találékonyságról, kreativitástól függ.
Ha pedig fegyverkovácsként sorozatban akarod gyártani a hangtompítós sniper-eket eladásra, akkor mindehhez teljesen reális a 23. szint.

(#1877) HaaS: Hehehhe... lvl 12 Lone Wanderer vs. lvl 50 Behemoth, 1-0.
Gratulálok! :C
Én tegnap 7. szintűként lőttem szitává egy mutánst és egy androidot. :)
(Küldetés közben megláttam egy épületet, a mutáns őrizte. Gondoltam körbeszaglászom. Valami kórház volt, később majd visszatérek ide.)

(#1883) oneal1: te melyik játékról beszélsz? :D
:DD

[ Szerkesztve ]

(#1907) HaaS válasza Damage (#1898) üzenetére


HaaS
addikt

Gratula:)! Az nagyon hosszadalmas lett volna, meg nincs annyi lőszerem sem. A három 300 -as akna alig sebzett... én lézerrel belelőttem néhány mellette lévő autóba, azok láncrobbantak, az már jobb volt, de így is csak 70% kábé. Aztán jöttek a négyadagos lézeres fejlövések behájdolva, végül elcsaltam a raiderekhez, ők dobáltak rá mindent, lődözték a felüljáróról.. meg hát kaptak is rendesen.
Te írtad, hogy szintén Survival fokozaton nyomod, ugye? Neked dobott valami értelmes cuccot lvl 10-en? Csak a kíváncsiság:)!

Nissifer: ja, az androidok, most láttam először hármat, pont a behemót előtt, naagyon kellemes meglepetés volt... pláne a szövegük: "megértjük, hogy elbújsz, ez ebben az esetben teljesen érthető reakció". Alighanem lesz valami gyár, ahol csinálják őket, mert az egyik hablatyolt valamiről, miközben kerestek.

[ Szerkesztve ]

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1908) HaaS válasza Nissifer (#1906) üzenetére


HaaS
addikt

Hova jársz Te boltba:D? Gondolom berongyoltál a nagyobb városok valamelyikébe... én megesküdtem, hogy attól az unszimpatikus guberálós nőtől, aki annyiszor adja drágábban a cuccot, ahányszor visszamegyek hozzá, egyébként sem veszek semmit:)! Rothadjon meg:D!

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1909) hszilard666 válasza Bad Pritt (#1905) üzenetére


hszilard666
veterán

Ezért imádom ezt a játékot, még amikor laposra vernek is élvezem! :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1910) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Fallout 4 > pornó

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#1911) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Valaki látta már a lezuhanó ufo-t? Elég jó kis rare fegyvert lehet lootolni a roncs körül.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1912) Damage válasza HaaS (#1907) üzenetére


Damage
senior tag

Semmi értelmeset nem dobott! Volt nála Deahtclaw meat meg effélék + talán ammo valamiből, de ezeket nem tudom hasznosítani. Most level 12-n állok és még mindig nem voltam Diamond City-ben. Normal módban tolom és nem tűnik túl könnyűnek a játék. Az összes eddigi Fallout-ot végigvittem idáig, de itt tényleg sokszor meghalok. Az I és II-ben az időhiány volt a szűk keresztmetszet nálam. Itt szerencsére nincs ilyen. Éjszaka van, alszom/pihenek reggelig. 2 Legendary cuccot szereztem idáig, használhatatlanok. Egy test páncél és egy kés. Mindkettő Ghoul-ok ellen jó. Az alap felszerelésem használhatóbb. Most annál a résznél vagyok, amikor a robot farm (green, brown white nevű robotok) megkérnek, hogy menjek el a közelben lévő víztisztítóhoz, amit super mutant-ok őriznek. Itt kilőttem sniper-rel párat messziről. Amikor mindet kinyírtam, közel mentem és nem tudtam loot-olni, szublimáltak. Az egyik egy öngyilkos mutáns volt és mininuke-kal nyírta ki magát, RIP DogMeat (fél perc és resurrection. Most pihentetem egy picit a PS4-t, de hamarosan folytatom!

Rengeteg bug, hiba, idióta dolog és egyéb szidnivaló folyamatosan. Ezek ellenére alig tudom abba hagyni! Nagyon jó játék, már most várom az 5. részt, de addig is megvásárolom a Season Pass-t!

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#1913) Bad Pritt válasza .LnB (#1911) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Annyian írjátok ezt az ufót, hogyan lehet triggerelni? Vagy random egyszer csak lezuhan majd?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1914) hszilard666 válasza Bad Pritt (#1913) üzenetére


hszilard666
veterán

nekem már 20 órám van a játékban de nem találkoztam velük. :D Ami viszont rengeteget zuhan azok a BOS helikopáterek:
Megyek Diamond cityben egyszer csak rohadt nagy robbanás és rám esett egy égő roncs az egekből :D
Másik:
Megyek az említett acél gyár felé és egy felüljárónak megy neki nyíl egyenesen egy heli, konkrétan felröhögtem :DDD

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1915) Bad Pritt válasza hszilard666 (#1914) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Én még olyat sem láttam. :(
Viszont deathclaw már volt, nevetségesen könnyen le tudtam zúzni még hard szinten is power armor nélkül. Táncol balra-jobbra, mint a hülye és alig támad meg.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1916) .LnB válasza Bad Pritt (#1913) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Csak videót láttam róla. Engem is érdekel, hogy random e vagy elő lehet valahogy hozni?

Na ezt találtam: [link]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1917) Klikodesh válasza .LnB (#1916) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Randomra tippelek mint a haromban.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#1918) Sarkadi


Sarkadi
tag

Nekem sem volt még szerencsém az említett UFO-hoz, pedig jó pár órát beleöltem már a játékba. :(

(#1919) brumi1024 válasza .LnB (#1916) üzenetére


brumi1024
veterán

Én valami küldetés utáni triggerről hallottam, de nekem random volt.

(#1920) warcat


warcat
veterán

Hát ezen besírtam

EA: It's in the crate!

(#1921) hszilard666 válasza warcat (#1920) üzenetére


hszilard666
veterán

NEcsináld már! :DDDD Sikítva röhögök! :C

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1922) sheep válasza Nissifer (#1906) üzenetére


sheep
addikt

Senkit sem vezetek félre, csak én nem erről beszéltem.
Amiről te beszélsz az egy tök alap sniper.
Arra fegyverre amire én akarok rakni (.50-es night visionos sniper) 23-as szint kell hogy tehessek rá hangtompítót.
Azt viszont még nem próbáltam hogy veszek egy másik hangtompítóst és arról rárakom az enyémre, ha így működik az is megteszi persze. De jó ötlet, ki fogom próbálni.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#1923) brumi1024 válasza warcat (#1920) üzenetére


brumi1024
veterán

:DDD :DDD

(#1924) HaaS válasza Damage (#1912) üzenetére


HaaS
addikt

Pont most fejeztem be azt a küldetést, mára alighanem elég is:)! Ott is lesz legendary lurkó egyébként...

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1925) vvega30 válasza Nissifer (#1906) üzenetére


vvega30
senior tag

Legmélyebb tisztelettel, de kifejtenéd bővebben ezt a kft-s dolgot:)
Én is elég szűkében vagyok szinte mindennek, meg nem is igazán értem ennek az építgetős, farmolgatós dolognak az értelmét.

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#1926) hszilard666


hszilard666
veterán

Srácok!
A vaultokba be szabad menni? Nem fog így egy még fel nem vett quest failolni?
CSAK AZ OLVASSA EL AKI MÁR JÁRT A VAULt 95 BEN!
Na szóval, :D megyek délen a radioaktív viharban és megpillantom a horizonton a vaul jelet, megörülök, bemegyek és mindenhol drogosok voltak,, persze halottak, a terminálokból meg kiderült hogy oda csak drogosokat zártak be :DDD Hát sírtam az ötleten :D Kiderült hogy egy nem lehet leszoktatni senkit a psychoról, a jetről meg az alkoholról. Találtam egy szobát ahol össze volt gyűjtve vagy 10 üveg vodka egy tucat sör meg egy kis whiskey, felvettem őket hogy majd jól eladom, aztán veszsk fusion core.t a páncélomhoz, de kiírta hogy hopi nem tudok futni, nem kellet több elkezdtem meginni belőle, aztán egyszer csak kiírta hogy rászoktam az alkoholra :DDD Hámodom köszbakker! :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1927) gyimger


gyimger
őstag

Akit szintén idegesít az újra-újra feltűnő loot:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/704/?

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#1928) tick válasza hszilard666 (#1926) üzenetére


tick
aktív tag

érdemes elolvasni a terminál bejegyzések is, van egy szenvedő alany aki a gyötrelmeit írja le

Everything that has a beginning... has an end

(#1929) Sarkadi


Sarkadi
tag

A főszálat követve Kellog-nak milyen jó kis védelme volt, mindenhol turret meg synth csapat. Kíváncsi leszek, hogy ki fog elvezetni minket az általa említett helyre és tényleg ott találjuk-e Shaun-t.

(#1930) gyimger válasza Sarkadi (#1929) üzenetére


gyimger
őstag

Itt tartottam, amikor újrakezdtem. Engem is nagyon érdekel, de már bölcsebben fogom folytatni. :)

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#1931) Sarkadi válasza gyimger (#1930) üzenetére


Sarkadi
tag

14-es szinten nem volt vészes, hogy ennyien voltak, csak meglepett. Most a mellékküldetéseket csinálom majd, aztán folytatom ezt a szálat. :K

(#1932) Nissifer válasza vvega30 (#1925) üzenetére


Nissifer
tag

Saját házad tornácán van a workbench. Ezzel tudsz építeni, növényeket ültetni, és itt jelenik majd meg a termés is. A V billenytű hosszan tartó megnyomásával lépsz be építő módba.
Itt válaszd ki a resources-t. Ezen belül találod a vízzel, élelemmel kapcsolatos dolgokat. Célszerű vizet termelned, mert ez jön "magától" nem igényli az emberek közreműködését.
Veteményezéshez szükséged van valamilyen gyümölcsre, magra. Ezeket kalandozás közben tudod begyűjteni a bokrokról, vagy az árusoknál is meg tudod vásárolni az aid kategóriában. Érdemes kukoricát, paradicsomot és mu**ruit-ot termelned, mert ezekből tudsz olyan ragacsos kulimászt kotyvasztani a kondérban, amihez a páncélok, puskák upgrade-eléséhez lesz szükséged (adhesive).
Keress a ház mögött egy szabad területet, oda rakd le a magokat (V, resources, élelem, corn). Nem írja ki a játék, de pc-n az E billentyűvel tudsz belépni ezekbe a kategóriákba. Amikor piros a palánta kontúrja, az azt jelenti, hogy nem jó neki a hely, mozgasd odébb, amíg zöld nem lesz a kontúr és rakd le.
Miután a talajon van, maradj még építő módban, menj oda egy emberhez, válaszd ki az assign opciót, majd menj a növényhez és társítsd hozzá. 1 jó munkásember 7 db növényt tud gondozni. Ha kíváncsi vagy arra melyik növények tartoznak a munkásodhoz, akkor menj építő módba (V) és vidd rá a munkásra a "célkeresztet", ekkor zölddel világítanak azok a növények, melyeket ő gondoz.
A termelt javakat vedd majd ki (naponta van van betakarítás) a workbench-ből és cseréld el kupakra, puskákra, lőszerre, vagy amire akarod.

*UCK! szó első betűjét most nem tudom használni, mert azt a billentyűt lecseréltem a windows registry-ben enter-re. A játék során, leginkább építéseknél, szétbontásoknál kell gyakran enter-t nyomni, és kellemetlen volt nekem, mindig elengedi az egeret, vagy pedig a bal kezemet *elemelve entereket nyomogatnom. Ezért átírtam ezt a rendszerben, és így már a bal mutatóujjammal könnyedén és gyorsan tudok enterezgetni. ;)

Remélem, a hiányzó * betűk ellenére érthetőek voltak a * entiek. Bármi *elmerül benned ezzel kapcsolat, kérdezz nyugodtan.

(#1933) Kelvin válasza gyimger (#1927) üzenetére


Kelvin
őstag

Reméljük nem fog bezavarni, ugyanis a küldik miatt van ez a respawn móka loot és enemy terén. Ugyanis ezekre a helyekre mind szólhat ismétlődő küldi, szerezd meg ezt a ketyerét, tisztítsd ki azt a helyet. stb.

[ Szerkesztve ]

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#1934) hszilard666 válasza tick (#1928) üzenetére


hszilard666
veterán

:K Az sem volt kutya :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1935) nyic19


nyic19
tag

Valaki mondhatna egy kis véleményt a 3 Vs 4 ellen. Most kezdeném valamelyiket. De melyiket? Az angol nem nagyon megy, a 3-hoz viszont van magyarosítás. Szerintetek?

(#1936) Csapoati válasza nyic19 (#1935) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Akkor mindenképp a 3, itt nagyon számít a sztori, meg a párbeszédek is marha jók.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1937) gyimger válasza Kelvin (#1933) üzenetére


gyimger
őstag

Egyet már tudok is, a "Paint the town" vagy mi, ennek kellett a festék, amit újra fel kellett vennem, nem pipálta ki automatikusan, hogy már megvan. Most egy kicsit elgondolkodtam rajta, de gyorsan összecsalok magamnak egy fast travelt, és megnézem.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#1938) gyimger válasza gyimger (#1937) üzenetére


gyimger
őstag

Két jó hír:
Felajánlotta, hogy van, nyilván korábban már ledobtam otthon, azért nem volt rá opció.
Másik: újratermett. A szobában felvettem ezt-azt, de csak a küldetéstárgy jelent meg újra. Jó mod!

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#1939) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Csak egy tanács: gyűjtsétek az overdue bookokat is. ;)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1940) Viper26


Viper26
nagyúr

Workshop SETTLEMENTS Guide

Nekem nagyon hasznos volt. :)

Pixel 7 | FR955

(#1941) 4264adam


4264adam
veterán

Azért kicsit overkill lehet a Normal fokozat is 5. settler küldetés mikor legelsőnek ghoulokat kell kipucolni a régi katonai bázisról hát persze hogy két legendary ghoul van ott ahol az egyik mutálódik is. Aztán az armoryba utána egy T45-ös páncél ahogy kilépsz a nagy harcászati gép tüzel végig rád semmi esély. Ghoulokat gránáttal írtottam ki :D

(#1942) sittes79


sittes79
addikt

Elhagytam a power armorom jobb és bal lábán a páncélokat és fogalmam nincs hol :(

Tudok valahol venni?

(#1943) mukibuci válasza 4264adam (#1941) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

egyik küldetés célja egy glowing one volt, régen szaladgáltam már ennyit :D konkrétan a csatorna legvégéről felfutottam a felszínre és még ott is egy pár percet, mire sikerült megölni :DDD

stimpak -> futás -> visszafordul, lő -> kezdi elölről :D

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#1944) 4264adam válasza mukibuci (#1943) üzenetére


4264adam
veterán

pontosan ez volt az egyik :D

sittes79: Nem lehet cak össze tört? Power armon workbench-nél javíthatod, addig vissza nem tudod rakni míg sérült.

[ Szerkesztve ]

(#1945) PhilBrick válasza mukibuci (#1943) üzenetére


PhilBrick
őstag

Jet-tel sokkal egyszerűbb!
Fogsz egy bőtáras fegyvert, beadsz magadnak egy adagot, aztán sorozod míg meg nem hal. :D

(#1946) Sarkadi


Sarkadi
tag

Diamond City-be megvettétek az eladó lakást? 2000 kupak az ára, én épp próbálom berendezni a lehetőség szerint azért stílusosan. :)

(#1947) mukibuci válasza PhilBrick (#1945) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

BoS csóka adott egy lézerpuskát, azzal soroztam... sokszor... ;]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#1948) Kareszovics


Kareszovics
addikt

Srácok az létezhet, hogy a FXAA feletti (TBAO vagy mi túró) elsimítás mellett több FPS-em van mint FXAA-val? És még a kép is szebb? :D

MOD: elkiabáltam, de tényleg nem értem hogy lehetett jobb jó pár percig, most megint zuhan az FPS. :D

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#1949) vegitossj7 válasza mukibuci (#1947) üzenetére


vegitossj7
addikt

Ez az Overseer Guardian... Survivalon a legendary-k 4 lövésbe fájnak...

A Behemoth 2 tár volt.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1950) mukibuci válasza vegitossj7 (#1949) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

ide még nem jutottam be eddig :N

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.