Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1906) Nissifer válasza Elydan (#1843) üzenetére


Nissifer
tag

Elydan: normális, hogy normál a fokozaton kb mki kinyír? Ha kettő vagy több ellenfél jön, akkor kb esélytelen vagyok.töltényből simán kifogyok, pénzem meg nincs
Igen teljesen normális és reális. Normál fokozat azt jelenti, hogy ha 1 fő veled megegyező szintű és felszereltségű fosztogatóval találkozol szemtől szemben, akkor 50% eséllyel fogsz te nyerni. Ha normál fokozat fölé mész, akkor ez az esélyed csökken, ha alá mész, akkor pedig nő ez az esélyed, . Ez így értelmes, reális.
Kettő vagy több (veled egyező értékű) ellenfelet úgy tudsz legyőzni, ha kihasználod a terep adta lehetőségeket, ha taktikázol, ha becserkészed őket.
Lőszerrel tessék spórolni, meg lehet ölni egy ellenfelet 30 lövésből, és 3-ból is. Olyan testrészre kell célozni, amely a legvédtelenebb.
Persze, hogy nincs pénzed, ha nem teszel érte semmit! Lesarkítva a való életben is úgy működik, hogy termelsz valamit és értékesíted. Írtam már, hogy neki kell kezdeni erőforrásokat termelni. A helyszín adott, a tébláboló 6 alkalmazott is adott. A kft te vagy. ;)
Most léptem 8. szintre, ám mindent meg tudok venni a kereskedőknél (fegyver, lőszer, páncél) mert jól működő gazdaságom van, ami hozza a pénzt.

(#1868) sheep: Ahhoz pl. hogy egy hangtompítót feltegyek a távcsövesre valami 23 szint kell.
Ne vezesd félre a többieket.
8. szintűként .308-as kaliberű hangtompítós, optikás sniper rifle-val (61-es sebzés, 113-as pontosság) kalandozok (csalás, játékhibák kihasználása és segítők nélkül survival fokozatban). Boltostól 250 kupakért vettem egy olyan fegyvert, amin volt hangtompító és rácsavartam az enyémre. Nem kell ehhez 23. szintűnek lenned. A túlélés a game friendly találékonyságról, kreativitástól függ.
Ha pedig fegyverkovácsként sorozatban akarod gyártani a hangtompítós sniper-eket eladásra, akkor mindehhez teljesen reális a 23. szint.

(#1877) HaaS: Hehehhe... lvl 12 Lone Wanderer vs. lvl 50 Behemoth, 1-0.
Gratulálok! :C
Én tegnap 7. szintűként lőttem szitává egy mutánst és egy androidot. :)
(Küldetés közben megláttam egy épületet, a mutáns őrizte. Gondoltam körbeszaglászom. Valami kórház volt, később majd visszatérek ide.)

(#1883) oneal1: te melyik játékról beszélsz? :D
:DD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.