Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) frame>24 válasza Plazmacucci (#1547) üzenetére


frame>24
addikt

Ez azért van, mert a mai nemzedék nem fog patkányokat rugdosni fél napig, mire az első 10mm pistol 1 tárral, meg az első feszítővas felvehető. (Mi tagadás, ez már a ~90-es évek végén is picit idegesítő volt, de mára rendesen átestünk a ló túloldalára.) Hát igen, volt egy érzés, mikor napok után az army base szekrényében ott figyelt egy olyan armor, amit előtte csak a minigunos csávókon láttam, meg pl. a Glow zenéje és (ki-)sugárzása)

Mára arcodba tolják a teljes potenciált (mint a mai mozi-trailerek, hogy már mindent látsz), aztán, ha tetszik mehetsz béta/bug-tesztelni...

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1552) Plazmacucci válasza frame>24 (#1551) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Egyet kell hogy értsek. Egyébként mi lesz akkor ebben a játékban az epic, nehezen megszerezhető rare titkos fegyver vagy armor? :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1553) laceszgamer válasza nubreed (#1550) üzenetére


laceszgamer
addikt

Áh, akkor mutáns vagyok! :D Szeretem a Fallout-ot az Elder Scrolls-t, de mellette simán mehet CoD és hasonlók. :D

Mondjuk a 4-el még várogatok, igazából ha kibírom addig úgy szeretném majd ha már kinn van minden DLC és egybe az egészet, lehet addig feldobom ujra a 3-at, aztán majd a New Vegast is, mire azokkal kész leszek szerintem simán kijön minden DLC a 4-hez is. :)

De ahogy látom a híreket és a cikkeket a 4-ről minden nap nagy a kísértés, hogy " véletlen " kosárba dobjam Steamen. :D

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#1554) 4264adam


4264adam
veterán

Első fallout történetem de úgy látom kezdhetem elölről is, mert sokat tanultam egy pár hsz alatt is és érdemes jobban oda figyelve újra kezdeni.

(#1555) laceszgamer válasza 4264adam (#1554) üzenetére


laceszgamer
addikt

Ez már csak egy ilyen műfaj, mire kiismer mindent az ember sok mindent másképp tett volna. :)

OFF: GTA-ról jött mail, visszajelölök, csak majd egy hete nem voltam fenn GTA-ban. :)

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#1556) Csapoati válasza Plazmacucci (#1552) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Én a Cryolatorra vágyom már nagyon a kezdő vaultból, csak hát expert lock... :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1557) Rossi válasza nubreed (#1550) üzenetére


Rossi
addikt

Ez hülyeség.

COD 5-6 óra tömény akció, végigtolod, aztán kuka.

Olyan, mint egy jó vasárnap délutáni film, egyszer megnézed, de semmi extra.

Egyébként kb. 3 éve nem játszottam COD-dal, de addig teljesen jók voltak rövid kikapcsolódásnak.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#1558) csabsz13 válasza Plazmacucci (#1549) üzenetére


csabsz13
aktív tag

a SPECIAL kimaxolásán én is gondolkodtam, de szerintem perk-ek nélkül nehéz lenne végigvinni, mert pl. lockpick-nek neki sem tudsz állni sok helyen, ha nincs meg ugye a megfelelő perk hozzá. szóval szerintem nem rossz ez a rendszer, legalább is nekem nagy fejtörést okoz egyelőre, hogy mit is jelöljek be (még csak 3as levelen vagyok - csak 1 éjszakát tudtam végig játszani :B )

AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha

(#1559) 4264adam válasza laceszgamer (#1555) üzenetére


4264adam
veterán

Az biztos és nagyon is érdekel de mindjárt zh vizsga időszak meg itt van a batman Ak végre komtrollerrel meg fejleszteni magamat... :DD kevés ez a 24 óra :C

(#1560) nubreed válasza Rossi (#1557) üzenetére


nubreed
veterán

Neked lehet, hogy hülyeség, nekem nem. Egyszer kipróbáltam talán még a Modern Warfare -t. Gondoltam naívan elleszek vele néhány napig legalább. Aztán azt vettem észre, egy szombati napon lazán végig nyomtam az egészet. Egy 5-6 órás szarért, hogy pofájuk elkérni egy fullos játék árát? Hatalmas átb@szás az egész. Soha többet ilyen szarból nem kérek, nekem ez nem pálya, utálom azt, mikor valamit elkezdek és már vége is van.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1561) Csapoati válasza nubreed (#1560) üzenetére


Csapoati
nagyúr

A COD-oknál a multi a lényeg a 4. rész óta.
Amúgy egy falloutos t el tudnék képzelni. Tudom, hogy volt már róla szó, de meg is csinálhatnák. Tuti Ghoul lenne az első karakterem. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1562) Plazmacucci válasza nubreed (#1560) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Modern Warfare multija szerintem észbontó volt, ha találtál egy HC szervert amin nem voltak gyíkok akkor jól lehetett szórakozni vele. Vagy egy évig játszottam, aztán meguntam, hogy mindenhol csalnak, vagy azt, hogy ha jó vagy kib@sznak mert azt hiszek csalsz. Sok gyökér láma... CoD kb a második részig szólt kampányról, utána csak kötelező dologként szerepelt a single player.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1563) 4264adam válasza Plazmacucci (#1562) üzenetére


4264adam
veterán

Cod 4 mai napig fullos magyar serveren. Bo3 nál a single playert már el dontheted hogy le töltöde amivel 26gbot is sporolhatsz :DD

(#1564) bLaCkDoGoNe válasza gyimger (#1455) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

XONE-on játszom, nekem nincs R, de közben rájöttem hogy az X ezt csinálja. :)

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1565) csabsz13


csabsz13
aktív tag

eszembe jutott tegnap, hogy milyen szép őszi idő van a játékban is (és most nálunk itt Mo-n is). Ebből jött a kérdés, hogy vajon ha elég sok időt eltöltünk a játékban, akkor jön majd tél? (Winter is coming! :DDD )
az nekem nagyot dobna a játékélményen, ha egy kis havazás meg ilyesmi befigyelne :B

AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha

(#1566) HornedReaper válasza HornedReaper (#1380) üzenetére


HornedReaper
senior tag

A Motion Blur-t kikapcsolva is kicsit elhomályosodik a kép, amint lépek egyet a játékban.. Lehet ez az ára a folyamatos 60 feletti FPS-nek, csak az a baj a 40 colos TV-t közelről nézem, így a minimális homályosodás miatt is még nehezebb ellenfeleket kiszúrni a dzsindzsában :DDD

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#1567) Plazmacucci válasza HornedReaper (#1566) üzenetére


Plazmacucci
félisten

TV-n kapcsold ki ezeket a 600 herzes parasztvakításokat. Meg azokon is van gamer bemenet (többnyire) direkt kikapcsolt képjavító dolgok nélkül.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1568) Fitzgerald


Fitzgerald
veterán

Na, kb. eddig tartott a lelkesedés. Nagyobb településekre érve most már egyre durvábbak az FPS dropok. Kb. Lexingtonig tart az etetés. Az az első olyan, a 111-hez legközelebbi helyszín, ahol először kaphatunk komolyabb ízelítőt abból, hogy mennyire nem tudnak programozni Bethesdáék.
Az ok hogy én min spec alatt játszom a laptopon (bár alaposan megtweakelve az init), de ahogy olvasom GTX 960-970-en (de még konzolon is), komolyabb i7-es procival is képes rettenetes gliccseket, brutális dropokat produkálni a motor. Ez viszont már valahol a pofátlanság határait feszegeti.
Zárójelben teszem hozzá, hogy a GTA V, MGSV kategóriákkal stabilabban, probléma nélkül futnak ugyanezen a vason, magasabb beállításokkal. Abba most nem érdemes komolyabban belemenni hogy ezek mennyivel szebbek a Fallout 4-nél, nem kicsivel.
Az már csak hab a tortán, hogy gamebreaker küldetés bugoktól is hemzseg a program. Ezzel csak most kezdek szembesülni. Mostanra már láttam eleget ahhoz hogy azt mondhassam: kis túlzással olyan, mintha alfa állapotban lenne a játék.
Szerintem én hanyagolom most a Fallout 4-et egy darabig. Kíváncsian várom, mit lép a Bethesda az ügyben.
A PC-m is meglesz pár héten belül, bár teljesen nyilvánvaló hogy nem erről szól a dolog, mivel komoly hardveren is azt mondja a játék, hogy fuck yourself. Nem akarom hogy ezek a dolgok kinyírják nekem az élményt.

(#1569) Ptech


Ptech
őstag

(#1570) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Lehet vak vagyok, de tényleg nincs a skilltáblázatban olyan, ami az energy weapons-ra vonatkozna?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1571) H@lede válasza Bad Pritt (#1570) üzenetére


H@lede
tag

A plasma fegyverekhez van, 9 int kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#1572) bLaCkDoGoNe válasza nubreed (#1550) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ne haragudj, de ez egy nagyon szerencsétlen, elitista hozzászólás volt. Nincs igazad.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1573) davidsone válasza nubreed (#1550) üzenetére


davidsone
addikt

Szerintem ahogy írták is itt a cod egy rövid élettartamú pörgős lövölde (single) ennyire jó, de ez a Fallout4 olyan lesz nálam mint Dying Light addig tolom még ki nincs maxolva... :)

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#1574) Bad Pritt válasza H@lede (#1571) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az nem jó nekem, most szereztem egy fasza lézerpuskát, ahhoz kéne. :(

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1575) Damage


Damage
senior tag

Házépítő módban bizonyos szétszedhető tárgyakat sárga körvonallal jelenít meg. Miért? Nincs elég szaktudásunk, hogy minden hasznos összetevőt kinyerjünk belőle?

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#1576) Bad Pritt válasza Damage (#1575) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szerintem ami sárga abból csak az anyagok nyerhetőek ki, ami zöld az pedig egy az egyben elrakható (pl.: tv, ágy, kanapé, ilyesmik).

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1577) Csapoati válasza Fitzgerald (#1568) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Hát nem tudom, a profilomban lévő géppel nem esik szinte soha 30 fps alá FHD ultrán (god rays csak high, nem ultra), átlagban meg inkább 40-50-60. Azért ez nem olyan rossz egy GTX 950 mellett.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1578) Reaper válasza warcat (#1539) üzenetére


Reaper
őstag

Bakker, véééégre, már nagyon elegem volt, hogy hazahordom a fél szeméttelepet, hogy a betonon szétbontsam, és ez az amiből mindig hiány van.

Egyébként nekem nagyon tetszik a játék, igazából alig haladok, mert a város építést 3x kezdtem újra, most szerintem frankó lett, Sanctuary nagy részét körbekerítettem fallal, plusz belső nagy alapterületű 2 szintes fém épület, ami össze van kötve a "szerelő műhellyel", aminek a tetejére raktam a saját házamat, és minden crafting cuccot felvittem. Van áram, lámpa, őrtornyok, most már lassan kéne questelgetni is, de valami mindig eltérít. Ezt imádtam anno a Skyrimben is :)

(#1579) Fitzgerald válasza Csapoati (#1577) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Értem, bár mondjuk ilyen látvány mellett ha már 30 körülire esik az fps, az is durva, még a 950-el is...
AMD-n meg amit produkál a játék, az meg végképp vérlázító.
Egyébként Itt van egy gameplay videó a 950-el, sokkal szebb játékokban jóval stabilabb a framerate.
Mindegy, én várok. :)

@Csapoati #1580

Igen, pont azon a helyen lőttem egy screenshotot korábban vagy 300 hsz-el ezelőtt. Kint 45-50 fps, bent 25. Mókás.

[ Szerkesztve ]

(#1580) Csapoati válasza Fitzgerald (#1579) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Azért a látótávolság maxra húzva elég kemény, kb átlátni az egész világot egy magasabb pontról. Mondjuk az érdekes, hogy nem is ilyenkor van a legkevesebb fps-em, hanem Concordban a Speakeasy nevű helyen. Üres többszintes ház, 25 fps. :Y

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1581) HaaS


HaaS
addikt

Hát. Jó lett.

Nekem egyelőre csak kettő bajom van a játékkal: 1. nem találtam semmit a postaládákban a kezdésnél, és 2. hogy mi a jó életért nem lehetett a jobb gombra rakni a visszalépést a konzolok menüjéből? Az egér használata agyrém az opciók választásánál is.

A többi bajom az mind pozitív... több idő kellene a játékra, a frász kerülget az esős éjszakában lopakodva, és halkan bocsánatot kérek, ha mászkálás közben rálépek egy csontváz valamelyik részére (miután összefostam magam, hogy mi volt ez a hang).
Teeeermészetesen túlélő üzemmódban próbálkozom, szóval főhősünk gerince néhány hét alatt olyan görbe lesz, hogy soha a büdös életbe nem fog kiegyenesedni. Az első DC harc is érdekes lett: kifogyott a lőszer. Nyehehe... na jó, spórolhattam volna a banditákon. Meg tök jól tudok már kutyák elől elrohanni. Szóval tanulok...
... ja és vééégre láttam már egy macskát is! Rühellem őket, de üdítő volt látni.

DE nem ezért akartam írni, hanem hogy laptopos és egyéb két videókártyás kollégáknak adjak némi információt: érdemes ránézni a beállításokra.
Nekem egy lassan két éves, fehér színű laptopom van. Z510, i5-4200m, 8GB, GT740m 2GB + az integrált HD4600.
Felkészültem rá, hogy a játék kipróbálása után az eredmény az lesz, hogy új gépet kell vennem (nem kell, lásd később). Nem volt azonban olyan egyszerű a dolog.
Először arra lettem figyelmes, hogy bizonyos fénybeeseések esetén pixelesedik néhány objektum határa. Na meg nem mondhatnám, hogy élvezhető volt a sebesség, de hát ugye kit érdekel, ezért próbáltam ki. Elkezdtem játszani a játék ini fájljaival, meglepően sokat javítottam a játszhatóságán, de a pixelesedés megmaradt. Hiába néztem meg, hogy a programhoz rendelt alapértelmezett kártya az X64 menüben az a GT740m a játék indításához, de az ini fájlban csak a HD4600 szerepelt.
Próbálkoztam mindennel, hogy a 740m átvegye az exét (ekkora már egyértelmű let, hogy az integrált HD4600 működött csak), sikertelenül. Meg elképedtem, hogy a 4600 ilyen tökös, egész jól viszi a játékot.
Jött a driver mizéria. Nem megyek bele, elég az hozzá, hogy elment vele jópár óra, és nem sikerült életet lehelni a GT-be. Hasonló konfigurációval rendelkező laptopos kollégák, ha elindítjátok az NVidia control panelt és azt az üzenetet kapjátok, hogy nincs ilyen kártya használatban, akkor erősen driver gondjaitok vannak nektek is, és az integrált videó dolgozik, a dedikált meg nem. Na elég az hozzá, hogy már a gép sem bútolt a forszolt drivercserék után, komplett újrainstall lett belőle, Win7 x64, aztán a megfelelő sorrendben fel a legújabb driverek, és a Fallout 4 is látja már a 740m-et, ezt is jelzi az ini fájlban. Hasít a játék, pedig ez nem egy nagy laptop... szóval szerényebb képességű laptopokkal is érdemes próbálkozni, kicsit macerás, de megéri.

szerk: Azoktól, akik csak full HD-ben, minden effekt bekapcsolása és maxra tolása mellett 59 FPS fölött tudnak csak szerepjátszani, elnézést kérek, nem nekik szólt a háesz:D!

[ Szerkesztve ]

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1582) BloodDrunker válasza Csapoati (#1580) üzenetére


BloodDrunker
csendes tag

Délután már tudok játszani,nagyon kiváncsi leszek hogyan fog futni a játék egy R9-380al.
Tapasztalatokat megírom majd.

(#1583) ScomComputer


ScomComputer
veterán

Azt olvastam,hogy win10-n jobban (stuttering nélkül) fut a játék,mint win 7-n....igaz ez?
:R

(#1584) HornedReaper válasza Csapoati (#1577) üzenetére


HornedReaper
senior tag

Volt egy teszt valahol, god rays low-on is elég, mert alig van különbség a high-hoz képest, de az FPS-t szépen megdobja

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#1585) Csapoati válasza ScomComputer (#1583) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Win 10-en játszom, de azért vannak kisebb akadások. Viszont csak alacsony fps miatt, 50-nel nincs mikrolag vagy ilyesmi.

harveszter: Köszi, erre ranézek majd otthon. :R

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1586) sheep válasza ScomComputer (#1583) üzenetére


sheep
addikt

Hát, ezt úgy lehetne kipróbálni ha valaki ugyanazzal a konfiggal kipróbálná mindkét oprendszerrel. Nálam win 10 pro van, és akadás nélkül fut, mondjuk gtx 970-es gpu-m van, szerintem az is számít.
Meg aztán nem akarok flémet kelteni, de tapasztalatom szerint AMD-n szokott inkább stuttering lenni.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#1587) brumi1024 válasza ScomComputer (#1583) üzenetére


brumi1024
veterán

Én is Win 10-en játszom, nincsen akadásos problémám. Bugok vannak, de jól fut, még sehol nem esett be 60 fps alá, bár ez sokat nem mond az optimalizáltságról 980 Ti mellett. A kártya melegedéséből és átlagos órajeléből adódóan kevesebbet eszik mint a Witcher 3, bár nem is kiemelkedően szép. A fények viszont jók benne.

[ Szerkesztve ]

(#1588) TSanya válasza micafighter (#1526) üzenetére


TSanya
aktív tag

Szia!

Köszönöm a segítséged :R
Nem gondoltam, hogy már vannak modok a nexuson. Szét is nézek grafikai modok után, mert ráférne a játékra némi szépítés :K

Üdv:
S

(#1589) gk004 válasza TSanya (#1588) üzenetére


gk004
tag

Pont ezen gondolkodtam, eléggé gumiarcúak az emberek...

CMDR Blian

(#1590) Puma K


Puma K
veterán

Helló!

Elgyengültem és használtam a coc qasmoke teleportáló parancsot.. viszont most nem tudom elhagyni a területet mert a

coc *városnév*

parancsra nem történik semmi.

Valaki tapasztalt hasonlót? :D

Üdv
Puma

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#1591) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

Nna, megjött a Game Guide, de még nem mertem lehúzni róla a fóliát, nehogy kiszabaduljanak a spoilerek. :) Mindenesetre masszív darab, szerintem legalább olyan vastag, mint a F3 GOTY guide-ja.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1592) Kareszovics válasza r3dsnake (#1533) üzenetére


Kareszovics
addikt

Szerintem maradjunk annyiba, hogy az hogy kinek mi hogy néz ki az egy szubjektív dolog. :) Én elvagyok vele, ha erősebb gépem lenne még jobban tetszene, ennyi :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#1593) Puma K válasza Puma K (#1590) üzenetére


Puma K
veterán

Sikerült! (végül is csak tegnap meló előtt 2 órát kerestem a megoldást... :U :DDD )

"Coc (location) [i.e. UFOCrashSite01, SanctuaryExt, or QASmoke]"

coc sanctuaryext

[link]

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#1594) ScomComputer


ScomComputer
veterán

Köszönöm szépen a válaszokat!
:R

(#1595) nubreed


nubreed
veterán

Érdekelne, hogy amugy valaki kipróbálta esetleg az Enhanced Wasteland Presetet? Mennyit dob a grafika minőségén az eredeti vannillahoz képest?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1596) 4264adam


4264adam
veterán

Újra kezdtem megérkeztünk az első helyhez 5 emberem van, élelmet kéne csinálni de hol találok vetni valót? Illetve lövegtoronyhoz kellene "electricity" sem a tv sem rádio nem jó, mit kell felvennem? Víz, ágy már van.

(#1597) 1m1s


1m1s
tag

Hali!
Junk-ból hogy lehet kiszedni az alapanyagokat?Nem írja hogy scrap. :(

(#1598) duc válasza 4264adam (#1596) üzenetére


duc
aktív tag

Építs egy generátort, utána össze kell kötni a lövegtoronnyal.
Vetni valót általában elhagyott házak hátsó kertjéből lehet összeszedni, dinnye, répa...

[ Szerkesztve ]

üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.

(#1599) 4264adam válasza duc (#1598) üzenetére


4264adam
veterán

Maga a lövegtorony kér "electricy"-t

(#1600) Bad Pritt válasza 4264adam (#1599) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Igen, áram kell neki, építesz egy generátort, utána pedig a generátort összekötöd a toronnyal.

Amúgy nálam a toronynak nem kellett áram.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.