Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1851) hszilard666 válasza tick (#1847) üzenetére


hszilard666
veterán

Most tényleg megtippelted és eltaláltad a story egyik fordulatát? :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1852) Fitzgerald válasza Plazmacucci (#1823) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Biztosan van aki azért végiggondolja. Az ilyen butthurt fanboy hozzászólásokra élből nem is reagálnék, van fontosabb dolgom is annál. De azzal is tisztában vagyok, hogy sokaknak csak addig tart az integritása, hogy ha valamiért pénzt, esetleg sok pénzt adtak, az megszépíti a dolgokat.
El tudom képzelni, hogy mások számára hogyan lehet szórakoztató a játék. Semmi gond nincs ezzel, szórakozzanak jól. Eddig nem próbálta megmagyarázni senki hogy hogyan vagyok hülye, mert nem jönnek be a játék logikátlanságai, vagy éppen a sztori.

@HaaS

Persze lesznek modok majd, amelyek bár a vanilla játék megítélésén nem változtatnak, a játékélményt teljesen megváltoztathatják. Az alapjáték megítélésén jövőbeli javítások, dlc-k változtathatnak majd.
Az a rosszmájú hsz jut eszembe a Twitterről, amikor bejelentette a Beth hogy kész a játék, valaki meg írta hogy "Now sit back, and let the community fix your game" respawn dolgot igazából én nem értem, nem írtam ilyesmiről.

[ Szerkesztve ]

(#1853) HaaS válasza 4264adam (#1849) üzenetére


HaaS
addikt

Lehet, hogy a sima kaméleon cuccokra gondolsz? Legendary bossoktól eshet olyan páncél, amely neve "Chameleon" szóval kezdődik, így akár a játék elején is találhatsz ilyet. (Az enyémet - ha jól emlékszem - egy Legendary Mongrel dobta: 7-9 szint körül.) Sima kraftolható item, nem kell hozzá semmi perk. Ami nekem van, az vmi Chameleon Tempered Raider Left Arm Piece. A másik karon meg "Powered" cucc van, az is zsír, tölti az akciópontokat rendesen.

[ Szerkesztve ]

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1854) Damage


Damage
senior tag

Ma az elmúlt órában két idegesítő hiba is történt (PS4) az eddigieken kívül:
1: Leültem egy székre pihenni. Amikor felálltam a falban kötöttem ki és nem tudtam kijönni. Forogni tudtam, ilyenkor vagy az egyik szobát láttam vagy a másikat.
2: Találtam egy jó helyet, sok loot (Power armor etc.). Felugrottam a sík földről, eltűnt minden csak az eget lehetett látni, majd töltött a játék és kidobott egy olyan helyre, ahol nem jártam (és ott értem földet az ugrásból).
Még mindig tetszik a játék, de ezekhez kidobhatnának egy patch-et.

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#1855) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azt szeretném kérdezni, hogy a bázisfejlesztést mennyire kell komolyan venni? A kötelező küldetéseken felül nekem nincs nagyon kedvem foglalkozni vele. Engem inkább a világ felfedezése és a sztori érdekel. Lehet nélkülödzni azt, vagy jobb ha nekiállok jól kiépíteni Sanctuary-t?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1856) oneal1 válasza .LnB (#1835) üzenetére


oneal1
senior tag

bazz ne is mond :D :D

mennyit szívtam vele én is. De amúgy nagyon király volt. Azok a dumák amiket a mutant-ok lenyomtak :D

Human,Human, Humaaaan...... :D

(#1857) Viper26 válasza .LnB (#1855) üzenetére


Viper26
nagyúr

Sanctuary-t megcsinálod, utána nem kell vele foglalkozni, ha nem akarsz. :)

Pixel 7 | FR955

(#1858) .LnB válasza Viper26 (#1857) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Király. Mert nem akarok. :)

Egyébként beszéltek itt hogy milyen átlátható a perk rendszer. Én nem értem. Pakolgatom a csillagokat, de semmi spéci képesség. Critet nagyobbat lövök unarmed enemy-re Ennyi. Bár lehet még azért mert kis szintuvagyok? Lvl12

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1859) Z10N


Z10N
veterán

Egy finomhangolt konfigot tud valaki mondani X6 @ 3,8 + 7870 @ 270X + 8GB @ 1600 + W7X64
Mediumra allitotta be, de olyan kopar/ocsmany nehol. A GPU-t ki sem hasznalja neha, a CPU felgozon megy. Jelenleg ez a konfig, amin zokkenesmentesen jatszhato (1080p, AA off, AF 16):

TQ:H
SQ:M
SD:M
DQ:M
LQ:H
GQ:L (kikapcsolva sem jobb)
DOF: Bokeh(B)
AO:SSAO(H)

SSR: on
W: on
RO: on
MB: on
LF: on

OF:0
AF:0
GF:0
IF:0

DOD:M
ODF:M

Nevetseges az eddigi grafika/teljesitmeny. A terkep nagyon kicsi, Skyrim szvsz nagyobb. A Stalkerek neztek igy ki, de azok mar hany evesek. A grafika meg rendben is lenne, ha normalisan futna. A fix 60fps vicc, 30fps-n rocog. Ultran AA es GodRay nelkul 1080p 30fps max es leesik 20-ra, ezt megertem. Viszont High mellett sem megy feljebb, majd csak Mediumon 40-50 koze, mikozben a vram 1600MB tetozik. MGS5-nel 1900MB+ volt legalabb es max-n 30-35 avg mellet futott, AA nelkul. Remelem optimalizalnak majd meg rajta vagy az AMD drivere javit valamit, mert ez igy szanalmas. Ilyen grafika melle ilyen teljesitmeny. Ezenkivil csak Windowed + Borderless modban fut, egyebkent el sem indul. Csalodtam :(

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1860) Viper26 válasza .LnB (#1858) üzenetére


Viper26
nagyúr

Le van írva mindegyiknél, hogy mit ad. :)
Én meg lvl7, ha jól emlékszem. :D

Pixel 7 | FR955

(#1861) Csapoati válasza Z10N (#1859) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Szerintem a proci is kevés neki kicsit. Nem is a 6 mag, hanem hogy régi az architektúra.

Ja, meg nézd meg ezt, az AMD-k sajnos valóban nem futnak jól, a 7870 még egy 660 Ti szintjét sem éri el (húzva sem).

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1862) Dtomka válasza Z10N (#1859) üzenetére


Dtomka
veterán

Én amikor elindítottam a játékot nekem ultra--ra állította be. Visszavettem high -ra és minden szűrőt elsimítást kikapcsoltam. Nem tudom, mert nem néztem, hogy hány fps lehet, de így már (jól) játszható.
Ha lenne 1 290x/390x kártyám akkor megpróbálnám az ultra beállítást, de mivel "csak" egy 280x -em van megelégszem az előbbi beállítással.

Szerintem a 270x kevés már ilyen játékhoz. Így "kényszerítenek" a vga fejlesztésre.

Íme a Fallout 4 gépigénye

[ Szerkesztve ]

(#1863) Kelvin válasza Z10N (#1859) üzenetére


Kelvin
őstag

Először is kéne neked egy erősebb gép, a problémád nagy része letudva. Másodszor a Fallout 4 térképe duplája a Skyrim térképének. (around 30 square miles, double that of Skyrim's 14.6 square miles.) A dlc-k után közel háromszor nagyobb lesz a bejárható terület, szóval még egy problémád kipipálva. :D

Más: Ha valaki belefutott már a terminál hibába akkor itt a megoldás:

Fallout 4 Stuck On Hacking Terminal Bug Fix

[ Szerkesztve ]

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#1864) nyic19


nyic19
tag

Jobb oldalt világít egy lámpa jel. Azt hogyan tudom kikapcsolni?

Illetve az én laptopom i3-3217U 1.8Ghz-Geforce 710M 1Gb-12Gb memória és szépen fut Lowon.

[ Szerkesztve ]

(#1865) vvega30 válasza nyic19 (#1864) üzenetére


vvega30
senior tag

nyomd hosszan a tabot( vagy a pip boy gombját), ez a lámpa funkció ki-be kapcsolása.

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#1866) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Ez komoly: [link]?

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#1867) hszilard666 válasza vzsryl (#1866) üzenetére


hszilard666
veterán

lel :D amúgy companiont be lehet parancsolni a powerarmorba? :Y

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1868) sheep válasza .LnB (#1858) üzenetére


sheep
addikt

A perk rendszer szerintem is lehetne kicsit egyszerűbb, átláthatóbb. Én speciel azt nem szeretem hogy nem tudok normálisan moddolni fegyvert és armort sem mert eléggé irreális követelményei vannak.
Ahhoz pl. hogy egy hangtompítót feltegyek a távcsövesre valami 23 szint kell és 3-as gun nut perk, lassan végigtolom a játékot mire oda jutok. Okés lehet venni is ilyen fegyvert de elég drága, meg ugye mivel átmentem lomisba és kb minden sarkon van weapon asztal ahol lehet moddolni, ezért inkább én csinálnám meg. Szóval megvan mindenem csak várnom kell....ezt jobban is eloszthatták volna szerintem.
16-os szinten vagyok amúgy, most mentem el Diamond Citybe. Eddig csak bóklásztam...

Amúgy a játék nagyon tetszik, első Fallout játékom de nagyon beszippantott.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#1869) Plazmacucci válasza Z10N (#1859) üzenetére


Plazmacucci
félisten

CCC-ben állítsd a tesszellációt Mindig Ki kényszerítésre. A God Rays effektet meg húzd le a játék beállításaiban minimumra, vagy kapcsold ki. Sok fps-t nyerhetsz. A Distant Object Detail beállítással is javul a teljesítmény.

@sheep
Ha felül tudsz emelkedni a grafikán, akkor egy Fallout 3 simán földhöz vág. Hangulatban hasonlít, sztorija jobb (abban van eredetileg nyomozós sztori a faterod után), összetettebb. Jól megírt párbeszédekkel van tömve, értelmes motivációkkal.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1870) Z10N válasza Csapoati (#1861) üzenetére


Z10N
veterán

Erdekes modon a BF4/SWBF-nak eleg volt. Mig azok csutkara kihasznaltak, addig ez 50-60%-n malmozik. Amugy semmi baj nincs ezzel a procival teszik a dolgat.

Ezt mar sejttettem sajnos amikor a gepigenyt lattam. A 550TI sehogy sincs pariban a 7870-nel. Most feljebb toltam az OC-t 1200/5800, de csak par fps-t nyertem a korabbi beallitason. Sokat nem segitett. Viszont inkabb feljebb toltam par dolgot es igy 55-60fps. Igy legalabb a limit alatt kidolgozza magat. Viszont ahogy belepek egy varosba 30fps, ahogy egy harc jon 30fps. Egybol, semmi eses vagy valtas. Instant 30fps-re beesik. A korabbi beallitasnal olyan volt, hogy terepen fix 60, majd az elobbieknel fix 30. Most legalabb mar latok 4X erteket is.

AA: FXAA
TQ: U
LQ: U

Igy most felment a vram 1800MB+, lehet meg view distance-t emelek egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1871) Z10N válasza Dtomka (#1862) üzenetére


Z10N
veterán

280X (7970)-nel miert veszed le az AF-t? :U Az AA-t meg megertem, de meg en is ratoltam az FXAA-t. Azert az erdekes, hogy a 7870 es 7970 kozott ket lepes kulonbseg (Medium vs Ultra) van a detektalasnal. Mikozben a 7870 OC-kal a 7950 nyomaban van. Az fps-t monitorozd AfterBurner-rel. Finomhangolhatod, mivel nalam is van Ultra opcio ket helyen. Nem azt mondom, hogy top kartya, de meg boven jo (nekem). Foleg, hogy gyakorlatilag ez egy 370X. A latvany amugy nem indokolja ezt a gepigenyt.

Ezt mar tudom egy ideje :D

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1872) Dtomka válasza Z10N (#1871) üzenetére


Dtomka
veterán

Általában a simításokkal kikapcsolásával lehet sok FPS-t nyerni. Hát pedig nekem tényleg ultra-ra rakta, meg is lepődtem. Aztán mikor játszottam éreztem, hogy az irányitás nem az igazi :D.

Én ezt a perk táblát nem mondom, hogy nem értem, de rengeteget lehet/kell benne fejleszteni/fejlődni. És általában 1-2 lehetőségem van, csak nem tudom hirtelen mit upgradeljek :).

(#1873) Z10N válasza Kelvin (#1863) üzenetére


Z10N
veterán

Nem kell, mivel amire hasznalom tokeletesen megfelel (munkara). Masodszor semmi baj nincs ezzel a geppel, nem mai darab ez teny, de ha a BF4/MGS5 elfutott rajta, akkor nehogymar a FO4 kopott grafikaja kifogjon rajta.

Nem erzik a terkep nagysaga. Az egyik vegebol a masikba nagyjabol 25 perc alatt at lehet futni. A Skyrim is kb. ennyi, pedig ott meg hegyek is vannak. A DLC-nek mi koze ehhez, a Skyrimnek is ott van a Dragonborn. Viszont, az teny, hogy zsufolt es reszletes a terkep.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1874) Z10N válasza Plazmacucci (#1869) üzenetére


Z10N
veterán

A tessealtion-t kiprobalom. A GodRays-t mar korabban kikapcsoltam. A DOD most Medium-n van. Viszont a texturak minosege meg Ultra-n is elegtelen. A toltokepernyon levo modellek latvanya teljesen rendben van, de in-game nem ezt latni.

Amugy semmi bajom nem lenne a grafikaval, ha normalis sebessegen menne High-n es nem lenne drop.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1875) sheep válasza Plazmacucci (#1869) üzenetére


sheep
addikt

Na ez érdekes dolog mert a F3-at próbáltam már régebben de nem tetszett. Nem a grafika miatt, az engem annyira nem érdekel, hanem valahogy unalmas volt. Kijöttem a vault-ból, bóklásztam egy órát, de nem fogott meg. Oyan döcögős volt az egész játékmenet.
Viszont most adni fogok neki megint egy esélyt ha ezzel végzek.

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#1876) Z10N válasza Dtomka (#1872) üzenetére


Z10N
veterán

Persze, de nalad boven elbirna a mem-savszel. Most ahogy igy beallitottam egesz jo, csak a drop ne lenne.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1877) HaaS


HaaS
addikt

Hehehhe... lvl 12 Lone Wanderer vs. lvl 50 Behemoth, 1-0. Ráment mind a három Battlecap mine-om _is_, de megérte:)!

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1878) AeSDé Team


AeSDé Team
őstag

Sziasztok!
Fallout 4-hez nincsen valami [ehhez] hasonló guide? Lusta vagyok végignézni az összes opció hatását a teljesítményre egyenként a grafikai beállításokban, mert ki kéne lépni és visszatölteni (ami kb. 5 perc), viszont mindent ultrán hagyva meg kb. 40-50FPS-t produkál csak a program.

[ Szerkesztve ]

(#1879) Honzi válasza AeSDé Team (#1878) üzenetére


Honzi
senior tag

Tárolt változat.
A megjelenés napján még fent volt de másnap törölték az okát nem tudom.
[link]

Ryzen 3600 & GTX 1080

(#1880) Z10N válasza AeSDé Team (#1878) üzenetére


Z10N
veterán

LOL :D "csak" 40-50fps. Olvass vissza egy kicsit es meglatod akkor meg jo helyzetben vagy. Egy masik kolleganak is csak High-n van meg a kivant jatekelemeny (7970). Amugy meg 60fps limit van rajta. Nalam most 7870-nel 55-60fps terepen (Medium , Ultra hybrid beallitas-sal). Viszont harcnal es varosban 30 (drop).

Honzi linkje nagyon jo, azt olvasd vegig.

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#1881) brumi1024 válasza Z10N (#1873) üzenetére


brumi1024
veterán

Azért az MGSV eléggé kicsi igényű játék mai viszonylatban, de nem is túl szép szvsz. Olyan meg nagyon ritkán/szerencsés esetben van, hogy mind a procit, mind a GPU-t 100% környékén használná ki egy játék, tehát egyszerre lenne GPU és CPU limit. Ehhez úgy kell megírni az adott motort, hogy egy bizonyos hardveren ezt tudja produkálni és ekkor sem lesz az, hogy bármilyen másik hardveren elérhető lesz ez a szituáció. Nálam is 20% környékén dolgozik a CPU, mert bekapcsolt VSync esetén az a limit, egyébként meg GPU limit van.

(#1882) Viper26


Viper26
nagyúr

Azért nem semmi, hogy ennyi gond van a játékkal, az meg még durvább, hogy volt pofájuk így kiadni. :U

Pixel 7 | FR955

(#1883) oneal1 válasza Viper26 (#1882) üzenetére


oneal1
senior tag

te melyik játékról beszélsz? :D

(#1884) sting2


sting2
addikt

Konzolon :
PS4 vagy XO a "nyerőbb" verzió??
Videók ezt nem mondják meg..

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#1885) oneal1 válasza sting2 (#1884) üzenetére


oneal1
senior tag

grafikai összehasonlításoknál mintha ps4 jobban nézni ki,

(#1886) sting2 válasza oneal1 (#1885) üzenetére


sting2
addikt

Igaz, de önmagában egy ilyen címnél ez még nem elég az üdvösséghez.
Lehet cserébe "betérdel" ahol csak tud..

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#1887) oneal1 válasza sting2 (#1886) üzenetére


oneal1
senior tag

jaja lehet hogy végigjátszást kéne nézni, mindkettő konzollal, aztán úgy látod esetleg, hogy melyik rosszalkodik néha

(#1888) Plazmacucci válasza oneal1 (#1887) üzenetére


Plazmacucci
félisten

melyik nem laggol diamond cityben az a nyerő :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1889) AeSDé Team válasza Honzi (#1879) üzenetére


AeSDé Team
őstag

Köszönöm, pontosan ilyet kerestem :)

Z10N. Igen, ahhoz képest elég szerencsés helyzetben vagyok, hallottam már sokkal rosszabbról is. De nyugalom, a világ végéig tartó betöltőképernyők engem sem kímélnek :D

(#1890) oneal1 válasza Plazmacucci (#1888) üzenetére


oneal1
senior tag

úgyvan :D

(#1891) .LnB válasza Z10N (#1880) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ezt próbáld meg: [link]

Nekem így ultrán megy 50-60fps a gyenge vga-val is. Igaz nem fullhd-ben.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1892) Plazmacucci válasza oneal1 (#1890) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Vagy ez a video. Hasznos. [link]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1893) hszilard666


hszilard666
veterán

Milyen brutál powerarmort találtam! SPOILER csendélet vaultdwellerrel és megerőszakolt cápadelfinnel.

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1894) 4264adam válasza hszilard666 (#1893) üzenetére


4264adam
veterán

not bad :D

(#1895) hszilard666 válasza 4264adam (#1894) üzenetére


hszilard666
veterán

Bele is mászott a kompániánom, nagyon brutál csapat lettünk! :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1896) brumi1024 válasza hszilard666 (#1895) üzenetére


brumi1024
veterán

És a legjobb, hogy ilyenkor nem eszi a Fusion Core-t, se az ammot a fegyverhez, amit adtál neki.

(#1897) hszilard666 válasza brumi1024 (#1896) üzenetére


hszilard666
veterán

tudom, de valamiért csak a saját fegyverével hajlandó gyilkolászni, hiába adtam neki minigunt meg töltényt. Ami viszont szívás hogy az armor sokkal jobban amortizálódik nála mint nálam :F

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#1898) Damage válasza HaaS (#1877) üzenetére


Damage
senior tag

Level 10-es karakteremmel győztem le. Autópálya felüljáróról lövöldöztem rá sniper-rel kb. 90%-os találati rátával, ebből több fejlövés. Majd' 100 töltény fogyott el (50 feletti sebzése van a fegyvernek + perk a nem automata fegyverekre további sebzés miatt). Amikor meg akart dobni egyszerűen hátraléptem és a hídba csapódott minden szikla. Szerencsére nem tudott feljönni utánam, túl messze volt a feljáró, így könnyen (de hosszú idő alatt) öltem meg.

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#1899) micafighter válasza sheep (#1868) üzenetére


micafighter
nagyúr

Szerintem azért van a hangtompító módnak akkora követelménye mert elég nagy taktikai előnyt jelent, főleg egy távcsöves puskán és add még hozzá a különböző álcázó lehetőségeket a hangtompításhoz.

(#1900) warcat


warcat
veterán

Van egy olyan érzésem,hogy a purified water-salesman carriert rövid úton le fogják nerfelni.
440 környékén termelek vízből sanctuaryban,a legutóbbi bővítés előtt 150 darab purified water került be a workshop ládába :)

24-es szinten vagyok, a legnagyobb (3.) weapons üzletemben amit leraktam, 6 darab fusion coret lehet venni egyszerre,szóval emiatt nem kell aggódni.

Szerk.: companionra még nem használtam power armort,de ami nagyon badass tud lenni,ha építesz magadnak egy Brotherhood of Steel bejáratot.
A faépületek/floors részlegnél vannak alapozók,ebből a betontömböt választva nagyon impozáns,méternyi vastag betonfalakat lehet lerakni.A bejáratba leraksz 2 telepest power armorral ;]

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.