Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1651) Altair77 válasza BloodDrunker (#1622) üzenetére


Altair77
tag

Azért vannak problémák.Néhány helyen simán 30-ra vagy akár alá droppol az fps.A glitch hegyekről nem is beszélve .A legjobb a terminal glitch ,120-144hz-es monitoroknál a játékban lévő vsynch cappeli az fps-t nálam pl.:120-ra és használat után beglitchel a kilépő animáció.A megoldás az volt hogy az ini-ben vsynch off és riva tunerrel fps limit 100-ra ez megoldotta,mondjuk van 1-2 terminál aminél le kell tabolni és 80-ra lehúzni a limitet :D
Az egér a másik azért egy rendes raw input alap kellene hogy legyen.Persze ini mutyizással ez is orvosolható.Ezeken kívül jópár animáció be tud bugolni.Tök jó hogy konfigolással meg lehet oldani sok mindent de az viszont szomorú,hogy ilyennel kell bajlódni...engem személy szerint nem érdekel de sok játékos van aki nem ért hozzá mert egy szimpla felhasználó és nem is biztos hogy akar bajlódni ezekkel.1-2 hónap bug mentesítés nagyon kellett volna.Nagyjából kizárt,hogy a Witcher 3 mellet év játéka legyen.Mindezek ellenére egy szerethető és hangulatos játék a főmenü zenéje pedig all time best. :)

Én egy kicsit most azt látom hogy a Bethesda is rálépett az EA és Ubisoft által kitaposott ösvényre ami elég szomorú. :(

''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/

(#1652) Plazmacucci válasza .LnB (#1642) üzenetére


Plazmacucci
félisten

:R

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1653) Fecogame


Fecogame
veterán

Telepítette rajtam kívül még valaki hálózati meghajtóra a játékot? Elindul? Mert nekem semmi nem történik.

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#1654) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na túllendülve a technikai beállításokon játszottam tegnap este vele. És behúzott. Nem gondoltam volna, de akárhogy húzom a számat pár dologért, azért most is nekiállnék rögtön folytatni (csak dolgozom). Kicsit még szokni kell az egészet nekem, mert rengeteg mindent lehet csinálni. Kicsit kaotikus is. De biztos tisztul majd a kép. Jó nagy távolságokat kell legyalogolni, de szerencsére másodjára már mindenhova van fast travel.
Na meg aztán tegnap beszorultam egy helyre. Magam alá dobtam egy gránátot, de ugyan oda dobott vissza. Pár perc vergődés után sikerült kiszabadulnom, de azt nem tudom hogyan. :)

Szóval megfogott, tetszik. De semmi képp sem év játéka. PC-n nekem eddig talán a GTA V az idén, és a Phantom Pain (Witcher 3 kimarad).

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1655) Plazmacucci válasza .LnB (#1654) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Hát igen, a GTA magasra tette a lécet. Ott van egy jó csapat aki nekiül párbeszédeket és sztorit írni.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1656) HaaS válasza Fitzgerald (#1648) üzenetére


HaaS
addikt

Hát ez simábban ment, mint gondoltam... úgy értem, egyszerű volt bejutni. Nálam ugyanez a helyzet, Diamond City sűreje, ha pörögve forgok 20.

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1657) .LnB válasza Plazmacucci (#1655) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen a sztori szerintem a legfontosabb egy játéknál (álá GTA V). Remélem ebben is jó lesz, mert eddig kicsit fura. Lehetett volna a felvezetés is hosszabb, mert nekem kimaradt az előzetes hype, és elsőre nem nagyon kapott el a hangulat, csak kicsit később.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1658) bombibmw


bombibmw
veterán

Sziasztok!
Elég darálósan játszottam eddig és most Diamond Cityben vagyok.
Viszont elkezdenék most már célzottan gyűjtögetni.
Mi az, amit gyűjteni érdemes?
Hogyan állítom magam mellé az embereket, mit érdemes építeni, craftolni?
Első Falloutom ez, így még nem nagyon tiszta nekem, de a játék nagyon tetszik eddig.
Köszi a választ!

(#1659) Plazmacucci válasza .LnB (#1657) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Tudod mi volt az előzetes hype? Hogy promózták videóban a power armoros jelenetet ahol deathclaw jött szembe. Én naivan azt hittem, hogy ez level 30 & valami veterán játékos. Erre pofánkba tolták ezt max második szinten az első fél órában. Ezen nem tudok felül emelkedni. Lehet azért mert nem ehhez szoktam hozzá ha Fallout-ról van szó. Persze aki ezzel a résszel kapcsolódik a játékba annak nem gond. De úgy érzem ezzel a Crysis/Modern warfare játékosokat is meg akarták szólítani... A kazuárosodás is megfigyelhető.
A sztori eddig amit láttam simán csak egy nyomozós esti matiné. Remélem a plot twist odacsap majd. Vannak sejtéseim.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1660) Vikthor válasza Plazmacucci (#1659) üzenetére


Vikthor
nagyúr

és azután már power armorban rohangálsz? ennyi volt, semmi extensive training vagy hossszú küldisorozat a BoS górétól???

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#1661) Phobion válasza Plazmacucci (#1659) üzenetére


Phobion
őstag

szenzációsan jókat lehet kuncogni ezeken a kirohanásokon, first world problem kb. , teljesen rendben van a játék, minden fillért megért fényévekkel jobb mint a 3. rész :K

[ Szerkesztve ]

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#1662) Plazmacucci válasza Vikthor (#1660) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Szerintem tedd Spoilerbe. De igen, az elején megkapod, utána csak energia ellátást kell pótolni. Ahogy minigun is jár hozzá. BoS egy darab 20 perces küldetés után már be is fogad, jóval a power armor megszerzése után. Az egyedi fegyvereket is osztogatják küldetések után mint az ajándékot.

(#1661) PhobioNN7
Ez az, találjuk ki, hogy ez sokkal jobb játék mint az előző összes többi. No comment.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1663) .LnB válasza Plazmacucci (#1659) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A harmadik részben akkor gondolom küzdősebb volt.. Kíváncsi leszek mennyire lehet az armor nélkül érvényesülni. Töltényt lehet egyébként craftolni, tegnap azt elfelejtettem megnézni. Kicsit upgradeltem az alap pisztolyt de kifogyott belőle a skuló.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1664) Vikthor


Vikthor
nagyúr

enclave van ebben a részben? nekik jobb cuccaik voltak mint a bos-nak, csak cserélgetni kell a power armort ha boshoz mész közel előtte... :D

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#1665) Fkris


Fkris
őstag

Srácok, pc n ezek szerint nem az igazi még?
PS4 en semmi komolyabb bajom nincs vele, egy két grafikai glich, de ennyi.

Csak fura a kontroller, a 3-NV és összes kiegészítőjét egérrel toltam ki, így most kicsit szokom.

Amúgy ez az építgetős, craftolos dolog ötletes, eddig bejön, csak még le kell ülepedjen, hogy akkor mik az aranyszabályok

"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...

(#1666) sirdenis


sirdenis
tag

Elhagytam a kis kedvencem. :O Hogy tudom megtalálni?

(#1667) pityaa23


pityaa23
senior tag

Üdv, én olyasmivel találkozom, hogy nagyobb városokban leesik az fps akár 20-25-re is, pedig msi afterburnerrel kiírt adatok alapján se a proci, se a vga nincs a teljesítőképessége határán. Ultrán játszom, némi olvasgatás utána god rays-t lowra állítottam, meg az élsimítást is lejjebb vettem, de nem sokat jelent. Ugye a gép kihasználatlanság a furcsa nekem. Az alábbi konfiggal szerintem nem kéne ennyire szenvednie:

i5 4570
8gb ram
r9 290
win 7

Más is tapasztalja ugyan ezt?

(#1668) Csapoati válasza Fkris (#1665) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nincs gond PC-vel sem. Egy közepes gépen több az fps, mint konzolon és szebb is mellé, egyedül annyi van, hogy helyszíntől függően ingadozik az fps szám.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1669) Klikodesh válasza sirdenis (#1666) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Hogy lehet elhagyni ? Mert jobban tetssik a lonesome wanderer perk mint a tank.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#1670) .OM. válasza pityaa23 (#1667) üzenetére


.OM.
aktív tag

i3 + 280x (Win7) mellett 50-70 fps - alapból ultrára rakta és hozzá nem nyúltam. Egér sem nyúlós, gyorsan tölt és nem akad. Diamond cityben sem akad, ott van hogy kicsit leesik, de nem befolyásolja az irányítást vagy az élményt - smooth

ex .Oldman.

(#1671) Kareszovics


Kareszovics
addikt

Nekem mintha az új gameready driverrel tovább javult volna a helyzet, bár a kültér/beltér borzasztóan nincs párhuzamban egymással. Beltérbe gyakorlatilag még az én szegényes gépemet is legalább kétszeres minőségre húzhatnám (most medium/custom grafon tolom), csak ha kilépnék az ajtón lenne gond. :D

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#1672) Csapoati válasza Klikodesh (#1669) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Beszélsz vele és dismiss.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1673) frame>24


frame>24
addikt

Meg amúgy bocs, ha ezt mondom, de lesznek itt bonyolult dialógusok?
Mert eddig azt látom, hogy kb. ezek a válasz-opciók vannak: "igen, nem, bazdmeg, na mondjad akkor..."
Szóval eleddig úgy érzem, ez a része nemigen erősödött a játéknak, úgy kb. a FO2 óta... De cáfoljatok meg, még csak a kezdő helyet építgetem át.

Innen továbbvezetve, igen; jött ez az új feature, hogy felépítem a városom. Amivel egyébként tényleg sokat el lehet ketyerészni, és annak ellenére, hogy sok értelmét MÉG nem látom, le tud kötni. Sim city, vagy inkább sim village 3D...

köszi

u.i. szvsz a Witcher 3 olyat tett le a küldetések, párbeszédek terén, (+ még a grafika is), amit nem is nagyon fognak évekig felülmúlni. De tudom, nem ezért vagyunk itt a topikban.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1674) davidsone válasza .LnB (#1663) üzenetére


davidsone
addikt

ez engem is érdekelne!

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#1675) Cheesus válasza Klikodesh (#1669) üzenetére


Cheesus
senior tag

A korábban linkelt Reddit-es hsz-ben is le van írva, hogy a Lone Wanderer perk használható DogMeat mellett is :)

https://www.twitch.tv/csehla

(#1676) .LnB válasza pityaa23 (#1667) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Írd át a "‘iPresentInterval=1"-t -> ‘iPresentInterval=0-ra

Így a procid és a VGA-d is teljes fordulaton fok pörögni, ezáltal stabilabb is lesz.

(#1670) .OM.

"Egér sem nyúlós" Pedig az nem számítógép függő ha jól tudom, benne van mindenkinek a cfg-ben.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1677) nyic19


nyic19
tag

A játék ára a CD Galaxisnál 12.990,, Steamon 59 Euró. Azért van különbség árban. Ugyanazt kapom a pénzemért?

(#1678) nyic19


nyic19
tag

Összevetve játék élményben mennyi különbség van a 3 és a 4 között(persze a grafikát leszámítva, gondolom a sok év különbsége azért látszik?)?

(#1679) BloodDrunker válasza pityaa23 (#1667) üzenetére


BloodDrunker
csendes tag

Szia!
Szerintem főként Win10re lett optimalizálva a játék,legalább is csak erre tudok gondolni mert nálam egy R9-380as kártyával 45FPS alá sehol nem esett be a játék ,Diamond cityben se,ultra beállításokkal játszom semmihez se nyúltam hozzá God Rays is ultra illetve élsimítások is maxon.
15.7.1 catalyst van fennt nekem.
Pedig a te videókártyád azért jóval erősebb,simán kellene hozni a stabil 60at..

(#1680) Peat;) válasza nyic19 (#1678) üzenetére


Peat;)
veterán

Eleg sokat valtozott a jatek szerintem, igy ez szemelyfuggo. Talan a 3 azert tetszett jobban, legalabbis az elejen, mert mar egy eltemetett jatekot elesztettek fel, kicsit mas megkozelitessel, igy nagyobb volt az ujdonsag ereje.

(#1681) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Power armor alkatrészek hp-ját lehet valahol, valahogy tölteni, vagy kuka?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1682) Sarkadi


Sarkadi
tag

Engem teljesen magába szippantott, sikerült is egy huzamban bő 4 órát beleölnöm. Történt némi változás a játékmenetet illetően, de ezekre szerintem szükség is volt, nem adhatták ki ugyanazokkal a "jól megszokott" elemekkel a játékot. A 3 talán nagyobbat szólt megjelenésekor, de ennek főbb oka az lehetett, amit Peat írt. Bugok szép számban vannak benne, de ezek idővel javítva lesznek gondolom.

Történetét tekintve én izgatottam várom a csattanót, már ha lesz...bízok a fejlesztőkben. :)

Az pedig, hogy sokaknak még csak el sem indul valószínű, hogy nem a játék hibája, vagy driver vagy hardveres gond van. Az adataim között látható konfigon nálam 1920x1080-as felbontás mellett Ultra és High beállításokkal, zárt helyen stabil 60FPS, nyitott tereken pedig 50-60FPS fut.

(#1683) brumi1024 válasza Bad Pritt (#1681) üzenetére


brumi1024
veterán

Az állomáson craft módban javíthatóak.

[ Szerkesztve ]

(#1684) davidsone válasza Bad Pritt (#1681) üzenetére


davidsone
addikt

és ha lemerül a cucc hol/hogy lehet feltölteni?

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#1685) brumi1024 válasza davidsone (#1684) üzenetére


brumi1024
veterán

Fusion Core-t kell keresni és benne automatikusan cserélődik, ha van nálad.

(#1686) davidsone válasza brumi1024 (#1685) üzenetére


davidsone
addikt

:R és lőszert gondolom nem csak találni lehet, elvileg van is nálam azt hogy lehet betölteni? nem ma kezdtem, tegnap :DDD

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#1687) pityaa23 válasza .LnB (#1676) üzenetére


pityaa23
senior tag

Átírtam, írásvédetté tettem a játék mappájában is, még is diamond city market, vga 60% proci 65% és 30fps..

(#1688) .LnB válasza pityaa23 (#1687) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Az nem lehet! :)
Vagyis lehet mert biztos így van, de nem értem. Tegnap ugyan ez volt nálam is és ez megoldotta.

Biztos ebben írtad át Fallout4Pref.ini?

AMD driverben a vsync ki van kapcsolva?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1689) pityaa23 válasza .LnB (#1688) üzenetére


pityaa23
senior tag

Na működik amit beállítottam, de! Bent vagyok diamond cityben a bazárok között, felmegy akár 120fps-re is. Viszont ha feljebb megyek és benézek a bazárokra, akkor leesik 30-ra és proci 60, vga 60%. Máshol zártabb helyeken meg teljes erővel dolgozik a gép. Nincs a driverben bekapcsolva a vsync. Érthetetlen. :D Így viszont akkor visszakapcsolhatom, mert nem az a gond valószínű nem? Felesleges a 120fps.

Meg igazából szakdolgozatot kéne írni nem falloutozni. 3 nap alatt 20 órát. :D

[ Szerkesztve ]

(#1690) .LnB válasza pityaa23 (#1689) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Diamond City-ig még nem jutottam el. Lehet ezzel nem lehet mit kezdeni.
De a proci + Vga usage-et nem értem. Még a Windows teljesítménycentrikus séma beállítása jutott eszembe, de elvileg azt csak Win10 esetén kell átállítani. Szóval passz..

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1691) Plazmacucci válasza pityaa23 (#1689) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Van valami retek effektus néhány helyen amitől lehal az egész. Még nem jöttem rá, de a fénnyel lehet kapcsolatban. Nem a god ray.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#1692) pomk


pomk
őstag

Megalapítottam az első kolóniámat miután a templomból átjöttek Sanctuaryba.
Kérdés az, hogy ültettem pár növényt, raktam le pár kutat ill. barikádokat is a védelem miatt. Erre most mindere ki kell jelölnöm 1-1 embert ahhoz, hogy ezek termeljenek/működjenek vagy ez automatikusan működik? Ill. ha pl. van 5 dinnye ültetvényem és 2 kukoricám, akkor ezekre 1 ember kell, vagy mindre külön 1-1? Ráküldöm a dinnyére, és ha vége a dinnyeszezonnak, akkor jön a kukorica betakarítás? :)

(#1693) .LnB válasza Plazmacucci (#1691) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ezt érdemes még megnézni, hogy mi -milyen és mekkora változást idéz elő:

[link]

Ebből lehet következtetni, mit érdemes kapcsolgatni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1694) csabsz13 válasza nyic19 (#1677) üzenetére


csabsz13
aktív tag

a különbség annyi, hogy a STEAM-es drágább, de a dobozosban van PERK poster :))
nyugodtan vegyél dobozost.

(#1692) pomk: itt korábban azt írták, hogy csak a növényekre kell állítani egy embert és akkor 6 db-ot ő el tud gondozni. ha több növényed van, akkor kell még hozzá ember. de nem kell minden dinnye mellé állítani valakit ;)

[ Szerkesztve ]

AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha

(#1695) sheep


sheep
addikt

Néhány gondolat a játékkal kapcsolatban:
ez az első Fallout játékom (illetve a F3-mal játszottam pár órát de meguntam és letöröltem -valahogy nem fogott meg).
Gondoltam nagy a hype, megnézem mi ez, de nem vártam semmi különöset igazából. Viszont annyira durván megragadott ez az egész hogy az valami elképesztő...még csak pár órát játszottam, igazából próbálgatom mi hogy működik, de nagyon ott van a hangulata. Még el sem kezdtem a fő küldetéseket, gyűjtögetek, craftolok, stb.
A grafika szerintem nagyon szép, bár tudom hogy sokaknak nem tetszik. Nálam high-ultra beállításokkal fut, 60 fps eddig megvan folyamatosan. Az egész világ, a köd, az eső, a színek, nagyon adja az apokaliptikus hangulatot.
Sok mindent nem értek, próbálom kitapasztalni mi hogy van (pl a power armort nem tudom sehogy sem javítani, nincs ilyen menü nálam, hiába állok oda a kerethez).
Fegyverből már most van vagy 20 féle nálam de egyik sem igazán durva, azokat is sokat kell fejleszteni.
Viszont ami számomra inkább negatívum, az a töménytelen mennyiségű gyűjtögetés, azt hittem a Witcher 3 után ezt nem lehet fokozni, hát itt sikerült. Olyan mintha egy lomis szimulátor lenne, nálam ezzel átestek a ló túloldalára, mert 10 perc játék után jön 10 perc kacat menedzselés. Használom a nagyítót de akkor is...
Szóval maga a játék lenyűgöző, beszippant, olyan mint a RAGE és a STALKER keveréke.
Megértem ha az 'ős-falloutosok' mást vártak, de nekem mint újoncnak nagyon bejön.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#1696) pomk válasza sheep (#1695) üzenetére


pomk
őstag

Igen, ez engem is kicsit idegesít. Minden sz*rt összeszedek, mert ki tudja mi kell majd...
A nagyító ikon ha jól rémlik végleges számban osztható ki, ugye?

(#1694) csabsz13
Ok, köszi!

(#1697) Fitzgerald válasza .LnB (#1693) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Sajnos bonyolultabb ennél a dolog. Azt a szart ami a stutteringet, fps dropokat okozza nem lehet alapból kikapcsolni sem a főmenüből, sem iniből. Biztosan készül majd egy config tool rendes grafikus interfésszel, csúszkákkal, ami hozzáadja majd ezeket a sorokat az inihez, és lehet majd mókolni. Erre várok én is, min spec alatt játszva laptopon ez nyírja ki számomra a játékot.

(#1698) #96349952


#96349952
törölt tag

Komolyan mondom, ezt a Witcher 3-mal való összehasonlítást most már büntetni kellene, annyira rémesen unalmas és fantáziátlan és sablonos.

(#1699) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Jellemző, eddig minden sarkon találtam abraxo cleanert, most, hogy kéne valamihez, sehol nincs. :(

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1700) gyimger válasza sheep (#1695) üzenetére


gyimger
őstag

Én most arra álltam rá, hogy ha építeni akarok valamit (ritkán foglalkozom ilyesmivel), akkor be"taggelem" az alkatrészeket, aztán megyek a már megtisztított ("CLEARED") helyekre és gyűjtögetek. Ha esetleg felbukkanna mégis egy-egy ellen, akkor az plusz XP és eladható csecsebecse. Azt szeretem ebben a játékban, hogy nem Fallout 3, a kettő jól kiegészíti egymást. A régi részek újrajátszását ez nem fenyegeti.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.